iOS 6 već na 15% uređaja

poruka: 49
|
čitano: 6.911
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 6 već na 15% uređaja".
17 godina
Re: iOS 6 već na 15% uređaja
Gale92 kaže...

"posebice u odnosu na Android koji je u dva mjeseca od izdavanja najnovije verzije oznake Jelly Bean tek na 1,5%"

Htio bih reći da se ne slažem s ovim citatom gore {#}

Istina je da Apple ima integraciju hardwera i softwarea, dok Googlea to nema,

Isto tako razlog što je izrazito mali postotak JB na Android uređajima jest daj da "prvo" operateri trebaju izvršiti testove OS-a da bi tek podom "pustili" u opticaj,

(kod uređaja koji nisu kodirani, to nije problem)

Ja imam Galaxy S3 koji je predstavljen u svibnju i još uvijek nisam dobio nadogradnju na JB (rekoše da će biti krajem kolovoza/početkom rujna, da bi to nakraju potvrdili za listopad )

pa i iphone je kodiran.. na vip, t-mobile.. po CH isto orange i ostale mreže imaju kodirano.

Pa ide odmah na sve

kod androida je mozda a valjda i jest problem.. što ga ih je previše, mnogo modela i pod-modela

17 godina
iOS 6 već na 15% uređaja

evo ja sad bas pičim, update sa jb 5.1.1 na ios 6

naravno update klasnični nije prosao.. greška 6

sad ide shift + restore

sync i to je to.. vozi miško.. opet je sve back onlajn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ne znam kakav je taj HTC bio ali ovdje su integraciju dobro napravili, možeš točno birati što da ti od face-a povuće(kontakte, evente, rođendane) u statusnoj traci odmah imaš mogućnost pisanja statusa(nemaš potrebu da ideš u FB aplikaciju) te iz drugih aplikacija imaš odmah mogućnost share-anja(linkovi, slike, video i sl) te još neke fore tipa možeš like-at aplikacije na app storu...

Najviše zbog kalendara mi se sviđa, jer sam to prije morao zaobilazno raditi(izvući evente/rođendane iz face-a u gmail, pa onda gmail kalendar sinkronizirati) ovako to sad u 2 klika ide.

Otkad znam za android i otkad ih koristim tj. htc, radi mi sve ovo gore nabrojano. mogu odabrat dal da s fejsom ( i ostatkom društvenih mreža) sinkroniziram samo kontakte ili sve ostalo. Mislim da to svi uređaji rade.

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
iOS 6 već na 15% uređaja

sve sam sad updatirao i 3GS

Samo mi je na ipad2 keynote malo sporiji u selektiranju, al to je vjerojatno rezultat nove verzije keynota a ne iOSa.

Odlično.

0 0 hvala 0
13 godina

Evo uspio sam stavit ios6...sta je tono novo na 4-vorki? Nema ni panorame ni nis...

Werdum Combat Team --- join us! Info na Pm.
16 godina
nsoul kaže...

Otkad znam za android i otkad ih koristim tj. htc, radi mi sve ovo gore nabrojano. mogu odabrat dal da s fejsom ( i ostatkom društvenih mreža) sinkroniziram samo kontakte ili sve ostalo. Mislim da to svi uređaji rade.

HTC sa sense-om nudi, imam samsung galaxy mini, sa androidom 2.3 i nemože ništa pametno napraviti po tom pitanju, barem da radi kako spada iz prve...

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
nsoul kaže...

HTC sa sense-om nudi, imam samsung galaxy mini, sa androidom 2.3 i nemože ništa pametno napraviti po tom pitanju, barem da radi kako spada iz prve...

Eto zašto koristim HTC :)

nego, nisam znao da stock android ne može. ali mislim da ICS i JB mogu.

16 godina
nsoul kaže...

Sa te strane sense definitivno ima prednost  :D ali mi prekićast sa svim onim 3d efektima i slično, kako je one X-u, rađe da je malo jednostavnije sučelje, ljepše bi mi bilo. Ali sad sa novim verzijama nemam pojma, i opet neznam kako radi. 

Recimo na 2.3 share postoji, ali stim da otvara klasično web-sučelje od face-a za share-at koji recimo nije baš nekada touch friendly(ako želiš privatnost ili nešto podesiti) dok sad na iOS-u otvara svoj UI direktno iz sustava.

I također odmah dozvoljava upload slika u bilo koji od postojećih albuma, što koliko vidim kod ostalih frendova koji imaju android svima like odmah lete u "mobile uploads" album, ili neznaju da mogu birati albume {#}

Stoja
17 godina
Tony.Soprano kaže...

Ne kužim zašto ljudi rade toliku dramu oko Maps-a...

Maps je u ovom trenutku poluproizvod i cudi me da ga je Apple uopce stavio na iOS6. 

Da nisu maknuli stare mape onda ne bi bilo problema, ali jesu. Od karata ocekujes kakvu takvu preciznost, cemu onda uopce sluze - da izgledaju super cool?

Ne znam da li bi to bilo tako da je Steve jos tu... nesto se ocito promijenilo.

Google Maps je izgleda vec submitan na Store... do daljnjeg maps.google.com

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
nsoul kaže...

Sa te strane sense definitivno ima prednost  :D ali mi prekićast sa svim onim 3d efektima i slično, kako je one X-u, rađe da je malo jednostavnije sučelje, ljepše bi mi bilo. Ali sad sa novim verzijama nemam pojma, i opet neznam kako radi. 

Recimo na 2.3 share postoji, ali stim da otvara klasično web-sučelje od face-a za share-at koji recimo nije baš nekada touch friendly(ako želiš privatnost ili nešto podesiti) dok sad na iOS-u otvara svoj UI direktno iz sustava.

I također odmah dozvoljava upload slika u bilo koji od postojećih albuma, što koliko vidim kod ostalih frendova koji imaju android svima like odmah lete u "mobile uploads" album, ili neznaju da mogu birati albume {#}

Sense 4 je manje kičast nego starije verzije s arc barom na dnu, no 4.1 je još manje kičast nego 4, a isproba sam i 4.5, no beta je pa nisam baš puno isprobavao, tek toliko da vidim.

Share  na fejs ( ako misliš na dijeljenje slika) otvara poseban sense UI share, znači ko iOS iz sustava. A i mogu se odabrati albumi u koji hoću uploadati, ili mogu napraviti drugi album bez problema. A mislim da ti frendovi ne znaju odabrat album :P ili stock android nema tu mogućnost. nisam siguran.

A i ljudi puno toga ne znaju, evo primjer, nedavno sam otkrio da ako skrolam jednim prstom po kontaktima, skrola se jedan po jedan, no ako skrolam sa dva prsta skrola se po slovima, znaći odaberem prvo slovo u kontaktu. a skrol s dva prsta u galeriji skrola slike po datumu :)

mislio sam otvorit novu temu za iOS vs Android , da se usporede mogućnosti. 

13 godina
neaktivan
iOS 6 već na 15% uređaja
Ios6 radi punooooo brze na 3gs nego 5.1.1!!! Thanks man!!!!

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Nemoj molim te! Pa počne čitav forum da šteka od ljubitelja appla i mrzitelja appla i njihove prepirke.

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
16 godina
miki-os kaže...

i serveri ce past od preopterecenja, sta ti je.

16 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...
nsoul kaže...

Nemoj molim te! Pa počne čitav forum da šteka od ljubitelja appla i mrzitelja appla i njihove prepirke.

ma ne, dogovorimo pravila. nema spama, samo usporedba mogucnosti stock uredaja bez jb i roota. nema razloga za svadu

13 godina
protjeran
miki-os kaže...

evo i potvrde, IP4S na IOS5.1 i IOS6

http://oi49.tinypic.com/2j2hikg.jpg

http://oi49.tinypic.com/s6800j.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 9:50 (difre).
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Kak se ip4 ponaša sa ios6? Da li je netko probao?

Ja jesam. Meni se staaaaalno restarta. Bio ja u App Storeu, Facebooku... bilo gdje. Užaaaas. I sad idem ga obnovit na itunes i svaki put kad krene obnova on se restarta i ništa napravit ne mogu. Grozno!

15 godina
neaktivan
iOS 6 već na 15% uređaja
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Mislim da bi prigodniji komentar ispod klipa bio: kad NETKO cuje da je otvorena tema o iphonu. droid circlejerks are coming
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

I šta da ja sad radim.. Nisam rodici stigao staviti iOS5 prije 3 dana, jel moguće sad još uvijek peticu staviti? Ona nikako nebi šesticu još?

Skini sa interneta softver od 5.1.1 i kada uđeš na iTunes, pritisni Shift sa onim gumbom, te izaberi fajl od 5.1.1 koji si upravo skinuo.

Za Maps, odite na maps.google.com te dodajte na početni zaslon.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice