IE 9 – nakon Bete - RC

poruka: 95
|
čitano: 9.891
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE 9 – nakon Bete - RC".
15 godina
neaktivan
RE: IE 9 – nakon Bete - RC
nisi navikao na to...
ako si prije imao chrome ili operu
oni imaju "tanja", manje "mutna" slova
i meni su bila mutna u početku, al sad sam se naviko i sad mi nekak lakše čitat u ie nego u chrome-u
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
IE 9 – nakon Bete - RC

ovaj RC i dalje ne prolazi acid3

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koje koristi od toga?
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
17 godina
SilvioS kaže...

Meni automatski prebaci na bing. Pogledaj si postavke.
Ako ništa pokušaj umjesto entera kliknuti na povecalo koje se nalazi u adresnoj traci i odaberi što ti paše pa javi rezultat.

Nasao sam rjesenje.

Internet options/Change search defaults (na prvoj kartici) oznaciti Search in the adress bar

Ali hvala u svakom slucaju

Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Mislim da ga jedino Safari prolazi, FF 97, IE 95, a za ova druga 2 ne znam rezultate, ali znam da ga ne prolaze.

17 godina
Joco55 kaže...
mind_challenge kaže...

Mislim da ga jedino Safari prolazi, FF 97, IE 95, a za ova druga 2 ne znam rezultate, ali znam da ga ne prolaze.

Opera ga prolazi od njene 9 verzije

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Sry., negdje sam načuo da ne prolazi.

17 godina
Joco55 kaže...
mind_challenge kaže...

Sry., negdje sam načuo da ne prolazi.

želiš screenshot?

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

želiš screenshot?

Netreba, samo šta je onda s ovom tvojom porukom u kojoj piše da 11 ne prolazi?

http://www.bug.hr/forum/post/internet/ie-9-rc-najbrzi-browser/1690597.aspx

17 godina
Joco55 kaže...
mind_challenge kaže...

želiš screenshot?

Netreba, samo šta je onda s ovom tvojom porukom u kojoj piše da 11 ne prolazi?

http://www.bug.hr/forum/post/internet/ie-9-rc-najbrzi-browser/1690597.aspx

zaboravio sam napisati, moja isprika. Dakle ovaj najnoviji build iz nekog razloga ne prolazi. Iz Opere poručuju da rade na tome. Opera je prolazila test od njegovog izlaska, tj. njene 9.nešto verzije, sve do ovog novog builda

15 godina
protjeran
ali meni nije jasno zašto IE9 koji ne prolazi acid3 test sve učitava za razliku od opere?
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
17 godina

Pa zato sto dosta stranica nije radjeno tocno po standardima, vec se optimiziraju za IE, Firefox... Opera sa svojih par postotaka korisnika nije toliko zanimljiva, pa se stranice vjerojatno ne testira u operi. Ako se ne prikazuje dobro u operi, 100% nisu postivani standardi.

15 godina
protjeran
tržište je neumoljivo: samo browser koji ispravno učitava sve siteove imat će i popularnost kod korisnika. zato mislim da je pred FF budućnost za IE9 ćemo još vidjet presporo to sve ide s njim, masa njih ga ne može vrtit jer imaju xp, na 7 ima puno onih koji vrte FF i chrome tako da mi se čini kako će korist iz svega ovoga najviše izvuć FF, IE korisnici su se podijelili na one s i bez IE9, a oni bez debelo pretežu.
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Hoće li IE9 imati addonsa kao što imaju firefox,chrome i opera?

windows 7 rules :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Otkad sam stavio ovu RC verziju procesor mi je uvijek preko 70% a često i 90%. Kad ugasim IE onda brzo padne aktivnost. Neki put kada kliknem na neki tab neće odmah da se otvori(kada imam više otvorenih tabova). Nadam se da ovih problema neće na kraju biti i vraćam se na osmicu. Ima li još tko ovakvih problema? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Pa zato sto dosta stranica nije radjeno tocno po standardima, vec se optimiziraju za IE, Firefox... Opera sa svojih par postotaka korisnika nije toliko zanimljiva, pa se stranice vjerojatno ne testira u operi. Ako se ne prikazuje dobro u operi, 100% nisu postivani standardi.

kao korisniku apsolutno mi je svejedno za standarde dok god mogu vidjet sve na stranici

kod mene normalno radi.....
16 godina
protjeran
Re: IE 9 – nakon Bete - RC
alexspalato kaže...

nešto će vjerojatno imati, ali ne treba očekivati previše. nije to FF. meni najviše nedostaje adblock pošto su reklame na bugu naprosto ko muhe u ljeto.

Josip7g kaže...

Otkad sam stavio ovu RC verziju procesor mi je uvijek preko 70% a često i 90%. Kad ugasim IE onda brzo padne aktivnost. Neki put kada kliknem na neki tab neće odmah da se otvori(kada imam više otvorenih tabova). Nadam se da ovih problema neće na kraju biti i vraćam se na osmicu. Ima li još tko ovakvih problema? Hvala!

dobra opaska ja to nisam primjetio, a hvale se da IE9 troši najmanje električne energije i resursa na windows 7 OS-u. istina je da mi najmanje uzima RAM-a od svih browsera jedno 50-60 MB s jednim tabom otvorenim manje od runner up-a FF. Opera je uzimala puno više. govorim o rezultatima iz task managera.

edit: evo ss od FF i IE 9, malo manje resursa po task manageru uzima IE9, ali procesor je oko 10%. vrijednosti su za jedan otvoreni tab, bug forum, ova tema.

FF FF
IE 9 IE 9
May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 19:10 (karakteran).
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Di mogu vidjeti onu neku opciju koja mi govori šta i koliko mi usporava Explorer?

Uopće ne znam di su sve te neke fore o kojima pričaju, kao neke nove mogućnosti, meni isto kao u IE8...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
alexspalato kaže...

nešto će vjerojatno imati, ali ne treba očekivati previše. nije to FF. meni najviše nedostaje adblock pošto su reklame na bugu naprosto ko muhe u ljeto.

Josip7g kaže...

dobra opaska ja to nisam primjetio, a hvale se da IE9 troši najmanje električne energije i resursa na windows 7 OS-u. istina je da mi najmanje uzima RAM-a od svih browsera jedno 50-60 MB s jednim tabom otvorenim manje od runner up-a FF. Opera je uzimala puno više. govorim o rezultatima iz task managera.

edit: evo ss od FF i IE 9, malo manje resursa po task manageru uzima IE9, ali procesor je oko 10%. vrijednosti su za jedan otvoreni tab, bug forum, ova tema.

Ne kuzim, gle moje zauzeće...

16 godina
protjeran
to će ti se javit nakon cold starta, to su adoni za IE9
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Cold start?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kada upališ komp i prvi start IE9
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Zasto nemogu gledat youtube? Mislim, kuzim ja da mi treba flash, i odem, instaliram onu neku preview3 verziju, no danas ista stvar, traži me da to instaliram opet!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

s gledanjem youtube videa, kao i svih drugih videa na iE9 nemam nikakvih problema. samo skini pravi flash za IE9 to ti onaj active x flash player 10 nemožeš promašit. za druge browsere instalira se flash player plugin.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 11:35 (karakteran).
17 godina

Jesi odavde instalirao?

16 godina
protjeran
koga pitaš?
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Eto, ovo mi se pojavi, i stavim tu verziju, i ništa... A to sam sada kliknuo na link koji mi je Ramo dao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the_dammed kaže...

Eto, ovo mi se pojavi, i stavim tu verziju, i ništa... A to sam sada kliknuo na link koji mi je Ramo dao.

To je znaci 64-bitna verzija Internet explorera. A jel ti radi 32-bit?

Snaci Start- All programs, i trebao bi imati  ovo sa slike  A ja sam negdje nasao i instalirao neki flash za 64-bit explorer, jer ovaj za 32bita logicno ne radi. Mislim da je neka beta, preview, tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 14:40 (Ramo).
16 godina
neaktivan
IE 9 – nakon Bete - RC

Nakon što mi se Chrome srušio i sad ne mogu otvorit nijednu stranicu, instalirao sam IE 9 i zasad je super. Mislim da ću ga stavit kao defaultni browser :)

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...
the_dammed kaže...

To je znaci 64-bitna verzija Internet explorera. A jel ti radi 32-bit?

Snaci Start- All programs, i trebao bi imati  ovo sa slike  A ja sam negdje nasao i instalirao neki flash za 64-bit explorer, jer ovaj za 32bita logicno ne radi. Mislim da je neka beta, preview, tako nesto.

Je, u pravu si. Ja sam cijelo vrijeme tjerao 64 bitnu verziju, sad sam na 32. To je i riješilo problem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice