e to se isplati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Objesit' će za jaja onog tko je unio pogrešnu cijenu
Da bar tako svi griješe.....npr Intel da objavi cijenu od 100$ za najači procesor iz Core i7 seije...
Ako se Dell-u ne isplati po 15$, nek ih da po 20$. Ja bi pristao platiti i tu 33% vecu cijenu xD
pa obzirom da imaju automatizirano slanje ponuda bez ljudskog odobravanja i provjere, tako im i treba. To je pouka za sve "pametne" trgovine. Jer na ovaj nacin su oni prikupili nesto preko 2 milijuna dolara s kojima su mogli baratati nekoliko dana, a onda kao isprika i da bi samo vratili novce na kojima su potencijalno mogli prilicno toga okrenuti (jednom dellu je to smjesna cifra, ali teoretski to moze bilo tko izvest).
Zašto se to ode nije dogodilo =(
xD
xD
Jer mi nemamo dolare a ni software koji bi automatizirano nesto reducirao na 15 kuna ...kod nas je obicno sve u nekoliko tisuca :D
xD
Jer mi nemamo dolare a ni software koji bi automatizirano nesto reducirao na 15 kuna ...kod nas je obicno sve u nekoliko tisuca :D
I da ti maknu koju nulu ili tisućicu ti nebi odogovaralo?
Phenom II 955 BE za 200kn umjesto 2000kn
Ma nisu majmuni da to isporuce... Rec ce da nema vise monitora i bok!
xD
I da ti maknu koju nulu ili tisućicu ti nebi odogovaralo?
Phenom II 955 BE za 200kn umjesto 2000kn
ehhh da phenom tako pojeftini i sve druge komponente mogao bi se za 3000kn slozit prejaki komp =)
isporučit če cirka 1000 monitora i reči da zaliha ponestalo
i to je to.
isporučit če cirka 1000 monitora i reči da zaliha ponestalo
i to je to.
A u ostatku svijeta sve se normalno prodaje. Činjenica je da su ljudi kupili po toj cijeni i oni ih mogu tužiti jer nisu dobili ono što su platili. Ili će im isporučiti sve ili izvansudska nagodba. A lako je moguće da završi i na sudu (gdje bi Dell vjerojatno popušio), a da ne govorim kako oni imaju u Tajvanu svoje tvornice - samo neka se njima bahate i vlada im poveća porez, zatvori na tjedan-dva zbog sanitarne ili neke inspekcije gdje će se pojaviti neka nepravilnost... pa da vidiš kako će im Dell moliti na koljenima.
Jel ima popust na gotovinu? :)
Jbg, zajeb... Al sad su se na neki način obvezali i moraju to ispoštovati bez obzira na posljedice...
Ne bojte se, sigurno neće propasti zbog toga :)
EDIT: Umjesto privjeska, Bug nam je mogo poklonit svakome po jedan taj monitor :D
A sta je sa onim monitorima i ostale tehnike cija cena je 1500$. Dali neko vraca pare za takvu gresku
Dell je prošle godine imao neto prihod (čista dobit) od 2.947 miljarde, izvor Wikipedia.
Nek isporuče svima koji su naruči po cijeni od 15 dolara.
A ni cijena samog monitora nemože biti veča, na Tajvanu je jeftina radna snaga i djelovi potrebno da se napravi monitor.
Zato što u cijenu idu i još neki faktori dobit (koja je sigurno dosta povečava cijenu samog proizvoda) i još neke stvari, ali
nisam upoznat s time pa i neču o tome. Nebi imao tolko dobit da cijene nisu tako visoke.
-sve greške se plaćaju...
Ako nije tajna, Gdje su to monitori po 15 $ i kakvi su LCD??
ajme greške... koji je to nesretnik unia... ne bi mu bia u koži
a već ste rekli koliku imaju dobit net ti njima 20 milja
Tako je bilo u nekom web-shopu kod nas nedavno. Samo što je bila grafička 0.00 kn (ako me pamćenje dobro služi). Tada ste ju trebali kupit i napravit isto (ako sam sve dobro rekao, a nadam se da jesam)
Ma nema nista od monitora od 15 baksa...
To pobije i ispodprosjecan odvjetnik. No, ne bi to bila vijest, da ne zvuci kako je ovdje napisana.
Kud nismo vidjeli :D
Ma nema nista od monitora od 15 baksa...
To pobije i ispodprosjecan odvjetnik. No, ne bi to bila vijest, da ne zvuci kako je ovdje napisana.
I ispodprosječan sanitarni radnik zatvori Dellovu tvornicu na neodređeno vrijeme.
Dell bi se možda i mogao izvući da su samo korisnici podnjeli tužbu. Ali kada se uplete država i njihovo tržišno regulatorno tijelo možeš im ga samo popušit.