IE 9 – nakon Bete - RC

poruka: 95
|
čitano: 9.891
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE 9 – nakon Bete - RC".
17 godina
Re: IE 9 – nakon Bete - RC

Evo ti i flash za 64-bit IE, ako bas inzistiras na njemu.

15 godina
neaktivan

Netko gore je pitao - Kako bi vidio sve dodatke u IE9 i koliko ti usporavaju : Tools/Manage Addons i tamo ćeš vidjeti kod svakog "load time".

Ono što je spominjan "cold start" nije zapravo cold start, nego kad instaliraš nekoliko dodataka koji će ti dosta usporiti preglednik, pojavit će se prozor koji će ti omogućiti isključivanje pojedinih dodataka s prikazom koliko vremena dodatak uzima.

Što se tiče onih vaših "benchmarkova", ne možete to tako gledati...

Ja imam otvoreno trenutno 15 raznih stranica u IE9 i korištenje procesora mi ni u jednom trenutku nije prešlo 4%.

FF je puno sporiji i teži od IE9 u svakom trenutku, o tome nema diskusije! Chrome je brži jer je jako lagana aplikacija i to je to...

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 20:40 (SilvioS).
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ovaj RC i dalje ne prolazi acid3

Realno nije toliko bitno kada se stigne do broja kojeg su sada dogurali.

Na ovom linku imaš objašnjeno zašto nije toliko bitno.

Eh sad, što se tiče standarda i koliko je IE9 "moderan browser" možete videti ovde. (doduše u komparaciji samo sa FF-om)

SilvioS kaže...
Što se tiče onih vaših "benchmarkova", ne možete to tako gledati...

Ja imam otvoreno trenutno 15 raznih stranica u IE9 i korištenje procesora mi ni u jednom trenutku nije prešlo 4%.

FF je puno sporiji i teži od IE9 u svakom trenutku, o tome nema diskusije! Chrome je brži jer je jako lagana aplikacija i to je to...

Naravno, kroz benchmarkove se ne može sve gledati, već je najbolje utvrditi po "osećaju" tj. iskustvu koji je brži i uopšte korisniji i prilagodniji za osobu.

A što se tiče toga da je Firefox puno sporiji i teži od IE9 - verovatno misliš na 3.6

Microsoft jeste napravio dobar napredak sa devetkom, ali treba još dosta toga da uradi.

http://baguje.com/author/icecold/
17 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Kako mogu pomaknuti ovu ikonu od home page-a ovdje:

ili ovo:

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gta_4 kaže...

ili ovo:

Za ovu desni na toolbar, pa maknes kvacicu sa "lock the toolbars", pa je mices kuda hoces...

Think locally, act globally...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice