Bolje da idemo na vemil pa da ga opljačkamo mislim da nejdemo uzalud!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BUGOVCI!
Dao Bog da imali štucavicu i proljev u isto vrijeme ako ne objavite rezultate u roku od 5 minuta!
+100000000000 genijalno !
i hebo vas "Vip eSMS na Bug DVD-u" na naslovnici.... nikad to sad neću instalirat.... NIKAAD
bandaaaa
haha već sedma stranica, počeli sa trećom.
Počeli s drugom jutros oko 10-11
Dabog da vam se djci nagomilalo gradivo u školi!
ajmo mi dobro starom metodom - U NAPAD
evo tu u susjedstvu je jedna vojarna posudi mi general 10-20 tenkova i apc-a bez pol frke
bugovci ak ne dobijem spremite se za propast!!!!! pocnite evakuaciju osoblja jer dolazim s RPG_om,kalasom, nekoliko tisuca bombi i sve to ide na vas.....
Ali ispast ce fora - nitko sa foruma nece dobiti 100%
Vidjet cete!
Al ovo je sad stvarno mučenje...nevjerojatno. Jbt dao bi da mi netko nokte počupa samo da vidim tko je dobio.
jedna osoba je dobila problem sa kompjuterom, googla ta osoba i naiđe na bug forum. malo pretražuje i naiđe na temu Još nije kasno! pogleda dvije stranice, i promisli "kako su ovi ok forumaši" i nastavi čitati, dođe do treće i misli "wtf, su ovi iz ludare?????", čita ostale stranice i kaže "koji će kreten više tražit pomoć na bugu???".
iliti kako je bug izgubio publiku
Vidjet cete!
Sto posto da!
jedna osoba je dobila problem sa kompjuterom, googla ta osoba i naiđe na bug forum. malo pretražuje i naiđe na temu Još nije kasno! pogleda dvije stranice, i promisli "kako su ovi ok forumaši" i nastavi čitati, dođe do treće i misli "wtf, su ovi iz ludare?????", čita ostale stranice i kaže "koji će kreten više tražit pomoć na bugu???".
iliti kako je bug izgubio publiku
živa istina
Vidjet cete!
Ili bude šutel!
Ja ak dobijem, 100% budem rekel, ak ne zaboravim pisati i govoriti
Mislim da je veca neizvjesnost nego kad je Hrvatska igrala za 3 mjesto.
BTW: odem na minutu i vec 2 stranice vise postova
ja sam sada sluzbeno poludio!!!!!!!!! tako sam je***o zivcan ne znam kaj cu, ne mogu se smiriti
Vidjet cete!
Sto posto da!
Vidjet cete!
Ili bude šutel!
Ja ak dobijem, 100% budem rekel, ak ne zaboravim pisati i govoriti
Neka im bude ako nitko sa foruma ne dobije - ali po meni to nije fora - ali dobro ipak su oni BUG .
Redakcijo, javi se!
Ovdje neki rezu žile, ovo je sad vec crni humor
Jbt kako se tema puni...koji smo mi luđaci
ma gle i dalje ova vipova reklama prva, zbog buga što još nije objavio prelazim na tele2.
de ovo ko da je svjetsko prvenstvo, hrvatska za prvo mjesto.
Možemo mi očito prijetit oružjem... al ovako:
ZASPAMMAT ĆEMO CIJELI FORUM ako ne objavite rezultate u roku od minute
amo im ukrast xpc
mislim da krepali kao da smo im vene prerezali
Pokvario mi se frižider,crkla veš mašina a i telka mi rikava pa zato bia bi red da dobijem tih 20 k
Možemo mi očito prijetit oružjem... al ovako:
ZASPAMMAT ĆEMO CIJELI FORUM ako ne objavite rezultate u roku od minute
ajmooooooooooooooo! SPAM SPAM SPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
još nije kasno, kasno je konjine!!!!! sry, živci rade