UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.573
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
13 godina
neaktivan

piše na stranici jednoj da če sgs3 sa jb-om bit bolji od ip5 ,stranica se zove smartphone hrvatska

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
kizve kaže...

piše na stranici jednoj da če sgs3 sa jb-om bit bolji od ip5 ,stranica se zove smartphone hrvatska

{#}

15 godina
neaktivan

Gdje je to točno dokazano da je iP5 hadrwarski najjači mobitel ? :)

Koliko vidim na Geekbench SGS III score je 1781 na Androidu 4.1.1. One X ima score 1700, dok nažalost za Lumiu 920 i Note II još nema rezultata. Dakle, što se tiče brzine iPhone 5 nije brži ( ili ako prihvatimo napisano neznatno brži ) od niti jednog top modela na tržištu.

Kao što sam već spomenuo top modeli svih proizvođača su više/manje jednaki ( Benchmark wise ), radi se samo o tome tko više voli određeni OS. Meni je osobno iOS predosadan, dok će nekome on upravo bit pogodak u sridu, jednako je sa WP8. 

Opet ne vidim zašto je kritika loša stvar ? Jedan Engadget je u "Podcastu 153" itekako iskritizirao iPhone 5, makar su na kraju i sami potvrdili da mobitel jako dobar. Obožavam kritiku, svega, jer na kraju krajeva da nije bilo kritike Apple nikada ne bi povečao ekran, Google nikada ne bi dotjerao Android, a HTC bi zauvijek forsirao politiku od 200 modela godišnje. Zato umjesto da svr*** na voljene proizvode, rađe razmišljajte kritički. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Imam osjecaj da reklamiras smartphone hrvatska
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Gdje je to točno dokazano da je iP5 hadrwarski najjači mobitel ? :)

Koliko vidim na Geekbench SGS III score je 1781 na Androidu 4.1.1. One X ima score 1700, dok nažalost za Lumiu 920 i Note II još nema rezultata. Dakle, što se tiče brzine iPhone 5 nije brži ( ili ako prihvatimo napisano neznatno brži ) od niti jednog top modela na tržištu.

Kao što sam već spomenuo top modeli svih proizvođača su više/manje jednaki ( Benchmark wise ), radi se samo o tome tko više voli određeni OS. Meni je osobno iOS predosadan, dok će nekome on upravo bit pogodak u sridu, jednako je sa WP8. 

Opet ne vidim zašto je kritika loša stvar ? Jedan Engadget je u "Podcastu 153" itekako iskritizirao iPhone 5, makar su na kraju i sami potvrdili da mobitel jako dobar. Obožavam kritiku, svega, jer na kraju krajeva da nije bilo kritike Apple nikada ne bi povečao ekran, Google nikada ne bi dotjerao Android, a HTC bi zauvijek forsirao politiku od 200 modela godišnje. Zato umjesto da svr*** na voljene proizvode, rađe razmišljajte kritički. ;)

Tako nekako ... i stvari se baš zanimljivo odvijaju ... obzirom da u ovoj utrci uglavnom navijam za apple zgodna vijest mi je danas ovo sa appleovim SOCom ... dakle odavno se čeka što će apple napraviti sa svim ulaganjima u dizajnere procesora ... eto napokon neštp konkretnije od blagih tweekova gotovih ARM rješenja. A6 je izgleda prvi punokrvni apple chip design.

To sad opet povlači razne i zanimljive implikacije ... :D

16 godina
neaktivan

U idealnom slucaju, na benchu par % brzi (upitno), a izisao je tek nedavno. Kada je ono S3 izasao u prodaju? {#} Makar, kao sto je kolega rekao, S3 ima veci score na 4.1.1 tako da... Mislim, ovo ne bih niti spominjao niti ulazio u raspravu ali kada sad toliko dizete u nebesa neke imaginarne performanse... Super je uredaj ali ima opaku konkurenciju i to je cinjenica bez obzira sto ja, mi, vi mislili o tome.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:20 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zamislite samo kakav bi sa 4 jezgre bio, ako sa 2 jede sgs3
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa Exynos je stara generacija, A15 je daleko napredniji. 

Al da jede S3 procesor, ne jede. iP5 ima dosta brži RAM, a S3 daleko brži proc pa ima još veći rezultat.

Službeni software:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:38 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
ima i s3 lte 2 jezgre
ja sam mislio da appleovce ne zanimaju benchmark-i
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
16 godina
neaktivan

To je samo za US tržište i to je Qualcommov Snapdragon, ovdje će bit sve isto kao obični + 2GB RAM i LTE.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
13 godina
neaktivan
apoteka kaže...
ima i s3 lte 2 jezgre
ja sam mislio da appleovce ne zanimaju benchmark-i

Zasto ih nebi zanimalo? pa svakog zanima vidit da sgs3 za 4 jezgre je isto brz, čak i sporiji od iphona sa 2;)

16 godina
neaktivan

Imaš zadivljujuće matematičko znanje. Napokon znam da je 1800 manje od 1600.

14 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Dakle A6 je appleov kućni dizajn kao što je i Qualcommov Krait, a ne off the shelf Cortex A-15 ... zanimljivo, zanimljivo ... apple se sve više oslanja na in house design svojih procesora. Znamo da je implementirana i neka od VR grafičkih jezgri ali ne zna se još koje i koliko ... 

izgleda da će svaki novo appleov komad hardwarea biti sve zanimiljiviji i sve više custom made.

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Imaš zadivljujuće matematičko znanje. Napokon znam da je 1800 manje od 1600.

Ja znam da je 1560 manje od 1601.

Čitaj malo.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa Exynos je stara generacija, A15 je daleko napredniji. 

Al da jede S3 procesor, ne jede. iP5 ima dosta brži RAM, a S3 daleko brži proc pa ima još veći rezultat.

Službeni software:

Volvox kaže...

Čitaj ti... par postova poviše tvoga.

13 godina
neaktivan

Mislim da više vjerujem redmondu nego tebi.

EDIT: a i da je tako ko šta ti kažeš, zar nije malo smješno da 4- jezgreni procesor ima na benchmarku veći score za 200, od 2-jezgrenog? To je parodija.

A vjerojatno u upotrebi je i iphone brzi ko i od svakog samsunga, pa 4s ubija sgs2, a na benchmarku sgs2 je bolji, sta ces androidu treba jos puno puno vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 13:55 (Volvox).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}

I na Geekbench sluzbenoj stranici su drugi rezultati. 

Ugl. nevjeruješ onda samom benchu, kako onda vjeruješ rezultatu od iP5,2, ako ne vjeruješ mojim slikama?! 

15 godina
neaktivan

dzabe i appleu snaga kad je wp7/8 fluidniji i stabilniji

13 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Džabe im to kad imaju 3 aplikacije na storu.

16 godina
neaktivan

Te 3 aplikacije su korisnije od 95% appova na AppStoreu.

BTW u vezi fluidnosti, teško da može bit fluidnije od JB S III i WP7/8 uređaja. Sve je dovedeno do te razine sada da je to nebitno uspoređivat.

15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
apoteka kaže...

Džabe im to kad imaju 3 aplikacije na storu.

a ja mislio apple korisnici gledaju kvalitet, ne kvantitet

dobro, barem si priznao da je wp bolji

a aplikacije ce doci s vremenom

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Te 3 aplikacije su korisnije od 95% appova na AppStoreu.

BTW u vezi fluidnosti, teško da može bit fluidnije od JB S III i WP7/8 uređaja. Sve je dovedeno do te razine sada da je to nebitno uspoređivat.

Pa ti na appstoru imas od te 3 aplikacije jos barem 10 aplikacija koje rade istu stvar samo imaju jos ponesto, tako da gluposti pricas.

apoteka kaže...

a ja mislio apple korisnici gledaju kvalitet, ne kvantitet

dobro, barem si priznao da je wp bolji

a aplikacije ce doci s vremenom

Ti ljude djelis na apple korisnike, android korisnike i wp8 korisnike? Ja gledam i kvalitetu i kvanitetu.

Pa bolji je od androida svakako, jednog dana mozda i od iosa, ali zasad, sa 3 aplikacije na storu, nevalja nista, na razini symbiana mi je.

15 godina
neaktivan

nije bas da su 3, ali od apple fanboya ne ocekujem niti osnovnoskolsko znanje

tako da u pravu si

vjerojatno imas 200000 aplikacija na svom telefonu

pa vidim zasto bi te to smetalo

13 godina
neaktivan
apoteka kaže...

tako da u pravu si

Naspram android stora i appstora ih je 3. Nisam fanboy, jednostavno kupim uređaj koji mi je bolji, naravno da je to iphone kad je bolji.

Nemam, imam oko 50-tak, i to samo zato jer ih nisam dosta izbrisao, a koristim mozda 10-tak.

Inače da, u pravu si, u osnovnoj školi se uči broj aplikacija na wp7 osu, bravo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:19 (Volvox).
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
apoteka kaže...

tako da u pravu si

Naspram android stora i appstora ih je 3. Nisam fanboy, jednostavno kupim uređaj koji mi je bolji, naravno da je to iphone kad je bolji.

Nemam, imam oko 50-tak, i to samo zato jer ih nisam dosta izbrisao, a koristim mozda 10-tak.

Inače da, u pravu si, u osnovnoj školi se uči broj aplikacija na wp7 osu, bravo.

ne, u osnovnoj skoli se uci uporaba interneta

mozda i mozga, ali vise nisam siguran

dakle koristis 10 aplikacija, a 100000+ ti je premalo

mozda da odes na wp market i pogledas sto ima

ma dzabe i to kad je iphone hardwerski manjkav

13 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Uci se i mozga, u 8. se uci anatomija, ali nesto slabo.

Pa premalo je, jer ima nekih aplikacija koje mi trebaju a nema na wp marketu.

Sta je toliko manjkavo na iphonu? Sa 2 jezgre šiša sgs3 koji ih ima 4, sljedeće godine će izdat sgs4 koji će imat 14 inča ekran i 8 jezgri pa će opet bit spor.

15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
apoteka kaže...

Uci se i mozga, u 8. se uci anatomija, ali nesto slabo.

Pa premalo je, jer ima nekih aplikacija koje mi trebaju a nema na wp marketu.

Sta je toliko manjkavo na iphonu? Sa 2 jezgre šiša sgs3 koji ih ima 4, sljedeće godine će izdat sgs4 koji će imat 14 inča ekran i 8 jezgri pa će opet bit spor.

mali ekran, mala rezolucija, nema nfc, adapteri za sve i svasta

ne radi lte kako treba, mala baterija, fragilan (a skupi popravci) itd.

nema aplikacija za to nazalost

a kad sgs4 bude imao 14 inca i 8 jezgri

iphone 6 ce imati 12 inca i 6 jezgri

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Volvox kaže...
apoteka kaže...

tako da u pravu si

Evo ja imam u ovom trenu 177 aplikacije instalirane na ajfonu 4 ... s tim da sam pobrisao nedavno jedno 50. Neke se koriste svaki dan, neke koristi sin, uglavnom igre kad mi uzme telefon. Svako toliko pogasim iz taskbara 50ak aplikacija koje je on koristio, tako da eto, koristi se.

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Pa ti na appstoru imas od te 3 aplikacije jos barem 10 aplikacija koje rade istu stvar samo imaju jos ponesto, tako da gluposti pricas.

Eto, znači priznao si da je 90% aplikacija nepotrebno na AppStoreu, tj. da su kopije. 

@Grzzi, ja sve skupa 20 aftermarket appova. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:38 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice