Ti si pravi informatičar.Nije valjda da sve što si čitao da si isprintao ili čitaš tako malo?
Uređaj je skroz ok iako mislim da za ono što nudi je cijena malo previsoka.
S druge strane kad gledate stupidne e- book readere, nisu nešto posebno jeftniniji a služe samo za jednu stvar.
I na kraju poruka:
Čuvajmo naše šume.(pa i kineske)
Da, 90% stvari koje sam citao sam i isprinto ili je bilo u papirnatom stanju. A pogotovo stvari za fakultet. Apsolutno ne mogu ispred ekrana sjedit i citat neke skripte i literature. Uvijek nesta crtam, podcrtavam, izvlacim bitne stvari i tome slicno. I citanje na ekranu na duze vrijeme mi smeta i nimalo mi ugodno nije. Ja sam govorio o sebi, mom misljenju i cinjenici da mi kraj svega sto imam ovo uopce ne treba. Ne znam o cemu ti pak pricas. Za sume me boli ona stvar.
I za nešta za sto se tvrdi da je najbolje web ikustvo ikad, a ne podrzava flash, oksimoron anyone?
Neznam kakav je to opseg materijala al jako je mali. Doma imam 5 DVDova punih knjiga - da isprintam?.-)
Flash mi je inače jedna od najbitnijih tehnologija u životu a tipka Skip Flash tamo gdje postoji nadraža.
Slažem se imam i ja kolege i poznanike koje dugo gledanje u monitor zamara i to shvaćam i razumijem. Al još jednom naglašavam - ako Kindle može imat svoje kupce onda može i ovo.