Pa kad ce pre da stigne u trgovine , za neki dan mi stize Crysis 6 iz buducnosti a ja nisam spreman , LOL.
Ne brinite se, YES WE CAN!
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=15&no=41
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=7&no=20
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_4&lv0=1&lv1=15&no=41
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_4&lv0=1&lv1=7&no=20
lol koji epic flame wars
kakvih sve ovdje bisera ima, naravno prednjace nvidioti
da vas jos neko kao i one hdz-ovce po ostalim forumima placa jos bi i skuzio, ali ovako da nije smijesno bilo bi tuzno
tebi inteligencija nije jaca strana jel?neznam kolko ti je pametno govorit ljudima po forumu da su idioti..
lol koji epic flame wars
da vas jos neko kao i one hdz-ovce po ostalim forumima placa jos bi i skuzio, ali ovako da nije smijesno bilo bi tuzno
tebi inteligencija nije jaca strana jel?neznam kolko ti je pametno govorit ljudima po forumu da su idioti..
Ne kužiš.
Čovjek u slobodno vrijeme navija za bl-ATI-ja, ali ovdje je staložen, objektivni promatrač sa strane .
Malo mu je bed zbog 595, ali pravi se da nije
E da... za razliku od 'nas', hdz-ovce i njega placaju za boravak na forumima.
lol koji epic flame wars
Ne kužiš.
Čovjek u slobodno vrijeme navija za bl-ATI-ja, ali ovdje je staložen, objektivni promatrač sa strane .
ma nema to , napišeš svoje mišljenje , imao sam 7 atijevih kartica , ej!! 7 , i mislim da imam nekakvo iskustvo , dakle prva nvidia i smatram da je duplo bolja od bilo koje atice koju sam dosad imao ( što se tiče softwareskog dijela ) ofc sad će bit blitzkreek atijevaca , btw crappfire X , sviđa mi se tvoje ime , u to sam se sam uvjerio.
Da, nažalost ne možeš silom kontra Maxwellovih jednadbi i elektromagnetskog shuma.
Makar se radilo o socijalnim grafama iz Advanced Micro Devices-a
ma nema to , napišeš svoje mišljenje , imao sam 7 atijevih kartica , ej!! 7 , i mislim da imam nekakvo iskustvo , dakle prva nvidia i smatram da je duplo bolja od bilo koje atice koju sam dosad imao ( što se tiče softwareskog dijela ) ofc sad će bit blitzkreek atijevaca , btw crappfire X , sviđa mi se tvoje ime , u to sam se sam uvjerio.
ma ima nešto u tome što ti kažeš, i ja sam imao od amd-a 3850,2600xt,3870x2,5770,4850, a od GF kartica 6600le, 9500gt i 9800gtx+ i mogu da je nVidija nekako ostavila bolji dojam od amd-a. Manje zafrkancije s driverima, itd,..
OT: Mislim da je nVidia dosad napravila odličan posao sa serijom 5xx, i mislim da će se tako i nastaviti sa 595.
athlon64 << Poturica gori od Turčina.
Ja sam "tek" na svojoj trećoj ATI-jevoj i sa driverima nisam imao nikakvih problema (doduše, divote Crossfirea nisam upoznao i mož bit da mi je to bilo dobro). Kad vidim da se po novoj verziji masovno prospe drvlje i kamenje u roku od odmah nakon izlaska (a to su možda dva seta godišnje), preskočim i to je to. Jedino bi bilo lepo kad bi podešavanja iz CCC-a za AA i AF funkcionisala u svakoj igri, ali mimo toga nemam nikakvih zamerki.
ma ima nešto u tome što ti kažeš, i ja sam imao od amd-a 3850,2600xt,3870x2,5770,4850, a od GF kartica 6600le, 9500gt i 9800gtx+ i mogu da je nVidija nekako ostavila bolji dojam od amd-a. Manje zafrkancije s driverima, itd,..
ma naravno , nemozes ti sad nekome rec koji se tocno problemi javljaju , jednostavno kad sam imao hd 4850 nisam partije call of duty-a proveo a da nisam morao izac iz igre i vidit zasto mi se ventilator ne vrti , ah da , u catayalistima je namjesteno enable ati overdrive pa zato msi afterburner ne funkcjonira , okej ugasim to ali opet ne radi kontrola u afterburneru , resertiram komp , okej sad radi ( ofc war je vec odigran ja nisam sudjelovao ) odem u gta4 i iz neobjasnjenog razloga sami bugovi u igri , nema ceste , auto propada u cestu , ja sam mislio da je to do igre jer cak i kad bi kartici taktove vratio na stock bugovi bi još bili tu , ali bogami otkad mi je gtx-ica u kompu nisam jednoga vidio , a jos kad se sjetim da mogu igrat mafiju s fizikom nemam ja tu vise o cemu razmisljat. A tek kad crossfire staviš , nočna mora isuse , nvidia jednostavno kao sto si rekao puno bolji dojam ostavlja.
Ja sam "tek" na svojoj trećoj ATI-jevoj i sa driverima nisam imao nikakvih problema (doduše, divote Crossfirea nisam upoznao i mož bit da mi je to bilo dobro). Kad vidim da se po novoj verziji masovno prospe drvlje i kamenje u roku od odmah nakon izlaska (a to su možda dva seta godišnje), preskočim i to je to. Jedino bi bilo lepo kad bi podešavanja iz CCC-a za AA i AF funkcionisala u svakoj igri, ali mimo toga nemam nikakvih zamerki.
ako ces stavit karticu na stock taktove i samo se igrat bit ce ti relativno ok ( osim sto ce se ponekad iz neobjasnjenog razloga na ekranu pavit "ati catayalist has stopped working and has recoverd" ali zelis li clockat nekim softwareom ili nečim eto ti veselja s driverima
ako ces stavit karticu na stock taktove i samo se igrat bit ce ti relativno ok ( osim sto ce se ponekad iz neobjasnjenog razloga na ekranu pavit "ati catayalist has stopped working and has recoverd" ali zelis li clockat nekim softwareom ili nečim eto ti veselja s driverima
Sve je to i do srece, ja sam puno vise sranja imao sa nvidiom, pogotovo 8 serijom i dx10, prva ati i radi skoro 2 god bez ikakvih problema, a clockana je od prvog dana.
Mislim da se netreba drzat nicega slijepo ipak dajes svoje pare, sta je trenutno bolje to kupis.
"ati catayalist has stopped working and has recoverd" ali zelis li clockat nekim softwareom ili nečim eto ti veselja s driverima
to se meni pojavi svako malo kad gledam full hd film,driveri su kod ati-a dosta loši
To je windows TDR, a razloga moze biti milijun, ukljucujucu i crappy driverekoliko god nvidia/amd govorili suprotno.
Treba se prvo zapitati za svoju inteligenciju jer NVidiot nije isto što i idiot. To je interna fora koja se odnosi na one koji favoriziraju nvidiu ispred ati-a, ista stvar kao i fanatik za suprotni slučaj. Nije to nikakva osobna uvreda i vrijeme bi bilo da to već jednom naučite
Nije stvar u tome, nego ne mozes zvat ljude nvidiotima, i glumatat neutralnost, pogled sa strane i te fore.
Ono JNA 91 u Kninu, rastavlja zaraćene strane.
A argumentacija, 0/0
I jos se cudi kako NAS nitko ne placa LMAO
lol koji epic flame wars
otvori prozor i udahni svjezeg zraka, nitko tebe ili nekog ovdje na topciu nije prozvao idiotom, ako si ti to tako dozivio onda je to vec za dublju analizu kod ovlastenih osoba u odredjenim ustanovama...
Ne kužiš.
extra zaludjeni ATI-ijev fan s tri+ godine starom Geforsicom u kanti - svasta
prvi sam (s pravom), kad je pola vas svrsavala na one PR bullshit najave, pljuvo po originalnom Fermiju , al sam zato sve donedavno prvi tvrdio da je za one koji bas moraju tada kupovat GTX460 768mb daleko najbolja kupovina...
toliko o tim pristranim glupostima
ma naravno , nemozes ti sad nekome rec koji se tocno problemi javljaju , jednostavno kad sam imao hd 4850 nisam partije call of duty-a proveo a da nisam morao izac iz igre i vidit zasto mi se ventilator ne vrti , ah da , u catayalistima je namjesteno enable ati overdrive pa zato msi afterburner ne funkcjonira , okej ugasim to ali opet ne radi kontrola u afterburneru , resertiram komp , okej sad radi ( ofc war je vec odigran ja nisam sudjelovao ) odem u gta4 i iz neobjasnjenog razloga sami bugovi u igri , nema ceste , auto propada u cestu , ja sam mislio da je to do igre jer cak i kad bi kartici taktove vratio na stock bugovi bi još bili tu , ali bogami otkad mi je gtx-ica u kompu nisam jednoga vidio , a jos kad se sjetim da mogu igrat mafiju s fizikom nemam ja tu vise o cemu razmisljat. A tek kad crossfire staviš , nočna mora isuse , nvidia jednostavno kao sto si rekao puno bolji dojam ostavlja.
da jadan, uvijek je netko drugi kriv... zanimljivo da kod odredjenih osoba za sve su krivi driveri (bilo da je rijec o Radeonkama ili Geforsicama)
Nije stvar u tome, nego ne mozes zvat ljude nvidiotima, i glumatat neutralnost, pogled sa strane i te fore.
Ono JNA 91 u Kninu, rastavlja zaraćene strane.
A argumentacija, 0/0
I jos se cudi kako NAS nitko ne placa LMAO
argumenti ?!? tu se prepirat kao mala djeca oko necega sta na kraju nece ni vidjet a kamoli imat 0,1% korisnika ovog forumu
a kartica je ionako, ako je istina ono sta ovdje pise (2x512 shadera na jednom pcb-u), totalno promaseni proizvod, cisto zbog nekih elementarnih zakona fizike - nesto sto u single trosi oko 250W je nemoguceu dual verziji ugurat unutar 300W ATX specifikacije - cisto hranjenja ega za one koje moraju imat najbrze.
ima ovde puno ljubomornih spamera , ja mislim da ce 595 izac i ugazit 6990-ku ,, i koliko me god spammera i fanATIka napalo i izbombardiralo ja cu rec da sam imao 7 atijevih kartica ! od x700 , preko 5 komada iz hd4000 , preko testirane 5670 itd itd.. i evo nabavio sam prvu nvidiu u zivotu , gtx285 i preporodio sam se sto se tiče problema s driverima , gašenjem drivera , nemogučnosti usklađivanja catayalista s msi afterburnerom i bog zna kakih jos sra_ja , a kao šečer na kraju imam physics i mogu uzivat u mafiji 2 , imam neki osjecaj da necu vise nikad kupit atijevu karticu , i svida mi se ova gtx595 , mislim da ce imat dosta bolje preformanse od 6990 , uostalom hd 6970 trosi nesto puno manje od gtx580?? a svi bi rekli da ce 6990 biti bez problema napravljena , ma uopce ovdje nema hejtera i fanATIka.
EDIT:
Nema se tu poante svađaT!
Ova tema je zrela za lock!
Mislim da bi ove teme sa ATi (AMD) i Nvidijom trabale imat neku vrstu automatskog lockanja nakon 10-tak postova, cisto preventive radi.
Mislim da bi ove teme sa ATi (AMD) i Nvidijom trabale imat neku vrstu automatskog lockanja nakon 10-tak postova, cisto preventive radi.
Admini vanzemaljci pa su na forumu svakih dan-dva!
Kako ja znam nVidia kartice idu u SLI samo s istim čipom dok u ATI/AMD možeš seriju povezat u CrossfireX koji je na papiru bolja tehnologija od zastarjelog SLI-a,
Nisam fanATIk nego objektivno govorim kako je ?
Evo covjek ovoreno priznaje da nije fanATIk, ali da s CrapfireX-om mozes povezivatir razlicite GPU-ove
"te ja sam planiram kupit HD5770 te napravit CFX koji će preformansama nadjačiti GTX560 ako bog da:)"
Ma nisi ti fanATIk, ti si malo fijuuuuuuuu
1.Crossfire skalira dosta bolje kod 6 serije nego kod 5xxx serije pa to povlači i dosta toga pa taj čipić od 255m2(6870) bolje skalira u CFX-u nego 326mm2(gtx460)!
2.Evo koristim HD5750 već pola godine i nijednog jedinog problema s ikakvim driverima na njoj pa molim te ne baljezgaj previše o pitanju drivera za AMD/ATI kartice!
Kako ja znam nVidia kartice idu u SLI samo s istim čipom dok u ATI/AMD možeš seriju povezat u CrossfireX koji je na papiru bolja tehnologija od zastarjelog SLI-a,
te ja sam planiram kupit HD5770 te napravit CFX koji će preformansama nadjačiti GTX560 ako bog da:)
3.Joj imas PhysX i s njim igraš jednu igru(Wao) posta sam ljubomoran,moram nabaviti nV pa isprobat tu famoznu fiziku kad je vec svi nVidioti hvale sad ću ja malo hvaliti AMD:
Ste ikad čuli za Morphological AA?izgledom kao SuperSample AA a preformansama kao MultiSample AA ali ima svojih boljki.Kad smo već na fizici Direct3D 11 ili ti ga DX11 ima u sebi ntegriranu fiziku.
Uživaj u Mafia II i THe way it's meant to be played logu! ;)
4.AMD za razliku od nVidie točno kaže koliko kartica maksimalno troši i to je to dok kod nVidi-e neznaš ni sam.HD6970 u punom naponu ubije nekih 230w dok GTX580 da nema ograničenja u Furmarku troši do 285w(kao GTX480)
Ako će GF110 ići u dula minimalno 3x8 pin drugačije ne ide dok gledamo li specijalnu Asus Ares ima 1 x 6 i 2x 8 pin ;)
Nisam fanATIk nego objektivno govorim kako je ?
P.S.GTX595 će izaći u 100 primjeraka za entuzijaste i gotovo :)
bravo sine nikad vece gluposti odavno nisam procitao
Napio se od tuge kad čuo da 595 izlazi
Napio se od tuge kad čuo da 595 izlazi
dosadan si idi na nvidia forum pa tamo pljuj mozda dobiejs status moderatora
Ko je tebi potopio ladje?
Nisam tema ja, nego 595!
ps
Pazi koje su to emocije u igri
pogledajte malo likeove na dadinim i ostalim postovim koji naginju na amd...mislim tko tu koga likea, tj. kliknite na Moj PC tih likova koji lajkaju. pa se ja pitam tko tu prdne i s koje strane vjetar puse nije da imam sta protiv nekog, sve su to super decku, al vidi se tko za koga navija. mislim da je besmisleno govoriti o icemu, kad brojke govore sve. imate testove, evo vam objektivnog suda.
Ja sam si poštenu grafu kupio i baš me boli briga tko će prije izbacit koju grafičku, tko će biti brži itd. Kupite si i vi poštenu grafičku i pustite mozak na pašu, tko šiša flame ratove...
Crossfire iskreno nepreporučam.
Što se tiče teme, GTX595 je teško ostvariva, ako se i ostvari to ima da suklja iz utičnice 500W, a kako će to kino ohladit predstavlja pravi problem. Ionako to nitko od nas neće kupiti osim možda znate koga.
BTW: AMD-ovi driveri nisu ništa lošiji od Nvidijinih bar što se tiče single gpu kartica.
hahahahha, pa šta, nek čovjek kupi :D meni će biti drago :D
Ako je sve tako dobro zašto onda nvidia ne izbaci prije amd-a. Pa da oni budu u položaju u kakvom se nvidia našla. Ne kažem da nije dobra to nagađam, ali sigurno je neki nedostatak kad je nisu odmah izbacili.
A zašto da je izbace ? Ionako imaju najbržu karticu na tržištu ! Lijepo čekaju i opet poklope amd , u redu dečki dobri ste ali samo kao drugi ...