Siguran sam da postoje neki zaobilazni načini da se natjea da iOS prepozna Linux.
a sta je s onim "It just works."? ako nema tog, nema ni razloga kupovanja apple proizvoda...
Siguran sam da postoje neki zaobilazni načini da se natjea da iOS prepozna Linux.
a sta je s onim "It just works."? ako nema tog, nema ni razloga kupovanja apple proizvoda...
http://www.apple.com/macmini/ na jednoj particiji linux, na drugoj OSX i na trećoj win ... iTunes rade garantirano
Mislim da će se 2% linuxaša moć nosit s tim da nema iTunesa za Linux.
KLIK za više informacija.
http://www.apple.com/macmini/ na jednoj particiji linux, na drugoj OSX i na trećoj win ... iTunes rade garantirano
lol, kakva sprdacina od pokusaja zaobilazenja istine su tvoji postovi, nevjerovatno
ne postoji sluzbeni nacin spajanja apple proizvoda na linux
a da ne pricam da je linux zastupljeniji od osx-a...
A sta ako sam ja zapravo seljo beljo koji nema racunalo doma? Kako cu onda koristiti ajfon!?
A sta ako sam ja zapravo seljo beljo koji nema racunalo doma? Kako cu onda koristiti ajfon!?
Tebi onda treba mobitel, a ne iPhone.
IPhone sluzi za:
Ali ako hoces nekog zvati, kupi mobitel.
lol, kakva sprdacina od pokusaja zaobilazenja istine su tvoji postovi, nevjerovatno
ne postoji sluzbeni nacin spajanja apple proizvoda na linux
a da ne pricam da je linux zastupljeniji od osx-a...
malo si preozbiljan, frustriran cak rekao bih. cinjenica je da gotovo svi koji koriste linux imaju i win ili OSX druga cinjenica je da je OSX daleko zastupljeniji od linuxa
iz ovog se automatski moze izvuci zakljucak da ajfon nije za selje-belje, sto je suprotno uvrijezenom misljenju applehejtera. izgleda da ajfon ne mozes koristiti ako nemas bar 3 razreda više informatologije. dok recimo za nokiu možeš biti totalna seljačina.
nek se zna šta je za koga.
Ljudi ajde prekinite s svađom oko iPhonea, Itunesa, donacija i svega ostaloga . Ovdje je i dalje rijec o odlasku S.J.-a s mjesta CEO-a.
Jel vi razmišljate o cemu pišete? Ti sad govoriš o Linuxu i kako više racunala u svijetu koriste Linux nego OS X.
Ako je tako, kakve to ima veze? Ta racunala su radna ili serverska racunala i na njih neceš 100% spajati
ni jedan iUređaj jer za to nemaš potrebe. Neceš sinkronizirati iPhone sa serverom
Ako se gleda korištenje OS-ova kod korisnika koji surfaju svaki dan na njemu i ostalo, više je korisnika OS X-a i to je ovdje važno.
I dalje ne kužim cemu pricate o tome kada je tema ostavka S.J., a ne OS X, Linux, iTunes....
Ja sam na ovu temu od gotovo 500 poruka postao ako i 5 komentara.
Od toga sam vec u 2-3 rekao da idete u debeli OFF TOPIC.
U 1.sam rekao što mislim o njgovom odlasku i djelu do sada, u drugom sam skrenuo pozornost da trabunjate
bedastoce o donacijama o kojima niti znate, niti cete ikada možda znati i u zadnjih par ti skrecem pozornost
i dalje na bježanje s teme uz napomenu da stavljaš korištenje Linuxa u usporedbu gdje mu nije apsolutno mjesto.
U 1.sam rekao što mislim o njgovom odlasku i djelu do sada, u drugom sam skrenuo pozornost da trabunjate
bedastoce o donacijama o kojima niti znate, niti cete ikada možda znati i u zadnjih par ti skrecem pozornost
i dalje na bježanje s teme uz napomenu da stavljaš korištenje Linuxa u usporedbu gdje mu nije apsolutno mjesto.
Govoris u trecem licu.
Znaci ti znas, a "mi" ostali pricamo gluposti.
daj neke podatke ili to vadis iz dupeta? znas li ukupni broj servera na kojima se vrti linux?
Govoris u trecem licu.
Ti si psiho s logikom stvarno na vi i konstantno lazes i ljudima "guras u usta" ono sta nisu rekli. Uporabom koje uvrnute logike si iz boldanog zakljucio da on zna???
Govoris u trecem licu.
Ti si psiho s logikom stvarno na vi i konstantno lazes i ljudima "guras u usta" ono sta nisu rekli. Uporabom koje uvrnute logike si iz boldanog zakljucio da on zna???
Upotrebom gramatike hrvatskog jezika.
Molim te, ne budi licemjeran jer ovo za sto si me optuzio je odlika klasicnog Apple fanatika, a i jednostavno nije istina.
To si cak i ovim postom dokazao.
daj neke podatke ili to vadis iz dupeta? znas li ukupni broj servera na kojima se vrti linux?
negdje izmedu 60 i 70% servera je na linuxu...
da ne spominjem razne pandaboardove i slicna embeded rijesenja koja cesto nisu spojena na net te tako nisu ni u statistikama...
da ne spominjem razne pandaboardove i slicna embeded rijesenja koja cesto nisu spojena na net te tako nisu ni u statistikama...
da i koliko je to? u miljunima komada. i nemoj mi brojati frizidere i perilice.
da i koliko je to? u miljunima komada. i nemoj mi brojati frizidere i perilice.
u milijunima komada je to vise nego macova... nebi ti to sad trazio osim da me platis i to vise nego posteno
gle, sam google ima preko pola milijuna servera...a di su svi ostali
lol, da nebi to bilo vise od svih ostalih zajedno, to je mozda 2-3%
lol, da nebi to bilo vise od svih ostalih zajedno, to je mozda 2-3%
vise od ostalih velikih korisnika. ako brojimo ukupno sve dostupne web servere dosli bi do koliko? 40ak miljuna? 70% od toga neki linux? I dalje dvostruko manje od OSX instalirane baze? A i to su proizvoljne brojke.
pa da, to bi bila katastrofa, morao bi koristiti standarde umjesto proprietary formata
a profi alata je sve vise, cinelerra se recimo bez problema mjeri sa bilo kojim drugim profi alatom za ne-linearnu obradu videa, a to da radi brze od svoje razvikane rodbine na drugim platformama bolje da i ne spominjem
ok. znaci moram instalirat tu aplikaciju itunes. imam neki android i kad sam ga izvadio iz kutije namjestio sam mu sat,datum i pitao me gmail, te hocu li syncat kontakte sa maila i facebooka. to je bilo to. pa mi sad nije jasno zasto ovdje moram stavljat...sad sam saznao...taj iTunes?
nepotrebna dodatna 2-3 procesa u task manageru...al dobro.
a mene zanima di da skinem te itunese za linux, pokusavam naci link na appleovoj stranici ali nikako
joj daj ne kenj...te - nekoliko sam iPhonea kupovao i uvijek ti sve odrade u T-Centru, samo ga ti moraš raspakirat, pokažu ti sve i to je to. Ti ga sam ne moraš nikad ni na kakav PC spajat. Telefon je napravljen jednostavnošću za amerikance, dakle za debile a to ako nekom nije jasno nek si kupi Nokiu 2210!
http://www.macrumors.com/2011/09/08/apple-institutes-new-charitable-matching-program-for-employees/
evo čim se steve mako odma su se pokrenuli lol
Izgleda da su procitali sto sam napisao :)