ako si prije imao chrome ili operu
oni imaju "tanja", manje "mutna" slova
i meni su bila mutna u početku, al sad sam se naviko i sad mi nekak lakše čitat u ie nego u chrome-u
ovaj RC i dalje ne prolazi acid3
Meni automatski prebaci na bing. Pogledaj si postavke.
Ako ništa pokušaj umjesto entera kliknuti na povecalo koje se nalazi u adresnoj traci i odaberi što ti paše pa javi rezultat.
Nasao sam rjesenje.
Internet options/Change search defaults (na prvoj kartici) oznaciti Search in the adress bar
Ali hvala u svakom slucaju
Mislim da ga jedino Safari prolazi, FF 97, IE 95, a za ova druga 2 ne znam rezultate, ali znam da ga ne prolaze.
Mislim da ga jedino Safari prolazi, FF 97, IE 95, a za ova druga 2 ne znam rezultate, ali znam da ga ne prolaze.
Opera ga prolazi od njene 9 verzije
Sry., negdje sam načuo da ne prolazi.
Sry., negdje sam načuo da ne prolazi.
želiš screenshot?
želiš screenshot?
Netreba, samo šta je onda s ovom tvojom porukom u kojoj piše da 11 ne prolazi?
http://www.bug.hr/forum/post/internet/ie-9-rc-najbrzi-browser/1690597.aspx
želiš screenshot?
Netreba, samo šta je onda s ovom tvojom porukom u kojoj piše da 11 ne prolazi?
http://www.bug.hr/forum/post/internet/ie-9-rc-najbrzi-browser/1690597.aspx
zaboravio sam napisati, moja isprika. Dakle ovaj najnoviji build iz nekog razloga ne prolazi. Iz Opere poručuju da rade na tome. Opera je prolazila test od njegovog izlaska, tj. njene 9.nešto verzije, sve do ovog novog builda
Pa zato sto dosta stranica nije radjeno tocno po standardima, vec se optimiziraju za IE, Firefox... Opera sa svojih par postotaka korisnika nije toliko zanimljiva, pa se stranice vjerojatno ne testira u operi. Ako se ne prikazuje dobro u operi, 100% nisu postivani standardi.
Hoće li IE9 imati addonsa kao što imaju firefox,chrome i opera?
Otkad sam stavio ovu RC verziju procesor mi je uvijek preko 70% a često i 90%. Kad ugasim IE onda brzo padne aktivnost. Neki put kada kliknem na neki tab neće odmah da se otvori(kada imam više otvorenih tabova). Nadam se da ovih problema neće na kraju biti i vraćam se na osmicu. Ima li još tko ovakvih problema? Hvala!
Pa zato sto dosta stranica nije radjeno tocno po standardima, vec se optimiziraju za IE, Firefox... Opera sa svojih par postotaka korisnika nije toliko zanimljiva, pa se stranice vjerojatno ne testira u operi. Ako se ne prikazuje dobro u operi, 100% nisu postivani standardi.
kao korisniku apsolutno mi je svejedno za standarde dok god mogu vidjet sve na stranici
nešto će vjerojatno imati, ali ne treba očekivati previše. nije to FF. meni najviše nedostaje adblock pošto su reklame na bugu naprosto ko muhe u ljeto.
Otkad sam stavio ovu RC verziju procesor mi je uvijek preko 70% a često i 90%. Kad ugasim IE onda brzo padne aktivnost. Neki put kada kliknem na neki tab neće odmah da se otvori(kada imam više otvorenih tabova). Nadam se da ovih problema neće na kraju biti i vraćam se na osmicu. Ima li još tko ovakvih problema? Hvala!
dobra opaska ja to nisam primjetio, a hvale se da IE9 troši najmanje električne energije i resursa na windows 7 OS-u. istina je da mi najmanje uzima RAM-a od svih browsera jedno 50-60 MB s jednim tabom otvorenim manje od runner up-a FF. Opera je uzimala puno više. govorim o rezultatima iz task managera.
edit: evo ss od FF i IE 9, malo manje resursa po task manageru uzima IE9, ali procesor je oko 10%. vrijednosti su za jedan otvoreni tab, bug forum, ova tema.
Di mogu vidjeti onu neku opciju koja mi govori šta i koliko mi usporava Explorer?
Uopće ne znam di su sve te neke fore o kojima pričaju, kao neke nove mogućnosti, meni isto kao u IE8...
nešto će vjerojatno imati, ali ne treba očekivati previše. nije to FF. meni najviše nedostaje adblock pošto su reklame na bugu naprosto ko muhe u ljeto.
dobra opaska ja to nisam primjetio, a hvale se da IE9 troši najmanje električne energije i resursa na windows 7 OS-u. istina je da mi najmanje uzima RAM-a od svih browsera jedno 50-60 MB s jednim tabom otvorenim manje od runner up-a FF. Opera je uzimala puno više. govorim o rezultatima iz task managera.
edit: evo ss od FF i IE 9, malo manje resursa po task manageru uzima IE9, ali procesor je oko 10%. vrijednosti su za jedan otvoreni tab, bug forum, ova tema.
Ne kuzim, gle moje zauzeće...
Cold start?
Zasto nemogu gledat youtube? Mislim, kuzim ja da mi treba flash, i odem, instaliram onu neku preview3 verziju, no danas ista stvar, traži me da to instaliram opet!
s gledanjem youtube videa, kao i svih drugih videa na iE9 nemam nikakvih problema. samo skini pravi flash za IE9 to ti onaj active x flash player 10 nemožeš promašit. za druge browsere instalira se flash player plugin.
Eto, ovo mi se pojavi, i stavim tu verziju, i ništa... A to sam sada kliknuo na link koji mi je Ramo dao.
To je znaci 64-bitna verzija Internet explorera. A jel ti radi 32-bit?
Snaci Start- All programs, i trebao bi imati ovo sa slike A ja sam negdje nasao i instalirao neki flash za 64-bit explorer, jer ovaj za 32bita logicno ne radi. Mislim da je neka beta, preview, tako nesto.
Nakon što mi se Chrome srušio i sad ne mogu otvorit nijednu stranicu, instalirao sam IE 9 i zasad je super. Mislim da ću ga stavit kao defaultni browser :)
Eto, ovo mi se pojavi, i stavim tu verziju, i ništa... A to sam sada kliknuo na link koji mi je Ramo dao.
To je znaci 64-bitna verzija Internet explorera. A jel ti radi 32-bit?
Snaci Start- All programs, i trebao bi imati ovo sa slike A ja sam negdje nasao i instalirao neki flash za 64-bit explorer, jer ovaj za 32bita logicno ne radi. Mislim da je neka beta, preview, tako nesto.
Je, u pravu si. Ja sam cijelo vrijeme tjerao 64 bitnu verziju, sad sam na 32. To je i riješilo problem.