Tipkovnice jeftinih prijenosnika

poruka: 8
|
čitano: 1.479
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tipkovnice jeftinih prijenosnika".
13 godina
neaktivan

da nije na slici toshibina tipkovnica?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zbog toga ne bih nikada uzeo jeftiniji laptop, jer kao i kod drugih prijenosnih uređaja (npr smartphona, tableta) među najbitnijim stavkama je kvalitet samog kućišta i tipkovnice (naravno ako uređaj pojeduje  tipkovnicu). Zbog toga jedino cijenim Apple jer njihovi uređaji po pravilu imaju kvalitetnu spoljašnjost. Jer ipak nikakvi dual i quad core-i nemogu da budu od koristi ako ti se uređaj nakod godinu dana korištenja napola raspadne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tipkovnice jeftinih prijenosnika
raso86 kaže...

Zbog toga ne bih nikada uzeo jeftiniji laptop, jer kao i kod drugih prijenosnih uređaja (npr smartphona, tableta) među najbitnijim stavkama je kvalitet samog kućišta i tipkovnice (naravno ako uređaj pojeduje  tipkovnicu). Zbog toga jedino cijenim Apple jer njihovi uređaji po pravilu imaju kvalitetnu spoljašnjost. Jer ipak nikakvi dual i quad core-i nemogu da budu od koristi ako ti se uređaj nakod godinu dana korištenja napola raspadne.

dobro ako si ogranicen novcom ja uvjek gledam na snagu a ono ostalo je na drugom mjestu jer ipak necu ga koristit u nekim ekstremnim uvjetima

14 godina
neaktivan

Ok slažem se, ipak svi imamo svoje prioritete. Ja ovo govorim iz ličnog iskustva gdje sam par puta kupio g*vno od uređaja i pokajao se. Ukoliko sam financijski ograničen radije ću sačekati da sakupim pare nego se zalijetati. Kod desktopa je drugačija situacija pošto je modularan. Crkne ti tipkovnica ili miš, zamjeniš ih sa novim bez problema. 

17 godina
neaktivan
raso86 kaže...

Ok slažem se, ipak svi imamo svoje prioritete. Ja ovo govorim iz ličnog iskustva gdje sam par puta kupio g*vno od uređaja i pokajao se. Ukoliko sam financijski ograničen radije ću sačekati da sakupim pare nego se zalijetati. Kod desktopa je drugačija situacija pošto je modularan. Crkne ti tipkovnica ili miš, zamjeniš ih sa novim bez problema. 

definiraj govno

17 godina
neaktivan
raso86 kaže...

raso86 kaže...

Dojam "g*vna" od uređaja je čisto subjektivan i ovisi čisto o tome na koji primjerak istoga naletiš. Apple bih smatrao jako kvalitetnim uređajima, da mi nisu spalili Corsairov USB stick te obrisali projektne fajlove prilikom kopiranja na prijenosni disk. S druge strane sam u rukama imao bezbroj Acera bez greške koji rade godinama, tako da je to sve na kraju pitanje sreće...

Često puta ta g*vna od uređaja koštaju 1/4 cijene top-tier laptopa a zadovoljavaju potrebe 90%+ populacije, a kvalitativno ne zaostaju za njima kolika je izražena razlika u cijeni.

14 godina
neaktivan

Pa definicija govneta je uređaj koji subjektino i objektivno ne zadovoljava tvoje potrebe koje očekuješ od njega. Uređaj koji od početka kad si ga kupio počne sa procesom samoraspadanja, pri najmanjem uvijanju počne da krcka i ispušta zvukove, tipkovnica počne za zveči , postane bučna i neudobna za korištenje, tasteri počnu da se zaglavljuju, usb portovi ispadaju vani, uređaj koji se lako izgrebe (a naravno sve to spada u fizička oštećenja, tako da o nekoj garanciji nema govora)

13 godina
neaktivan

Super, samo mi nije jasno čemu Samsung nije zaslužio ulazak u ovaj elitni test?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice