UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.461
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
15 godina

kakvi paćenici majko mila ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja bi ga zadavio

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 4 hvala 0
15 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 12:08 (psihoroba).
13 godina
protjeran
bistri kaže...
McD kaže...
bistri kaže...

Opsezni i profesionalni display test.

We win!

http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm

ah, vec sam se ponadao da cemo vidjeti Nokiu 920

jbg usporedjuju proizvode koje mozes kupit, htio bi i ja vidit ip6 al daleko je to.

nemoj bit takav. neki segmenti mobitela se već sada mogu sasvim lijepo vidjeti. recimo kvaliteta fotografija link 1  i link 2  ili snimanje videa

ili usporedni test: http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-57510802-233/iphone-5-vs-galaxy-s3-vs-lumia-920-by-the-numbers/

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:41 (difre).
17 godina

Evo sada ozbiljno pitanja... nadma se ozbiljnom odgovoru. Koliko se isplati uzeti iPhone 5, sada relano kada dođe kod nas bit će užasno skup, a cijena 4S-a će pasti dolje koji je budimo realno dovoljan za sve normalne korisnike. Pa onda mislim da je bolje kupiti 4S jer je još uvijek ok i s novim iOS 6 mislim da je još bolji. Šta vi mislite. Nemojte samo sada svađe da je SII ili One X bolji ili gori. Ovo sada pitam bez stajanja na bilo čiju stranu

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Evo sada ozbiljno pitanja... nadma se ozbiljnom odgovoru. Koliko se isplati uzeti iPhone 5, sada relano kada dođe kod nas bit će užasno skup, a cijena 4S-a će pasti dolje koji je budimo realno dovoljan za sve normalne korisnike. Pa onda mislim da je bolje kupiti 4S jer je još uvijek ok i s novim iOS 6 mislim da je još bolji. Šta vi mislite. Nemojte samo sada svađe da je SII ili One X bolji ili gori. Ovo sada pitam bez stajanja na bilo čiju stranu

Gle stari, trebas ga uzeti u ruku i isprobati. Također usporedi specifikacije na GSM Areni, pa odluci. Nekome blagi redizajn i duzi ekran znace puno, nekome nista. Sve je na tebi.

daniel
13 godina
protjeran
Osobno mislim da modelu 4s i nece toliko pasti cijena da bi ti se takvo sto isplatilo. Radije sacekaj recimo sijecanj pa uzmi peticu, vjerujem da ce do tada biti ispod 3500. Ako baterija bude ista bolja od 4s, moj ti je savjet- strpi se jos neko vrijeme:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja kad sam u vipu uzimo ip4 nakon tjedan dana je izasao 4s i bila je ista cijena ko i mom iphonu 4, tek je iphonu 4 pala za nekih 2 tjedna, tako da ako se i tebi to dogodi uzmi rade iphone 5, ako budu iste cijene:) ja sam se jako zaje*o jer da sam tjedan dana kasnije iso kupovat dobio bi bolji mob za iste pare, al sta ces:)
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Imaju li Apple-ove mape nešto slično kao Street View ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FileFicho kaže...

Imaju 3D pogled sa zgradama. Zasad je pokriveno 0.00043% zemljine povrsine.
13 godina
neaktivan

Dobra fora je taj 3d view zgrada, samo nažalost je puno puno teže napravit nego street view, možda za kojih 10 godina ce bit.

Al ja na mobitelu ni nisam imao street view na google mapsu.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volvox kaže...

Dobra fora je taj 3d view zgrada, samo nažalost je puno puno teže napravit nego street view, možda za kojih 10 godina ce bit.

Jesi siguran? Kopipejst: Na iPhoneu moras prvo dropat pin negjde na ulici (dugi tap) i kad se pojavi labela, ako imas stret view, na lijevoj strani ce biti narancasti coik, pa kad tapnes na njega, odose mapsi u street view.
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Prvo, na toliko smanjenom prikazu uopce nije krivo prikazano. Drugo, otkrio si mi savrsenu stvar:da bih navigirao uopce ne trebam ulaziti u aplikacije nego samo gledati ikone.
17 godina
neaktivan

ubise ga droidasi ^^ po mojim iskustvima najveca greska ga je palit i dirat po njemu nakon sto izadje iz vode, drito riza i 24h cekanje.

i kratak osvrt na mape nove, danas sam sretno obavio turn by turn navigaciju zagreb centar-rijeka centar i natrag, i s obzirom da prosli map app nije imao turn by turn proglasavam nove mape boljima!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bistri kaže...

ubise ga droidasi ^^ po mojim iskustvima najveca greska ga je palit i dirat po njemu nakon sto izadje iz vode, drito riza i 24h cekanje.

i kratak osvrt na mape nove, danas sam sretno obavio turn by turn navigaciju zagreb centar-rijeka centar i natrag, i s obzirom da prosli map app nije imao turn by turn proglasavam nove mape boljima!

Nemoj me hebat, ove mape su živa katastrofa. Morao sam gore staviti zasebnu aplikaciju za navigaciju. Hebem ih šantave da se nicu mogli dogovoriti, milijun simo ili tamo ko da je to bitno.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Od 28.9. iphone 5 se prodaje u jos 22 zemlje. Hrvatska zaobidjena zasad. iPhone 5 will roll out worldwide to 22 more countries on September 28, including Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and Switzerland.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bistri kaže...

jesi zicer da si u rijeci bio? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
nine kaže...

jesi zicer da si u rijeci bio? {#}

Možda je fakat bio u rijeci.

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Od 28.9. iphone 5 se prodaje u jos 22 zemlje. Hrvatska zaobidjena zasad. iPhone 5 will roll out worldwide to 22 more countries on September 28, including Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and Switzerland.

Mi smo zaobiđeni i inače.  {#}

bug caruje, um klade valja
13 godina
KiX777 kaže...

Ja bi ga zadavio

:) cult of dead iphone..izgledaju vise kao macdonalds fanovi nego ajfonovci

ja
15 godina
Oldy kaže...

Mi smo zaobiđeni i inače. {#}

Kako objašnjava činjenicu da nas kriza i recesija nisu zaobišle?

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Oldy kaže...

Mi smo zaobiđeni i inače. {#}

Kako objašnjava činjenicu da nas kriza i recesija nisu zaobišle?

inside job

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
13 godina
Ezio kaže...
FileFicho kaže...

Imaju 3D pogled sa zgradama. Zasad je pokriveno 0.00043% zemljine povrsine.

Jeli u tih 0.00043% Hrvatska ?

13 godina
protjeran
Ezio kaže...
Volvox kaže...

Jesi siguran? Kopipejst: Na iPhoneu moras prvo dropat pin negjde na ulici (dugi tap) i kad se pojavi labela, ako imas stret view, na lijevoj strani ce biti narancasti coik, pa kad tapnes na njega, odose mapsi u street view.

Ili probajte npr. StreetViewer na app store- u
14 godina

prema anandtechu, display je fenomenalan...

http://www.anandtech.com/show/6334/iphone-5-screen-performance

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Jednom mom prijatelju je ispao Iphone 4 iz đepa dok je trčao ulicom. Naravno, otišo je u vražju mater. Ekran se skroz izgrebo, napuko je poklopac, sto čuda.

A još se sjećam prije dvije godine moj ludi prijatelj je bacao nek Sony Ericsson s kata kreveta i mobitelu ništa, samo se boja izgrebala.

Ajfon jedino valja ako ga mislite samo koristiti kod kuće ili ga obložiti kilom spužve.

I znam da slažem rečenice katastrofalno.

kako se ekran izgreba, moga je jedino ciknit, izgrebat ne.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan

0

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:43 (Random.).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zuper kaže...

prema anandtechu, display je fenomenalan...

http://www.anandtech.com/show/6334/iphone-5-screen-performance

Nadam se da ovo znači da ćemo uskoro viditi sharpovu tehnologiju i na novom macbooku i iMacu. Očiglendno iP5 ima bolji LCD od high end desktop monitora.

14 godina
neaktivan

Morao sam {#}

Talijan

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice