Kućni Office na akciji

poruka: 53
|
čitano: 5.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kućni Office na akciji".
17 godina
protjeran
Kućni Office na akciji

ako sam dobro procito tu nema programa (outlook) za pisma?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 11:08 (gabriel.john.super).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kućni Office na akciji
gabriel.john.super kaže...

ako sam dobro procito tu nema programa (outlook) za pisma?!

Jer se radi o verziji za kućne korisnike, a ona je okrljaštena za razliku od pune verzije....

A ovaj office imam u punoj verziji (piratski), al ga ne koristim uopće - OpneOffice rullz 
17 godina
Kućni Office na akciji

Napokon su u Microsoftu skuzili da kucni korisnici i studenti ne mogu ili jednostavno ne zele davati tisucu kuna za pisanje tekstova i slaganje prezentacija...

444kn zvuci primamljivo, moguce je instalirati na 3 racunala, dakle oko 150 kn nakon sto cijenu "rasporedim" s ostalim ukucanima. Bagatela.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

Napokon nesto pametno, ovo je vec prihvatljiva cijena za Hrvatski standard.

Yes, No.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

Ovo je jako povoljno, naročito sa 3 dozvoljene instalacije istovremeno, gotovo da je besmisleno razmišljati o piratskim verzijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

ovo je odlicno! props za microsoft. vidis sta se desi kad the main man, the big cahuna, the honcho ode u penziju. oteo se ballmer i odma snizio cijene softvera.

ja uzimam definitivno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Inari kaže...

Ne znam zašto bi kućni korisnik bacao 400 kn na polovičnu verziju Officea kada ga za 0 kn skine na torrentima.

Možda zato što je pošten?
Možda zato što je zadovoljan proizvodom? 
Možda zato što cijeni trud onih koji su ga programirali? 

Ova polovočna verzija sadrži sve što kućnom korisniku treba. Bilo bi dobro kad bi i Outlook bio uključen, ali u  Visti postoji zamjena za Outlook, doduše u više dijelova: Windows Mail, Windows Calendar i Windows Contacts, a u XP-u Outlook Express.
Skupiš još 2 ljudi i ispadne 148 kuna po licenci. 
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 13:15 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

zgodna prilika, al ko za inat meni najviše treba Access a njega nema u toj verziji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Inari kaže...

Ne znam zašto bi kućni korisnik bacao 400 kn na polovičnu verziju Officea kada ga za 0 kn skine na torrentima.

Zbog upgradea i online sadržaja
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

Ja imam MS Office iz 2007 (normalno da nije kupljen nego je skinut s neta) i nemam problema s njim.

Ne vidim razloga da platim nešto 500 kn kad to mogu imati besplatno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

Vi stvarno ne cijenite nikoga. Zašto ne platiti tih pišljivih 400 kuna

ako ste u mogućnosti.

Kuda ide ovaj svijet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

ja vidim jedan razlog - to je to krađa. jel bi u dm-u pokrala robe za 450 kn? normalno da ne. al ovo moze?!?!

oke, netko nema love (nemam ni ja) al zasto onda barem ti ne koriste openoffice ili abiword ili nest slicno. ja rabim openoffice i odlican je i sve moze sto i msoffice a i kompatibilan je. al ne, bolje je imat piratski.

zalosno je stanje u ovoj zemlji, stvarno. i zato nikad necemo imat ni nasu domacu informaticku industriju niti cemo ikad biti to tzv. "drustvo znanja".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

Pa da malo snize cijene ljudi bi možda kupovali originalne programe.

0 0 hvala 0
17 godina

Znaci nebi imao nista protiv da ja uzmem auto od tvoga tate ili se posluzim jelom iz tvoga hladnjaka ionako mogu dobiti to za free kod tebe kaj ne!!!!!! I kaj cu onda kupovati Namigiva

17 godina
anshika05 kaže...

Ja imam MS Office iz 2007 (normalno da nije kupljen nego je skinut s neta) i nemam problema s njim.

Ne vidim razloga da platim nešto 500 kn kad to mogu imati besplatno...

Znaci nebi imao nista protiv da ja uzmem auto od tvoga tate ili se posluzim jelom iz tvoga hladnjaka ionako mogu dobiti to za free kod tebe kaj ne!!!!!! I kaj cu onda kupovati Namigiva

17 godina
Wolverine kaže...

zgodna prilika, al ko za inat meni najviše treba Access a njega nema u toj verziji

QFT
17 godina
protjeran
Kućni Office na akciji

Evo još jednog Office-a na trajnoj akciji (cijena 0 kn):

http://www.linux.hr/modules/news/article.php?storyid=2334

ili direktno:

ftp://ftp.linux.hr/lokalizacija/openoffice/2.3.1/OOo_2.3.1_071216_Win32Intel_install_hr.exe

hrvatska verzija.

Za te novce, može se kupiti zgodan mp4 player.

Mislim da je ovo marketing za tate i mame, dok su studenti ipak malo pametniji...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sammy kaže...

a jel postoji ilegalna kopija auta ili hrane koju ne moramo plaćati???  Da postoje jel bi kupio novi auto u dućanu ili nabavio potpuno isti auto kod Šerbe na placu besplatno, ziher nebi dao 100000+ kn samo zato što cijeniš Ford-ove aute naprimjer??? Da postoji hrana sa piratebay-a nebi bilo gladnih u svijetu lol... Ljudi kupuju stvari kako bi ih koristili a ne da bi ih cijenili pa im nije bitno jel taj software original ili ne, bitno je da RADI!!! Software se može ilegalno distribuirati i dok se god cijene orginalnog softwarea ne spuste to će ostati tako. Uspoređivat Office s autima i hranom.... no comment.
"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

ako ste u mogućnosti.

Kuda ide ovaj svijet...

pa zakaj bi "bacio" 400kn kad npr. možeš kupit kod pirata il slikunt?
radije lovu dam nekom siromahu neg microsoftu!!!
17 godina
neaktivan
dominik kaže...
nedIm kaže...

ako ste u mogućnosti.

Kuda ide ovaj svijet...

pa zakaj bi "bacio" 400kn kad npr. možeš kupit kod pirata il slikunt?
radije lovu dam nekom siromahu neg microsoftu!!!
 ako toliko prezires microsoft, zasto koristis njihov softver? kakva hipokrizija!
17 godina
Kućni Office na akciji

Kroz neko vrijeme, kada MS uvede Genuine Advantage i na Office (trenutno je to u testiranju u par država), bit će jao i pomagaj. Jel vam je milije crackanje programa sa tko zna čime ubačenim u crack i crackani program, ili korištenjem originalne (i sigurne) verzije programa, ili besplatne (i sigurne) alternative?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

"...a koristiti se može isključivo u nekomercijalne svrhe (kućni korisnici i studenti)..."

Kakve su to nekomercijalne svrhe?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beaver kaže...

"...a koristiti se može isključivo u nekomercijalne svrhe (kućni korisnici i studenti)..."

kucni korisnici u nekomercijalne svrhe.. to ti je kad si npr. sofisticiran predsjednik kucnog savjeta u zgradi pa u wordu pises obavijesti tipa sutra od 8-12 nece biti vode
kucni korisnik u komercijalne svrhe ti je ako imas pizzeriju u garazi pa u wordu pises letke koje onda ubacujes susjedima u kaslice... Jel to ok objasnjenje? Namigiva
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
neaktivan
Kućni Office na akciji

milo mi je srcu kad vidim ovakve rasprodaje.. ali jednostavno nekako vise shopingiram po rapidshareu.

ak zbog niceg drugog onda zato kaj moram dic dupe, otic do ducana, dat pare, doc opet doma (a vani je zbilja vruce ovih dana), gurnut cd u komp, cekat 20-30% dulje da se obavi instalacija, upisivat serijski broj na zgance..

osim toga.. mozda je, ali to je samo na prvi pogled glup komentar, ali i drzavi ide 22%. kad ce se drzava brinut o meni kao sto ocekuje da se ja brinem o njoj napravit cu sve gore navedene radnje.. obecajem. do onda shopingiram po rapidu i dizem merver Smijeh

ps. bez trunke griznje savjesti.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beaver kaže...

Pa da ne koristiš taj program u svrhu zarade.

A u vezi piratluka jer je skupo, ovo je vrlo jeftino tako da se ne žalite. Dobiju se 3 licence (znači kao da si kupio 3 office paketa) i znači da je cijena Oficce-a 148 kn!!! Znam da ja toliko potrošim jedamput ili dvaput kada izađem u subotu van.

P.S. Ja nisam došao da pametujem o vašem moralu itd... i ja imam pola toga na kompu piratsko jer si ne mogu neke programe priuštiti, ali u ovom slučaju izgovor nije sigurno da su cijene previsoke.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

milo mi je srcu kad vidim ovakve rasprodaje.. ali jednostavno nekako vise shopingiram po rapidshareu.

ak zbog niceg drugog onda zato kaj moram dic dupe, otic do ducana, dat pare, doc opet doma (a vani je zbilja vruce ovih dana), gurnut cd u komp, cekat 20-30% dulje da se obavi instalacija, upisivat serijski broj na zgance..

osim toga.. mozda je, ali to je samo na prvi pogled glup komentar, ali i drzavi ide 22%. kad ce se drzava brinut o meni kao sto ocekuje da se ja brinem o njoj napravit cu sve gore navedene radnje.. obecajem. do onda shopingiram po rapidu i dizem merver Smijeh

ps. bez trunke griznje savjesti.

A online kupovina? Niti ide 22% državi, još su ti jeftinije cijene jer ne dobivaš softver fizički (kutija, CD/DVD...) i ne moraš se dignut dupeCool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

pajdo ne znam ja od kud tebi informacija da se na on line kupovinu ne placa porez... i moram dic dupe da dodjem do novcanika i izvadim amex... eh a onda dolazimo do prelomnog trenutka...

ja kao student MAMNE amex pa se u ovom trenu ukopčavam u priču odozgora i ostajem pri svojim glupim povrsnim stavovima.. Namigiva

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Kroz neko vrijeme, kada MS uvede Genuine Advantage i na Office (trenutno je to u testiranju u par država), bit će jao i pomagaj.

Klin se klinom izbija Namigiva tako je uvijek bilo, tako će uvijek bit.

Father_Dougal kaže...
Jel vam je milije crackanje programa sa tko zna čime ubačenim u crack i crackani program, ili korištenjem originalne (i sigurne) verzije programa, ili besplatne (i sigurne) alternative?
milije su mi full verzije, ali ima i crackanje neke svoje cari, pogotovo ako si sâm svoj majstor... Namigiva
17 godina
Kućni Office na akciji

Napokon su se barem malo mrdnuli .. jos kada bi pala cjena win xp :)

Mada ja imam Win xp pod studneskom licencom pa me i je ispal jeftinije :)..

No natrag na temu ...

Mislim da ovaj potez od "velikog" Microsoft-a dolazi malo prekrasno...

Ja doma koristim OpenOffice (istina treba malo navikavanja na shortkate ali ne dugo) i iskreno bolji mi je od MS Office, jednostavno je brzi, imam dodataka za njega po netu, kompatibilan je s svim i svacim ...

Cijeloj ekipi sam bacil OpenOffice i vecina ih je dosta vise zadvoljna njime nego s MS office ...

Tak da ponavljam svaka cast MS ali mislim da je malo kasno ....

Main Komp : Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S Laptop : Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...
Sammy kaže...

a jel postoji ilegalna kopija auta ili hrane koju ne moramo plaćati???  Da postoje jel bi kupio novi auto u dućanu ili nabavio potpuno isti auto kod Šerbe na placu besplatno, ziher nebi dao 100000+ kn samo zato što cijeniš Ford-ove aute naprimjer??? Da postoji hrana sa piratebay-a nebi bilo gladnih u svijetu lol... Ljudi kupuju stvari kako bi ih koristili a ne da bi ih cijenili pa im nije bitno jel taj software original ili ne, bitno je da RADI!!! Software se može ilegalno distribuirati i dok se god cijene orginalnog softwarea ne spuste to će ostati tako. Uspoređivat Office s autima i hranom.... no comment.
 to je samo vizualno prikazano i jedno i drugo je krađa samo sto ljudi u Hrvatskoj ne kuze intelektualno vlasništvo i da kupnjom programa nisu postali vlasnici vec imaj dozvolu korištenja programa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice