...
6.2.7971.0.winmain_win8m3.110324-1900 - ovaj bi se uskoro mogao pojaviti ''u javnosti''
...
jel to stvarno? kako znaš?
ak je to stvarno, sad mi je krivo što sam skino ovaj build, jer sam potrošio promet za ovaj mjesec :D
...
6.2.7971.0.winmain_win8m3.110324-1900 - ovaj bi se uskoro mogao pojaviti ''u javnosti''
...
ak je to stvarno, sad mi je krivo što sam skino ovaj build, jer sam potrošio promet za ovaj mjesec :D
...
Najprije sa WZorNet-a (nema linka zbog raznih sadržaja na siteu ,koji se kose s pravilima foruma!! )
,koji je uvijek bil točan u najavama leakova Sedmice kad je bila u Beti! A i sa još nekoliko desetaka stranica
,od kojih je Paul Thurrottova najpouzdanija!!
Ma o tome se priča valjda od 30.3. pa ništa ali daj bože, inače vi koji ste i poskidali ovaj build skoro sve je zaključano tako da i ne vidite ionako baš nešto novoga ako i ima
Ma o tome se priča valjda od 30.3. pa ništa ali daj bože, inače vi koji ste i poskidali ovaj build skoro sve je zaključano tako da i ne vidite ionako baš nešto novoga ako i ima
Priča se ,da ,a potvrđeno je da OEM proizvođači dobivaju baš taj build (6.2.7971) ,imenovan
Windows 8 and Server vNext Pre-Release Program na daljnju obradu!
Naravno da su neke stvari u buildu 7850 zaključane ,ali ipak se neke i vide!
I naravno da ima mnogo toga rekla - kazala ,ali tu nema pomoći ,ipak je ovo internet!!
Hahahahah,pa to je Sedmica xD
Isss... pa koliko spaljen mora netko biti da nakon 3 stranice govora o tome ispali ovakvu glupost...?!
Hahahahah,pa ti ne vidiš neke stvari nakon tri strane xD
ne Marko to je windows 98 dali ti je sada lakše???