Hewlett-Packard je predstavio svoj novi premium 2-u-1 prijenosnik, HP Spectre 13 x360, koji može poslužiti kao prijenosnik ali i kao laptop.
wtf?
Hewlett-Packard je predstavio svoj novi premium 2-u-1 prijenosnik, HP Spectre 13 x360, koji može poslužiti kao prijenosnik ali i kao laptop.
wtf?
wtf?
nemoj tako jos je i konvertibilan :D kao bosanska marka ili svicarski franak, moze ga se pretvorit u hrvatsku kunu
Kad je Broadwell izašao??? Nisam vidio nikakve pompozne naslove
Koliko vidim na Intelu, samo neki dvojezgreni slabiji primjerci trenutno upakirani u ovakve stvarčice iz članka...
Ma samo U da kada im se ne U griju k'o mutavi.
Vise mi se svida XPS princip i s onim ekranom koju se moze pomaknut unutar okvira
Ma samo U da kada im se ne U griju k'o mutavi.
Ako si gledao kakve vijesti sa CES-a, mogao si vidjeti da se taj Broadwell uopće ne grije. Postoji čak model koji se hladi sa 2 grama bakra pasivno. I to model od jedva 12 grama ukupne težine.
Vise mi se svida XPS princip i s onim ekranom koju se moze pomaknut unutar okvira
XPS je napustio taj princip nažalost, baš je neki dan Linus (linus tech tips) rekao kako mu je žao zbog toga, jer on trenutno baš koristi takav model.
Meni se osobno ovi modeli sviđaju, ali 10+k kn koliko će vjerovatno kod nas koštati, je nažalost malo previše u odnosu an ono što bi ja platio...
Koji Broadwell? 45-47W? Ne grije se?
Pa gdje su im onda?
Nisu još ti vani valjda u drugom djelu godine. Za sada samo ovi U procesori.
Mada gledajući noviji acer Nitro na testu koji tek dolazi u prodaju a ima Intel Broadwell Core i7-5500U CPU i integrated Intel 5500 HD + Nvidia GeForce GTX 850M 4GB GDDR5.
Ipak i on kuri do 95 stupnjeva u Prime95 and Furmark.
Ovaj puta su izgleda ostavili samo jedan vent a drugi nisu stavili jer je U procesor kao a dodali su optiku umjesto drugog venta. (Dosadašnji Nitro-i v15 imaju dva venta i nemaju optike)
Tako da i Broadwell U zna kuriti a sada čekam ove punokrvne Broadwelle. :)
http://www.ultrabookreview.com/6071-acer-aspire-nitro-review/
Nisu još ti vani valjda u drugom djelu godine. Za sada samo ovi U procesori.
Mada gledajući noviji acer Nitro na testu koji tek dolazi u prodaju a ima Intel Broadwell Core i7-5500U CPU i integrated Intel 5500 HD + Nvidia GeForce GTX 850M 4GB GDDR5.
Problem s tim U procesorima na "punokrvnim" laptopima
je kaj je to zapravo okljastreni i5 (cak mu ni turbo nije visi od pravog i5) i ima manje cache-a
mozda jos jedna stvar za nepomenut, samo 12 PCIe laneova
Imam jedno pitanje dali je bolje uzeti https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-hp-pavilion-x360-14-ba010nm-2nn18ea-core-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-hd-graphics-14-touch-fhd-wifi-bt-kamera-hdmi-usb-3-1-windows-10-zlatno-014610325 ili je bolje uzeti https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-k556uq-dm1145d-core-i7-7500u-8gb-1000gb-256gb-ssd-geforce-940mx-15-6-led-fhd-kamera-hdmi-g-lan-usb-3-1-c-dos-smede-014660176.. laptop mi treba za programiranje..a zanima ne dali je prevelika razlika izmedu ova dva procesora..te dali ce mi igrati ulogu velicina ekrana??