iPhone raste, Android pada, Blackberry tone

poruka: 102
|
čitano: 11.827
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone raste, Android pada, Blackberry tone".
17 godina
neaktivan
Re: iPhone raste, Android pada, Blackberry tone
gamer34 kaže...
Dkc kaže...

Ja isto imam iPhone 4S, upecao sam ga za 4k na njuškalu. Svakako je najbolji, najbrži, najkvalitetniji itd. Jučer mi je pao s prvog kata nije mu ništa zbog besprijekorne kvalitete izrade. U ruci leži najbolje od svih, oštri rubovi su kao stvoreni za moje ruke. Ekran je strašan, s besprijekornom rezolucijom pa je tako gledanje filmova užitak na tom prostranom ekranu, a igre da ne govorim.

Nadam se da je ovo sarkazam.

Pa ne to je jedno od mišljenja korsnika ajfona. Baci oko na prošlu stranicu i vidiš da su takve stvari istinite.

Baj d vej: simpatično je kako stalno postate glupe statistike za Amere, a recimo poznato je da u Europi Android gazi iOS (posebno u Njemačkoj, mislim da se samo u UK još nekako drži).

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
speedy56 kaže...
Neznam zasto iPhone mora kostati 7000kn, a SG GSII mozes kupiti za 4000 kn.

Iphone 4S sa 16Gb kosta 649 dolara (USA), 629 eura (Njemacka), 649 franaka (Svicarska).

Dakle to je redom: 3,812.81 HRK (USA), 4,758.68 HRK (Njemacka), 4,065.21 HRK (Svicarska)

Zasto je on 7k kuna u Hr ne znam, ali ove cijene ti govore koliko on dodje u "normalnim" zemljama. Vjerujem da ga t-mobile/vip dobiju po USA cijeni (vjerojatno jos s masnim rabatom), pa i kad se doda 22% haraca na normalnu retail cijenu cifra je manja od 5000 kuna. Ocito je da netko debelo bere kajmak...

Kolega ima preko godinu dana star iphone4 koji mu je pao sa vrha stepenista i vise display ne radi.

Otisao je u apple store da pita koliko je poravak i odgovor je : za 50% cijene novog iphonea 4 (kakav i sada ima, ne 4S) dobija novi uredjaj.

Fu*k me if i'm wrong, ali da li isto vrijedi za android telefone?

A sto se tice cijene od 700kn za android telefon - to so low level telefoni koji nisu usporedivi s iphoneom ni s galaxy-em. takav jeednu jeftinjaru imam za drugu sim karticu koju koristim 2-3 puta godisnje. Je - sve radi ali zaboravi igranje angry birdsa, zaboravi kapasitivni ekran, zaboravi jaku bateriju ... ali SVE radi. Pitanje kako :)

colonello bastardo
17 godina
neaktivan
colonello_Bastardo kaže...
speedy56 kaže...

Iphone 4S sa 16Gb kosta 649 dolara (USA), 629 eura (Njemacka), 649 franaka (Svicarska).

Dakle to je redom: 3,812.81 HRK (USA), 4,758.68 HRK (Njemacka), 4,065.21 HRK (Svicarska)

Zasto je on 7k kuna u Hr ne znam, ali ove cijene ti govore koliko on dodje u "normalnim" zemljama. Vjerujem da ga t-mobile/vip dobiju po USA cijeni (vjerojatno jos s masnim rabatom), pa i kad se doda 22% haraca na normalnu retail cijenu cifra je manja od 5000 kuna. Ocito je da netko debelo bere kajmak...

Kolega ima preko godinu dana star iphone4 koji mu je pao sa vrha stepenista i vise display ne radi.

Otisao je u apple store da pita koliko je poravak i odgovor je : za 50% cijene novog iphonea 4 (kakav i sada ima, ne 4S) dobija novi uredjaj.

A sto se tice cijene od 700kn za android telefon - to so low level telefoni koji nisu usporedivi s iphoneom ni s galaxy-em. takav jeednu jeftinjaru imam za drugu sim karticu koju koristim 2-3 puta godisnje. Je - sve radi ali zaboravi igranje angry birdsa, zaboravi kapasitivni ekran, zaboravi jaku bateriju ... ali SVE radi. Pitanje kako :)

Cijena iPhonea (16GB), samog uređaja, u SAD-u je 3300kn (600$), dok je u Hrvatskoj cijena čak 7300kn. Trgovci to objašnjavaju visokom nabavnom cijenom i visokim porezima, jer je naše tržište malo. Trgovci sami formiraju cijene koje im prolaze na tržištu, cijenu koju kupac želi platiti. Potrošači su za te informacije nezainteresirani, ne pitaju se zašto su marže tako visoke.
Iz HT-a pak javljaju da je cijena iPhone-a u Hrvatskoj jednaka ili slična onoj u EU, zato jer Apple u cijelosti određuje nabavne i prodajne cijene na tržištima. Dok je cijena iPhonea čak i niža nego u SAD-u ako se uzima uz tarifu (pretplatu).

http://www.svimobiteli.hr/v-976-novi-iphone-4s-u-hrvatsku-stize-25-studenog.aspx

EDIT: Sad sam skužio drugo pitanje. Što se tiče Android telefona znam za svog Galaxy S-a. Mjenjanje zaštitnog ekrana (Gorilla Glass) je ~250kn, a kompletni ekran ~1k kn ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 17:07 (Dkc).
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Ja isto imam iPhone 4S, upecao sam ga za 4k na njuškalu. Svakako je najbolji, najbrži, najkvalitetniji itd. Jučer mi je pao s prvog kata nije mu ništa zbog besprijekorne kvalitete izrade. U ruci leži najbolje od svih, oštri rubovi su kao stvoreni za moje ruke. Ekran je strašan, s besprijekornom rezolucijom pa je tako gledanje filmova užitak na tom prostranom ekranu, a igre da ne govorim.

Ekran od cak 3.5" {#}

Jesi probao kada gledat video ili film na Galaxy S-u 2? Kada gledas na tako velikom, SUPER Amoled+ ekranu, rezoluciju automatski ignoriras. 

"Besprijekorna kvaliteta izrade" {#}

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
17 godina

Pa ljudi godinama visite na forumima i dalje ne mozete da prepoznate trola i da ga jednostavno ignorisete.

I stvarno je zabrinjavajuci podatak koliko ljudi ne moze da prepozna sarkazam wtf?

6 0 hvala 0
13 godina

Evo bas od neki dan, u obitelji i SGSII i 4S 32 GB.

Ekran, bolji na iphoneu, boje na SGSII izgledaju prezarke. On je bolji na danjem svjetlu, i ima nesto bolje crne boje, sve ostalo na strani iphonea.

Izrada, SGSII cista plastika, skripavo, savija se, iphone skroz suprotno, ali je i dosta tezi. Meni je to puno bolje, nekome mozda odgovara laksi mobitel.

Velicina ekrana, iphone zeru premalo, SGSII primjetno previse za mene. Oko 3.7'' ili 4'' bi mi bilo taman. No iphone ima drugi AR, pa je njegov 3.5'' u landscapeu vislji nego recimo na Motoroli Milestone, bez obzira sto je 0.2'' manja dijagonala, a samim time je upotrebljivije.

Brzi su i jedan i drugi naravno, u toj klasi je to manje vise nebitno, jer su svi zadovoljavajuci.

SGSII dosta jeftiniji u t-mobileu.

Da biram, vjerojatno bi uzeo iphone. SGSII bi uzeo samo da ponude SGSII HD, jer se naocigled vidi kako je na tolikom ekranu ova rezolucija prezrnata. Iphone bi se na svojoj rezoluciji mogao izvuci sa nekih 3.8-4'', a ove 800x480 ne bi stavljao na vise od 3.7'', kao npr na milestoneu.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jako mi je žao za BB i nadam se da će se izvući iz govana. Definitivno najbolji telefoni koje sam imao priliku koristiti, iako mi nisu bili primarni, ali ne zato što nisu dovoljno dobri.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Jako mi je žao za BB i nadam se da će se izvući iz govana. Definitivno najbolji telefoni koje sam imao priliku koristiti, iako mi nisu bili primarni, ali ne zato što nisu dovoljno dobri.

možda ne kod nas, ali po normalnoj statistici, svaki 5 amer ima BB.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
F10EXX kaže...

Evo bas od neki dan, u obitelji i SGSII i 4S 32 GB.

Ekran, bolji na iphoneu, boje na SGSII izgledaju prezarke. On je bolji na danjem svjetlu, i ima nesto bolje crne boje, sve ostalo na strani iphonea.

Ako zaista imaš SGSII u kući dođi u temu o SGSII pa ćemo ti dati par besplatnih savjeta. Evo,budući da sam ja dobar dat ću ti jedan unaprijed i gratis.

Ako ti ne paše razina topline boja u SGSII odi lijepo u Settings>Display>Screen mode i tamo imaš tri opcije za podešavanje razine topline boja.

Jel to Iphone ima?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Pa zato što je 2x bolji. Prema tome ovo je čak i povoljna cijena a oni kojima kvaliteta znači više od novca uvijek će odabrati iphone

Kako mi se čini, domaći trgovci kazne one koji će rađe platiti poveću sumu novca da bi dobili

skupu brand name igračku, nimalo me ne dira što je u drugim zemljama niža cijena, svejedno je previsoka za ono što nudi

u odnosu na druge mobitele sa sličnom cijenom

samo jedan primjer da kažem: - iphone 4 8gb cijena oko 7k kn

- SE live with walkman nekvih 1500-2000max

ovi mobiteli imaju isti proc (1Ghz) i jednak RAM, iphone nešto veću memoriju no to se sredi sa karticom od 200kn LOL

a za taj nešto bolji ekran sigurno nije utrošeno 4k kn koliko je razlika izmeđi njih cijenovno

I rest my case...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedno je istaina, kod nas na Kosovu, iPhone 4 (500 eura) i 4S (630 eura) mozes kupti u svakoj prodavnici mobitela a moj brat ceka Galaxy SII (otprilike 400 eura) veq tri nedjelje ne moze doci na red. Sa ovim cjenama samo lud ce kupit iPhone 4 ili nedaj boze 4S ...

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Prijatelj ima iP4, dok je bio živio kod mene 2-3 tjedna na početku ovog semestra, sa kauča ( znači, visina 50 centimetara ) mu je pao na pod, te se cijelo pozadinsko staklo raspršilo na tisuće komadića   ( u usporedbi, moj Xperia Arc je pao sa 2 metra visine i jedino što ima je malu ogrebotinu, a moj mob su nazivali ( s razlogom ) jedinim high end mobitelom iz 2011 koji ima baš plastični feeling, te da imaš osjećaj da ga možeš slomiti u ruci ako si nepažljiv - naravno, to u stvarnosti i baš nije tako, ali je činjenično stanje da strana od baterije ima dosta plastični, fragilni feeling ).

Anyway, mobitel mu nakon skoro pa godine dana pod jailbreakom počinje štekati, kvaliteta poziva je užasna, gubi signal često, da i ne spominjem da mu se kojim slučajem mob ugasi, mora ga spajati na komp. Rekao mi je da i ne zna sam zašto ima jailbreak upaljen, jer kad je prčkao po mom androidu, vidio je koliko jailbreakani iOS kaska s mogućnostima za ne-rootanim Androidom, kamoli za rootanim.

Još jedan prijatelj je imao iP3 prije 3 godine, slučajno mu je upao u vodu, izvadio ga je iste sekunde, mobitel je bio mrtav. Zašto ? Zato jer ne može izvaditi bateriju iz uređaja na vrijeme prije nego voda dospije u unutrašnjost kućišta. Meni i još 2 prijatelja su mobiteli upali u različite tekućine ( meni u juhu, njima u punč ). Instant ekstrakcija iz tekućine, vađenje baterije i 2 dana u zdjeli riže za svaki slučaj, većina mobitela preživi kontakt sa tekućinom na taj način.

Meni više ovi iPhone loveri dižu tlak. Lijepo recite "meni se ti uređaji sviđaju iz nekog xyz razloga ( ne zato što su najbolji, zato jer nisu )", i kraj priče, a ne ovdje svakih tjedan dana da izbije flame war ( kojem ja trenutno potpomažem ), između naivnih korisnika iPhonea i Androida. ( a većina pobornika su klinčurija koji ne da nisu eksperti u polju, nego nisu niti srednju školu završili još )

Jedina dobra stvar kod iPhonea je to što je dulje na tržištu, što automatski znači da ima više aplikacija za njega ( da i ne govorim o tome da developeri više razvijaju za iOS, jer je relativno sigurniji protiv piratizacije nego Android ).

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 18:14 (ormar).
14 godina

wow, iphone se zbilja dobro drzi, s obzirom na to da je android svima dostupan kao OS, a dok je iphone jedan sa iOS

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni nije jasno od kud vam tako velike cijene, 7k za iphone i 4k za s2.

Gledam kod tmobile iphone 4s 16gb u pretplati extra total M dođe 2598kn, a samsun s2 dođe 2298kn. Znači to je 300kn razlike. Tako da ja to stvarno ne razumijem što neki pišu...

Recimo ja sam prebacio broj iz druge mreže u tmobile ostvario akciju 50% popusta na pretplatu 2 godine u uzeo iphone za 2598. Pretplata bi mi bila 150kn, ali ovako će bit 75kn.

Što znači 75x24mj= 1800kn + 2598= 4398kn. S time da ću te dvije godine imatu i uslugu (besplatne minute poruke itd.... )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jooj poludit ću, napišem ogromni post i izbriše mi se sve...

uglavnom htio sam reć malo o cijeni uređaja. napišem malo kasnije opet, ne mogu više pisat... sry na nepotrebnom postu

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 19:00 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
colonello_Bastardo kaže...
speedy56 kaže...

Imam Huawei Sonic, platio sam ga 700kn (bez pretplate, Tele2). Možeš sam usporedit na GSMArena, skoro isti ti je ko iP3GS

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4205&idPhone2=2826

osim što: 1) ima micro sd card slot (proširiv je), 2) malo manje interne memorije 3) tanji, lakši 4) možeš ga bacat u zid doslovno!

I naravno, 5-10 puta jeftiniji. Sram me priznat, pao mi je valjda 50 puta, više se ni ne obazirem. Nema OrangutanGlass ali nije ogreban, jedino sam mu spi*dio zvučnik, to moram servisirat, ali koliko put mi je pao, nema još moba koji ovo može izdržat. @ANGRYBIRDS: to skoro svugdje šteka jer je loše napisan komad softvera. Ali meni je to radilo ok, i Google Currents, i 3d igrice itd, bez hackova, rootanja itd. Skype ga kolje, kolje bateriju i usporava sve... ali to je svugdje koliko znam (Crapware too). Uredno gledam divxe, pdf-ove i surfam... a Android je ćudljiv ponekad kao i većina modernih OSova. Guta bateriju s GPSom, WiFi, Flashom itd vjerojatno kao i iOS.

Mislim da je efektivno iPhone bolji cca 30%, ali je skuplji 500-1000%... pa ko je vol, nek izvoli.

EDIT: naravno da ima multi touch ekran, znači možeš npr. s 2 prsta googlemaps zomirati, rotirati "3d" satelitsku sliku itd. To nije mogao valjda samo onaj za kunu Huawei (ali isto ima touchscreen & Android), mislim da je U8300.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 19:18 (darkborn).
14 godina

Ma one gluposti o više aplikacija su samo gluposti.

Nitko mi nemože tvrditi da iPhone ima bolji ekran od Samsunga Galaxy SII. To su gluposti. Mojih 3,7" na Neu V su spaceship za onih 3,5" na iPhone. To u kombinaciji s povečom težinom mi stvara dojam nekakve letvice s touchscreenom u ruci. Od iPhone-a 5 očekujem barem 4"(napisao bih 3,9, ali to niti jedan proizođač, koliko ja znam ne proizvodi.) Pa se onda na tih 4" počnite hvaliti s 330 (kolko već ima) ppi-a, jer je to, po mojemu minimalna dijagonala na mobitelu za gledanje filmova.

One gluposti o manjem broju aplikacija na Androidu su, također gluposti. Pa bog te ubio, zar treba biti više od 200 000 aplikacija, u kojima su one osnovne (Angry Birds :] i recimo Dolphin Brows u Marketu), a na Androidu ih već 400 000 imaš.

Dalje, ono nekakvo stakolo, ili plexi čime je iPhone "presvučen" je i mana i prednost. Prednost je da na opip osjetiš da "nešto" držiš u ruci, a mana je ono što se po ovomu forumu dosta piše > pad = ili 1000 komadiča tog stakla ili ogromna pukotina na uređaju.

No, istina je, večina Androida je plastična, ali ja tu plastiku na svom Neu V niti ne diram jer imam silikonsku navlaku na njemu koju bih stavio i na iPhone da ga imam, jer u slučaju pada mobitel prolazi bez ogrebotine, a koga briga ako uništiš navlaku za 20kn.

Treba vidjeti ove godine kako će raditi Android uređaji s Ics-om, Quad-core-om i HD rezi, drugim riječima, ČEKA SE GALAXY SIII

EDIT: POd ono što sam nave Android za 700kn, htio sam reci da za 700kn već možeš kupiti super mobite. OK, možda neće biti rekorder u brzini, ali što si prije za 700kn kupio.

Apple bi sa iPhone-om trebao odigrati kao sa iPad-om. Izbaciti novi model, ali i zadržati stari po sniženoj cijeni kao konkurenciju Medium modelima.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 19:23 (speedy56).

2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
F10EXX kaže...

Iphone bi se na svojoj rezoluciji mogao izvuci sa nekih 3.8-4'', a ove 800x480 ne bi stavljao na vise od 3.7'', kao npr na milestoneu.

Jel ti pod lupom gledaš u telefon, pa ti je zrnasta rezolucija. Na xperiji je rez 854x480, 4" displej i meni je apsolutno dobra. Naravno, mogu da se vide pikseli,  ali sasvim sigurno nisu zrnasti. Zašto tolika galama oko Iphone-a. Ja ću uvijek da kupim ono što mi se svidja, a ne ono što drugi kažu da mi se svidja. Gledam cijenu, kvalitet, mogučnosti i moje potrebe. Uvijek ću više cijeniti operativne sisteme otvorenog koda, nego one koji to nisu. Razlog više za kupovinu Android telefona.

15 godina
neaktivan
dturko kaže...
Dkc kaže...

Ekran od cak 3.5" {#}

Jesi probao kada gledat video ili film na Galaxy S-u 2? Kada gledas na tako velikom, SUPER Amoled+ ekranu, rezoluciju automatski ignoriras. 

"Besprijekorna kvaliteta izrade" {#}

Da ja sam probao gledat film na Optimus 2X-u i nikako nije mogao da prikaze format slike onakav kakav jest 16:9, nego samo pun ekran 16:10 ili 4:3 a nijedan od tih nije original format tog filma. I nakon sto sam isprobao odprilike 20 razlicitih video playera sam odustao i shvatio da od androida nikad nece biti nesto da valja. {#}

Kad ne spavam budan sam
14 godina

Meni na BSPlayer Lite je uvijek 16:9.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
darkborn kaže...

Imam Huawei Sonic, platio sam ga 700kn (bez pretplate, Tele2). Možeš sam usporedit na GSMArena, skoro isti ti je ko iP3GS

osim što: 1) ima micro sd card slot (proširiv je), 2) malo manje interne memorije 3) tanji, lakši 4) možeš ga bacat u zid doslovno!

I naravno, 5-10 puta jeftiniji. Sram me priznat, pao mi je valjda 50 puta, više se ni ne obazirem. Nema OrangutanGlass ali nije ogreban, jedino sam mu spi*dio zvučnik, to moram servisirat, ali koliko put mi je pao, nema još moba koji ovo može izdržat. @ANGRYBIRDS: to skoro svugdje šteka jer je loše napisan komad softvera. Ali meni je to radilo ok, i Google Currents, i 3d igrice itd, bez hackova, rootanja itd. Skype ga kolje, kolje bateriju i usporava sve... ali to je svugdje koliko znam (Crapware too). Uredno gledam divxe, pdf-ove i surfam... a Android je ćudljiv ponekad kao i većina modernih OSova. Guta bateriju s GPSom, WiFi, Flashom itd vjerojatno kao i iOS.

Mislim da je efektivno iPhone bolji cca 30%, ali je skuplji 500-1000%... pa ko je vol, nek izvoli.

EDIT: naravno da ima multi touch ekran, znači možeš npr. s 2 prsta googlemaps zomirati, rotirati "3d" satelitsku sliku itd. To nije mogao valjda samo onaj za kunu Huawei (ali isto ima touchscreen & Android), mislim da je U8300.

Kazes 5-10 puta jeftiniji, s kojim ga ti onda iphoneom usporedjujes?

3GS uzmes u t-mobilea za 8kn sa pretplatom 75kn (akcija 50%) koja ti ukljucuje 250min, 100 poruka i flat internet. Meni se to cini bolja ponuda od tog huawei-a za 700kn.

15 godina
neaktivan
htc_fan kaže...

Jedno je istaina, kod nas na Kosovu, iPhone 4 (500 eura) i 4S (630 eura) mozes kupti u svakoj prodavnici mobitela a moj brat ceka Galaxy SII (otprilike 400 eura) veq tri nedjelje ne moze doci na red. Sa ovim cjenama samo lud ce kupit iPhone 4 ili nedaj boze 4S ...

Samo lud moze kupit Android ako iPhone dobije za samo 100 eura vise. {#}

Kad ne spavam budan sam
13 godina
neaktivan
ansha kaže...

Ova tema ima potencijala da se pretvori u Epic Flame War{#}

Pa, da čim je u naslovu riječ iPhone jave se Appleovci da ga pretvore svetim i ostali da ga malo vrate na Zelju

BTW U zadnjih godinu dana, nitko od mojih poznanika nije kupio iPhone, štoviše, kupili su 5 novih android uređaja (Galaxy 5, Galaxy Fit, Xperia Arc, Xperia Neo, Galaxy 3), a od prije samo 3 poznanika su imala iPhone, a 6 Android uređaje. Tako da mislim da su ovo gluposti.

13 godina
neaktivan
ansha kaže...
darkborn kaže...

3GS uzmes u t-mobilea za 8kn sa pretplatom 75kn (akcija 50%) koja ti ukljucuje 250min, 100 poruka i flat internet. Meni se to cini bolja ponuda od tog huawei-a za 700kn.

ONDA SI PAO NA FORU koju su i servirali telekomunikacije, platit ćeš ga više (čitaj mala slova!)

15 godina
neaktivan
ansha kaže...

Ili još bolje,uzmeš Iphone 4s 16 GB u Extra total  XXL tarifi,samo 1000 kn. Nema veze što je pretplata 500 kn mjesečno.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
15 godina
Bacanje moba sa dva metra visine, kupanje istog u juhi ili punču nisu sportovi kojima se fina gospoda bave. Ljudi sa takvim potrebama jednostavno moraju kupiti neki plasticnjak a ne ajfon.
16 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme sam prestao čitati što se piše o statistikama mobitela i računala, jer prvenstveno je sve napuhavanje, 

U ovoj statistici recimo nema windows mobitela, koji su što se tiče usluge za korisnika (recimo poslovnog korisnika) jako dobar uređaj.

A i bug je više na strani jabuke, tako da napuhavaju previše. 

Ruku na srce, iPhone, nije najbolji mobitel na tržištu što se nudi. Iako ne mogu reći da je loš, ili nekvalitetan

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ezio kaže...
Bacanje moba sa dva metra visine, kupanje istog u juhi ili punču nisu sportovi kojima se fina gospoda bave. Ljudi sa takvim potrebama jednostavno moraju kupiti neki plasticnjak a ne ajfon.

Kad tad će svakomu telefon pasti, meni možda nikad u juhu, ali sam siguran da na pod hoće.

15 godina
Malo sam karikirao ali ako je osoba sklona takvim incidentima onda joj se sigurno ne isplati kupovati neki fini mobitel poput iphonea nego neku kramu.
Padali su i meni iphonei ali u tri godine mozda tri puta. Cetvorka mi je u godinu dana samo jednom pala i to nespretnoscu kolege koji je nogom potegao kabel punjaca. I nije im bilo nista.
14 godina
Ezio kaže...
Malo sam karikirao ali ako je osoba sklona takvim incidentima onda joj se sigurno ne isplati kupovati neki fini mobitel poput iphonea nego neku kramu.
Padali su i meni iphonei ali u tri godine mozda tri puta. Cetvorka mi je u godinu dana samo jednom pala i to nespretnoscu kolege koji je nogom potegao kabel punjaca. I nije im bilo nista.

Pa prije par postova gore sam spomenuo silikonsku navlaku.

Tko je sklon takvim udesima jednostavno da još, moram reči, visokih 30kn za tu navlaku. Dva mjeseca će sigurno trajati iako imam jednu pred sobom i mislim da su to kinezi napravili da traje i traje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice