- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tko se sa rogatim bode....
da su ostavili podrsku za linux i dan danas bi play station 3 bio siguran od pirata,ali...
ja sam pak cuo da taj costum firmware unistava konzole lol
Sony je bez komentara.
xD cini se da ih je ovo malo zateklo.
LOL, bilo je pitanje vremena..
zavisi ko ga radi je ti netko u taj update file moze upakirati kaj oce tak da samo provjerene koristis ili svoje...
ko im kriv kaj ko budale koriste za sve isti random broj
Meni se čini da će Sony sada radit na novom refreshu PS3-a.
Mene ne bi iznenadilo da je sony sam napravio ovaj potez. PS3 je s nama već 5,6 godina, nagrnuli su para a sad kad je probijen opet će biti navala na njega jer se mogu igrati pirati i oni opet zgrću ogromnu lovu slijedeće dvije godine i izbace onda PS4
Mene ne bi iznenadilo da je sony sam napravio ovaj potez. PS3 je s nama već 5,6 godina, nagrnuli su para a sad kad je probijen opet će biti navala na njega jer se mogu igrati pirati i oni opet zgrću ogromnu lovu slijedeće dvije godine i izbace onda PS4
tesko
jer nije dovoljna zarada na konzoli
ps3 je na tržištu oko 4 i po godine.
Nemaju tolku zaradu po konzoli da bi im se to isplatilo.
ps3 je na tržištu oko 4 i po godine.
Nemaju tolku zaradu po konzoli da bi im se to isplatilo.
Ne da nemaju toliku zaradu, nego su nekoliko godina bili i u gubitku da bi ikako konkurirali cijenom jer zbog većeg proizvodnog procesa konzole, ona je naravno, skuplja.
Par sprzenih konzola je mala cijena za dobrobit cijelog covjecanstva... :)
Odlicna stvar, da vidis samo kakva je situacija kod mobitela... mozda ce malo potrajat, ali kad pocnu izlazit novi, bolji firmwarei, vidit ces koliko poboljsanja nose.... ;)
ja isto jedva cekam da vidim kaj ce bit od toga
nadam se da ce netko slozit x264 encoder :)
to mi je najveca zelja
Meni isto al zasad nis od toga nazalost rado bi ga pretvorio u media centar
Meni isto al zasad nis od toga nazalost rado bi ga pretvorio u media centar
vec je bio neki encoder od neke profi firme al maknuli su ga kad je sony maknuo linux
GUI je bio na kompu,a CLI na ps3-u i bilo je poprilicno brzo
gotovo real-time encode
cek,hoce li se uskoro moci igrati piratske igre uskoro na ps3.
htio bih bratu kupiti ps3,al mi se ne isplati ako budem morao igre placati ko svetog petra kajganu
Mozda ce se to moci portat jel mislim da je ps3 os linux based
cek,hoce li se uskoro moci igrati piratske igre uskoro na ps3.
htio bih bratu kupiti ps3,al mi se ne isplati ako budem morao igre placati ko svetog petra kajganu
moze se vec nekoliko mjeseci!
Ispricavam se na zlim rijecima :(
Aw Yeah, sad mozda i nabavim PS3 (odnosno moj stari se oce igrat xD) i ponudjeno mi je da ga kupimo, ali ni lipu ne zele starci dat za igre (APSOLUTNO ih podrzavam :D)
PS<3
Ovo je već primjer stereotipnog Balkanca. Nije čuo za ništa drugo osim za PlekStejšn, a za igre niti ne pomišlja plaćati.
ako ti se stari misli igrat onda nek kupi xbloks i nece morati dati nista za igre.
Ovo je već primjer stereotipnog Balkanca. Nije čuo za ništa drugo osim za PlekStejšn, a za igre niti ne pomišlja plaćati.
Ahoy Ahoy.....To je prije bila sala nego nesto ozbiljnije, ako i dobim PS3 mozda i kupim JEDNU igru i bok :D....Za ostalo jos uvijek preferiram PC (:
TD-ovi me nauce pameti :S
E hajte vi svi sada sto studirate i ucite i mucite se i radite sta sve vec da bi sutra zaradili hljeb, a govorite da necete placati gre jer su skupe, fino otidjite u prvu firmu koja odgovara Vasoj cijenjenoj fakultetskoj diplomi i recite ja hocu da radim dzaba, jer ovakvim sebicnim misljenjem mi se gadite jednom rijecju receno.
Odnosno ove sve igre stavra svevisnji da bi Vi mogli da se hvalite FPS-ovima. Sve su one nemastovite i nisu vrijedne pomena itd....
Sutra cete svi htjeti da budete direktori i da sto manje radite ( izuzetaka uvijek ima i ja ih pozdravljam ).
Stvarno smo jadni.
Imam ps3 i yellowdog na njemu,moram priznati da i nije nesto impresivno,jako sporo sve radi ,valjda radi kolicine rama na njemu,ali dali mi netko moze reci kako se instaliraju piratske igre,imam i xbox 360 na njemu je to sve jasno ko dan,al za ps mi stvarno nije jasno
yellowdog ti je spor, jer kolko znam kada instaliraš linux, nemaš sav hardware na raspolaganju tj. na cpu-u ti se zaključaju neke jezgre itd. Ne znam u detalje. uglavnom o piratima ne bi govorio, imaš google pa potraži.
Napokon je pokleknula Sonyjeva zaštita.
ajd izadi ispod tog kamena pls...
A reko je da se povlači.