UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.551
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
13 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
apoteka kaže...

mali ekran, mala rezolucija, nema nfc, adapteri za sve i svasta

ne radi lte kako treba, mala baterija, fragilan (a skupi popravci) itd.

nema aplikacija za to nazalost

a kad sgs4 bude imao 14 inca i 8 jezgri

iphone 6 ce imati 12 inca i 6 jezgri

Sasvim dovoljan ekran, pa koliko znam pred par mjeseci je bilo na bug forumu anketa za ekran i najviše je ljudi glasalo za 4,3, ako se ne varam, i to i je sasvim dovoljno, maximum na koji bi isao je 4,5, mala rezolucija, a opet najbolje izgleda slika, glupo zar ne?

Kakvi adapteri o cem ti? imas punjac i gotovo, ako oces punjac za auto kosta 2 dolara na ebayu + dobijes ono da muziku u autu mozes slusat, a sto bi ti da dobijes sve u paketu, pa ni uz samsung ne dobijes nista osim slusalica i punjaca. Neznam za lte, neznam ni kako ti znas, posto telefon jos nije ni dosao u prodaju, izgleda da predviđaš budućnost, za bateriju se slazem, ali i na samsungu traje isto to je - za smarthphonove.

Ocito da nisi koristio iphone kada kazes da je fragilan, pa meni je pao sigurno već jedno 25-30 puta, i to ne bezveze nego bas pao, zasad mu nista nije bilo, osim sta se maska dosta ostetila, ali ekran i ovo ostalo nista, naci cisto estetski je ostecen, nakon 30 padova, not bad huh?

I opet ce bit brzi, bolji, prodavaniji od sgs4 ;)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Volvox kaže...

Pa ti na appstoru imas od te 3 aplikacije jos barem 10 aplikacija koje rade istu stvar samo imaju jos ponesto, tako da gluposti pricas.

Eto, znači priznao si da je 90% aplikacija nepotrebno na AppStoreu, tj. da su kopije.

@Grzzi, ja sve skupa 20 aftermarket appova.

Ne, nego da imas sirok izbor, pogledaj samo browsere koliko ih je, svaki ima nesto, mozes u stvari sebi izabrat idealni, a na wp storu neznam ni dal imaju operu.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
neaktivan

Da, od tih pustih browsera je 1 ili 2 dobro.

Ista stvar na Androidu, previše aplikacija koje rade isto, a većina ljudi će upotrebljavat istu.  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

e ovčice, opet mijenjamo priču? 

kad se pisalo o razultatima benchmarka android uređaja, pričali ste kako se prere*ravamo s rezultatima, kako ti rezultati ništa ne znače...

a sad odjednom je rezultat na benchmarku jaaako bitan :)) 

hobi:moj-android.net

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...

e ovčice, opet mijenjamo priču?

kad se pisalo o razultatima benchmarka android uređaja, pričali ste kako se prere*ravamo s rezultatima, kako ti rezultati ništa ne znače...

a sad odjednom je rezultat na benchmarku jaaako bitan :))

E konjiću, mjenjamo.

15 godina
neaktivan

Pa taj bench je postan kako bi i vi hejteri vidjeli da je novi iPhone bolji jer eto vi samo gledate te bencheve i razne testove. To vam je jedino bitno, izgleda. {#}

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
14 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Pa taj bench je postan kako bi i vi hejteri vidjeli da je novi iPhone bolji jer eto vi samo gledate te bencheve i razne testove. To vam je jedino bitno, izgleda. {#}

nekad su im važni benchevi, a sad je bitan dizajn i veličina ... bitno da je drugačije svake godine. šareno veseli androidaše. :D

16 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

grzzi kaže...
Agent Rico kaže...

nekad su im važni benchevi, a sad je bitan dizajn i veličina ... bitno da je drugačije svake godine. šareno veseli androidaše. :D

PA ne znam kako drugi, ali boli me ona stvar za benchmark. Meni je puno bitniji dizajn, pa ne mislim kupiti mobitel koji ima najveći score na benchmarku a dizajnom je smeće.

hobi:moj-android.net
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Volvox kaže...

Pa ti na appstoru imas od te 3 aplikacije jos barem 10 aplikacija koje rade istu stvar samo imaju jos ponesto, tako da gluposti pricas.

Eto, znači priznao si da je 90% aplikacija nepotrebno na AppStoreu, tj. da su kopije. 

@Grzzi, ja sve skupa 20 aftermarket appova. 

Kolko je po tebi aplikacija potrebno da postoji, 10-20? Kolko muzickih playera imas za svaki OS,video playera, raznolikost te konkurencija povecava kvalitetu.

Na kraju dana najvise profitira korisnik. Apple i Samsung jedini imaju zdravi eko sustav i to nije doslo preko noci, Nokia ima jos puno zganaca za papati, no ako nastave sa kvalitetom moci ce sa vremenom konkurirat.

@nsoul u potpunosti se slazem, izbjegavam plastiku na najjace.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan

Ne kažem da je to dosta appova, samo bi se trebalo uvest reda oko loših appova. Ima 100 music playera, a koristi ih se u principu 5 i ti su vrhunski, ostalih 95 je katastrofa, i tako sa ostalim stvarima - misao kvaliteta ne kvantiteta.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Neki nikako da skuze da su kvalitet i kvantitet u slucaju app storeova i te kako povezani.
14 godina
Mitsuoka kaže...

Ne kažem da je to dosta appova, samo bi se trebalo uvest reda oko loših appova. Ima 100 music playera, a koristi ih se u principu 5 i ti su vrhunski, ostalih 95 je katastrofa, i tako sa ostalim stvarima - misao kvaliteta ne kvantiteta.

U tu svrhu na App Store-u imaš top aplikacije iz svih mogućih kategorija. I tu su još ocjene i review-ovi korisnika, tako da nije teško naći dobru, kvalitetnu aplikaciju. Meni osobno to je definitivno jedna od najpotrebnijih stvari, jer tako nađem 80% aplikacija koje trebam.

16 godina

Iphone app store je definitivno najbolji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ista stvar je i sa Play Storeom, ali onda se nema potrebe hvalit sa brojem aplikacija na marketu kad 70-80% appova nećeš ni pogledat, a za 15% nećeš ni čut ni naletit.

14 godina
neaktivan

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:26 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne treba zaboraviti da je vjerojatno više aplikacija skinuto sa appstorea zbog loše kvalitete, rizičnosti, poduplavanja funkcija i slično nego ih na android marketu ukupno ima. I zaboravljate da svaka superstar aplikacija prvo ide na iOS ( instagram je zadnji primjer ), a one najviše korištene su najčešće daleko kvalitetnije na iOSu ( facebook? ) ... 

To su činjenice. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko znam FB app je do zadnje verzije bio sheban kao i Androidov... a Instagram, bolje da nije dolazio, po mišljenju dosta korisnika Androida, al eto sad su i ludachice pocele sa kupovinom Androida, pa je Instagramovcima bilo napeto.

Jedino hvalevrijedan app koji je kasnio i bio željen je Flipboard.

14 godina
neaktivan

ekipa, da ste za vrijeme ovde provedeno pljuvajuci i hvaleci iPhone nesto radili mogli ste ga mozda veci i kupiti.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što ako radim za Samsung? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:56 (Mitsuoka).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Što ako radim za Samsung? {#}

A ništa onda, vjerojatno samo licitiraš kako bi od Applea pobrao veću lovu.{#}

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
protjeran
Ako radis za Samsung, onda je jasno kolko objektivan mozes bit u ovim temama...
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Ako radis za Samsung, onda je jasno kolko objektivan mozes bit u ovim temama...

A jesi ti... Pa ne radi on za Samsung. On je samo Samsung Mobiler!™ On samo dobije od Samsunga zadatke tipa "Opiši u xxx riječi na svome blogu novu odličnu bateriju koja se nalazi u Galaxy S3." I može se igrati sa njihovim uređajima i doći na pokoju konferenciju, napisati par riječi o toj konferenciji. Ništa zbog čeka ne bi mogao biti objektivan, zar ne.

Ne želiš valjda da ga ostave samog na nekoj konferenciji?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:32 (Random.).
13 godina
neaktivan

daj malo pogledajte te cjene pogledaj iphone 4s cjenu 7600 a sgs2 je duplo jeftiniji a 5 put bolji,i lumia 920 če ip5 uništit u svakom segmentu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:53 (kizve).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizve kaže...

daj malo pogledajte te cjene pogledaj iphone 4s cjenu 7600 a sgs2 je duplo jeftiniji a 5 put bolji,i lumia 920 če ip5 uništit u svakom segmentu.

Moras shvatiti jednu stvar, a to je ono s cime se slazem s eploljubcima.

Kod Applea i iPhone-a nije vazna cijena i nisu vazne specifikacije.

Kod njih je vazan subjektivni dozivljaj kada kupuju takav uredaj i dok ga koriste.

Njih seksualno uzbuduju obline i dizajn iPhone-a, a jedan pogled na logo jabuke ih ispuni srecom i zadovoljstvom.

Oni kada drze novi iPhone dozivljavaju zadovoljstvo koje se ne moze opisati na jednostavan nacin, a kada kupe iPhone to doslovno bude kao da su ubrali jabuku u zabranjenom vrtu.

Zato i postoji tolika razlika izmedu Apple usera i ostalih usera.

Ovi prvi puse odlicnu marketinsku foru, a ovi drugi objektivno gledaju specifikacije uredaja.

Jedno je konstanta, a to je da su svojim uredajima zadovoljni i jedni i drugi, samo sto su razlozi zadovoljstva drugaciji, tj. objektivni ili subjektivni.

Mozda sam malo i pretjerao kod opisa, ali svaki Appleovac ce znati da sam u pravu. {#}

- Psiho246
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
kizve kaže...

Kod njih je vazan subjektivni dozivljaj kada kupuju takav uredaj i dok ga koriste.

Njih seksualno uzbuduju obline i dizajn iPhone-a, a jedan pogled na logo jabuke ih ispuni srecom i zadovoljstvom.

Oni kada drze novi iPhone dozivljavaju zadovoljstvo koje se ne moze opisati na jednostavan nacin, a kada kupe iPhone to doslovno bude kao da su ubrali jabuku u zabranjenom vrtu.

Ovi prvi puse odlicnu marketinsku foru, a ovi drugi objektivno gledaju specifikacije uredaja.

Jedno je konstanta, a to je da su svojim uredajima zadovoljni i jedni i drugi, samo sto su razlozi zadovoljstva drugaciji, tj. objektivni ili subjektivni.

Mozda sam malo i pretjerao kod opisa, ali svaki Appleovac ce znati da sam u pravu.  {#}

Mislim da se to samo tebi događa, meni je isto umem li iphone u ruku ili samsung, samo sta je iphone bolji uređaj pa sam ga kupio.

15 godina
neaktivan
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
16 godina
neaktivan

Kakve ću gluposti ovdje pročitati. Da, naravno - moj izbor telefona nema veze sa aplikacijama nego se palim na komade metala i plastike. Svaka ti dala, majstore.

@apoteka - znam da si opsjednut Appleom, ali ovoliko...

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:11 (Random.).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moras shvatiti jednu stvar, a to je ono s cime se slazem s samsungoljupcima

Kod Samsunga i Galaxya s3 nije vazna cijena i nisu vazne specifikacije.
Njih seksualno uzbuduju obline i dizajn galaxya, a jedan pogled na logo "samsung" ih ispuni srecom i zadovoljstvom.
Oni kada drze novi Galaxy s 3 dozivljavaju zadovoljstvo koje se ne moze opisati na jednostavan nacin, a kada kupe galaxy to doslovno bude kao da su kupili 22 inčni monitor.

Zato i postoji tolika razlika izmedu samsung usera i ostalih, normalnih usera.
Ovi prvi se pale na što više jezgri i što veći ekran, a ovim drugima je važno kakav je to uređaj.

Još jedna specifičnost za samsung usere je ta da najviše se*u po nečemu šta u ruci držali nisu, konkretno njih jako boli i jako su ljubomorni na apple.

Mozda sam malo i pretjerao kod opisa, ali svaki Samsungovac ( jer u suvremenom samsung svijetu se ljudi djele na samsungovce, applovce, htc-ovce, nokijaše itd) ce znati da sam u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:16 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da samo znaš koliko je neistine taj blogger samo iznio tu, još je izostavio da se za prezentaciju uređaja i oblačenje plavo bijele obleke dobivala dnevnica od 100€, njemu to kao ne odgovara. Uostalom, tog lika nitko od nas u Berlinu nije ni vidio, tako da se nije baš trudio u tome da bude Samsung Mobiler, iako smo nekoliko mjeseci prije dobili sve opise posla, nego je njemu bilo samo da dobije uređaj na test prije svih, al sva sreća u tome, pa nije dobio ništa. 

Uostalom, totalno nebitno i oftopik... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:20 (Mitsuoka).
17 godina
Volvox kaže...
Psiho246 kaže...
kizve kaže...

Mozda sam malo i pretjerao kod opisa, ali svaki Appleovac ce znati da sam u pravu. {#}

Mislim da se to samo tebi događa, meni je isto umem li iphone u ruku ili samsung, samo sta je iphone bolji uređaj pa sam ga kupio.

iPhone 4 ili 4s definitivno nije bolji uredaj od Samsung Galaxy SIII, ma koliko ti wanko na njega.

Tj. ako je bolji, molim te navedi mi po cemu, ako se vec ne slazes da kod tebe ulazi subjektivan dojam kod kupnje uredaja vec objektivan.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice