UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.580
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
13 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
McD kaže...

Ok, zaključili smo da je iphone 5 bolji od galaxya s3, sad možemo završit diskusiju

Pa to tupim vec 20 stranica

EDIT: za nokiu neznam, nisam je koristio, moguce da je bolja, nokia je prije bio div među mobitelima, možda je ovo reborn.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:35 (Volvox).
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
McD kaže...

Ok, zaključili smo da je iphone 5 bolji od galaxya s3, sad možemo završit diskusiju

EDIT: za nokiu neznam, nisam je koristio, moguce da je bolja, nokia je prije bio div među mobitelima, možda je ovo reborn.

Oho, ne samo da odobravamo applovo kopiranje drugih te koristimo piratski software, još i falsificiramo tuđe postove

cccccccc, na šta si spao {#}

17 godina
Volvox kaže...
McD kaže...

Toliko si očajan da citiraš njegov tekst i onda ga izmjeniš... stvarno se isključujem iz ove rasprave i za kraj nagrada za Volovox. achievement unlocked: win fight on the internet

http://i.chzbgr.com/completestore/2008/4/4/fightingonthe128518191111406250.jpg

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Volvox kaže...
McD kaže...

Toliko si očajan da citiraš njegov tekst i onda ga izmjeniš... stvarno se isključujem iz ove rasprave i za kraj nagrada za Volovox. achievement unlocked: win fight on the internet

http://i.chzbgr.com/completestore/2008/4/4/fightingonthe128518191111406250.jpg

15 godina
neaktivan

haha kako ovi apple cini korisnike idiotima

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina
neaktivan
McD kaže...
bistri kaže...

Giga rama vise + quad proc koji radi na 500mhz vise za 8% veci score.

Nije najbolji priznam, najoptimiziraniji!

Posto mcd voli slikice evo:

15:3

gledaš samo performanse grafičkog sustava

geekbench je skup testova koji mjeri performanse cijelog uređaja

s3  1   :  0   iP5

Cool story bro, uglavnom geekbench mjeri samo proc i memoriju, a shvacam da u android taboru igrice nisu bitne al posto je ios posto jedna od najvecih gaming platformi nama je bitno kak se vrti GTA, Max payne, i slicni.

uglavnom nemoj tu neke lose fotosope stavljat nego linkaj kako spada

http://browser.primatelabs.com/android-benchmarks

http://browser.primatelabs.com/ios-benchmarks

10% bolji a quad core 400mhz brzi. lol.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 15:00 (bistri).
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Cool story bro, uglavnom geekbench mjeri samo proc i memoriju, a shvacam da u *android taboru igrice nisu bitne al posto je ios posto jedna od najvecih gaming platformi nama je bitno kak se vrti GTA, Max payne, i slicni.

uglavnom **nemoj tu neke lose fotosope stavljat nego linkaj kako spada

http://browser.primatelabs.com/android-benchmarks

http://browser.primatelabs.com/ios-benchmarks

10% bolji a quad core 400mhz brzi. lol.

* jos jedan dokaz da iPhone kupuju klinci i klinceze

**i samo za bistrog linkovi

Samsung Galaxy S III

iPhone5

i slike u slucaju da je u "cba to klick on link" raspolozenju

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 15:16 (McD).
17 godina
McD kaže...

Samsung Galaxy S III

iPhone5

"Processor: ARM ARMv7 @ 1.80 GHz"

Cemo malo da nabrijemo te mobitele za benchmarke, a? {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
McD kaže...

Samsung Galaxy S III

iPhone5

"Processor: ARM ARMv7 @ 1.80 GHz"

Cemo malo da nabrijemo te mobitele za benchmarke, a? {#}

evo jedan i na 1.40 GHz

Samsung Galaxy S III

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 16:00 (McD).
13 godina
odjavljen

Galaksiju S3 puca plastični poklopac baterije, 6 - 0 za Ajfon!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Galaksiju S3 puca plastični poklopac baterije, 6 - 0 za Ajfon!

bolje poklopac (lakše je zamjenit)

nego ekran kod kojeg je sada zamjena skuplja nego ikada

iPhone 5 Touchscreen Problems

Few Users Reporting Problems With iPhone 5 Screen

"Yup, there is bubbles and a shity screen, but hey, you must admit that those bubbles are the coolest bubbles - they are Apple's bubbles! iBubbles !"{#}

13 godina
odjavljen
Dok ne vidim uživo kao na Galaxy S3 ne vjerujem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma svaki mobitel ima defektne jedinice, bio to Samsung, bio to HTC, bio to Apple... 

isto tako sad ja mogu reć da ne vjerujem, jer nisam vidio uživo da puca, a isto tako znam da ne može tako lako puknit jer sam ga savija, sad ako ste vi mislili da se može savit pod kut od 180° kao na S II, vaša krivica ;) 

Isto tako bi i metal pukao (ili ostao svinut u najblažem slučaju), al vi ga ionako ne možete skinut, pa ni pokušat to {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Ja sam vidio dosta tih defektnih masovno proizvedenih uređaja.

Zato se dotada držim manjih kompanija, Motorole i Xiaomia!

Xiaomi Phone 2 za 370$ jači nego iP5,

Quadcore Snapdragon S4, 2GB rama, 16GB interne, microsd slot, 1080p rec, 720p 4.3" IPS LED ekran, 3000mAh baterija
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran

Gledaj Mitch,  i jedna Dacia je napravila terenac, pa ga ne mozes stavljti u isti kos sa Roverom ili Cayenne-om. (taman da stavis jaci motor)

Jednom mi je frendica dala da joj popravim Cect (nisam upel), a u to vreme sam imal 3GS i to se ne moze uspoređivati.

Ok, taj Xiajomi, il kak vec, nisam imal u rukama, al nisam bas optimistican. jedino OS je meni bolji.

daniel
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Gledaj Mitch,  i jedna Dacia je napravila terenac, pa ga ne mozes stavljti u isti kos sa Roverom ili Cayenne-om. (taman da stavis jaci motor)

Jednom mi je frendica dala da joj popravim Cect (nisam upel), a u to vreme sam imal 3GS i to se ne moze uspoređivati.

Ok, taj Xiajomi, il kak vec, nisam imal u rukama, al nisam bas optimistican. jedino OS je meni bolji.

Cect je klon iPhonea i to jadan. Uspoređivati Xiaomi sa Cectom je kao da uspoređuješ Fiću i Ferrari.

Xiaomi je tvrtka poznata po MIUI Androidu, jednom od najboljih, ako ne i najbolji custom ROM za Androide. Po nekima čak i bolji od Cyanogenmoda. A Xiaomi Mi-One je bio odličan mobitel, kao i Mi-One Plus.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-two/161666.aspx

Stručnjak za paranormalne pojave
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 17:37 (Unix).
14 godina
protjeran

Ne uspoređujem Cect i Xiaomi, nego Xiaomi i iPhone. (i to iznosim svoje misljenje, a ne cinjenice)

A kaj se tice Cect-a, rekel sam da je smece. Samo treba citat kaj sam napisal.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sto jedan prijatelj kaze preko FB-a

So, I have been checking out the iPhone 5 demo model in the store that I work in. There's almost nothing remarkable about it. It's another yawn-inducing iPhone that's barely distinguishable from the 4S. I'm Seri-ous.
Siri is an exception, though. It stunned me how naturally I could speak to it. It can distinguish between rating restaurants ("what's the best cafe in Calgary?") versus just listing them. ("Find me a cafe") I didn't have to worry about pronouncing things perfectly.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 13:33 (fade).
Moj PC  
12 1 hvala 3
16 godina
fade kaže...

{#}

ja se nebi mogo suzdrzat da ju ne ubijem s tim mikrofonom. tolko gluposti je ispricala da je to neshvatljivo, pazi pitanje: koji je razlog da kupite iphone 5, sto vam se najvise svida na njemu, a odgovor: pa nemam pojma jer ga jos nisam ni vidla, nikad prije nisam imala apple, svida mi se njegov dizajn i to sto ima apple na sebi, apple, apple apple....

16 godina

rekla je da inace koristi apple proizvode i da je koristila ip4 ili je samo vidjela?! ajme koje ždrijebe od ženske ja bi to zatuko

14 godina
protjeran

Grda je ko lopov!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fade kaže...

{#}

Iskreno se nadam da je ovo fake

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 16:19 (ParaNO1d).
13 godina
protjeran

Ova zenska je prejaka. Ali samo ako je ovo neka sala. U suprotnom iskreno ju zalim.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jumboY kaže...

Ova zenska je prejaka. Ali samo ako je ovo neka sala. U suprotnom iskreno ju zalim.

Nije puno drugacija od neke ekipe tu na forumu.

Pogotovo ove mlade generacije...

- Psiho246
15 godina
jumboY kaže...

Ili je fake ili je voditelj smece koje se sprda sa mentalno zaostalom osobom.
16 godina
Ezio kaže...
jumboY kaže...

Ili je fake ili je voditelj smece koje se sprda sa mentalno zaostalom osobom.

helouu, pa tješi se još je i znala nešto reći, voli apple i taj sjajni iphone da nazove dečka... zamisli da je ta ista u redu za SGS3 ili neki WP i da je pitaju šta očekuje ?! Eto na kakvim kupcima apple zgrće pare, to je taj marketing, for dumb pipl ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 22:13 (bik).
15 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice