Samsung Galaxy S III stigao u Bug

poruka: 100
|
čitano: 11.055
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S III stigao u Bug".
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III stigao u Bug
Izaci ce negdje na jesen taj wireless punjac,ali kazu da ce biti poprilicno skup
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

Nemam nikakvog cijenjenja za drop testove.

Postoji bezbroj mogućih ishoda pada pa su drop testovi ustvari bacanje kocke. Testiranje elastičnosti i čvrstoće materijala na uređajima namjenjim takvim testovima - to je već druga stvar.

It's not science if you can't repeat it {#} A drop test definitivno ne možeš ponoviti.

Aa .. sad najednom " apple hateri " drop test oznacavaju kao nevaljan, kao kocku i sl ... ;)

WHY SO SERIOUS ??
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Random. kaže...

Nemam nikakvog cijenjenja za drop testove.

Postoji bezbroj mogućih ishoda pada pa su drop testovi ustvari bacanje kocke. Testiranje elastičnosti i čvrstoće materijala na uređajima namjenjim takvim testovima - to je već druga stvar.

It's not science if you can't repeat it {#} A drop test definitivno ne možeš ponoviti.

Aa .. sad najednom " apple hateri " drop test oznacavaju kao nevaljan, kao kocku i sl ... ;)

Vidiš, Random. je baš Apple lover ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Nit sam ikad pratio niti znao niti ga oslovljavao takvim .. Samo sam se obratio cjelokupnoj nadobudnoj grupi koja ocito vise nezna kaj da veli na tu "svoju" plasticnu masu ....

Ja osobno nisam pristasa ni jedne ni druge grupe, ja uredno koristim BlackBerry :)

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Nit sam ikad pratio niti znao niti ga oslovljavao takvim .. Samo sam se obratio cjelokupnoj nadobudnoj grupi koja ocito vise nezna kaj da veli na tu "svoju" plasticnu masu ....

Ja osobno nisam pristasa ni jedne ni druge grupe, ja uredno koristim BlackBerry :)

Post koji odgovara na njegov, spominjanje apple hatera.. neovisno jesi lover hater ili što, opet je izgledalo kao da Randoma nazivaš haterom.

Ni ja ne volim crash testove, niti ih gledam, kao što nisam ni ovaj pogledao. Znamo zašto je iP4/s osjetljiv, a iP3G/s nije. Zato iP puca lakše, ali isto tako može i SGSII nezgodno past, pa će se nešto unutra shebat, a vanka će ostat čitav (op.a. kao šefov recimo)

Isto tako svaki elektronički uređaj je osjetljiv na padove osim ako je dizajniran da podnosi sve i svašta. Onda tek crash test ima smisla.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Jel se to meni čini ili je to na ovom videu (valjda slučajno) tam neki iz bug redakšna?

Ne diraj bubamaru dok spava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stimulans kaže...

Jel se to meni čini ili je to na ovom videu (valjda slučajno) tam neki iz bug redakšna?

Izgleda da je to stvarno Petric.

14 godina

tuzite ih {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne cini ti se :P

Ima nas na 3-4 videa :D

16 godina
neaktivan

Svjetske face! {#}

Ne diraj bubamaru dok spava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice