HP-ov konvertibilni Broadwell prijenosnik

poruka: 11
|
čitano: 1.880
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP-ov konvertibilni Broadwell prijenosnik".
15 godina
neaktivan

Hewlett-Packard je predstavio svoj novi premium 2-u-1 prijenosnik, HP Spectre 13 x360, koji može poslužiti kao prijenosnik ali i kao laptop.

wtf? 

9 0 hvala 1
17 godina
Re: HP-ov konvertibilni Broadwell prijenosnik
storm.zd kaže...

Hewlett-Packard je predstavio svoj novi premium 2-u-1 prijenosnik, HP Spectre 13 x360, koji može poslužiti kao prijenosnik ali i kao laptop.

wtf? 

nemoj tako jos je i konvertibilan :D kao bosanska marka ili svicarski franak, moze ga se pretvorit u hrvatsku kunu

17 godina

Kad je Broadwell izašao??? Nisam vidio nikakve pompozne naslove 

Koliko vidim na Intelu, samo neki dvojezgreni slabiji primjerci trenutno upakirani u ovakve stvarčice iz članka...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 13:58 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma samo U da kada im se ne U griju k'o mutavi. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vise mi se svida XPS princip i s onim ekranom koju se moze pomaknut unutar okvira

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ma samo U da kada im se ne U griju k'o mutavi. 

Ako si gledao kakve vijesti sa CES-a, mogao si vidjeti da se taj Broadwell uopće ne grije. Postoji čak model koji se hladi sa 2 grama bakra pasivno. I to model od jedva 12 grama ukupne težine.

Mojpismonosa kaže...

Vise mi se svida XPS princip i s onim ekranom koju se moze pomaknut unutar okvira

XPS je napustio taj princip nažalost, baš je neki dan Linus (linus tech tips) rekao kako mu je žao zbog toga, jer on trenutno baš koristi takav model.

Meni se osobno ovi modeli sviđaju, ali 10+k kn koliko će vjerovatno kod nas koštati, je nažalost malo previše u odnosu an ono što bi ja platio...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

Koji  Broadwell? 45-47W? Ne grije se?

Pa gdje su im onda?

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Koji Broadwell? 45-47W? Ne grije se?

Pa gdje su im onda?

Mislim da je na ovom videu, ali nisam siguran...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

Nisu još ti vani valjda u drugom djelu godine. Za sada samo ovi U procesori. 

Mada gledajući noviji acer Nitro na testu koji tek dolazi u prodaju a ima  Intel Broadwell Core i7-5500U CPU i  integrated Intel 5500 HD + Nvidia GeForce GTX 850M 4GB GDDR5.

Ipak i on kuri do 95 stupnjeva u  Prime95 and Furmark. 

Ovaj puta su izgleda ostavili samo jedan vent a drugi nisu stavili jer je U procesor kao a dodali su optiku umjesto drugog venta. (Dosadašnji Nitro-i v15 imaju dva venta i nemaju optike)

Tako da i Broadwell U zna kuriti a sada čekam ove punokrvne Broadwelle. :)

http://www.ultrabookreview.com/6071-acer-aspire-nitro-review/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Nisu još ti vani valjda u drugom djelu godine. Za sada samo ovi U procesori. 

Mada gledajući noviji acer Nitro na testu koji tek dolazi u prodaju a ima  Intel Broadwell Core i7-5500U CPU i  integrated Intel 5500 HD + Nvidia GeForce GTX 850M 4GB GDDR5.

Problem s tim U procesorima na "punokrvnim" laptopima

je kaj je to zapravo okljastreni i5 (cak mu ni turbo nije visi od pravog i5) i ima manje cache-a

mozda jos jedna stvar za nepomenut, samo 12 PCIe laneova

mojpismonosa
7 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice