Netko gore je pitao - Kako bi vidio sve dodatke u IE9 i koliko ti usporavaju : Tools/Manage Addons i tamo ćeš vidjeti kod svakog "load time".
Ono što je spominjan "cold start" nije zapravo cold start, nego kad instaliraš nekoliko dodataka koji će ti dosta usporiti preglednik, pojavit će se prozor koji će ti omogućiti isključivanje pojedinih dodataka s prikazom koliko vremena dodatak uzima.
Što se tiče onih vaših "benchmarkova", ne možete to tako gledati...
Ja imam otvoreno trenutno 15 raznih stranica u IE9 i korištenje procesora mi ni u jednom trenutku nije prešlo 4%.
FF je puno sporiji i teži od IE9 u svakom trenutku, o tome nema diskusije! Chrome je brži jer je jako lagana aplikacija i to je to...
ovaj RC i dalje ne prolazi acid3
Realno nije toliko bitno kada se stigne do broja kojeg su sada dogurali.
Na ovom linku imaš objašnjeno zašto nije toliko bitno.
Eh sad, što se tiče standarda i koliko je IE9 "moderan browser" možete videti ovde. (doduše u komparaciji samo sa FF-om)
Ja imam otvoreno trenutno 15 raznih stranica u IE9 i korištenje procesora mi ni u jednom trenutku nije prešlo 4%.
FF je puno sporiji i teži od IE9 u svakom trenutku, o tome nema diskusije! Chrome je brži jer je jako lagana aplikacija i to je to...
Naravno, kroz benchmarkove se ne može sve gledati, već je najbolje utvrditi po "osećaju" tj. iskustvu koji je brži i uopšte korisniji i prilagodniji za osobu.
A što se tiče toga da je Firefox puno sporiji i teži od IE9 - verovatno misliš na 3.6
Microsoft jeste napravio dobar napredak sa devetkom, ali treba još dosta toga da uradi.
ili ovo:
Za ovu desni na toolbar, pa maknes kvacicu sa "lock the toolbars", pa je mices kuda hoces...