HT snizio cijene Interneta kroz optiku

poruka: 263
|
čitano: 43.534
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT snizio cijene Interneta kroz optiku".
17 godina
odjavljen
Re: HT snizio cijene Interneta kroz optiku
Tonči kaže...
Friday kaže...

A jebo vas karlovac, navalili ko ludi {#}

Idem na more, bit ću tovar ko Tonči {#}

U nas ti ima i optike...  :)

A eto, onda se vidimo. Ae... {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
Friday kaže...

A jebo vas karlovac, navalili ko ludi {#}

Idem na more, bit ću tovar ko Tonči {#}

U nas ti ima i optike...  :)

Ako ćemo po tome, Vinkovci bi mogli biti vrlo tražena destinacija...nema puno kiše, nema opasnosti poplava, ima optike :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gnjavator kaže...

Ako ćemo po tome, Vinkovci bi mogli biti vrlo tražena destinacija...nema puno kiše, nema opasnosti poplava, ima optike :)

Hm, to mi je susjedstvo... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Gnjavator kaže...

Hm, to mi je susjedstvo... {#}

Eto vidis ... uzmi uptiku na nekog u Vinkovcima, povuci staklo preko polja do sebe, sfp-ove rijesimo za 20+km i miran si.

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Eto vidis ... uzmi uptiku na nekog u Vinkovcima, povuci staklo preko polja do sebe, sfp-ove rijesimo za 20+km i miran si.

Malo mi je 20 km {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Malo mi je 20 km {#}

Pa rekao si susjedstvo. To je do 22.7Km. Sve dalje od toga nije vise susjedstvo.

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
16 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina

{#}

Nitko?

"travno, utrine, središće, zapruđe, vrbani"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Nitko?

http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/amis-100100mbps-optika-hrvatskoj/4343006.aspx

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Nitko?

Pa da.

Vrbani metropola

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan

Mene samo zanima zašto HT daje tako niski upload? Iz Amisa bez problema daju upload od 4 Mb/s do 100 Mb/s.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 22:49 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
Ne zele privat servere....

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Ne zele privat servere....

Prilično idiotski razlog...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina

Ista stvar je sa Google Fiberom.

Ako mozes naplatit host, zasto davati jednaki upload kucnim korisnicima...

0 0 hvala 0
17 godina

Pa nije server samo brzi upload.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 10:13 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Pa ako imam 100 Mbps i 1ms ping, zašto ne? :)

17 godina
Jer nemas fixni IP.
17 godina
Mitch kaže...
tnakir kaže...

Pa ako imam 100 Mbps i 1ms ping, zašto ne? :)

Ovisi sto mislis raditi. Eto npr. hosting. Imamo servere od 200 sajtova po serveru pa do onih koji ih imaju skoro 1000. Upload nam najcesce ne prelazi 20Mbps u peaku po serveru. Tih 100Mbps ti nista ne znaci.

Sto se tice fiksnog IP-a, za neke stvari mozes koristiti dyndns-like usluge (za osobno koristenje) pa onda forwardati portove preko NAT-a.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 10:23 (tnakir).
16 godina

Pa dobro, no ako bih htio neki mali business sajt ili privatni, lako se napravi, a potrebna infrastruktura je tu (osim kao sto je kolega rekao static ip)

Seedbox anyone? :D

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Pa dobro, no ako bih htio neki mali business sajt ili privatni, lako se napravi, a potrebna infrastruktura je tu (osim kao sto je kolega rekao static ip)

Ma da, seedbox, privatni online storage (NAS, port forward, 100/100Mbps) itd itd...

Btw jel ima nekakav fair usage deal i jel gledaju jel torentajes?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 10:31 (tnakir).
17 godina
neaktivan

Da, ali... opet taj ali...

Odmah po toj najavi optike, nazvali "agenta" za poslovne korisnike da uvedemo radi posla. Prošlo je evo 10 dana, niti tko zove, niti se javlja... :)

Toliko o brzini...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
beerhunter kaže...

Da, ali... opet taj ali...

Odmah po toj najavi optike, nazvali "agenta" za poslovne korisnike da uvedemo radi posla. Prošlo je evo 10 dana, niti tko zove, niti se javlja... :)

Toliko o brzini...

Moj šogor je prije 3 godine radio preseljenje telefonske linije (ADSL) uslijed izgradnje novog poslovnog objekta odmah uz stari (2-3 metra od zida do zida). Internet mu je apsolutno neophodan bio radi poslovanja. Nakon cca 2 tjedna stiže poštom potvrda o obavljenim radovima bez da je itko bio. Ja zovem (t-com) i pitam o čemu se radi na što dobijam odgovor "Da, mi odmah pošaljemo potvrdu da su radovi izvršeni". {#}

Linija je bila preseljena nakon 90+ dana... Zvao sam svaki drugi dan, slale se požurnice, ovo-ono! Toliko o brizi za poslovne korisnike.

Freak Show Inc.
16 godina
tnakir kaže...
Mitch kaže...

Ma da, seedbox, privatni online storage (NAS, port forward, 100/100Mbps) itd itd...

Na amisu nema ;)....(još)

A Slovenci vec dugo vremena imaju optiku, pa i dalje nemaju taj fair usage...vidjet cemo, siguran sam da T-Com oce.

Mi imamo srece sto se u RH smije downloadati, ali ne i uploadati...tako da ne znam.

U americi imam private seedbox doma, na 150/150 Mbps od Verizona.

E sad Verizon ima 6-letter notice, odnosno imas dopusteno 6 puta da te skuze, nakon toga 50 000$ kazne ili 6 mj zatvora. (ovisno i o materijalu globa raste)

Dobio sam 2 pisma, ali u zadnje dvije godine nista. Nasao sam rjesenje - PeerBlock.

17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
tnakir kaže...
Mitch kaže...

Na amisu nema ;)....(još)

A Slovenci vec dugo vremena imaju optiku, pa i dalje nemaju taj fair usage...vidjet cemo, siguran sam da T-Com oce.

Mi imamo srece sto se u RH smije downloadati, ali ne i uploadati...tako da ne znam.

U americi imam private seedbox doma, na 150/150 Mbps od Verizona.

E sad Verizon ima 6-letter notice, odnosno imas dopusteno 6 puta da te skuze, nakon toga 50 000$ kazne ili 6 mj zatvora. (ovisno i o materijalu globa raste)

Dobio sam 2 pisma, ali u zadnje dvije godine nista. Nasao sam rjesenje - PeerBlock.

A šta će ti u americi seedbox? Šta si to tamo ne možeš priuštiti pa moraš skidati sa torrenata?

Freak Show Inc.
16 godina
Postoje neke stvari koje jednostavno ne mogu ;)

Platio sam 600$ u pjesmama, placam jos 60$ sva streaming sranja tipa Spotify i netflix itd, Internet mj me izade 180$

Za studentski dzep od stipendije, nije to bas malo.
Sreca pa je gorivo vrlo jeftino (cca 89c po litri)

Tako da opet, treba mi samo za softver, a vecinom mi sluzi za osobni cloud

0 0 hvala 0
17 godina
Kaj ti mislis da je merika bogata zemlja? Tam svi skidaju.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Za studentski dzep od stipendije, nije to bas malo.

A treba i objektive kupovati... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Evo namjerno čekam do idućeg tjedna, pa ću opet nazvati "agenta" da ga priupitam zašto reklamiraju nešto što ne mogu isporučiti.  Ali bili su fletni poslati ponudu za HT struju, što god im to značilo :) i ostale spam ponude. A ono što nam zaista treba, nema...

Najgore što su svi operateri isti...

14 godina
neaktivan

Ja ovu novu ponudu od Amisa ne mogu skužiti. Ja sada plaćam internet 10/4 i telefon 165 kn. Hoću li ja imati osnovnu brzinu 50/50 za tih 165 kn kada produžim ugovor ili će mi se račun povisiti na 199 kn?

0 0 hvala 0
16 godina
ukay1000 kaže...
Kaj ti mislis da je merika bogata zemlja? Tam svi skidaju.

Iznenadio bi se ti lol, znam mozda jos jednu koja zna sta je torrent....

Imaju totalni brainwash sto se tice toga, samo sto nisu rekli da je ko meth pa da zubi ispadaju od torrenta

Xbmc me spasava, bas sam racunao kolko mi je ustedio u zadnje vrijeme, kroz godinu dana zapravo imam jednu i po povratnu kartu u HR

Tak da ono, ove Amis i THT cijene su pristojne, cca 55$

No i dalje je to skupo u odnosu na razvijenije zemlje i HR place

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice