Jedino razočaranje na tabletu je kamera koju su čak zamjenili sa lošijom (prednja). Iako po meni kamera na tabletu i nije toliko važna i presudna stvar, barem su mogli istu prednju ostaviti (za video razgovore naravno). Ostatak je stvarno za pohvalu. Toliko tanji i lakši.. Hello Moto :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad sve ovisi o tome kakve ce biti cijene. Uredjaj je stvarno dobar.
Sad sve ovisi o tome kakve ce biti cijene. Uredjaj je stvarno dobar.
Još kad bi i stylus bio sa trenutnim odzivom....
Nadam se nekoj nižoj cijeni. Trenutno se kod nas može ugrabiti i iPad 1 32GB za 1999kn ( navodno su ga vec rasprodali :) )
Pogotovo ovaj manji bi mogao imati neku nižu cijenu vec kad mu je manji ekran pa i baterija (ekran je navodno najskuplji dio).
Inace malo mi je bezveze ova podjela na poslovne i obicne korisnike.
" a za poslovne korisnike Xoom 2 nudi enkripciju podataka, podršku za VPN, te funkcije za automatsku sinkronizaciju elektroničke pošte, kontakata i kalendara."
Nema li sve to navedeno i konkurencija? Druga stvar bi bila da su u njega integrirali neke ozbiljne poslovne aplikacije ili slicno.
Da, ni meni nije jasna ta podjela na poslovne i obične korisnike. Ajd da se radi o nekakvim dodatnim bjesnim bazama podataka, alatima za poslovnu inteligenciju ili, recimo, CAD aplikacijama...ali ovako, čemu to?
I nije mi jasno zašto bi veći ekran bio za poslovnjake, a manji ekran za multimediju?