Nokia N79 Active

poruka: 3
|
čitano: 2.125
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N79 Active".
17 godina
Nokia N79 Active

Dakle cijena kod nas će biti 753 Eura :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N79 Active

maaa sitnica :))) mislim da su to strašni mobiteli... a i kupuju ih oni kojima stvarno trebaju ili ne znaju šta će od para!Bogataš a ovaj bi ja voljela imat... kao i nekolicinu nokijinih mobitela! veoma mi se dopada xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 15:40 (LoLiRock).

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia N79 Active

Ovaj telefon je strasan. Mislim da cu ga kupiti u narednim mjesecima, da zamjenim moju 6233 koja me vjerno sluzi, ali je na izmaku.

Naravno bez ovog pojasa i ne u toj gay zelenoj i pussy crvenoj. U bundleu dodju 3 maske, seal gray mi je cool.

375 eura je s tim pojasom, moze se naci za manje od 300 eura u oglasniku, cak i ispod 250, ali je uslov vise telefona kupiti.

Na reviewu su je opisali kao swiss knife jer je zaokruzen paket i ima sve sto meni treba (wifi, fm transmiter, symbian, vga video s 30fps...)

Kamera nije kvalitetom u rangu ostalih 5mpix kamera ali ja rijetko slikam, tako da nije neki nedostatak.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice