Tableti prestižu netbookove

poruka: 41
|
čitano: 11.984
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti prestižu netbookove".
16 godina
protjeran
RE: Tableti prestižu netbookove
segregator kaže...
NEW_MAN kaže...
Daj pročitaj kaj linkaš jer očito da nemaš argumente pa pišeš gluposti.
Taj txt se odnosi na ograničenja veličine ekrana. Netbook s 2 Gb rama postoji onak oduvijek.

Daj nauči čitati, lol, ili bar ne piši gluposti:

"However, netbooks adopting dual-core Atom N550 may feature 11.6” or 12.1” screens, 1GB of DDR3 memory, 32GB SSD or 250GB drive, reports Digitimes web-site. Intel denied that it plans to lift the limitations."

Znači vijest je bila da se podiže ograničenje sa 10.1" ekran, 1 GB DDR2, 16GB SSD, 160GB HDD, i čak ni to nije istina.

Sve ostalo postoji samo u tvojoj mašti

ja doma imam netbook sa 2gb rama, nadograden sa 1gb, jer zamisli za razliku od jadnih igracaka koje sad prolaze pod tablet racunala, netbook mozes nadograditi

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
grimyHR kaže...

ja doma imam netbook sa 2gb rama, nadograden sa 1gb, jer zamisli za razliku od jadnih igracaka koje sad prolaze pod tablet racunala, netbook mozes nadograditi

Blago tebi, moj Lenovo S10 je totalno nenadogradiv

16 godina
protjeran
segregator kaže...
grimyHR kaže...

Blago tebi, moj Lenovo S10 je totalno nenadogradiv

mozes bez problema ugraditi drugi disk ili povecati ram do 2gb

http://www.laptopmag.com/advice/how-to/lenovo-s10-ram.aspx

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:07 (grimyHR).
15 godina
neaktivan

normalno da prestizu!

manji su i aerodinamicniji...

dalje lete kada po&^^&%*&^%zdis i bacis ih kroz prozor!

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma netbook je vec mrtav molim vas... neki mali komp koji loshe radi ono sto radi normalan komp? to vi volite?
ako mi kazete da dobro radi to sto radi malo veci komp na istom OSu, zasto imate malo veci komp? pritom i skuplji komp?!?
jasno je da ljudi ce ljudi koji imaju netbook stati u njegovu obranu, ali realno kompove vec imamo, znamo kako to radi, uglavnom nam se svidja kako to radi, ali nije stvar koju volimo koristiti na dvije noge, jer osim forme netbooka koja nam to ne dozvoljava, ni desktop OS nam to ne dozvoljava pa s toga i ne vidim svrhu takvom uredjaju.
a ove opaske da tablet ne moze vrtiti HD video na nekoj plazmi (?!?), da nema USB, office, itd... prvo ne informiranost, drugo, ljudi citaju tablen a u glavi vide iPad, i trece opet ne informiranost.
i na kraju uz ove ULV procesore i normalne prijenosnike od kg, jos manje vidim prostora za netbook. ali cijena je ocito ta koja radi svoje i dalje, pa valjda ljudi misle bolje loshi komp, nego nikakav komp!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kinsif kaže...
a ove opaske da tablet ne moze vrtiti HD video na nekoj plazmi (?!?)

Ako pričaš o iPadu, on ne može vrtiti HD video na plazmi.

Specifikacije sa apple.com:

TV and video
    * Support for 1024 by 768 pixels with Dock Connector to VGA Adapter; 576p and 480p with Apple Component AV Cable; 576i and 480i with Apple Composite AV Cable

Ja tu ne vidim nigdje 720p, 1080i, ni 1080p rezoluciju, a ni jednostavan način spajanja za prijenos zvuka i slike (iliti HDMI koji bi vrlo dobro došao).

17 godina

@kinsif
Netbook radi isto kaj i normalni komp samo kaj se nemreš igrat ili radit neke ozbiljnije poslove, a ništ ozbiljno nemreš ni na tabletu.
Realno imamo kompove i realno pojam tablet računala je glupost jer mi svtarno ne pada na pamet maknut se od svog desktopa da bi se služil nekom igračkom.
Kakvo korištenje na dvije noge? Kaj misliš hodat po kući i trkeljat po tom sranju ili je jednostavnije zavalit se u fotelju?

Tablet ili netbook je "jeftina" igračka za zabavu. Desktop i notebook su "skupe" igračke za posao i zabavu.
Netbook daje više za iste pare u odnosu na tablet.

koje opaske pa kaj si ti mutav ili se praviš mutav?
Ovo je diskusija o novim tabletima tipa ipad koji su bez tipkovnice i koji se tek počinju prodavat.
Znači nemreš mi pričat o tabletima koji su notebook računala sa opcijom izokretanja ekrana za potrebe pisanja po ekranu koji koštaju ko četri netbooka ili ipada.
Nađi mi tablet za 500 dolara tipa ipad da ima USB na koji mogu spojit stick prebacit film, fotke neki office dokument, spojit kameru i prebacit sadržaj, HDMI, vrti mkv i eventualno webcam da mogu sa ženom pričat kad ode na službeni put.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 9:32 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...

koje opaske pa kaj si ti mutav ili se praviš mutav?
Ovo je diskusija o novim tabletima tipa ipad koji su bez tipkovnice i koji se tek počinju prodavat.
Znači nemreš mi pričat o tabletima koji su notebook računala sa opcijom izokretanja ekrana za potrebe pisanja po ekranu koji koštaju ko četri netbooka ili ipada.
Nađi mi tablet za 500 dolara tipa ipad da ima USB na koji mogu spojit stick prebacit film, fotke neki office dokument, spojit kameru i prebacit sadržaj, HDMI, vrti mkv i eventualno webcam da mogu sa ženom pričat kad ode na službeni put.

Zašto bi sa računala prebacivao na stick pa sa sticka na iPad?

Meni je to skroz glupo i Appleovo rješenje da se direktno prebacuje sa računala na iPad mi je puno logičnije.

Isto tako, nije mi jasno zašto bi htio gledat ženu kad si je se već riješio odlaskom na službeni put Nevinašce

17 godina

Dojde mi pajdo s novim filmom koji je donesel na sticku kaj da ga prvo na komp pa onda sinkronizacija na ipad? Ili još bolje donese mi mkv i kaj onda da prvo konverziju od pol sata pa sync?

Isto tak radim fotke i oču direkt na njega ne moram na komp pa sync.
Je ovo za ženu si u pravu ali nemreš to tak pred ljudima ^^

USB je nakon kotača i pive najbolji izum čovječanstva i nedopustivo je da postoji uređaj bez njega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 9:50 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...

USB je nakon kotača i pive najbolji izum čovječanstva i nedopustivo je da postoji uređaj bez njega.

Ovisi...kad si okružen kompjuterskim neznalicama kao ja, koji svako malo unište kompletnu matičnu ploču notebooka jer nekako uspiju

sa stickom koji strši iz kućišta sve polomit (a nije ih briga jer država plaća popravak koji dođe kao i novi laptop), pa pogledaš kakvoj kategoriji

korisnika je iPad namijenjen, možda je i bolje da ga nema

15 godina
neaktivan
koji su danas "najmocniji" tableti, iPad mi ne spominjite, da ima USB jos mozda,
po mogucnosti da imaju kameru, ali neophodno mi je USB, wifi i barem 10GB memorije
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice