Ugašen Demonoid

poruka: 40
|
čitano: 7.235
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ugašen Demonoid".
16 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Neeeeeeeee

Taman sam tamo pronašao odličnu kvalitetu simpsona (sve sezone) {#}{#}{#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Mozda i najbolji tracker, poluprivatni. 

Steta, jako dobar tracker, vecinu stvari sam nalazio na njemu. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 23:12 (dzelo).
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
Ugašen Demonoid

Steta :( Nije bio neki elita tracker s teskim upadom. Ali je bio jako jako dobar :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ugašen Demonoid

Koristio/koristim TPB, torrentday i demonoid... Ima li tko kakve preporuke za demonoid alternative? Strucne knjige, video tutoriale/courseve i sl. sam uglavnom tamo pronalazio. I savrseno je sluzio za takve stvari. Stvarno steta, imao sam tamo i jako dobar ratio (iako isti nije bilo potrebno odrzavati) :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ugašen Demonoid
dzelo kaže...

Mozda i najbolji tracker, poluprivatni. 

Steta, jako dobar tracker, vecinu stvari sam nalazio na njemu. 

Točno tako, imali su jako puno rijetkih stvari koje se nisu dale nabaviti drugdje, filtrirani torrenti, i solidne brzine za većinu torrenata.

Bilo je dobro dok je trajalo...

14 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Prema dostupnim informacijama, cyber policajci su kopirali sve informacije s poslužitelja koje je koristio Demonoid

Kad policija piratizira oni ne skidaju jedan torrent, vec cijeli torrent tracker!

TD za glupost

23 0 hvala 0
16 godina
Ugašen Demonoid
Za sada, koliko znam iz slicnih razloga su se vec nekoliko puta selil, ne znam zasto ovaj put ne bi. Ako ne, steta, koristio sam ga uz IPT, za ono sto nema na IPTu
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Crap, gdje da sada nabavljam stripove?

Kada se sjetim Superman, Batman, Spiderman i ostalih megapackova po više desetaka giga i tisućama brojeva ili opskurne stripove koje nigdje drugdje nema. Demonoid je bio bog i batina po tom pitanju

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

RIP in pieces.

Steta, toliko mi je...radosti donio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Kao osoba koja ima pristup (djeljeni accounti) na par top-level trakera moram reci da je ovaj zaista najbolji. Mozda nema omega brzine ili pre-time, ali kolicina *jedinstvenog* sadrzaja je nevjerovatna.

RIP demonoid.

Nevjerujem da ce te iko ikada zamjeniti.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

R.I.P :(

gamad jedna!

1 0 hvala 0
17 godina
Ugašen Demonoid

Ode Mininova, ode MegaUpload, ode Demonoid. Šta će iduće?

Baš mi je žao Demonoida, za pronaći animee u dobroj kvalitetni i neke starije sadržaje nije bilo boljeg.

{#}{#}{#}

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ugašen Demonoid

Za Demon sam bio posebno emocionalno vezan,to je bio moj prvi tracker s pozivnicama.Steta,tu sam nalazio koncerte i muziku koje nije bilo na mnogo izvikanijim.Nadam se da ovo nije konacno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
error_666 kaže...

Za Demon sam bio posebno emocionalno vezan,to je bio moj prvi tracker s pozivnicama.Steta,tu sam nalazio koncerte i muziku koje nije bilo na mnogo izvikanijim.Nadam se da ovo nije konacno.

A čuj jel to konačan kraj hm,{#} budemo videli Ukrajinci su se očito prodali ili naguzili Amerima ko obično normalno.Ako imaju kopiju cjele stranice sa sobom u Meksiku, ili ko zna gdje a vjerojatno imaju lako je opet dignu negdje drugdje recimo u Kini pa onda nema straha od Američkih progonitelja.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Idu., jedan po jedan, sreća pa je piratebay premjestio svoju domenu, da nije i on bi lako otišao kao demonoid. I nadam se da neće biti tako sa svima.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Crap, gdje da sada nabavljam stripove?

Kada se sjetim Superman, Batman, Spiderman i ostalih megapackova po više desetaka giga i tisućama brojeva ili opskurne stripove koje nigdje drugdje nema. Demonoid je bio bog i batina po tom pitanju

Nije tracker, ali probaj na Komics-Live!

Tamo nećeš naći Marvelove stripove, ali je zato sve ostalo izuzetno pregledno raspoređeno prema izdavačkim kućama, najpoznatijim autorima i slično.

I know f***ing karate.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 1:47 (Dirk Diggler).
14 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Šteta.. nisam baš koristio previše Demonoid, iako samo skinuo neke dobre stvari sa njega i znam da je bio dobar. Također moj prvi tracker na kojem sa dobio invite premda je semi-private. Internet bi trebao biti jedini slobodan medij, ali kao što možemo vidjeti, sve više se cenzurira i ukida se sloboda na internetu.

Neznam kamo sve ovo vodi, ali ako se ovako nastavi bit će loše.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

Šteta.. nisam baš koristio previše Demonoid, iako samo skinuo neke dobre stvari sa njega i znam da je bio dobar. Također moj prvi tracker na kojem sa dobio invite premda je semi-private. Internet bi trebao biti jedini slobodan medij, ali kao što možemo vidjeti, sve više se cenzurira i ukida se sloboda na internetu.

Neznam kamo sve ovo vodi, ali ako se ovako nastavi bit će loše.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

R.I.P {#}

Stvarno su PEDER*INE PIZ*A IM MATER*NA GOV*A JEDNA, ATOMSKU NA AMERIKU!!!

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Ugašen Demonoid

Bio je to tracker na kojem sam pronalazio stvari koje na drugim trackerima nisam mogao i zato mi je bio super.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ugašen Demonoid

Demonoid je bio i moj prvi tracker s pozivnicama.

Šteta! {#}

Nadam se da će se uspjeti preseliti.

Da li i vama javlja sljedeću poruku (Firefox) kad pokušate otvoriti stranicu?

This site is running TeamViewer.

Free port 80 for other applications in advanced settings.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ugašen Demonoid

Na njemu je bilo dobre afrobeat i soukous glazbe, što se i inače teško nalazi, a kamoli da ih ima za kupiti - a da imaju shipping u HR, ili da dozvoljavaju download.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

gamad američka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Na njemu je bilo dobre afrobeat i soukous glazbe, što se i inače teško nalazi, a kamoli da ih ima za kupiti - a da imaju shipping u HR, ili da dozvoljavaju download.

pa kad si ti vjerojatno jedina osoba u Hrvatskoj koja bi slušala tako nešto {#}

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
15 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

ma koristim TPB i Kick Ass Torrents, a moze se i preko VUZEa s pluginom za dodatne torrent stranice pronaci sve i svasta.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ugašen Demonoid

Sve dok je Partis ziv ja sam u raju :D

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Sve dok je Partis ziv ja sam u raju :D

i awesome-hd -za mene ultimativna stranica za skidanje full hd torrenta

16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ugašen Demonoid

O **** a taman sam počeo skidati Spawna.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

pa kad si ti vjerojatno jedina osoba u Hrvatskoj koja bi slušala tako nešto {#}

Lako za afrobeat, vrlo je sličan funku, pa ima ljudi koji to slušaju... no soukous, e to je već teže za nać nekog za popričati o njemu... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice