IE 9 – nakon Bete - RC

poruka: 95
|
čitano: 9.891
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE 9 – nakon Bete - RC".
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Ne cudi me da je ovoliko dobar. Ekipa koja ga je radila išla je na sve ili ništa.

Da su napravili loš IE ili nešto slabiji od konkurencije to bi im bila smrt, ovako su se trgli u zadnji cas

i napravili pravu svar, te cemo ipak IE gledati još neko vrijeme.

To je dokaz da se sve može kad se hoce ( i kad zagusti)  {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Dal vi imate problema sa otvaranjem novog taba preko stranice ? Naime kad sam na nekoj stranici i odem na "open link in new tab" meni otvori prazan tab dakle nista se ne ucitava. Isto to se desava i kad odem na open in new window.

A onaj njihov send feedback im ne radi >.>

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: IE 9 – nakon Bete - RC
u IE 9 nemam problema s open link in new tab. doduše kad idem na tu opciju otvori se novi tab sa siteom linka na kojeg sam išao desnim klikom ali ostanem na onom tabu iz kojeg sam kliknuo.

feedback tool ne radi, nikad nije i nije bitno. možda bi i radio da se potrudim ali ne želim instalirat neke nepotrebne stvari.
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
16 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

eh, 60% korisnika im je na xp, a oni ignore na XP ... FAIL

u moj stari golf 1 je išao plavi dizel pa ne smatram da je fail to što ga nemrem nigdi kupit........a xp je ionako OS star sad već deset godina i ne vidim zašto bi se ikakav novi komad sw trebao forsirat da radi na toliko starom OS-u

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Jel ima speed dial da se može posebno skinut za IE 9?

blacky

0 0 hvala 0
16 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

IE8 sam deaktivirao a ovo neću ni skidati.Ne rastajem se od svojih addonsa...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

do maloprije koristio betu, sad sam na RC, za sad nisam baš primjetil neko ubrzanje, vjerujem da budem tokom surfanja.....skroz ok preglednik...

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Ne cudi me da je ovoliko dobar. Ekipa koja ga je radila išla je na sve ili ništa.

Da su napravili loš IE ili nešto slabiji od konkurencije to bi im bila smrt, ovako su se trgli u zadnji cas

i napravili pravu svar, te cemo ipak IE gledati još neko vrijeme.

To je dokaz da se sve može kad se hoce ( i kad zagusti)  {#}

Za kućne korisnike super.

Za poslovne korisnike 0 bodova - testirali i ima problema s Project Serverom (čitaj: spušing s grid kontrolama). I da, da ne bi bilo zabune: Project Server je MS-ov proizvod. Standardno (kao što je 8-ica imala problema s CRM-om u startu)... {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

pretpostavljam da compatibility mode ne pomaže?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...

pretpostavljam da compatibility mode ne pomaže?

Nop. Mislim da su jednostavno zaboravili na to... {#}

Ali dobro, valjda će do FV-a sve srediti. Ionako RC-evi ne idu u produkciju nikad, a FV-ovi tek nakon X mjeseci.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

Instalirao, zasad jako zadovoljan...

Jel tko testirao detaljnije da li "tracking protection" radi kako treba?

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

evo jucer instalirao preko bete i za sad je super, nema onih lagova dok cekas bozju milost da ti se stranica pojavi. zadovoljan trenutno, kasnije cemo vidjeti kako ce se stanje razvijati.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina

instalirao sam i mogu reć da za sad odlično radi, dosta bugova je rješeno iz zadnje bete!

16 godina

clean

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 10:00 (Memphis).
17 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Fontovi su mi cudni, odnosno ClearType mi je cudan ...ili sam previse naviknut na Operu

Brzina pokretanja browsera je super. Vadenje tabova napolje je odavno izmisljeno na Operi, download manager takode...fali mi blocker :)

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Velika mana mi je što ne vidim brzinu kod downloada,samo ima vremenski odbrojavanje.

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fali i meni adblock al hbg, preživit ću nekak...
za sad mi se explorer jako sviđa...
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Fale mi:

• Ikona za refresh (no dobro, ionako koristim F5)
  • Favoriti da budu na lijevoj strani
  • Progress bar prilikom downloada i prilikom ucitavanja strane
Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Velika mana mi je što ne vidim brzinu kod downloada,samo ima vremenski odbrojavanje.

evo prijatelju jel to ovo?

Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
15 godina
protjeran

lazo imam nešto i za tebe {#}

15 godina
neaktivan
so.creator.est kaže...
muhaqeri kaže...

evo prijatelju jel to ovo?

hehe,baš sam konj

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Fale mi:

1. Možda sam ja lud, ali ikona za refresh stoji desno u adresnoj traci..

2. vidio si sliku :)

3. vidio si sliku :)

Evo jedan C/P sa http://silvios.info :

Internet Explorer 9 RC (release candidate) je napokon dostupan. Možete ga preuzeti na 40 jezika sa stranice : http://www.beautyoftheweb.com novosti koje nam donosi:

Evo

-Chakra (o kojoj je pisano u proslom postu) je dodatno “ugladena” te je rad s JavaScriptom još brzi.

-Koristenje procesora graficke kartice je jos dinamicnije. Interner Explorer 9 RC sada jos dinamicnije odlucuje kada koristiti obradu temeljenu na precesoru graficke kartice, a kada obradivati na temelju softvera koji korisnik ima.

-Manja potrosnja energije. Posto se dosta obrade odraduje na procesoru graficke kartice, centralni procesor (CPU) miruje puno vise vremena te tako pridonosi dodatnoj stednji elektri?ne energije. No ono što je dodatno bitno jest sto je Internet Explorer 9 integriran s “Windows Power Options” te postuje korisnikove postavke za ustedu energije, te na taj nacin produzuje trajanje baterije!

-Ako vam je nedostajala traka izbornika “Menu”, sada ju mozete omoguciti te ce vam biti stalnu dostupna.

-Kartice. Pritiskom desne tipke misa na kartice, mozete prebaciti kartice u zaseban red. Ukoliko imate otvorenih vise kartica, desnim klikom na jednu te izborom “Close other tabs”, nakon cega ce sve pozadinske kartice biti zatvorene, a kartica koju ste odabrali ce se aktivirati.

-Sigurnost. ”Tracking protection lists” vam dozvoljava ogranicavanje komunikaciju preglednika s odredenim web stranicama kako bi ste na taj nacin zastitili svoje podatke.

-ActiveX filtriranje. ActiveX je tehnologija koja dozvoljava web programerima izradu interaktivnih sarzaja na svojim web stranicama ali isto tako stvara rizik. Internet Explorer 9 vam dozvoljava blokiranje  ActiveX kontola na svim stranicama, te naknado ukljucivanje na stranicama kojima vjerujete.

-Podrska za CSS 2D transformiranje.

-Poboljsana podrska za nekoliko HTML5 semantickih tagova.

-Podrska za geolocation kojom Internet Explorer 9 omogucuje web aplikacijama pristup trenutnim geografskim lokacijama racunala na kojem je Internet Explorer pokrenut.

-WebM podrska. Internet Explorer ima podrsku za H.264-edcoded video koristeci  HTML5 video tag.

Sve u svemu, podosta novosti. Sama aplikacija djeluje da radi nesto glade, a neke od greski koje su nastajale pri radu su uklonjene. No ipak i dalje postoji nekoliko sitnijih greski i nestabilnosti koje ce se morati ukloniti do izlaska gotovog proizvada.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
15 godina
neaktivan

mogo si stavit link od bloga i to je to, ljudi bi kliknuli i pročitali, a ne ovako kopirat sve od njega i stavit tu...
dobronamjerna kritika da se razumijemo
:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:04 (matija656).
17 godina
neaktivan
SilvioS kaže...
Lazarus Long kaže...

Fale mi:

1. Možda sam ja lud, ali ikona za refresh stoji desno u adresnoj traci..

2. vidio si sliku :)

3. vidio si sliku :)

1.   Nisu lud, ikona jeste tamo ali se ne da micati gdje zelis kao sto je dosad bilo, jel?
  2. Vidio sam
  3. Moras upotrebiti Ctr+Shift+I da bi se favoriti smjestili tamo i ako ih ugas trebas pritiskati tu kombinaciju da bi bili lijevo inace su desno nakon klika na simbol favoritesa. I sto je najkretenskije prvo ce biti smjesteni desno pa nakon klika na simbol za  pin onda idu lijevo. Valjda zele od nas da feedbackove.....
15 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

pitanje

dal postoji gdje za skinut silverlight x64, da mi radi u ie9 64 bit, jer koristim 64 bitni ie zbog 64 bitnih windowsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

Ne znam jel to samo kod mene tako ali kako bi sada jedno polje trebalo sluziti i za unos URLova i za pretrazivanje meni pretrazivanje ne radi. Kada unesem dvije rijeci npr dvije rijeci on to automatski kada lupim enter pretvori u http://dvije%20rijeci/ i naravno da svaki put kao rezultat pretrazivanja dobijem Internet Explorer cannot display the webpage... :(

Failure is always an option...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni automatski prebaci na bing. Pogledaj si postavke.
Ako ništa pokušaj umjesto entera kliknuti na povecalo koje se nalazi u adresnoj traci i odaberi što ti paše pa javi rezultat.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

http://channel9.msdn.com/posts/First-look-at-5-features-of-IE9-RC

Video o poboljšanjima u RC verziji devetke, isplati se pogledati!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Brz je, ali zasto su mi sva slova tkao mutna?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
da li vama ide scroll u side favorites baru? ja imam laptop i na touch padu neće da mrdne u FF bez problema.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice