Odlične specifikacije za ovu cijenu, WP će sigurno odlično raditi na ovome, jedino je eventualno rezolucija ekrana nešto manja ali za 1000kn se teško može očekivati nešto bolje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nokia odlazi u povijest na određeno vrijeme... nigdje nisu potpisali da više nikad ne smiju proizvodit telefone. ako se ne varam MS ima par godina fore na prava patenata.
http://www.techtimes.com/articles/18784/20141028/nokia-is-not-dead-hints-of-return-to-smartphone-business-in-2016.htm
http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2014/10/26/nokias-not-finished-with-mobile-hints-at-2016-for-finlands-next-smartphone/
Under the deal, Microsoft also acquired the Nokia name and has licensed it exclusively for its own use for a limited time period. This means Nokia cannot use the brand name for its own phones until Dec. 31, 2015, after which the Finnish company will no longer have any legal barriers from releasing a Nokia-named smartphone. However, the terms of the agreement still allow Microsoft to create Nokia-branded phones until 10 years after the deal is struck
Čitam novi bug, i bacim oko na mini recenziju od neke lumije a kad ono pod minus petrić stavlja OS i to citiram; konfuzan wp8.1...
Super, sad su počeli trpat 5" ekran i na entry level mobitele. Zašto jednostavno nisu 5xx seriju stavili 4-4.5" i gotovo. Plus što je kolega gore napisao, baterija će trajat 10 sati. Je*iga Microsofte moj...
Moja Lumija 625 koja ima 2000mAh na 4,7 traje mi, buduci sam umjeren korisnik, i po 3-4 dana tako da na 535 ne bi trebalo biti nekih problema po pitanju trajanja baterije. Za te novce to izgleda i vise nego dobar aparat.
5" i QHD reza je jadno...
dakle njoka 730 - 4.7" i 1280x720, 1 GB RAMa, Quad CPU i Dual SIM - i kaj će ti više?
1 x 730. ili. 2 x 535
Na bateriju veci utjecaj ima rezolucija ekrana... Sto veca rezolucija, to vise hardware radi, sto vise hardware radi, to vise baterije trosi... Dakle, u svakom slucaju ce 4,5" HD ekran na L925, trosit vise, od ovog 5"qHD... Takoder, meni je L925 uredno drzala 18-20h rada, kad bi pazio, islo bi i preko 24h...Isto tako, kod L535 moraš uzet u obzir, da ima low end S200, koji ne troši puno, pa će autonomija sasvim sigurno biti bolja, u usporedbi sa L520..
Čitam novi bug, i bacim oko na mini recenziju od neke lumije a kad ono pod minus petrić stavlja OS i to citiram; konfuzan wp8.1...
Petrić je u zadnje vrijeme sam sebi konfuzan, i trolerski nastrojen...
nokia odlazi u povijest na određeno vrijeme... nigdje nisu potpisali da više nikad ne smiju proizvodit telefone. ako se ne varam MS ima par godina fore na prava patenata.
http://www.techtimes.com/articles/18784/20141028/nokia-is-not-dead-hints-of-return-to-smartphone-business-in-2016.htm
http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2014/10/26/nokias-not-finished-with-mobile-hints-at-2016-for-finlands-next-smartphone/
Under the deal, Microsoft also acquired the Nokia name and has licensed it exclusively for its own use for a limited time period. This means Nokia cannot use the brand name for its own phones until Dec. 31, 2015, after which the Finnish company will no longer have any legal barriers from releasing a Nokia-named smartphone. However, the terms of the agreement still allow Microsoft to create Nokia-branded phones until 10 years after the deal is struck
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
Ne znam čemu pljuvanje po dobrim smartphone-ima koji ne koštaju kao polovan automobil. Lumie 520 smo dobili od operatera kod produženja ugovora (za neku siću) i kako mi je iPhone 4s tražio punjenje svakih par sati počeo sam koristiti L 520 kao zamjenu dok iPhone otfuram na servis. Iritantno je što moraš odraditi par update-a sustava da dođeš na zadnju verziju (mogli su to odjednom odraditi) ali nakon toga me mobitel iznenadio u pozitivnom smislu. Baterija traje 2 dana ili skoro dva dana (nedosanjani san kod iPhonea 4s). Vrlo brzo sam se priviknuo na novi OS i jedino što stvarno nedostaje je softver poput iTunesa. Nisam neki ovisnik o aplikacijama ali one koje me zanimaju sam pronašao i na ovoj platformi. Here navigacija je ogroman plus (u mom slučaju).
koliko god to nekima bilo čudno ili smiješno ali meni je zune (pandan itunes-u) bio super... čak mi možda i fali, tamo sam si lijepo odabrao koje mape da mi automatski synca čim dođem u doseg kučnog wifija i taj telefon nikad nije bio spojen na pc (osim kad ga je trebao apdejtat). bio je to dobar komad softvera
koliko god to nekima bilo čudno ili smiješno ali meni je zune (pandan itunes-u) bio super... čak mi možda i fali, tamo sam si lijepo odabrao koje mape da mi automatski synca čim dođem u doseg kučnog wifija i taj telefon nikad nije bio spojen na pc (osim kad ga je trebao apdejtat). bio je to dobar komad softvera
I sada ima nešto slično, iako je sve to siromašno u usporedbi sa Zuneom.
WP aplikacija za desktop