kakvi paćenici majko mila ...
ah, vec sam se ponadao da cemo vidjeti Nokiu 920
jbg usporedjuju proizvode koje mozes kupit, htio bi i ja vidit ip6 al daleko je to.
nemoj bit takav. neki segmenti mobitela se već sada mogu sasvim lijepo vidjeti. recimo kvaliteta fotografija link 1 i link 2 ili snimanje videa
ili usporedni test: http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-57510802-233/iphone-5-vs-galaxy-s3-vs-lumia-920-by-the-numbers/
Evo sada ozbiljno pitanja... nadma se ozbiljnom odgovoru. Koliko se isplati uzeti iPhone 5, sada relano kada dođe kod nas bit će užasno skup, a cijena 4S-a će pasti dolje koji je budimo realno dovoljan za sve normalne korisnike. Pa onda mislim da je bolje kupiti 4S jer je još uvijek ok i s novim iOS 6 mislim da je još bolji. Šta vi mislite. Nemojte samo sada svađe da je SII ili One X bolji ili gori. Ovo sada pitam bez stajanja na bilo čiju stranu
Evo sada ozbiljno pitanja... nadma se ozbiljnom odgovoru. Koliko se isplati uzeti iPhone 5, sada relano kada dođe kod nas bit će užasno skup, a cijena 4S-a će pasti dolje koji je budimo realno dovoljan za sve normalne korisnike. Pa onda mislim da je bolje kupiti 4S jer je još uvijek ok i s novim iOS 6 mislim da je još bolji. Šta vi mislite. Nemojte samo sada svađe da je SII ili One X bolji ili gori. Ovo sada pitam bez stajanja na bilo čiju stranu
Gle stari, trebas ga uzeti u ruku i isprobati. Također usporedi specifikacije na GSM Areni, pa odluci. Nekome blagi redizajn i duzi ekran znace puno, nekome nista. Sve je na tebi.

Dobra fora je taj 3d view zgrada, samo nažalost je puno puno teže napravit nego street view, možda za kojih 10 godina ce bit.
Al ja na mobitelu ni nisam imao street view na google mapsu.
Dobra fora je taj 3d view zgrada, samo nažalost je puno puno teže napravit nego street view, možda za kojih 10 godina ce bit.
Jesi siguran? Kopipejst: Na iPhoneu moras prvo dropat pin negjde na ulici (dugi tap) i kad se pojavi labela, ako imas stret view, na lijevoj strani ce biti narancasti coik, pa kad tapnes na njega, odose mapsi u street view.
Haha, pa cak je ikonica Mapsa naopako :)
http://www.businessinsider.com/take-a-closer-look-at-the-icon-for-apples-terrible-maps-app-2012-9
Haha, pa cak je ikonica Mapsa naopako :)
http://www.businessinsider.com/take-a-closer-look-at-the-icon-for-apples-terrible-maps-app-2012-9
Prvo, na toliko smanjenom prikazu uopce nije krivo prikazano. Drugo, otkrio si mi savrsenu stvar:da bih navigirao uopce ne trebam ulaziti u aplikacije nego samo gledati ikone.
ubise ga droidasi ^^ po mojim iskustvima najveca greska ga je palit i dirat po njemu nakon sto izadje iz vode, drito riza i 24h cekanje.
i kratak osvrt na mape nove, danas sam sretno obavio turn by turn navigaciju zagreb centar-rijeka centar i natrag, i s obzirom da prosli map app nije imao turn by turn proglasavam nove mape boljima!
ubise ga droidasi ^^ po mojim iskustvima najveca greska ga je palit i dirat po njemu nakon sto izadje iz vode, drito riza i 24h cekanje.
i kratak osvrt na mape nove, danas sam sretno obavio turn by turn navigaciju zagreb centar-rijeka centar i natrag, i s obzirom da prosli map app nije imao turn by turn proglasavam nove mape boljima!
Nemoj me hebat, ove mape su živa katastrofa. Morao sam gore staviti zasebnu aplikaciju za navigaciju. Hebem ih šantave da se nicu mogli dogovoriti, milijun simo ili tamo ko da je to bitno.
jesi zicer da si u rijeci bio?
Mi smo zaobiđeni i inače.
Kako objašnjava činjenicu da nas kriza i recesija nisu zaobišle?
Kako objašnjava činjenicu da nas kriza i recesija nisu zaobišle?
inside job
Imaju 3D pogled sa zgradama. Zasad je pokriveno 0.00043% zemljine povrsine.
Jeli u tih 0.00043% Hrvatska ?
Jesi siguran? Kopipejst: Na iPhoneu moras prvo dropat pin negjde na ulici (dugi tap) i kad se pojavi labela, ako imas stret view, na lijevoj strani ce biti narancasti coik, pa kad tapnes na njega, odose mapsi u street view.
Ili probajte npr. StreetViewer na app store- u
prema anandtechu, display je fenomenalan...
http://www.anandtech.com/show/6334/iphone-5-screen-performance
Jednom mom prijatelju je ispao Iphone 4 iz đepa dok je trčao ulicom. Naravno, otišo je u vražju mater. Ekran se skroz izgrebo, napuko je poklopac, sto čuda.
A još se sjećam prije dvije godine moj ludi prijatelj je bacao nek Sony Ericsson s kata kreveta i mobitelu ništa, samo se boja izgrebala.
Ajfon jedino valja ako ga mislite samo koristiti kod kuće ili ga obložiti kilom spužve.
I znam da slažem rečenice katastrofalno.
kako se ekran izgreba, moga je jedino ciknit, izgrebat ne.
0
prema anandtechu, display je fenomenalan...
http://www.anandtech.com/show/6334/iphone-5-screen-performance
Nadam se da ovo znači da ćemo uskoro viditi sharpovu tehnologiju i na novom macbooku i iMacu. Očiglendno iP5 ima bolji LCD od high end desktop monitora.