Kartica je sranje pa da ima najbolje rezultate u igrama. Sendvič dizajn je potez očajnika. Ajde nvidijo isprsi se malo bolje, možeš ti to. Vrijeme je da se predstave nativni dvojezgreni GPU-ovi. 2 kartice u sendviču su stvar prošlosti.
lollloollol
Kako najprije kazes da je bitan odnos price/performance a onda promoviras nVidiju??
Vidim da se više čita po forumima da "ljudi imaju problema" nego što je to iz odobnog iskustva, ali opet vjerojatno imač nVidiju, pa "guraš vodu na svoj mlin"
Činjenica je da ATi ima problema sa driverima samo na onim računalima koji imaju vlasnike koji ih ne znaju rješit, e pa baš takvi onda prigovaraju kako "driveri ne rade".
Neka si onda nađu nekog frenda koji zna napravit jednu tako jaaako složenu operaciju, nego ić sami to radit i onda kenjat po forumu...
ma ovdje je rijec os GeForce GTX 295 a ne on nVidiji i atiju
Uvijek ima fanboya i svega ali zašto blatite nešto novo, superbrzo pa makar izgledalo kao crno zeleni butt plug.
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/10
evo vam preview, sa beta driverima gazi ati-ja, tu su testovi crysis warheada, deadspacea, lef4deada, fallouta 3, far cry-a 2, call of dutya 5 i brother in armsa
Nekako ipak mislim da će nVidia odnijeti zasluženo(ili ne?) pobijedu.
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/10
evo vam preview, sa beta driverima gazi ati-ja, tu su testovi crysis warheada, deadspacea, lef4deada, fallouta 3, far cry-a 2, call of dutya 5 i brother in armsa
U ovom preview-u su pretjerali sa veličanjem nvidi-e! GTX295 u odnosu na GTX 260 dobiva od 60-100% bolje performanse LOL, dok ati HD4870x2 u odnosu na HD4870 dobiva 20-80% bolje performanse i HD4870x2 da skoro jaka kao GTX260 mi je neide u glavu!!!
MORA DA JE NVIDIA NEKOG MALO POTPLATILA....
a šta će jadna nvidia kad su u drugoj polovici 2008.-e popusili para i para...
Ma koji fejkani rezultati HAHAHHAHA čitam ovo i ne vjerujem LOL- ovo je namješteno.
ma ne opce,4870 x2 bi ovo odradila duplo bolje
Kad ne mogu pošteno pobjediti pa onda će valjda platit da pobjede, strašni su sve u svemu jadna Nvdija...
Kako ljudi padaju na ovakve fore-NEVJEROVATNO zar ne
Ovo je tužno, uz gddr5 oni koriste gddr3 i još da je onako pomete čista ''laž''
lol, evo vam jos jedne stranice, nemojte mi reci da nikad niste culi za guru of 3d ili overclockersclub stranice!
http://www.overclockersclub.com/reviews/gtx295/6.htm
i nemojte mi molim vas s tim potplacivanjem, smijesni ste
da su takvi reultati s novom ati hd5xxx ne biste nista govorili
aha kad već gledaš gledaj veliku rezoluciju jer su ovo zvjeri a ne neki low-end svak ko ima ove grafe sigurno neće igrat na 1024*768, a razlika kod većih rezolucija je minimalna, a cjena će bit na ne govorim po nvidii u nebesa
Ovo je tužno, uz gddr5 oni koriste gddr3 i još da je onako pomete čista ''laž''
vjerujem da nece ici vise od 3500 kn
naravno da se sve gleda, bože moj ali ipak bi tribali preć na gddr5, a mis nije me briga neću razbijat glavu o tome vidit ćemo kad izađe
Nemogu imati veliku sabirnicu (448 ili 512bita) i gddr5 memoriju jer je to jako skupo i nebi nitko kupovao.
Nvidia je odlucila velika sabirnica(512bit/448bit) + gddr3= (~150GBs/~110GBs)
ati je odlucio manja sabirnica(256bit) + gddr5 = 115GB/s
ali zato atija manje kosta proizvodnja... sabirnica je skuplja od gddr5 memorije..
lol, evo vam jos jedne stranice, nemojte mi reci da nikad niste culi za guru of 3d ili overclockersclub stranice!

Istina da su u većim rezolucijama razlike minimalne
(1920X1200 pixela)
a u 1650X1050 gdje većina igra su puno veće razlike
jer ne možemo si svi priuštiti 24'' inčni monitor
naxeem je kralj
Nemogu imati veliku sabirnicu (448 ili 512bita) i gddr5 memoriju jer je to jako skupo i nebi nitko kupovao.
Nvidia je odlucila velika sabirnica(512bit/448bit) + gddr3= (~150GBs/~110GBs)
ati je odlucio manja sabirnica(256bit) + gddr5 = 115GB/s
ali zato atija manje kosta proizvodnja... sabirnica je skuplja od gddr5 memorije..
Istina da su u većim rezolucijama razlike minimalne
(1920X1200 pixela)
a u 1650X1050 gdje većina igra su puno veće razlike
jer ne možemo si svi priuštiti 24'' inčni monitor
Samo kažem onaj ko ima 4000kn za grafu ima i za dobri monitor
Stream (Shader) Processors: GTX280 - 240 GTX295 - 240x2
Core Clock: GTX280 - 602 GTX295 - 576
Shader Clock: GTX280 - 1296 GTX295 - 1242
Memory Clock x2: GTX280 - 1053 GTX295 - 999
Memory Amount: GTX280 - 1024 GTX295 - 1792
Memory Interface: GTX280 - 512 bit GTX295 - 448 bit x2
vidite koliko je jaca gtx295 od gtx280, a gtx280 je nesto malo losija od hd4870x2