Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!

poruka: 191
|
čitano: 45.893
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
17 godina
moderator
RE: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
reefreemind kaže...

budući da mi se ne da surfati preko moba, ekran je premalen, kupio bih USB broadband stick. nakon što potrošim tih 600 MB, da ne plaćam neku od tarifa niti pretplatu, a koristeći stick samo kad mi zatreba, odnosno, mjesece kad mi zatreba...  koja opcija postoji?

Detaljne informacije potraži ovdje!

Sanjo kaže...

Znate li pošto se bug može kupiti i u BiH, ima li ovo u Motaru.Imali ova mreža u BiH.

Cijena u BiH - 11 KM. SIM se može koristiti samo za spajanje na Internet u Hrvatskoj.

17 godina
neaktivan
Sanjo kaže...
igy kaže...

ja dosao u VIP i donio kupon za popust USB stick paketa i kupon za 600 mb...

htio sam u USB staviti karticu s 600mb (3x200) i nisam mogao dobiti... mogao sam dobiti ili jedno ili drugo..

onda sam ga pitao jel se na simu u USB dobije 100 mb (20 aktivacija + 100), a on je rakao NE nego samo 20 (a na internet stranici pise promocija 30.08.2009.)

KOMA!!! Otici cu s ovim drugim kuponom u drugi VIP

Znate li pošto se bug može kupiti i u BiH, ima li ovo u Motaru.Imali ova mreža u BiH.

Cijena u BIH 11KM

Koliko ja znam kartica se ne može koristiti izvan Hrvatske.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

" 21. Do kada mogu iskoristiti poklon-kupone iz Buga?

Do 1. 10. 2009. Do tada je potrebno aktivirati i poklonjenu SIM-karticu jer će nakon tog datuma biti tretirana kao obična Vipme Broadband kartica s 20 kuna kredita. "

---------------

može li se ta poklonjena vipme broadband kartica i dalje koristiti, nakon što istekne tih 600 MB? ili je samo jednokratna? ako se može koristiti, kako se može onda nadoplaćivati kredit? pojasnite mi malo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

Do 1. 10. 2009. Do tada je potrebno aktivirati i poklonjenu SIM-karticu jer će nakon tog datuma biti tretirana kao obična Vipme Broadband kartica s 20 kuna kredita. "

---------------

može li se ta poklonjena vipme broadband kartica i dalje koristiti, nakon što istekne tih 600 MB? ili je samo jednokratna? ako se može koristiti, kako se može onda nadoplaćivati kredit? pojasnite mi malo...

Može. Nadoplaćuješ ju bonovima kao i normalnu sim karticu u mobitelu (za razgovore) koja nije na pretplatu.

Samo neznam koja je cijena. Mislim da je 1MB = 0,20kn (ali nisam siguran)

17 godina
neaktivan

pa to je super... evo samo me još i zanima... da li se može ta broadband kartica poslije ovih potrošenih 600 MB koristiti i za razgovore i poruke, budući da se može nadoplatiti na klasičan način...

da mi ne bude samo za internet...

:-D

17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

pa to je super... evo samo me još i zanima... da li se može ta broadband kartica poslije ovih potrošenih 600 MB koristiti i za razgovore i poruke, budući da se može nadoplatiti na klasičan način...

da mi ne bude samo za internet...

:-D

Ne - ona je samo za internet. Ne možeš zvati i slati poruke s nje.

17 godina
neaktivan

hvala ti puno...

nego, zanima me... postoji li nekakav softver s kojim se može pratiti mjesečno stanje potrošnje? jel to vodafonov mobile connect lite? se može koristiti taj sw za spajanje na internet preko moba?

17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

jel to vodafonov mobile connect lite?

Da

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 13:39 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ne - ona je samo za internet. Ne možeš zvati i slati poruke s nje.

SMS poruke mogu se slati, ali iz aplikacije u sklopu VMC Lite softvera.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
reefreemind kaže...

---------------

Može. Nadoplaćuješ ju bonovima kao i normalnu sim karticu u mobitelu (za razgovore) koja nije na pretplatu.

nazalost nije ,naime to je cijena ako si na pretplati a na ovoj kartici je 1MB=1kn...

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
benko kaže...

.

nazalost nije ,naime to je cijena ako si na pretplati a na ovoj kartici je 1MB=1kn...

Nisam ni bio siguran - činilo mi se prejeftino i sumnjivo ali tako je pisalo na vipovoj stranici. Kako se kaže: Predobro da bi bilo istinitoNeodlučan

17 godina
neaktivan

bug je svima nama dao veliki poklon... al, opet, vip je taj koji će neš i zaraditi od svih nas... :-D

ništa na ovom svijetu nije besplatno, jedino ako si mrtav... :-D

17 godina

zaradio je i BUG, vjerojatnom većom prodajom. Znam par njih koji su rekli da će ga onda i kupiti, sad dal i jesu???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jbte najbolje da nitko nista ne zaradi, jeste teski u pm........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozdrav, trebam hitnu pomoć, sutra idem na more, a nemam nikakvog interneta osim ovog BUG-ovog poklona pa vas pitam:

u BUG-u piše da SIM karticu stavim u mobitel, mobitel spojim prek USB-a na laptop i onda ću na laptopu moć ić na internet, a mobitel će mi biti modem ali piše da treba instalirati neke drivere da bi mi mobitel mogo bit driver. na CD-ima koje sam dobio sa mobom nema ništa, i koristio sam www.google.hr, ali bez rezultata...na raspolaganju imam motorolu v360v i sony ericsson w200i

molim vas, pomozite mi i hvala unaprijed.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

pozdrav, trebam hitnu pomoć, sutra idem na more, a nemam nikakvog interneta osim ovog BUG-ovog poklona pa vas pitam:

u BUG-u piše da SIM karticu stavim u mobitel, mobitel spojim prek USB-a na laptop i onda ću na laptopu moć ić na internet, a mobitel će mi biti modem ali piše da treba instalirati neke drivere da bi mi mobitel mogo bit driver. na CD-ima koje sam dobio sa mobom nema ništa, i koristio sam www.google.hr, ali bez rezultata...na raspolaganju imam motorolu v360v i sony ericsson w200i

molim vas, pomozite mi i hvala unaprijed.

http://www.bluesoleil.com/products/index.asp

Program nije besplatan - ali je najbolji. A spajanje je lagano: nađeš mobitel i odabereš ga (uspostaviš vezu s njim) i onda klikneš na ikonicu modema.

Sa Sony Ericsson je još lakše - uzmeš usb kabel i spojiš mob i PC. Mob će ti zasvijetliti i ponuditi 2 opcije: Prijenos datoteka i Modemski rad. Odabereš modemski rad i namjestiš neke postavke. (tako je meni za SE v630i - za tvog neznam)

16 godina
neaktivan

jedno pitanje, molim odgovor pošto trenutno ovdje nemam alternativni pristup netu, koji inače imam(flat adsl) u slučaju da prije povratka na njega potrošim ovih 200mb a ne znam kad ču jer vipu provjera trenutno ne radi, kupiti bon od 200kn te tako aktivirati dodatnih 512mb???? po onoj tarifi 250mb/150kn ili 512mb/200kn??? naravno ukoliko vipova stranica za provjeru/nadoplatu do tada proradi hvala

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 22:20 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

jedno pitanje, molim odgovor pošto trenutno ovdje nemam alternativni pristup netu, koji inače imam(flat adsl) u slučaju da prije povratka na njega potrošim ovih 200mb a ne znam kad ču jer vipu provjera trenutno ne radi, kupiti bon od 200kn te tako aktivirati dodatnih 512mb???? po onoj tarifi 250mb/150kn ili 512mb/200kn??? naravno ukoliko vipova stranica za provjeru/nadoplatu do tada proradi hvala

Njihova stranica za provjeru i kupovinu opcija je vec 2 dana u banani a oni nicim da obavijeste korisnike.Gade mi se pomalo ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 8:56 (Esc).
17 godina

Stranica radi svakog dana 24/7 samo što ste vi malo u banani.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

Nije ti nitko kriv sto ne kuzis razliku izmedju

http://vipmevmc.vipnet.hr/

i one gluposti od stranice na koju te redirekta kada kliknes na link. Krhko je znanje trebas jos uciti.

Osmijeh

17 godina
neaktivan

kad tu karticu ubacim u mob da li ce mi ona sluzit kao i ostale sim kartice, da mogu s nje zvat ili slat poruke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DP Sorry!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 22:58 (Oldy).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

Apsolutno i to ne malo, to je jednom čak i Sanader izjavio, da smo u banani, hvala na opažanju :p

Nego, i dalje redirekta, a tip u szk mi je sinoč slagao da če danas ujutro raditi :p

17 godina
Fiksy kaže...

kad tu karticu ubacim u mob da li ce mi ona sluzit kao i ostale sim kartice, da mogu s nje zvat ili slat poruke.

ne, samo za data

16 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Fiksy kaže...

ne, samo za data

I sms!!

16 godina
neaktivan

Napokon proradio http://vipmevmc.vipnet.hr/  Izlanuo se

PrtSc PrtSc
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 21:11 (Esc).

0 0 hvala 0
17 godina

Da pojasnim bilmezima, stranica je uvijek radila 24/7 starim korisnicima.

Možda novim gotovanima treba čekati upgrade, koji vam je izgleda sada dostupan.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakav upgrade??? nočas oko 1 sam se uspio spojiti, čak se i regat za onih 50kn poslat če mi poštom pass i pogledati ostale opcije, samo sam se taj put uspio i poslije opet redirekta sve do sad, i još jedna stvar pisalo je stanje 150.5mb ako sam preko vip.data što jesam i 301mb ako sam preko carneta? šta nebi trebalo biti 350.5 ako sam preko carneta? ako duplo više prometa računa za carnet onda ekipa na carnetu nema duplo više nego potpuno isto, koje su to gluposti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je šteta što BUG-ovci nisu uspjeli nagrade dogovoriti sa Tele 2. Ja bi bio još zadovoljniji jer sa Tele 2 imam HDSP i puno su jeftiniji po megabajtu, al neka bolje išta nego ništa. Hvala im i za VIP iako su skupi kao T-mobile. Svi se oni drže zajedno. Slaba je to konkurencija.

17 godina
neaktivan

Mogu li ja nastaviti koristiti karticu i nadoplaćivati račun nakon isteka tri mjeseca?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sve o poklon-kuponima iz Buga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice