Seagateovi "prekrivajući" diskovi u prodaji

poruka: 11
|
čitano: 2.626
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Seagateovi "prekrivajući" diskovi u prodaji".
16 godina

Šta reći nego odlična stvar za pohranu po izuzetnoj cijeni. Svaka čast Seagate {#}

Ako zaista bude takva cijena kod nas, sigurno će jedan završit kod mene {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Ne nadaj se. Cijena nikad nije ista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Seagateovi "prekrivajući" diskovi u prodaji
dastefan kaže...

Ne nadaj se. Cijena nikad nije ista.

Sreća da smo ušli u onu europsku zajednicu pa možemo i od tamo naručivat bez ikakvog problema.

Swedish latin super funk.
16 godina

Ovakve me vijesti uvijek vesele {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Lijepa stvar, sad samo pričekati i vidjeti ih poslije X mjeseci kako će se ponašati, jer ruku na srce Seagate i pouzdanost ne idu baš u istu rečenicu. Svi znamo kako im je završila 7200.11 serija i enormnim povratima. Ako se iskažu pouzdanima će biti potencijalno super za nekva storage polja...

Potemkinhr#2800
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Moje iskustvo sa HDD. Imam SATA 7200 i SSD. Razlike su ogromne! Uvjek volim da kazem koliko para toliko i muzike! Ono sto sam naucio kod diskova je 'Prilikom proizvodnje prave se diskovi pa se potom testiraju! Sav onaj skart sto nevelja je upravo ovo malo love jer nece na duge staze. Diskovi koji prodzu kvalifikacije su serverski HDD ili 'SAS''. Pomenuti disk je jedan od skarta koji ostaje! Sto se tice SSD puno je bolje rjesenje od obicnih diskova 'skarta'. SAS diskove jos nisam imao prilike probati ali bitno je napomenuti da su jako skupi i kvalitetni i da rade >=10 000 obrtaja u sekundi. Neki u sebi sadrze i procesor da je sto manje opterecenje na glavni CPU :) A vi onaj vidite sta zelite da!

1 Sata 7 200
1 Sata 10 000
0 Sata 15 000
0 SSD
1 Kombinacija Raid '0, 1, ....'

0 6 hvala 0
17 godina
3 god jamstva je malo s obzirom da reklamiraju disk kao pouzdan.
Pa WD Black kad sam ga kupovao prije 4-5 god je imao 5 godina garancije
17 godina
crozoki kaže...
3 god jamstva je malo s obzirom da reklamiraju disk kao pouzdan.
Pa WD Black kad sam ga kupovao prije 4-5 god je imao 5 godina garancije

Pa to je u redu, uskoro izlazi WD Black od 8TB po cijeni od 740 dolara, pa kome je bitno, uzet će njega, kome

nije uzet će Seagate i ostavit $480 za pivu

Inače, ko hoće naručiti može već sad:

https://geizhals.at/eu/seagate-archive-hdd-v2-8tb-st8000as0002-a1204027.html

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 15:39 (segregator).
17 godina
neaktivan

kad bi ostatak tehnologije napredovao poput one za HD-e, već bismo imali antigravitaciju a vozila bi trošila gram pijeska na milijun kilometara. {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

imam loša iskustva sa Seagateom tak da više ne dolazi u obzir

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje. (N. Tesla)

0 0 hvala 0
15 godina

A gle, od do sada jedno 30 kupljenih WD diskova unatrag 15 godina 3-4 su mi riknula, unutar garantnog roka, backup uvijek imam tako da nije bilo plakanja. Zamijenio za novi i vozi dalje. Tak da kod svakog proizvođača ima loših serija i loših primjeraka.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice