Microsoft najavljuje vlastiti hardver za Windowse

poruka: 9
|
čitano: 1.477
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft najavljuje vlastiti hardver za Windowse ".
17 godina
neaktivan

e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Acer ili takvo što za istu svrhu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft najavljuje vlastiti hardver za Windo
"uvaljivali" jesi li ti ikad vidio Win 10 na bilo kakvom uredjaju? Trkeljas bez veze. Stvar j u upotrebi, koliko? Al' vidim strucnjak si za sve. Daj rijesi problem kanalizacije u Zg-u
12 godina
odjavljen

Gdje se god spomene Microsoft lik odmah reagira kao da ga je ko izazvao ili uvrijedio .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Komentari su otvoreni za sve, ne samo za fanove MS-a. Molim smirite strasti prije nego sto dobijete kartone. Hvala

1 9 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Ajar ili takvo što za istu svrhu. 

10 godina
neaktivan
Brk kaže...
"uvaljivali" jesi li ti ikad vidio Win 10 na bilo kakvom uredjaju? Trkeljas bez veze. Stvar j u upotrebi, koliko? Al' vidim strucnjak si za sve. Daj rijesi problem kanalizacije u Zg-u

Trkelja on u svakoj temi. On je Bug-ov forumski brabonjas. Trebalo bi mu posvetiti temu ko i Sinatri.

OT: Bit ce fora vidjet ako pokazu i novi Surface sa nekim novim gadgetom kojeg ce Jabuka izumiti za 2 godine i prodavati za 200$ 

Brain.exe has stopped working!
16 godina
neaktivan
Ivo Robić kaže...

Komentari su otvoreni za sve, ne samo za fanove MS-a. Molim smirite strasti prije nego sto dobijete kartone. Hvala

A ti si neki moderator pa si dajes za pravo da uredjujes forum?

17 godina
neaktivan
4mal kaže...
Ajar kaže...

e, da. bilo je i za očekivati, čim su kupili Nokiu da bi uvaljivali W10. čudi me samo da nisu kupili Ajar ili takvo što za istu svrhu. 

a kad ja nisam tvornica računala već samo hobističko-filigranska manufaktura skromnog opsega djelovanja. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
10 godina
protjeran
malina22 kaže...
Ivo Robić kaže...

A ti si neki moderator pa si dajes za pravo da uredjujes forum?

Ja sam dio gradjanske akcije na Bugovom forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice