Prva beta Chromea 12

poruka: 13
|
čitano: 4.430
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva beta Chromea 12".
15 godina
protjeran
Prva beta Chromea 12

bugovci su mogli barem ilustrirat članak s ikonicom chromea kakvu ja imam na avu jer ova koju oni lupiše više nema veze s verzijom 12, a bome ni s verzijom 11.

inače pohvale za chrome neki dan su updateali tek izašlu verziju 11, vrlo pohvalno, a ova dodatna zaštita od malwarea u verziji 12 je za svaku pohvalu. browser i za početnike i napredne korisnike. {#}

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Prva beta Chromea 12

Tvoji avatar t.j. novo logo i ikona Chromea je najbolji logo koji sam vidio u zivotu.

Cisti dokaz kako minimalizam (a ne famozni 3D) vodi do savrsenstva.

Mrzim Chrome ali zbog ova promena dajum mu jos jednu sansu.

Kako trgnuli ovi u Googleu, posle sandbox, sad i opcija slicna na WOT, pa sigurno ce i integrirani AdBlock..

Sta je sledece, mozda AV?:)

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 9:46 (PhD in Security).
15 godina
protjeran

i ja sam imao problema s prihvaćanjem chrome valjda zbog minimalizma i jednostavnosti koja mi je bila vizualno odbojna, ali nakon nekoliko testiranja mic po mic zavolio sam ga prvensteno zbog brzine i funkcionalnosti, a nema ni problema s otvaranjem bilo koje stranice. što se tiče adblocka on je # 1 u svijetu browsera, nove verzije s updateau svaka 2-3 tjedna što je veliki plus za korisnike uvijek imaju browser s najnovijim dostignućima, a zaboravio sam dodati jednu važnu stvar da flash player stoji integriran u chromeu koji bez znanja korisnika povlači najnoviju verziju istog čim postane dostupna.

worry free piece of software i would say.

btw, apsolutno se slažem s tobom, novi im logo fantastičan. {#}

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
14 godina

Do 2009 godina svi su pokusavali da urade preglegdnik koji je bolja kopija Internet Explorera.

Od 2009 godina do dan danas svi su stvorili lose kopije Chromea.

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 11:45 (PhD in Security).
15 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

dugo sam koristio isključivo mozillu.. chrome kad sam probao nije mi se sviđao minimalizam, i odmah sam ga maknuo..

no nakon nekog doglednog vremena mi je firefox počeo ići na živce.

meni je standard imati uvijek po 10 tabova koje refresham, i koji se autmatski pale sa browserom. u jednom trenutku mi je firefox počeo opasno štekati od raznih opterećenja.. čak jubito mi nije normalno radio, dok nisam pobio sve ostale tabove..

čak sam gasio addonove i isprobavao razne kombe..

nakon što sam fakat pukao od firefoxa skinuo sam sve dostupne browsere i isprobavao 1 po 1..

na kraju mi se chrome pokazao daleko najbolji.. naravno trebalo je neko vrijeme uhodavanja, i trebalo je sve opcije prekopati i skinuti par addonova, ali sve u svemu se pokazao daleko najbrži i najstabilniji..

teško je uopće objasniti koliko je sve bolje radilo, refreshanje foruma, učitavanje drugih stranica itd i sve to uz 10-15 tabova konstantno otvorenih..

naravno ff4 još nije bio vani, ali s obzirom koliko me 3.5 živaca koštao ne pada mi na pamet da opet mijenjam browser u dogledno vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

Meni se baš logo ne sviđa, ni novi, ni stari jer stari logo sliči na pokemon ball, a novi na papagaja{#} Ali svak ima svoj ukus pa se ne da raspravljati o tome. Što se tiče samog browsera, e tu mu skidam kapu   za brzinu i minimalizam koj nekima paše, a nekima ne, meni osobno ne paše kao i nedostatak nekih opcija u samom browseru, ali većinom se može nadoknaditi sa ekstenzijama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 10:21 (Cevi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

Nikad nisam mislio da ću ga koristiti, ali definitino no.1. Danas mi ostali izgledaju kao lošije kopije :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12
Super mi je kod Chromea sto je brz i sto je pokrenuo tu eru minimalizma ali glupo mi je par stvari kod tog browsera. Privatnost uz Google je upitna i neznam jesu li to promjenili. Onda taj minimalizam, makar ga volim, kod Chromea mi je pomalo pretjeran. Moguće da je stvar navike, ali kod Opere mi je njen stupanj minimalizma taman. Sto se tiče označavanja verzija i to mi djeluje pretjerano. Nastave li takvim ubrzanjem za par god bi mogli imat Chrome 20 il 30. Govoriti da je to opravdano jer su velike razlike između verzija nije bas na mjestu jer bi tom logikom IE i Opera vec bili na verziji 30 il kojoj vec. Sto tiče samog loga kad ste ga se vec dotakli meni izgleda kao da ga čine 3 sestice ili devetke (ovisno kako gledaš) - zli google :P
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Chrome uopće nije Googleov proizvod, već open source projekt pod nazivom Chromium, kojem su samo preuzeli kod, promijenili ikonu i dodali svoje tehnologije praćenja korisnika. Najbolja preporuka svima je da koriste original, dakle Chromium.

http://build.chromium.org/f/chromium/snapshots/chromium-rel-xp/

16 godina
neaktivan
Wizo kaže...

Chrome uopće nije Googleov proizvod, već open source projekt pod nazivom Chromium, kojem su samo preuzeli kod, promijenili ikonu i dodali svoje tehnologije praćenja korisnika. Najbolja preporuka svima je da koriste original, dakle Chromium.

http://build.chromium.org/f/chromium/snapshots/chromium-rel-xp/

Chromium i Chrome su Googleovi proizvodi! Na Linuxu koristim Chromium a na Windowsu mi je ipak draži Chrome. Chromium s obzirm da je open source podržava samo otvorene standarde i nema ugrađenu podršku za zaštičene formate kao što su MP3, AAC, PDF preglednik, integrirani Flash player i automatsko ažuriranje.

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

Mene živcirao Chrome pored FireFox-a, ali se sve promjenilo.

FF je postao prespor,pretežak pa sam se prebacio na Chrome i sretan sam s njim ima preko godinu dana.

Eto Google je zapisao godinu dana mog života na netu....{#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

Raspored mjenjanja browsera u godinu dvije.

1.Firefox

2. Chrome

3.Opera

4. Firefox 4

5. Chrome

I još uvijek sam na Chromeu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva beta Chromea 12

prešao sam na chrome, ima već negdje godinu i po dana... u početku su mi jako falile ekstenzije sa firefoxa, pa sam ih jedno vrijeme držao oba instalirana, ali danas to više nije slučaj, tako da svima preporučam

danas sam korisnik bete... i mogu reći da je baš zanimljivo pratiti izmjene iz dana u dan, iako neke stvari ponekad zakažu... što je normalno u razvoju softwarea, uvijek se obradujem kad vidim neku novu stvar :)

evo baš je do jučer ovo zablijeđeno bilo s obje strane taba, do favicona i do x, a danas je već korigirano :)

također moram primjetiti da mi jedina stvar što me smeta je što se ne žele uvijek učitati komande u silverlight playeru na bugtvu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice