Stigao Firefox 48 s dodatnim razinama zaštitama za

poruka: 2
|
čitano: 913
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Firefox 48 s dodatnim razinama zaštitama za".
16 godina
Stigao Firefox 48 s dodatnim razinama zaštitama za

Otisao sa FF-a ( prije godinu dana ) jer je puno memorije uzimao, stalno je nesto yebao sa script stopped i slicnim sranjima a bio sam ga koristio od pocetaka. Sad sam na Chromeu i ne fali mi niti jedan addon koji sam imao na FF-u... Nego kad prije vec verzija 48... svaki update nova verzija. 

Jos ako se ne varam ukinuli su podrsku sa x64 pa sam morao kemijat sa Nightly-em, Aurorom ili kako vec..

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Stigao Firefox 48 s dodatnim razinama zaštitam
Koristim Chrome i ono što cjenim kod njih jeste da minimalno mjenjaju koncept svog preglednika od samog postojanja i dalje je to vrlo jednostavan,lako pristupačan i brz preglednik. Dovoljno je reči kako koristim samo ublock origin ekstenziju.FF je bespotrebno napucan postavkama i podešavanjem,dobro možda nekomu to ima smisla ili potrebe ali meni ne.Sve je stvar potrebe i zadovoljstva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice