I Flash i HTML5 iz Adobea

poruka: 31
|
čitano: 3.783
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Flash i HTML5 iz Adobea".
17 godina

Meni je Flash pravo moćan!

A vama?!

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Evo i videa koga zanima: 

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: I Flash i HTML5 iz Adobea

Ima i tu istine sa Adobeove strane, Apple želi da samo radi na njihovoj platformi, takoder i microsoft to želi zato se slaže sa Appleom. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
neaktivan

Jel se to flash srušio na prezentaciji ili se meni čini :D

obećavaju mobilni flash već jedno 4 godine, i sad su napokon "blizu" isporuke. Al ok, apple neće flash aplikacije na svojim uređajima, njihov rizik, njihova politika.

A.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je problem što Kevin Lynch zna što radi i kako, a Jobs je poslovni filozof, koji gleda na to kako svaku lipu strpat sebi...svaka čast ali ono što je on napisao

kao razloge zašto ne žele flash na aj fonu je taj što njihovo također nije neprobojno, i na kraju je samo stvar filozofije pojednica dali to želi platiti ili ne...

I u čast njegovoj filozofiji,

http://spiritjb.com/

unthreaded jailbreak za sve živo, testirano i radi...
...

zato Jobs popusti malo sa tom filozofijom ako želiš taj Apple približiti i nama običnim smrtnicima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maskmaker kaže...

zato Jobs popusti malo sa tom filozofijom ako želiš taj Apple približiti i nama običnim smrtnicima...

u zadnje vrijeme su van kontrole ... čak je i mene zasmetalo par poteza a inače sam ultratolerantan prema njima ...

http://www.engadget.com/2010/05/04/ellen-pokes-fun-at-apple-and-then-apologizes/ - wtf?!

a Adobe ili Apple će izbaciti neki alat za HTML5 ako ne i obadvoje. ( Apple ionako mora napraviti takav alat radi iAd-a interno, a onda zašto ga i ne objaviti i zaraditi na njemu )

A.
17 godina
neaktivan

Naravno...Ali bumo vidli kaj bu na kraju od svega toga...ali tu je google, i drugi, rekli bi zdrava konkurencija,...pa iako je aj fon dobar telefon ne bunim se, i radi mi dobro... ipak si premišljam

da uskoro

iz SAD-a čopim i jedan desire...otvoreniji je...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Flash je optimiziran da radi "dobro" samo na Windowsima. Godinama je Adobe izbjegavao Linux/Unix zajednicu, te ignorirao razne

pozive da flash bude supportan i na drugim platformama. To cijelo vrijeme su se pravili blesavi. I dan danas na Linux-u ne radi

dobro kao na Windowsima. Tako da mi je baš drago što ih je Jobs odkantao. Tko ih fućka, takav flash nam ne treba. 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E moj direktore...pogodili ste točno u sridu. Konačno netko jasno i glasno kaže: Apple sere i točka. Preporučam: 

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako flash moze raditi na drugim prenosnim uredjajima koji su hadwerski isti ili slabiji nego iphone? Isto kao i multitasking? Zato prica da je spor ili sl je cista lat. Recite otvoreno ne zelimo ga jer zelimo sto vise zaradimo i ok. To mogu razumjeti ali praviti kupce budalama ne mogu.

17 godina
neaktivan

meni flash radi na omnii - i to krekanoj na win 6.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma radi na svemu osim zna se na cemu ;)

17 godina
neaktivan

A da Adobe demonstrira taj Flash kako radi na iPhoneu/iPodu/iPadu?

Ako ih Apple sprječava službeno, ne znači da ne bi mogli nešto napraviti - i Opera je predstavljena prije nego što je došla u App Store...

Nek lijepo jailbrakeju uređaj - uzmu Webkit (koji i Safari koristi), naprave demo browser u kojem će imati pristup za dodavanje plugina i dodaju Flash, te sve to smjeste na iPhone - pa da vidimo kako dobro radi...

Potpis ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moj frend ima htc desire koji podržava flash ali puno videa ne radi i dosta štekaju jedino youtube radi kako treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
voyager kaže...

moj frend ima htc desire koji podržava flash ali puno videa ne radi i dosta štekaju jedino youtube radi kako treba

Desire ima Flash Lite 4.0 tako da do punokrvnog 10.1 updatea ne možeš znati ago je grafička akceleracija dorasla FLV reprodukciji.

16 godina
protjeran
Danijel kaže...

A da Adobe demonstrira taj Flash kako radi na iPhoneu/iPodu/iPadu?

Ako ih Apple sprječava službeno, ne znači da ne bi mogli nešto napraviti - i Opera je predstavljena prije nego što je došla u App Store...

Nek lijepo jailbrakeju uređaj - uzmu Webkit (koji i Safari koristi), naprave demo browser u kojem će imati pristup za dodavanje plugina i dodaju Flash, te sve to smjeste na iPhone - pa da vidimo kako dobro radi...

sad si se malo zahebo, nokijin browser je isto webkit a flash radi sasvim dobro

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Kant kaže...

Meni je Flash pravo moćan!

A vama?!

Daj dosadan si vise. U svakom postu isto...pravo mocan ovo, pravo mocan ono. Ajde ne trolaj.

OT: Cini se da se rat sa Adobeom nastavlja. Stvarno je pravo mocan!

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

ma nek oni to pokažu na iPhone hardveru - i to i 3G i 3GS - jer njih Apple trenutno podržava...

Potpis ;)
17 godina
Danijel kaže...
grimyHR kaže...

ma nek oni to pokažu na iPhone hardveru - i to i 3G i 3GS - jer njih Apple trenutno podržava...

Cemu pokazivanje kad se zna da moze (posebno 3GS, iPad)

Pitanje je softverske zatvorenosti...

17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Kad bi Adobe pred publikom pokazao Flash na iPhoneu kako dobro radi tada se Jobs više ne bi mogao izvlačiti da Flash na iPhoneu ne radi kako treba, tj. da korisnici ne bi bili zadovoljni slabim performansama... (ako zaista može dobro raditi na iPhoneu)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan

meni se čini da se svaki dan javljaju novi kojima je Jobsova litanija o flashu sjela kao budali šamar :D ...

http://www.techradar.com/news/internet/opera-joins-in-jobs-v-flash-argument-687597

http://techcrunch.com/2010/05/05/scribd-html5/

miševi napuštaju brod koji tone.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
Lova okreće svijet i Flash može Apple koštat masu love jer se u njemu može vrtit 99% igara koje se prodaju u njihovom storeu = less money. Pošto je Flash zahtjevan kao takav pocucla bateriju i smanji autonomiju kaj je valjda jedini plus kaj recimo ipad ima u odnosu na druge uređaje.
Uglavnom sve je pitanje love i ne brinite kaj god da se desi mi ne budemo imali korsti od ničega lol.
17 godina
neaktivan
Danijel kaže...
parizer kaže...

Kad bi Adobe pred publikom pokazao Flash na iPhoneu kako dobro radi tada se Jobs više ne bi mogao izvlačiti da Flash na iPhoneu ne radi kako treba, tj. da korisnici ne bi bili zadovoljni slabim performansama... (ako zaista može dobro raditi na iPhoneu)

Ako flash radi na ogromnoj vecini smartphoneova a ne radi samo na iphone zar nije logicno da je onda do iphonea a ne do adobea i flasha? Jel to samo meni logicno? Otkad je mjerilo ako ne radi na iphone onda ne valja?

15 godina
neaktivan

html 5 smeće flash smeće jobs smeće sve je smeće

samo je gates bog

AMEN

0 2 hvala 0
17 godina
Danijel kaže...
grimyHR kaže...

iPhone hardware-u?

Sto je to?

Moja Nokia 5800 ima isti ARM-ov procesor kao i iPhone 3G.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Danijel kaže...
grimyHR kaže...

pa da, treba na iphone hardveru pokazat, jer posto je u iphonu jaci hardver od trenutnih symbian nokia na trzistu, flash ce sigurno na njima losije raditi... stvarno si pametan...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ako flash radi na ogromnoj vecini smartphoneova a ne radi samo na iphone zar nije logicno da je onda do iphonea a ne do adobea i flasha? Jel to samo meni logicno? Otkad je mjerilo ako ne radi na iphone onda ne valja?

Od 29. lipnja 2007. :P

Ne, sad ozbiljno - treba se Adobe potrudit i pokazat svima sa iPhoneom u ruci da Flash na iPhoneu dobro radi - jer Jobs kaže da ne radi, onda bi Jobs ispao lažljivac i morao bi prihvatiti Flash, isto kao što su zbog velikog publiciteta prihvatiti Operu Mini u App Store...

Ako radi na ogromnoj većini smartphonea, a ne radi samo na iPhoneu, nek onda Adobe ostavi iPhone na miru...

Da trenutna verzija može raditi kako treba Adobe bi to pokazao...

Potpis ;)
17 godina
neaktivan

A kako ce to Adobe pokazati na iphonu ako apple to ne dozvoli? Jailbreakom? Nije to balkanska firma. Uostalom sta ima dokazivati kad na hardverski slabijim telefonima uredno radi i bluetooth i multitasking i flash. Sta jos treba dokazati?

Koliko pametan trebas biti da zakljuciss sta ne valja u jednacini sa dva mobilna istih ili vrlo slicnh karakteristika i na jednom radi a na drugom ne radi. Do cega je?

15 godina
protjeran
A kako se tisuce aplikacija legalno prodaje na Cydia storeu?
17 godina
neaktivan

http://www.appleinsider.com/articles/10/05/07/apple_developing_flash_alternative_named_gianduia.html

zanimljivo, ovo doduše nije najnovije a nije baš ni flash ali ...

A.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice