Neeeeeeeee
Taman sam tamo pronašao odličnu kvalitetu simpsona (sve sezone)
Neeeeeeeee
Taman sam tamo pronašao odličnu kvalitetu simpsona (sve sezone)
Mozda i najbolji tracker, poluprivatni.
Steta, jako dobar tracker, vecinu stvari sam nalazio na njemu.
Steta :( Nije bio neki elita tracker s teskim upadom. Ali je bio jako jako dobar :(
Koristio/koristim TPB, torrentday i demonoid... Ima li tko kakve preporuke za demonoid alternative? Strucne knjige, video tutoriale/courseve i sl. sam uglavnom tamo pronalazio. I savrseno je sluzio za takve stvari. Stvarno steta, imao sam tamo i jako dobar ratio (iako isti nije bilo potrebno odrzavati) :(
Mozda i najbolji tracker, poluprivatni.
Steta, jako dobar tracker, vecinu stvari sam nalazio na njemu.
Točno tako, imali su jako puno rijetkih stvari koje se nisu dale nabaviti drugdje, filtrirani torrenti, i solidne brzine za većinu torrenata.
Bilo je dobro dok je trajalo...
Prema dostupnim informacijama, cyber policajci su kopirali sve informacije s poslužitelja koje je koristio Demonoid
Kad policija piratizira oni ne skidaju jedan torrent, vec cijeli torrent tracker!
Crap, gdje da sada nabavljam stripove?
Kada se sjetim Superman, Batman, Spiderman i ostalih megapackova po više desetaka giga i tisućama brojeva ili opskurne stripove koje nigdje drugdje nema. Demonoid je bio bog i batina po tom pitanju
RIP in pieces.
Steta, toliko mi je...radosti donio.
Kao osoba koja ima pristup (djeljeni accounti) na par top-level trakera moram reci da je ovaj zaista najbolji. Mozda nema omega brzine ili pre-time, ali kolicina *jedinstvenog* sadrzaja je nevjerovatna.
RIP demonoid.
Nevjerujem da ce te iko ikada zamjeniti.
R.I.P :(
gamad jedna!
Ode Mininova, ode MegaUpload, ode Demonoid. Šta će iduće?
Baš mi je žao Demonoida, za pronaći animee u dobroj kvalitetni i neke starije sadržaje nije bilo boljeg.
Za Demon sam bio posebno emocionalno vezan,to je bio moj prvi tracker s pozivnicama.Steta,tu sam nalazio koncerte i muziku koje nije bilo na mnogo izvikanijim.Nadam se da ovo nije konacno.
Za Demon sam bio posebno emocionalno vezan,to je bio moj prvi tracker s pozivnicama.Steta,tu sam nalazio koncerte i muziku koje nije bilo na mnogo izvikanijim.Nadam se da ovo nije konacno.
A čuj jel to konačan kraj hm, budemo videli Ukrajinci su se očito prodali ili naguzili Amerima ko obično normalno.Ako imaju kopiju cjele stranice sa sobom u Meksiku, ili ko zna gdje a vjerojatno imaju lako je opet dignu negdje drugdje recimo u Kini pa onda nema straha od Američkih progonitelja.
Idu., jedan po jedan, sreća pa je piratebay premjestio svoju domenu, da nije i on bi lako otišao kao demonoid. I nadam se da neće biti tako sa svima.
Crap, gdje da sada nabavljam stripove?
Kada se sjetim Superman, Batman, Spiderman i ostalih megapackova po više desetaka giga i tisućama brojeva ili opskurne stripove koje nigdje drugdje nema. Demonoid je bio bog i batina po tom pitanju
Nije tracker, ali probaj na Komics-Live!
Tamo nećeš naći Marvelove stripove, ali je zato sve ostalo izuzetno pregledno raspoređeno prema izdavačkim kućama, najpoznatijim autorima i slično.
Šteta.. nisam baš koristio previše Demonoid, iako samo skinuo neke dobre stvari sa njega i znam da je bio dobar. Također moj prvi tracker na kojem sa dobio invite premda je semi-private. Internet bi trebao biti jedini slobodan medij, ali kao što možemo vidjeti, sve više se cenzurira i ukida se sloboda na internetu.
Neznam kamo sve ovo vodi, ali ako se ovako nastavi bit će loše.
Šteta.. nisam baš koristio previše Demonoid, iako samo skinuo neke dobre stvari sa njega i znam da je bio dobar. Također moj prvi tracker na kojem sa dobio invite premda je semi-private. Internet bi trebao biti jedini slobodan medij, ali kao što možemo vidjeti, sve više se cenzurira i ukida se sloboda na internetu.
Neznam kamo sve ovo vodi, ali ako se ovako nastavi bit će loše.
R.I.P
Stvarno su PEDER*INE PIZ*A IM MATER*NA GOV*A JEDNA, ATOMSKU NA AMERIKU!!!
Bio je to tracker na kojem sam pronalazio stvari koje na drugim trackerima nisam mogao i zato mi je bio super.
Demonoid je bio i moj prvi tracker s pozivnicama.
Šteta!
Nadam se da će se uspjeti preseliti.
Da li i vama javlja sljedeću poruku (Firefox) kad pokušate otvoriti stranicu?
This site is running TeamViewer.
Free port 80 for other applications in advanced settings.
Na njemu je bilo dobre afrobeat i soukous glazbe, što se i inače teško nalazi, a kamoli da ih ima za kupiti - a da imaju shipping u HR, ili da dozvoljavaju download.
gamad američka
Na njemu je bilo dobre afrobeat i soukous glazbe, što se i inače teško nalazi, a kamoli da ih ima za kupiti - a da imaju shipping u HR, ili da dozvoljavaju download.
pa kad si ti vjerojatno jedina osoba u Hrvatskoj koja bi slušala tako nešto
ma koristim TPB i Kick Ass Torrents, a moze se i preko VUZEa s pluginom za dodatne torrent stranice pronaci sve i svasta.
Sve dok je Partis ziv ja sam u raju :D
Sve dok je Partis ziv ja sam u raju :D
i awesome-hd -za mene ultimativna stranica za skidanje full hd torrenta
O **** a taman sam počeo skidati Spawna.
pa kad si ti vjerojatno jedina osoba u Hrvatskoj koja bi slušala tako nešto
Lako za afrobeat, vrlo je sličan funku, pa ima ljudi koji to slušaju... no soukous, e to je već teže za nać nekog za popričati o njemu... :)