Puno bolje.

ok zasto sve sto sam procitao na desktop racunalu nevrijedi i na mobilnoj verziji da nastavim dalje, jel nesto krivo radim?
znaci budu ispravili?, frustrirajuce do te mjere da mi se neda uopce citati dok ne dodem doma...
znaci budu ispravili?, frustrirajuce do te mjere da mi se neda uopce citati dok ne dodem doma...
Desktop verzija je (barem meni) savršeno funkcionalna na mobu. Tak da ne moraš čekat do doma,možeš je na mobu koristit.
Je da je beta ali brate, tko je tolko šlampavo odradio sa exception proputuje skroz do usera . To se čak ni meni ne događa
I još jedno pitanje (programerske prirode, to bi Domagoj trebao odgovoriti) - zašto su IDevi usera Int64? Šta je u planu da forum ima više od 2 milijarde korisnika?
pa nezelim jer je sporo, letim po zg zupaniji i signal takoder leti na sve strane kao i desktop verzija na mobu, dakle bitno mi je da mobilna radi super, desktop iskljucivo koristim doma!lp
Dobro.... Znači uočili ste da se intenzivno radi na nadogradnji ili ajmo reći finiširanju mobilnog weba?
Nismo još objavili - ekipa, mi smo svoje završili, ajde da vas čujemo jeste li zadovoljni?
Kada budemo gotovi napravit ću vam listu što je sve izmijenjeno, kako bi trebalo raditi, jel još nešto ostalo na čekanju...
Neke stvari se puštaju odmah u javni rad jer su ili dovršene ili na taj način isprobavamo kako rade. Ima i nekih novotarija koje nisu još puštene u javni rad.
Puno toga je odrađeno, ali nije sve (kao što i sami uočavate), pa bih molio još malo strpljenja - i mi jedva čekamo da sve to završimo.
Da, samo sam ih 5 dobio
Propadanje exceptiona do usera je koristan feature
Šalim se, malo to testirajte, bilo bi šteta da kakav SQL tako proputuje pa da se netko zaigra sa SQLi-jem...
Da, samo sam ih 5 dobio
Kakvih 5? Pa jednu sam poslao.
ne znam jel bug ili feature..
kad se u previewu vijesti klikne na ikonicu za komentare, nova stranica je stranica sa vijesti centrirana na dio sa komentarima.
ako se ikonica za komentare otvori u novom tabu, nova stranica je forumska stranica sa komentarima.
jedna ikona, dvije funkcije.