Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!

poruka: 191
|
čitano: 45.919
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
17 godina
protjeran
RE: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
Igor kaže...

Mogu li ja nastaviti koristiti karticu i nadoplaćivati račun nakon isteka tri mjeseca?

Dapace, to je i cilj VIP-a :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan

Pokušavam podesiti mobitel da ga mogu korisiti kao modem za računalo, ali nikako ne uspijevam. Instalirao sam drivere za korištenje mobitela kao modema i napravio sam novu mrežnu vezu na računalu koristeći upute iz Buga. Mobitel je uredno prepoznat kao modem u device manageru. Riječ je o mobitelu SE W302. Mobitel se sam spaja na internet bez problema, ali kada se pokušam spojiti preko računala, odnosno kad pritisnem dial izbaciva mi sljedeću poruku o grešci. U čemu je problem?

Dial up error Dial up error
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam, ali možda može bit do ovoga. ja imam SE C510 i to sam vidio u opcijama, pa bi možda moglo biti ti

podešenja - povezivost - usb - usb mreža - tip usb mreže - označi uređaj kao modem

pogledaj to u opcijama svog mobitela. možda je do toga...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

neznam, ali možda može bit do ovoga. ja imam SE C510 i to sam vidio u opcijama, pa bi možda moglo biti ti

podešenja - povezivost - usb - usb mreža - tip usb mreže - označi uređaj kao modem

pogledaj to u opcijama svog mobitela. možda je do toga...

Nije to problem jer kada spojim mob na pc odmah odaberem opciju: koristi kao modem

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Jesi se i u pc suiteu   od s.e-a prvo povezao na net i stavio ga na start up ako neće automatski???? Preko internet connection u pc suiteu? meni nije htio od prve ali sam ga natjerao nekako

bug caruje, um klade valja
17 godina
neaktivan

Ma u redu je. Nije mi se više dalo gnjavit s tim pa sam kupio stick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja kći je izgubila karticu sa pinom i sad ne mogu koristiti stick. Zna li netko koliko košta u VIP-u da mi daju moj pin?

17 godina
protjeran
CUNO kaže...

Moja kći je izgubila karticu sa pinom i sad ne mogu koristiti stick. Zna li netko koliko košta u VIP-u da mi daju moj pin?

Hmmm, pin ti je vezan za karticu, a ne stick

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan

Sorry pogrešno sam se izrazio. Stick je funkcionalan samo sa karticom kojoj znaš pin ili puk, ali ja ne bih kupovao novu karticu nego pokušavam saznati kako da aktiviram postojeću da mogu iskoristiti tih 600 kn koje sam dobio uz nju.

16 godina
neaktivan

Meni to neradi, nezz zašt??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Sorry pogrešno sam se izrazio. Stick je funkcionalan samo sa karticom kojoj znaš pin ili puk, ali ja ne bih kupovao novu karticu nego pokušavam saznati kako da aktiviram postojeću da mogu iskoristiti tih 600 kn koje sam dobio uz nju.

nazovi vip - 09170000 (mislim)

ne košta ništa.

samo im trebaš dati ser. broj SIM kartice (to je ono 8398.......-na pozadini SIM kartice) i oni će ti reći pin / puk.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice