Metronet na vlastitim vezama

poruka: 3
|
čitano: 1.809
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Metronet na vlastitim vezama".
17 godina
neaktivan
Metronet na vlastitim vezama

Da, zato ja dobijam uz svaki račun i ispriku jer taj mjesec neki dan nisu radili telefoni, ili je internet bio u prekidu i tako...

Nadao sam se boljem od Metroneta.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Metronet na vlastitim vezama
Slavo kaže...

Da, zato ja dobijam uz svaki račun i ispriku jer taj mjesec neki dan nisu radili telefoni, ili je internet bio u prekidu i tako...

Nadao sam se boljem od Metroneta.

Nije istina da svaki mjesec dolaze isprike - prije mjesec ili dva je dosla isprika jer je mreza krepala na skoro 12 sati, a u znak isprike su ili dali flat ili racunali flat 1 kunu - je da im neki put ima problema s linkom (krepa na sat ili dva jednom ili dva tokom mjeseca, ali i to je sad rijetko), ali nitko ziv od nasih telekoma nikome nije dao besplatnu uslugu kad nesto nije radilo!
Usluga bi im mogla biti bolja bez tih prekida, ali kako rekoh, jedini su bili posteni pa dali nesto konkretno uz ispriku.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
RE: Metronet na vlastitim vezama

Blago tebi ako si nešto dobio besplatno! Ja sam poslovni korisnik, imam optiku u uredu, nekoliko IP telefona, ftp... Kad mi to sve krepa (a zna se desiti skoro svaki tjedan) pa makar i na sat vremena, nisam sretan. Dobio sam jedan mjesec (kada im telefoni i internet nisu radili puna 24 sata!) popus na taj račun 20% ali da sam nešto dobio besplatno nisam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice