Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.850
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
16 godina
protjeran
Re: Steve Jobs podnio ostavku
g12356 kaže...

Siguran sam da postoje neki zaobilazni načini da se natjea da iOS prepozna Linux.

a sta je s onim "It just works."? ako nema tog, nema ni razloga kupovanja apple proizvoda...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
apple hardveru? koji to hardver apple proizvodi?

http://www.apple.com/macmini/ na jednoj particiji linux, na drugoj OSX i na trećoj win ... iTunes rade garantirano {#}

15 godina
grimyHR kaže...
g12356 kaže...

Siguran sam da postoje neki zaobilazni načini da se natjea da iOS prepozna Linux.

a sta je s onim "It just works."? ako nema tog, nema ni razloga kupovanja apple proizvoda...

Mislim da će se 2% linuxaša moć nosit s tim da nema iTunesa za Linux.

KLIK za više informacija.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
grimyHR kaže...

http://www.apple.com/macmini/ na jednoj particiji linux, na drugoj OSX i na trećoj win ... iTunes rade garantirano  {#}

lol, kakva sprdacina od pokusaja zaobilazenja istine su tvoji postovi, nevjerovatno

ne postoji sluzbeni nacin spajanja apple proizvoda na linux

a da ne pricam da je linux zastupljeniji od osx-a...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 16:13 (grimyHR).
17 godina

A sta ako sam ja zapravo seljo beljo koji nema racunalo doma? Kako cu onda koristiti ajfon!?

I am creationist. I believe man created god.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

A sta ako sam ja zapravo seljo beljo koji nema racunalo doma? Kako cu onda koristiti ajfon!?

Tebi onda treba mobitel, a ne iPhone.

IPhone sluzi za:

• igranje super igrica
  • surfanje po Internetima
  • igranje
  • surfanje
  • super apliciranje
  • kreiranje
  • superiranje
  • operiranje
  • slikanje
  • snimanje

Ali ako hoces nekog zvati, kupi mobitel.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
grzzi kaže...
grimyHR kaže...

http://www.apple.com/macmini/ na jednoj particiji linux, na drugoj OSX i na trećoj win ... iTunes rade garantirano {#}

lol, kakva sprdacina od pokusaja zaobilazenja istine su tvoji postovi, nevjerovatno

ne postoji sluzbeni nacin spajanja apple proizvoda na linux

a da ne pricam da je linux zastupljeniji od osx-a...

malo si preozbiljan, frustriran cak rekao bih. cinjenica je da gotovo svi koji koriste linux imaju i win ili OSX druga cinjenica je da je OSX daleko zastupljeniji od linuxa
15 godina
tnakir kaže...

iz ovog se automatski moze izvuci zakljucak da ajfon nije za selje-belje, sto je suprotno uvrijezenom misljenju applehejtera. izgleda da ajfon ne mozes koristiti ako nemas bar 3 razreda više informatologije. dok recimo za nokiu možeš biti totalna seljačina.

nek se zna šta je za koga.

15 godina
neaktivan

Ljudi ajde prekinite s svađom oko iPhonea, Itunesa, donacija i svega ostaloga . Ovdje je i dalje rijec o odlasku S.J.-a s mjesta CEO-a.

{#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lol, na svijetu daleko vise racunala vrte linux nego osx, pricas gluposti
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Jel vi razmišljate o cemu pišete? Ti sad govoriš o Linuxu i kako više racunala u svijetu koriste Linux nego OS X.

Ako je tako, kakve to ima veze? Ta racunala su radna ili serverska racunala i na njih neceš 100% spajati

ni jedan iUređaj jer za to nemaš potrebe. Neceš sinkronizirati iPhone sa serverom {#}
Ako se gleda korištenje OS-ova kod korisnika koji surfaju svaki dan na njemu i ostalo, više je korisnika OS X-a i to je ovdje važno.

I dalje ne kužim cemu pricate o tome kada je tema ostavka S.J., a ne OS X, Linux, iTunes....

16 godina
protjeran
pa tema je ostavka steve poslica, al 99% postova na ovoj temi je teski off-topic, ukljucujuci i tvoje, tak da prvo pometi pred svojim vratima
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
pa tema je ostavka steve poslica, al 99% postova na ovoj temi je teski off-topic, ukljucujuci i tvoje, tak da prvo pometi pred svojim vratima

Ja sam na ovu temu od gotovo 500 poruka postao ako i 5 komentara.

Od toga sam vec u 2-3 rekao da idete u debeli OFF TOPIC.

U 1.sam rekao što mislim o njgovom odlasku i djelu do sada, u drugom sam skrenuo pozornost da trabunjate

bedastoce o donacijama o kojima niti znate, niti cete ikada možda znati i u zadnjih par ti skrecem pozornost

i dalje na bježanje s teme uz napomenu da stavljaš korištenje Linuxa u usporedbu gdje mu nije apsolutno mjesto.

17 godina
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

U 1.sam rekao što mislim o njgovom odlasku i djelu do sada, u drugom sam skrenuo pozornost da trabunjate

bedastoce o donacijama o kojima niti znate, niti cete ikada možda znati i u zadnjih par ti skrecem pozornost

i dalje na bježanje s teme uz napomenu da stavljaš korištenje Linuxa u usporedbu gdje mu nije apsolutno mjesto.

Govoris u trecem licu.

Znaci ti znas, a "mi" ostali pricamo gluposti.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

daj neke podatke ili to vadis iz dupeta? znas li ukupni broj servera na kojima se vrti linux?
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

Govoris u trecem licu.

Ti si psiho s logikom stvarno na vi i konstantno lazes i ljudima "guras u usta" ono sta nisu rekli. Uporabom koje uvrnute logike si iz boldanog zakljucio da on zna???

17 godina
ansha kaže...
Psiho246 kaže...
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

Govoris u trecem licu.

Ti si psiho s logikom stvarno na vi i konstantno lazes i ljudima "guras u usta" ono sta nisu rekli. Uporabom koje uvrnute logike si iz boldanog zakljucio da on zna???

Upotrebom gramatike hrvatskog jezika.

Molim te, ne budi licemjeran jer ovo za sto si me optuzio je odlika klasicnog Apple fanatika, a i jednostavno nije istina.

To si cak i ovim postom dokazao.

- Psiho246
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
grimyHR kaže...

daj neke podatke ili to vadis iz dupeta? znas li ukupni broj servera na kojima se vrti linux?

negdje izmedu 60 i 70% servera je na linuxu...

da ne spominjem razne pandaboardove i slicna embeded rijesenja koja cesto nisu spojena na net te tako nisu ni u statistikama...

14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
grzzi kaže...
grimyHR kaže...

da ne spominjem razne pandaboardove i slicna embeded rijesenja koja cesto nisu spojena na net te tako nisu ni u statistikama...

da i koliko je to? u miljunima komada. i nemoj mi brojati frizidere i perilice.
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
grimyHR kaže...
grzzi kaže...
grimyHR kaže...

da i koliko je to? u miljunima komada. i nemoj mi brojati frizidere i perilice.

u milijunima komada je to vise nego macova... nebi ti to sad trazio osim da me platis i to vise nego posteno

gle, sam google ima preko pola milijuna servera...a di su svi ostali

14 godina
neaktivan
google ima preko miljun servera, a to je vise od svih ostalih zajedno. Za tvoju informaciju OSX instalirana baza korisnika je preko 60 miljuna. Linux drzi malo preko 1% ww, a OSX oko 6% ww
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
google ima preko miljun servera, a to je vise od svih ostalih zajedno. Za tvoju informaciju OSX instalirana baza korisnika je preko 60 miljuna. Linux drzi malo preko 1% ww, a OSX oko 6% ww

lol, da nebi to bilo vise od svih ostalih zajedno, to je mozda 2-3%

14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
grzzi kaže...

lol, da nebi to bilo vise od svih ostalih zajedno, to je mozda 2-3%

vise od ostalih velikih korisnika. ako brojimo ukupno sve dostupne web servere dosli bi do koliko? 40ak miljuna? 70% od toga neki linux? I dalje dvostruko manje od OSX instalirane baze? A i to su proizvoljne brojke.
16 godina
protjeran
ne, moja poanta je da apple ne daje svoju podrsku za jedan od najzastupljenijih OS-eva kod kupnje njihovih uredaja

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
a znam, al kad me nervira pomalo uzdizanje applea u nebesa

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa rekao sam zasto. 1% home usera na linuxu. brijem da 90% njih ima i win ili OSX mašinu. Apple ima koliko? desetak komada hardwarea i dvadesetak komada softwarea. Od toga jedino iTunes i za win? Deset godina i iTunes jos nije full 64 bit cocoa OSX app, a dok jos linux dode na red... Btw prvi bi stavio linux na masinu bar kod kuce kad bi adobe, ms, apple etc portali svoje appove. Ovako bi morao uciti se sluziti sa jos jednim appom alternativo za svaku aplikaciju koju koristim profesionalno. I onda bi tek upao u probleme sa kompatibilnostima...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:31 (grzzi).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
pa rekao sam zasto. 1% home usera na linuxu. brijem da 90% njih ima i win ili OSX mašinu. Apple ima koliko? desetak komada hardwarea i dvadesetak komada softwarea. Od toga jedino iTunes i za win? Deset godina i iTunes jos nije full 64 bit cocoa OSX app, a dok jos linux dode na red... Btw prvi bi stavio linux na masinu bar kod kuce kad bi adobe, ms, apple etc portali svoje appove. Ovako bi morao uciti se sluziti sa jos jednim appom alternativo za svaku aplikaciju koju koristim profesionalno. I onda bi tek upao u probleme sa kompatibilnostima...

pa da, to bi bila katastrofa, morao bi koristiti standarde umjesto proprietary formata  {#}

a profi alata je sve vise, cinelerra se recimo bez problema mjeri sa bilo kojim drugim profi alatom za ne-linearnu obradu videa, a to da radi brze od svoje razvikane rodbine na drugim platformama bolje da i ne spominjem

16 godina
grimyHR kaže...
torrente kaže...

ok. znaci moram instalirat tu aplikaciju itunes. imam neki android i kad sam ga izvadio iz kutije namjestio sam mu sat,datum i pitao me gmail, te hocu li syncat kontakte sa maila i facebooka. to je bilo to. pa mi sad nije jasno zasto ovdje moram stavljat...sad sam saznao...taj iTunes?

nepotrebna dodatna 2-3 procesa u task manageru...al dobro.

a mene zanima di da skinem te itunese za linux, pokusavam naci link na appleovoj stranici ali nikako

joj daj ne kenj...te - nekoliko sam iPhonea kupovao i uvijek ti sve odrade u T-Centru, samo ga ti moraš raspakirat, pokažu ti sve i to je to. Ti ga sam ne moraš nikad ni na kakav PC spajat. Telefon je napravljen jednostavnošću za amerikance, dakle za debile a to ako nekom nije jasno nek si kupi Nokiu 2210!

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da su procitali sto sam napisao :)

I am creationist. I believe man created god.

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice