ako sam dobro procito tu nema programa (outlook) za pisma?!
ako sam dobro procito tu nema programa (outlook) za pisma?!
Napokon su u Microsoftu skuzili da kucni korisnici i studenti ne mogu ili jednostavno ne zele davati tisucu kuna za pisanje tekstova i slaganje prezentacija...
444kn zvuci primamljivo, moguce je instalirati na 3 racunala, dakle oko 150 kn nakon sto cijenu "rasporedim" s ostalim ukucanima. Bagatela.
Napokon nesto pametno, ovo je vec prihvatljiva cijena za Hrvatski standard.
Ovo je jako povoljno, naročito sa 3 dozvoljene instalacije istovremeno, gotovo da je besmisleno razmišljati o piratskim verzijama.
ovo je odlicno! props za microsoft. vidis sta se desi kad the main man, the big cahuna, the honcho ode u penziju. oteo se ballmer i odma snizio cijene softvera.
ja uzimam definitivno.
Ne znam zašto bi kućni korisnik bacao 400 kn na polovičnu verziju Officea kada ga za 0 kn skine na torrentima.
zgodna prilika, al ko za inat meni najviše treba Access a njega nema u toj verziji
Ne znam zašto bi kućni korisnik bacao 400 kn na polovičnu verziju Officea kada ga za 0 kn skine na torrentima.
Ja imam MS Office iz 2007 (normalno da nije kupljen nego je skinut s neta) i nemam problema s njim.
Ne vidim razloga da platim nešto 500 kn kad to mogu imati besplatno...
Vi stvarno ne cijenite nikoga. Zašto ne platiti tih pišljivih 400 kuna
ako ste u mogućnosti.
Kuda ide ovaj svijet...
ja vidim jedan razlog - to je to krađa. jel bi u dm-u pokrala robe za 450 kn? normalno da ne. al ovo moze?!?!
oke, netko nema love (nemam ni ja) al zasto onda barem ti ne koriste openoffice ili abiword ili nest slicno. ja rabim openoffice i odlican je i sve moze sto i msoffice a i kompatibilan je. al ne, bolje je imat piratski.
zalosno je stanje u ovoj zemlji, stvarno. i zato nikad necemo imat ni nasu domacu informaticku industriju niti cemo ikad biti to tzv. "drustvo znanja".
Pa da malo snize cijene ljudi bi možda kupovali originalne programe.
Znaci nebi imao nista protiv da ja uzmem auto od tvoga tate ili se posluzim jelom iz tvoga hladnjaka ionako mogu dobiti to za free kod tebe kaj ne!!!!!! I kaj cu onda kupovati
Ja imam MS Office iz 2007 (normalno da nije kupljen nego je skinut s neta) i nemam problema s njim.
Ne vidim razloga da platim nešto 500 kn kad to mogu imati besplatno...
Znaci nebi imao nista protiv da ja uzmem auto od tvoga tate ili se posluzim jelom iz tvoga hladnjaka ionako mogu dobiti to za free kod tebe kaj ne!!!!!! I kaj cu onda kupovati
zgodna prilika, al ko za inat meni najviše treba Access a njega nema u toj verziji
Evo još jednog Office-a na trajnoj akciji (cijena 0 kn):
http://www.linux.hr/modules/news/article.php?storyid=2334
ili direktno:
ftp://ftp.linux.hr/lokalizacija/openoffice/2.3.1/OOo_2.3.1_071216_Win32Intel_install_hr.exe
hrvatska verzija.
Za te novce, može se kupiti zgodan mp4 player.
Mislim da je ovo marketing za tate i mame, dok su studenti ipak malo pametniji...
ako ste u mogućnosti.
Kuda ide ovaj svijet...
ako ste u mogućnosti.
Kuda ide ovaj svijet...
Kroz neko vrijeme, kada MS uvede Genuine Advantage i na Office (trenutno je to u testiranju u par država), bit će jao i pomagaj. Jel vam je milije crackanje programa sa tko zna čime ubačenim u crack i crackani program, ili korištenjem originalne (i sigurne) verzije programa, ili besplatne (i sigurne) alternative?
"...a koristiti se može isključivo u nekomercijalne svrhe (kućni korisnici i studenti)..."
Kakve su to nekomercijalne svrhe?
"...a koristiti se može isključivo u nekomercijalne svrhe (kućni korisnici i studenti)..."

milo mi je srcu kad vidim ovakve rasprodaje.. ali jednostavno nekako vise shopingiram po rapidshareu.
ak zbog niceg drugog onda zato kaj moram dic dupe, otic do ducana, dat pare, doc opet doma (a vani je zbilja vruce ovih dana), gurnut cd u komp, cekat 20-30% dulje da se obavi instalacija, upisivat serijski broj na zgance..
osim toga.. mozda je, ali to je samo na prvi pogled glup komentar, ali i drzavi ide 22%. kad ce se drzava brinut o meni kao sto ocekuje da se ja brinem o njoj napravit cu sve gore navedene radnje.. obecajem. do onda shopingiram po rapidu i dizem merver
ps. bez trunke griznje savjesti.
milo mi je srcu kad vidim ovakve rasprodaje.. ali jednostavno nekako vise shopingiram po rapidshareu.
ak zbog niceg drugog onda zato kaj moram dic dupe, otic do ducana, dat pare, doc opet doma (a vani je zbilja vruce ovih dana), gurnut cd u komp, cekat 20-30% dulje da se obavi instalacija, upisivat serijski broj na zgance..
osim toga.. mozda je, ali to je samo na prvi pogled glup komentar, ali i drzavi ide 22%. kad ce se drzava brinut o meni kao sto ocekuje da se ja brinem o njoj napravit cu sve gore navedene radnje.. obecajem. do onda shopingiram po rapidu i dizem merver
ps. bez trunke griznje savjesti.

pajdo ne znam ja od kud tebi informacija da se na on line kupovinu ne placa porez... i moram dic dupe da dodjem do novcanika i izvadim amex... eh a onda dolazimo do prelomnog trenutka...
ja kao student MAMNE amex pa se u ovom trenu ukopčavam u priču odozgora i ostajem pri svojim glupim povrsnim stavovima..
Kroz neko vrijeme, kada MS uvede Genuine Advantage i na Office (trenutno je to u testiranju u par država), bit će jao i pomagaj.

Napokon su se barem malo mrdnuli .. jos kada bi pala cjena win xp :)
Mada ja imam Win xp pod studneskom licencom pa me i je ispal jeftinije :)..
No natrag na temu ...
Mislim da ovaj potez od "velikog" Microsoft-a dolazi malo prekrasno...
Ja doma koristim OpenOffice (istina treba malo navikavanja na shortkate ali ne dugo) i iskreno bolji mi je od MS Office, jednostavno je brzi, imam dodataka za njega po netu, kompatibilan je s svim i svacim ...
Cijeloj ekipi sam bacil OpenOffice i vecina ih je dosta vise zadvoljna njime nego s MS office ...
Tak da ponavljam svaka cast MS ali mislim da je malo kasno ....