e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Acer ili takvo što za istu svrhu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje se god spomene Microsoft lik odmah reagira kao da ga je ko izazvao ili uvrijedio .
Komentari su otvoreni za sve, ne samo za fanove MS-a. Molim smirite strasti prije nego sto dobijete kartone. Hvala
e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Ajar ili takvo što za istu svrhu.
Trkelja on u svakoj temi. On je Bug-ov forumski brabonjas. Trebalo bi mu posvetiti temu ko i Sinatri.
OT: Bit ce fora vidjet ako pokazu i novi Surface sa nekim novim gadgetom kojeg ce Jabuka izumiti za 2 godine i prodavati za 200$
Komentari su otvoreni za sve, ne samo za fanove MS-a. Molim smirite strasti prije nego sto dobijete kartone. Hvala
A ti si neki moderator pa si dajes za pravo da uredjujes forum?
e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Ajar ili takvo što za istu svrhu.
a kad ja nisam tvornica računala već samo hobističko-filigranska manufaktura skromnog opsega djelovanja.
A ti si neki moderator pa si dajes za pravo da uredjujes forum?
Ja sam dio gradjanske akcije na Bugovom forumu.