postiji power widget koji olakšava život
samo jedan tap i pali/gasi šta oćeš...
postiji power widget koji olakšava život
samo jedan tap i pali/gasi šta oćeš...
ali nije automatski
mislim, ima toga jos, prosjecnom korisniku nece ni zafalit
a neki, nazalost, niti ne znaju da je nesto bolje rjeseno u drugom os
nokia + WP7= dobra kombinacija... barem bi trebala biti...
nokia + WP7= dobra kombinacija... barem bi trebala biti...
nokia + bilo kakav os je= dobra kombinacija,ali je najbolja sa maemom,i na drugom mjestu symbianu(meego se tek mora dokazati)
To im je jedini spas!
Nadam se da je ovo istina. S obzirom na uloženo u Symbian, ne vjerujem da će ga Nokia potpuno ugasiti. Kako s jedne strane imamo Meego koji je predviđen za naprednije korisnike i najnaprednije uređaje, a s druge strane Symbian koji je nije moderan (što prilično velik broj korisnika smatra pozitivnom stranom), ostaje jedna rupa u kojoj su svrstani korisnici koji praktički žele dummy-like smartphone, Nokia može ili prilagoditi Symbian (što bi vjerni korisnici rekli: zas*ati) ili izdati paralelno liniju mobitela s OS-om koji pokriva tu rupu. Odabirom WP7 još dodatno približava svoje mobitele Amerikancima koji preferiraju Američke proizvode, a suradnjom s Microsoftom osnažuje svoju poziciju gledano sa strane pravnih prepucavanja oko software-skih patenata (prvenstveno protiv Apple-a).
Meni čist ne bi smetalo da imaju ponudu high-end telefona sa MeeGoom i nokijaniziranim WP7. Samo da ne idu na Android al za to se ne moram brinut u nokiji rade stručnjaci koji vide "the big picture".
Meni čist ne bi smetalo da imaju ponudu high-end telefona sa MeeGoom i nokijaniziranim WP7. Samo da ne idu na Android al za to se ne moram brinut u nokiji rade stručnjaci koji vide "the big picture".
Ako idu za WP7 još je gore. ako budu stavili taj WP7 onda hoču da ide i Android, nadam se da je to neka lažna glasina koju je samo pokrenuo neki ms-ovac i da će gurati Meego početkom godine jer čuo sam službeno od Nokie da planiraju izbaciti više mobova sa Meego OS-om početkom 2011.
Čim nema super shiny, 3D cool looking botune i animirane wallpapere odma' je OS smeće?
Symbian je jedan izuzetno kvalitetan i user-orianted OS.
Čim nema super shiny, 3D cool looking botune i animirane wallpapere odma' je OS smeće?
Symbian je jedan izuzetno kvalitetan i user-orianted OS.
Gle to ti je dodatna oprema koju očekujem od OS-a, naravno to možes isklučiti ako neželis koristiti. Meni se symbian ne dopada sve je komplicirano posloženo, hoču malo više prostora kao što ima Android.
Ovo je neistina! Taman će sad nokia prelazit na Windows Phone 7 kad je ovih godina podosta ulaže u Meego!
proći će izvjesno vrijemekad proizvođači smartphona budu ostavili mogućnost da korisnik sam odluči koji će os staviti na svoj mob... tek tada ćemo realno moći uspoređivati os-ove...
mislim da bi nokia s wm7 napokon mogla biti ozbiljna konkurencija okrljaštenom iOS-u....
proći će izvjesno vrijemekad proizvođači smartphona budu ostavili mogućnost da korisnik sam odluči koji će os staviti na svoj mob... tek tada ćemo realno moći uspoređivati os-ove...
mislim da bi nokia s wm7 napokon mogla biti ozbiljna konkurencija okrljaštenom iOS-u....
da, kod dummy korisnika, al svejedno sam protiv ovog jer se bojim da bi to znacilo zanemarivanje symbiana i meegoa