Nemam nikakvog cijenjenja za drop testove.
Postoji bezbroj mogućih ishoda pada pa su drop testovi ustvari bacanje kocke. Testiranje elastičnosti i čvrstoće materijala na uređajima namjenjim takvim testovima - to je već druga stvar.
It's not science if you can't repeat it A drop test definitivno ne možeš ponoviti.
Aa .. sad najednom " apple hateri " drop test oznacavaju kao nevaljan, kao kocku i sl ... ;)
Nemam nikakvog cijenjenja za drop testove.
Postoji bezbroj mogućih ishoda pada pa su drop testovi ustvari bacanje kocke. Testiranje elastičnosti i čvrstoće materijala na uređajima namjenjim takvim testovima - to je već druga stvar.
It's not science if you can't repeat it A drop test definitivno ne možeš ponoviti.
Aa .. sad najednom " apple hateri " drop test oznacavaju kao nevaljan, kao kocku i sl ... ;)
Vidiš, Random. je baš Apple lover ;)
Nit sam ikad pratio niti znao niti ga oslovljavao takvim .. Samo sam se obratio cjelokupnoj nadobudnoj grupi koja ocito vise nezna kaj da veli na tu "svoju" plasticnu masu ....
Ja osobno nisam pristasa ni jedne ni druge grupe, ja uredno koristim BlackBerry :)
Nit sam ikad pratio niti znao niti ga oslovljavao takvim .. Samo sam se obratio cjelokupnoj nadobudnoj grupi koja ocito vise nezna kaj da veli na tu "svoju" plasticnu masu ....
Ja osobno nisam pristasa ni jedne ni druge grupe, ja uredno koristim BlackBerry :)
Post koji odgovara na njegov, spominjanje apple hatera.. neovisno jesi lover hater ili što, opet je izgledalo kao da Randoma nazivaš haterom.
Ni ja ne volim crash testove, niti ih gledam, kao što nisam ni ovaj pogledao. Znamo zašto je iP4/s osjetljiv, a iP3G/s nije. Zato iP puca lakše, ali isto tako može i SGSII nezgodno past, pa će se nešto unutra shebat, a vanka će ostat čitav (op.a. kao šefov recimo)
Isto tako svaki elektronički uređaj je osjetljiv na padove osim ako je dizajniran da podnosi sve i svašta. Onda tek crash test ima smisla.
tuzite ih
Ne cini ti se :P
Ima nas na 3-4 videa :D

Svjetske face!