Mišljenja sam da bi ovo bila konačna kap koja bi prelila čašu i ne bi stvarno ostalo više razloga da ostanem u ovoj državi nakon diplome! :D
Carnet blokira samo port 80, odnosno najobicnije web stranice... sav ostali promet je dopusten... za koga je namjenjena ova "zastita", dovoljno je dobra...
a sto se tice aprililija, kad sam prvi put procita, prica je (s obzirom na to kakvi ljudi side na vrhu) i bila vrlo realna... nebi me cudilo da i postane stvarnost, ipak se prema svom narodu odnose maćehinski i gledaju mu izbit zadnju lipu iz djepa ako je ikako moguce, i to jednoglasno, svi koliko ih god ima...
Ma neka si vlada hebe mater,oni nisu normalni,neznaju što bi tražili.Gamad ljudska.Ako bude tako onda šta će mi internet,netreba mi internet ako neću ništa moći skidati s torrenta.
Dobra..
car...
Ma neka si vlada hebe mater,oni nisu normalni,neznaju što bi tražili.Gamad ljudska.Ako bude tako onda šta će mi internet,netreba mi internet ako neću ništa moći skidati s torrenta.
A da, to ce ti frende biti stvarnost kad udemo u EU, a uci cemo prije ili poslije.

Dobro ste to napisali, ali ipak smo mi predobri da nas nasamarite
Mene su nasamarili.
Kad se ovo stvarno i dogodi za par godina,smijat cemo se kako smo se smijali danas.
Ajme prva prvoaprilsak koju sam popusio (ostale su preocito neistine) ... ovo nije nesto s cim se treba salit, vec sam planirao kako bi ovo bili prvi prosvjedi na koje bi iso i bio glavni aktivista :)
Dobra, ali jako okrutna
Kaže se "strefio me hercccccc!!"
Moram priznati da me je ova vijest stvarno dobro prodrmala...
Mišljenja sam da bi ovo bila konačna kap koja bi prelila čašu i ne bi stvarno ostalo više razloga da ostanem u ovoj državi nakon diplome! :D
I onda bi otisao u njemacku gdje su kazne prebolesne za ilegalno skidanje? :)
da, prvi april je. ali ako ovo prode, torrenti po 10Kbps ce uzrokovati vece nemire od trenutnih demonstracija.
We got Punk'd!
Uf, noge su mi se odsjekle.
Dobro da je prvi april.
ali, ali, nebi me cudilo da ovo zazivi uskoro.
mozda cobankovic cita bug pa dobije ideju. NOT
Oni ovo fakat?
Sva sreća da sam otišao na komentare i pročitao o čemu se radi jer bi inače poludio, a i nije mi bilo baš najbolje dok sam čitao tekst.
Sad bi trebalo sačiniti nekakvu grupnu tužbu protiv uredništva BUG magazina zbog izazivanja duševnih boli.
Sutra ćemo u novinama čitati o samoubojstvima zbog ovakve šale! :)
Takve stvari će biti sasvim normalne za nekoliko godina. Bug samo prednjači s vijesti. Pošten čovjek se neće imati razloga buniti.
Takve stvari će biti sasvim normalne za nekoliko godina. Bug samo prednjači s vijesti. Pošten čovjek se neće imati razloga buniti.
Je li pošteno što plaćam ZAMP-u naknadu za svaki kupljeni prazni cd zbog potencijalnog pirastva i opet po zakonu ne smijem pjesmu?
U potpunosti pošteno. Isplaćujemo im sve ove godine kopiranja kaseta, CD-a i javnog prodavanja na Hreliću, Črnomercu i Trešnjevačkom placu.
aha znaci posten covjek kupi igru na steam-u i ceka godinu dana da mu se skine :D
U potpunosti pošteno. Isplaćujemo im sve ove godine kopiranja kaseta, CD-a i javnog prodavanja na Hreliću, Črnomercu i Trešnjevačkom placu.
Pošteno! Postoje ljudi koji kupuju orginal od kad znaju za sebe i oni isto ovo moraju plaćati. Netko drugi uopće ne sluša glazbu jer na cd-ove stavlja svoje dadoteke.
Smatram kako ja ZAMP-u dosta plaćam zbog potencijalnog pirastva , da mogu skinuti mirne duše glazbu.
Pošteno! Postoje ljudi koji kupuju orginal od kad znaju za sebe i oni isto ovo moraju plaćati. Netko drugi uopće ne sluša glazbu jer na cd-ove stavlja svoje dadoteke.
Ako sam ja prvi slučaj, a ti drugi, da, obojica smo primorani plaćati zato što neki Pero ili Mate prže glazbu. Ali da su njih dvojica kupili nosač zvuka kad su trebali, nitko od nas ne bi plaćao ZAMP-u.
aha znaci posten covjek kupi igru na steam-u i ceka godinu dana da mu se skine :D
U tom slučaju Valve Corporation mora potpisati ugovor s Deutsche Telekom AG za punu propusnost, kao i s drugim operaterima s kojima želi raditi.
Ako imaju ugovore s proizvođačima mobilnih telefona, lako će i s ovima sklopiti. Nije ih baš tako puno, a barem će djelomično zaustaviti piratstvo.
A ti kao u životu nisi skinul nijednu pjesmu ,film ili bilo kaj drugo s neta?!
Stvarno ,teška poštenjačina .... samo kad nebi provociral ...