Gotovo je s neutralnošću interneta u RH!

poruka: 138
|
čitano: 17.722
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gotovo je s neutralnošću interneta u RH!".
15 godina
odjavljen

Mišljenja sam da bi ovo bila konačna kap koja bi prelila čašu i ne bi stvarno ostalo više razloga da ostanem u ovoj državi nakon diplome! :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gotovo je s neutralnošću interneta u RH!
Jopa123 kaže...
U školama postoji CARNet-ova mreža koja blokira sve stranice koje smatra "opasnim". Nikad mi nije palo na pamet donijet od kuće torrent i probat nešto skinut sa školskog PC-a. To bi trebalo probat

Carnet blokira samo port 80, odnosno najobicnije web stranice... sav ostali promet je dopusten... za koga je namjenjena ova "zastita", dovoljno je dobra...

a sto se tice aprililija, kad sam prvi put procita, prica je (s obzirom na to kakvi ljudi side na vrhu) i bila vrlo realna... nebi me cudilo da i postane stvarnost, ipak se prema svom narodu odnose maćehinski i gledaju mu izbit zadnju lipu iz djepa ako je ikako moguce, i to jednoglasno, svi koliko ih god ima...

14 godina
protjeran

Ma neka si vlada hebe mater,oni nisu normalni,neznaju što bi tražili.Gamad ljudska.Ako bude tako onda šta će mi internet,netreba mi internet ako neću ništa moći skidati s torrenta.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobra.. {#}

16 godina
odjavljen

car...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

Ma neka si vlada hebe mater,oni nisu normalni,neznaju što bi tražili.Gamad ljudska.Ako bude tako onda šta će mi internet,netreba mi internet ako neću ništa moći skidati s torrenta.

A da, to ce ti frende biti stvarnost kad udemo u EU, a uci cemo prije ili poslije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 14:19 (dedaa).
16 godina
neaktivan
Kak to da ove vijesti nema na drugim stranicama nego samo na bug online ocito je da je ovo prvoaprilska sala ali ocito vrlo neukusna!
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
neaktivan

Dobro ste to napisali, ali ipak smo mi predobri da nas nasamarite {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugovci najte strasit tak ljude ak se ovo ostvari onda internet nema vise smisla!
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Dobro ste to napisali, ali ipak smo mi predobri da nas nasamarite {#}

Mene su nasamarili. {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
15 godina
neaktivan

Kad se ovo stvarno i dogodi za par godina,smijat cemo se kako smo se smijali danas.

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ajme prva prvoaprilsak koju sam popusio (ostale su preocito neistine) ... ovo nije nesto s cim se treba salit, vec sam planirao kako bi ovo bili prvi prosvjedi na koje bi iso i bio glavni aktivista :)

Dobra, ali jako okrutna

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako se kaze u hrvatskoj? aprilililili ili travanjnjnjnjnj?
17 godina
neaktivan
DowlaBoy kaže...
kako se kaze u hrvatskoj? aprilililili ili travanjnjnjnjnj?

Kaže se "strefio me hercccccc!!" {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
16 godina
neaktivan

Moram priznati da me je ova vijest stvarno dobro prodrmala...

16 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Mišljenja sam da bi ovo bila konačna kap koja bi prelila čašu i ne bi stvarno ostalo više razloga da ostanem u ovoj državi nakon diplome! :D

I onda bi otisao u njemacku gdje su kazne prebolesne za ilegalno skidanje? :)

16 godina

da, prvi april je. ali ako ovo prode, torrenti po 10Kbps ce uzrokovati vece nemire od trenutnih demonstracija.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

3 0 hvala 0
17 godina

We got Punk'd!

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uf, noge su mi se odsjekle.

Dobro da je prvi april.

ali, ali, nebi me cudilo da ovo zazivi uskoro.

mozda cobankovic cita bug pa dobije ideju. NOT

0 0 hvala 0
14 godina

Oni ovo fakat? {#}

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sva sreća da sam otišao na komentare i pročitao o čemu se radi jer bi inače poludio, a i nije mi bilo baš najbolje dok sam čitao tekst.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad bi trebalo sačiniti nekakvu grupnu tužbu protiv uredništva BUG magazina zbog izazivanja duševnih boli.

Sutra ćemo u novinama čitati o samoubojstvima zbog ovakve šale! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Takve stvari će biti sasvim normalne za nekoliko godina. Bug samo prednjači s vijesti. Pošten čovjek se neće imati razloga buniti.

2 17 hvala 0
15 godina
Sinatra kaže...

Takve stvari će biti sasvim normalne za nekoliko godina. Bug samo prednjači s vijesti. Pošten čovjek se neće imati razloga buniti.

Je li pošteno što plaćam ZAMP-u naknadu za svaki kupljeni prazni cd zbog potencijalnog pirastva i opet po zakonu ne smijem pjesmu?

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
14 godina
neaktivan

U potpunosti pošteno. Isplaćujemo im sve ove godine kopiranja kaseta, CD-a i javnog prodavanja na Hreliću, Črnomercu i Trešnjevačkom placu.

1 8 hvala 0
16 godina
protjeran
Sinatra kaže...

aha znaci posten covjek kupi igru na steam-u i ceka godinu dana da mu se skine :D

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
Sinatra kaže...

U potpunosti pošteno. Isplaćujemo im sve ove godine kopiranja kaseta, CD-a i javnog prodavanja na Hreliću, Črnomercu i Trešnjevačkom placu.

Pošteno! Postoje ljudi koji kupuju orginal od kad znaju za sebe i oni isto ovo moraju plaćati. Netko drugi uopće ne sluša glazbu jer na cd-ove stavlja svoje dadoteke. 

Smatram kako ja ZAMP-u dosta plaćam zbog potencijalnog pirastva , da mogu skinuti mirne duše glazbu.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Pošteno! Postoje ljudi koji kupuju orginal od kad znaju za sebe i oni isto ovo moraju plaćati. Netko drugi uopće ne sluša glazbu jer na cd-ove stavlja svoje dadoteke. 

Ako sam ja prvi slučaj, a ti drugi, da, obojica smo primorani plaćati zato što neki Pero ili Mate prže glazbu. Ali da su njih dvojica kupili nosač zvuka kad su trebali, nitko od nas ne bi plaćao ZAMP-u.

14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Sinatra kaže...

aha znaci posten covjek kupi igru na steam-u i ceka godinu dana da mu se skine :D

U tom slučaju Valve Corporation mora potpisati ugovor s Deutsche Telekom AG za punu propusnost, kao i s drugim operaterima s kojima želi raditi.

Ako imaju ugovore s proizvođačima mobilnih telefona, lako će i s ovima sklopiti. Nije ih baš tako puno, a barem će djelomično zaustaviti piratstvo.

16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...
trkelj .... trkelj .... trkelj ....

A ti kao u životu nisi skinul nijednu pjesmu ,film ili bilo kaj drugo s neta?!

Stvarno ,teška poštenjačina .... samo kad nebi provociral ...

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 16:04 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice