Facebook postaje dio Outlooka

poruka: 108
|
čitano: 22.246
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook postaje dio Outlooka".
17 godina

Svakakvih postova ovdje ima nasmijo sam se pogotovo od par posljednjih.

Facebook ako face nije los, ja sam ga jedno vrijeme koristio i onda sam ga izbriso iz jednostavnog pricnipa, skuzio sam da pati pravi rl socijalni zivot.

Zalosno je sta danas se djece ne igraju po cesti i ne druze se jedni sa drugima u rl nego sve preko fejsa..

A sad ga zele jos vise prosirit, samo radi ljudske pohlepe i zarade a tome nema kraja kada se jednom krene i osjeti se da se moze.

Na zalost ljudi ce zaboravit koristit prave emocije i ostale vrijednosti koji covjek kao covjek ima, to se nece dogodit odjednom nego sa narastajima, ljudi ce postat sve gluplji i gluplji.

Kada ce se naci oci u oci sa nekim pocet ce mucat jer nece znati sta reci..

Ne mrzim ja face ali ovo sve je pretjerano.

Prije nego sam remove face profil vidio sam nekoliko statusa koji su me natjerali na to a to su npr : idem na wc, kako sam se usro na wcu, pecem pizzu neznam jel ce mi uspjet, moram van iz kuce i tak to..

Odvratno nesto , pa koga boli k sta ti ides na wc sta peces pizzu ili tak to zalosno je sta ti isti moraju to dijelit online jer u stvarnom zivotu nemaju sa kime pricat..

Kao sta sam napiso u razlog zasto sam prekinuo koristi face : totalna anti socijala.

Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
odjavljen
RE: Facebook postaje dio Outlooka
toxic kaže... 

Potpuno točno i jako ljepo rečeno toxic... baš tako kako si sve rekao.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
17 godina
neaktivan

i još vidim statuse:

neee, 3 tjedna bez fejsaaa!!!

i slično, eto, ja igram cod i imam oko 450 sati i neću se cmizdriti ako odem na more 3 tjedna i budem bez njega. ide se na more da se zabavi, jel?

inače, da su normalni ljudi na facebooku, bio bi to odličan servis.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
protjeran
toxic kaže...

Zalosno je sta danas se djece ne igraju po cesti i ne druze se jedni sa drugima u rl nego sve preko fejsa..

Baš to...

Malo je danas ljudi, mladih ljudi, koji idu na pecanje, rade roštilje uz vatru, peku pečenike, piju rakiju itd...

Za njih postoji samo "virtualni boost", nikakav RL...

Danas se ljudi upoznaju online, ne "offline", tako da ne postoji nikakvo iznaneđenje,

nauče "profil" ljudi napamet, i nema tu draži niti ikakvog mogućeg iznaneđenja...

Doslovno je romantika i druženje palo u drugi plan, kao da nikad nije postojalo...

Lokalni cugeri ispred šanka se više socijano druže nego današnja mladež...

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
16 godina
neaktivan
Jadno.i da, mrzim face.sto sad treba outloku face?mislim koje gluposti....danas sutra kad cu doc na razgovor za posao samo cu im dati ime i kvalifikacija ce se vrsit preko facea.....meni je do sad najbolji status bio "punim se mobitel” stvarno jadno
Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...
toxic kaže...

Baš to...

Malo je danas ljudi, mladih ljudi, koji idu na pecanje, rade roštilje uz vatru, peku pečenike, piju rakiju itd...

Za njih postoji samo "virtualni boost", nikakav RL...

Danas se ljudi upoznaju online, ne "offline", tako da ne postoji nikakvo iznaneđenje,

nauče "profil" ljudi napamet, i nema tu draži niti ikakvog mogućeg iznaneđenja...

Doslovno je romantika i druženje palo u drugi plan, kao da nikad nije postojalo...

Lokalni cugeri ispred šanka se više socijano druže nego današnja mladež...

Pa danas si preko fejsa mogu slati razne rakije i cokoladice, sta bi se druzili u vrtu ili bili na rostilju da ih slucajno nebi ubo komarac ili da slucajno nebi morali pomaknut koji kamen.....

Samo cu jos ovu sliku dodat

evolucija evolucija
15 godina
protjeran
luka_cro kaže...
Jadno.i da, mrzim face.sto sad treba outloku face?mislim koje gluposti....danas sutra kad cu doc na razgovor za posao samo cu im dati ime i kvalifikacija ce se vrsit preko facea.....meni je do sad najbolji status bio "punim se mobitel” stvarno jadno

Moj zadnji status na Faceu, evo copy/paste:

"Zabava kod mene doma, nova 2009. Ekipa iz shopa je pozvana,

kao i ostali "drugovi". Ponesite nešta pića, klopa osigurana."

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

dugi post :)

da u pravu si, imal sam i ja takvih na profilu ali eto nema ih više, jer ne moram ja trpit te statuse za wc i slične,pa kolko put sam odbio zahtjev kad sam vidio sliku profila klinke s obrađenim sisama u photoshopu :))

zato i imam 50 frendova jer pazim ko mi je na profilu i ko gleda ili moje objave ili komentare.

a ovo da ljudi više vremena provode na fejsu nego na cesti ili u društvu,

pa ima takvih,ali ljepše mi je s društvom na kavu,ili košarku ili slično nego visit na fejsu.

fejs mi je samo sredstvo komunikacije,sredstvo dobivanja informacija...

evo moje grupe su tipa bug,adobe,htc,android,moj posao,posao.hr... tj ono kaj me zanima.

edit: zaboravil sam grupu Nik Titanik :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 19:41 (nsoul).
17 godina
neaktivan

Dolazi mi proljev... ali što ćete to je valjda u ljudskoj naravi.

Mi mogu oni reta*dirani objasniti kako su sa komentiranja Facebook funkcionalnosti za Outlook došli na traženje cura po socijalnim mrežama i gay seksualnu orijentaciju. Nekako mi se čini da oni koji toliko ovdje spominju seks i gayeve možda trebaju malo češće upražnjavati tu aktivnost pa bi im se možda onda i otkočio mozak... onaj u glavi naime.

Što se tiče nemesis-a zvanog Face, sve što mrzite svojom mržnjom samo ojačate, pogotovo ako se o tome žestite iz fotelje... to definitivno uzdrma svijet. Ako vas socijalna mreža ili bilo što tako ugrožavaju život trk k političarima i lobirati za vašu stvar.

Pametan čovjek odavno zna čemu služi Internet i socijalne mreže, a budale će ionako se*uckati i/ili pokvariti sve, pa i najbolji koncept ili najbolje testiranu aplikaciju.

A inače OT... ideja da se može komentirati accountom od FB-a mi je super jer mi ne trebaju tisuće loginova za svaki fu*kin domain name koji na netu postoji. Sad još da uvedu validaciju profila kao recimo CouchSurfing site i to bi bila milina jer bi komentirali samo oni koji imaju cojones, dakle oni koji stoje iza svoje riječi, a ne chickensh*t revolucionari iz fotelje.

1 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...
luka_cro kaže...

Moj zadnji status na Faceu, evo copy/paste:

"Zabava kod mene doma, nova 2009. Ekipa iz shopa je pozvana,

kao i ostali "drugovi". Ponesite nešta pića, klopa osigurana."

Pa fejs bi primarno trebao koristiti samo za takve slicne stvarni.

Na primjer ako nekog ne mozes naci a zelis ga preko fejsa se opet spojite naravno ako ga ovaj drugi koristi i dogovori se neki sastanak i aj bok.

A ne ovo danas hbte samo preko fejsa se dopisuju po cijle dane i to sa svim i svacim, cak imaju milju ljudi koje ne poznaju, sta ja zalosno neki cak stavljaju i slike svoje djece, a znamo da je pedofilija danas opca poznata stvar, pa isti ti pedofili lako dodu do potrebnih materijala za svoj sajt

15 godina
protjeran

Hjoj Ivo Ivo, što kartone djeliš ko Sanader, zar ne shvaćaš šalu? Namigiva

17 godina

Ima gorih stvari od fejsa a to je nasa vlada :D haha...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni su glupi i retardirani svi koji raspravljaju o Facebooku.

STA se tu ima raspravljati???

Netko ga voli, netko ga ne voli. Tko ga voli, taj ga i koristi. Tko ga ne voli, taj ga ne koristi. Ili cak nije ni to tocno, s obzirom da su ljudi debili pa mnogi koji imaju facebook ga mrze, ali dalje ga imaju iako ga mrze a oni koji ga nemaju niti ga planiraju imati zamaraju se s njim i raspravljaju s ljudima o njemu.

Ja ga nemam, niti me zanima niti ga zelim imati. Niti imam ista protiv ljudi koji ga koriste.

Ma ljudi su debilcine, a ne facebook. Sta je ikome skrivila ta nakupina nula i jedinica.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ja ne znam, ovaj Bug nije dovoljno ozbiljan, nije još uveo prijavu na forum samo preko facebooka... :P

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nemojte se ljutit na sami facebook nego na umobolne korisnike i one koji fejs iskoristavaju kako bi pare dobili. Ja imam fejs (ima tek par tjedana) doslo mi je par grupa debilnih... I kada dode nova grupa (invite) ja ga nit ne pogledam vidim dole oko 40 invajtova a mene boli briga za te grupe neobazirem se (kako mato kaze ''bmk''). No kada vidim na sajtu follow as on FB meni frast na glavi izide. A to sa tim mailom pa to mi se cini kao ocajan potez.
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

To je tako odavno prije "fejsa". Facebook je kod nas popularan amo rec dvi godine. Davno prije toga su djeca presla s zabave na "cesti" na zabavu na kompjuterima.

http://www.mojtv.info
17 godina

Baš htjedoh komentirati. A klinci koriste fejs da se dogovore gdje će se naći, nije istina da ne izlaze vanka.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Previše usmjeravate mržnju prema samom facebooku, umjesto na retardirane korisnike koji su i krivi za takav imidž...

Facebook može biti vrlo koristan, zabavan i zanimljiv ako se koristi na pravi način i ako uspješno isfiltrirate poluretardiranu populaciju  (koja je nažalost u blagoj većini).

A zašto ljudi onda krive travu, a ne retardirane korisnike koji su i krivi za takav imidž...

Trava može biti vrlo korisna zabavna i zanimljiva ako se koristi na pravi način!!!

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

1. Ko vas sili da koristite facebook???

2. Ko ste vi da serete po ljudima koji imaju facebook?

3. Serete po portalima koji ispod vijesti imaju LIKE,pa super kaj su se tog sjetili,bar na fejsu vidim zanimljive vijesti,i novosti koje je lajkao neko od frendova a da ne listam razne portale bezveze.

4. To kaj ima glupih ljudi koji imaju 1000 frendova a ne znaju ni desetak njih,to isto nije vaša stvar.

5. Zahvaljujući fejsu našao sam posao, i zahvaljujući njemu jučer sam dobio prvu plaću,i to ne malu.

6. Uz glupe ljude na fejsu ima još glupljih koji seru po onom o čemu nemaju pojma.

7. Ak u windowsima ili outlooku bude opcija za povezivanje na fejs, jel vi morate to koristiti? Ne ,nitko vas ne sili.

8. A to kaj vam netko pošalje zahtjev za fejs,možda ste preružni ili preglupi da vam nekaj veli u lice.

9. Koristim ga, i koristit ću ga i dalje,a kome smeta, nek blokira facebook.com i gotovo.

10.A aplikacije ,igrice,i grupe, pa ko vas sili da ih koristite, od svih aplikacija ne koristim nijednu. Od grupa ne ulazim u one tipa profil watcher,novi chat, pogledajte 10 naj....., kog će mi boga,koristim ono kaj me zanima.

11. Facebook uz to kaj može biti glup jer je opterećen s tim grupama i glupim aplikacijama,može biti jako moćna poslovna i komunikacijska "aplikacija".

12. I na kraju kome smeta,NE KORISTITE GA!!!

#1. Razni portali na kojima ne možeš komentirat ukoliko nemaš facebook acc

#2. retoričko pitanje nema se tu što odgovoriti

#3. Zašto bi tamo moj 10.ti poznanik od kojeg mi je bilo neugodno odbit request mogao vidjeti interese za koga ja navijam, što meni paše itd? Neke stvari bi ipak želio da budu privatne

#4. Svi imamo mnogo poznanika, a neugodno je odbiti ga za taj request, dapače još nek je neki agresivac se možete i posvađat i potuć zbog toga :D

#5. Nisi našao posao zahvaljujući fejsu nek zahvaljujući sposobnostima, a zahvaljujući svojoj lijenosti i ne traženju posla svuda uokolo nisi našao posao već prije, da nisi visio nonstop po fejsu, vjerojatno bi već odavna našao taj posao

#6.  Uz volove tu su i bikovi 

#7. Ne, ali će aplikacija svakako zbog tih gluposti porasti, program će biti sporiji i zahtjevat više resursa, da ne govorimo da će se u pozadini spajati na xx stranica i trošit i bandwith i slat kojekakve informacije kojekakvim stranicama

#8. Na ovome si dokazao koliko si pametan

#9. Baš mi je drago

#10. Ne da mi se na dan 15X stisnuti ignore tipku

#11. Oćeš reči spamerska, spam je protuzakonit po HR zakonu, a i po većini zakona u svijetu

#12. Nećemo

16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Hjoj Ivo Ivo, što kartone djeliš ko Sanader, zar ne shvaćaš šalu? Namigiva

mislim da ima neku kvotu koju mora ispunit :)

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
mfrankovic kaže...

Ovaj Social Connectot, kao i ostali koji već sada postoje u Outlooku, su opcionalni. Znači, ako ga ne želiš koristiti nećeš ga ni uključiti. Kome treba, uključit će ga.

Kolega Frankovicu, iako si MVP nemoj ih braniti :) Meni su isto dragi ali resurse trose na gluposti. Outlook nije alat za curke vec je to ozbiljan komad poslovnog softwarea.

Ne branim ja Microsoft. Samo kažem da je to opcionalno u Outlooku i nije defaultno uključeno. Svako, pa i Microsoft, želi izvuči maksimalno iz postojećih trendova. Sada je to FB, što će biti za par godina, vidjet ćemo. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan

Možda OT, ali bilo bu super da se izvuče statistika ekipe koja pljuje po FB, i da se vidi koliko vremena provode na BUG forumu. :) Komparacije radi. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Zna možda netko ime addona na slici koji prikazuje razinu napunjenosti baterije?

Mislim da e zove battery meter ili tako nesto. Naci ces lako samo ukucaj u google to. 

:)
17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Možda OT, ali bilo bu super da se izvuče statistika ekipe koja pljuje po FB, i da se vidi koliko vremena provode na BUG forumu. :) Komparacije radi. :)

A kakvu komparaciju moze povuci izmedju manje vise specijalizovanog foruma i drustvene mreze. Ja puno visim na forumu jer mogu pomoci ljudima, ja nesto naucim i druzim se sa ljudima koji imaju iste interese. Na FB provedem minut mjesecno u prosjeku a i to kad slucajno klknem na mobu na FB ikonu.

16 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

frankovicu, imaš post za postom, zbog toga se kartoni dobivaju :D

na bug forumu provedem od 0 do 60 min dnevno, ovisi koliko imam posla

kod mene normalno radi.....
17 godina
mfrankovic kaže...
tnakir kaže...
mfrankovic kaže...

Ovaj Social Connectot, kao i ostali koji već sada postoje u Outlooku, su opcionalni. Znači, ako ga ne želiš koristiti nećeš ga ni uključiti. Kome treba, uključit će ga.

Kolega Frankovicu, iako si MVP nemoj ih braniti :) Meni su isto dragi ali resurse trose na gluposti. Outlook nije alat za curke vec je to ozbiljan komad poslovnog softwarea.

Ne branim ja Microsoft. Samo kažem da je to opcionalno u Outlooku i nije defaultno uključeno. Svako, pa i Microsoft, želi izvuči maksimalno iz postojećih trendova. Sada je to FB, što će biti za par godina, vidjet ćemo. :)

Istina, ali kazem, dosta firmi pokusava blokirati facebook jer sumnjam da ce ga korisnici koristiti za poslovne svrhe. Outlook je poslovan software (integracija sa exchangeom jada jada) tako da ne vidim logike. No istina, FB je danas trend koji strmoglavo raste, ali opet mislim da bi bilo bolje da fokusiraju resurse na nesto drugo, a ne FB.

mfrankovic kaže...

Istina... paralela se moze povuci :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
logic kaže...
mfrankovic kaže...

A kakvu komparaciju moze povuci izmedju manje vise specijalizovanog foruma i drustvene mreze. Ja puno visim na forumu jer mogu pomoci ljudima, ja nesto naucim i druzim se sa ljudima koji imaju iste interese. Na FB provedem minut mjesecno u prosjeku a i to kad slucajno klknem na mobu na FB ikonu.

Poanta je  u tome koliko se vremena gubi na virtualni "život". Bio to FB ili BUG forum ili bilo što drugo. Koliko sam skužio, većina ekipe koja je "protiv" FB-a, problem vidi u tome što ti isti onemogućava normalan socijalni život.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Istina, ali kazem, dosta firmi pokusava blokirati facebook jer sumnjam da ce ga korisnici koristiti za poslovne svrhe. Outlook je poslovan software (integracija sa exchangeom jada jada) tako da ne vidim logike. No istina, FB je danas trend koji strmoglavo raste, ali opet mislim da bi bilo bolje da fokusiraju resurse na nesto drugo, a ne FB.

Ista stvar onda vrijedi i za Hotmail Connector. Mislim da jako malo firmi koristi Hotmail kao poslovnu platformu? Ali, opcija je tu. Pa ko voli, nek izvoli. Kao što rekoh, trend i ništa više.

Ups ... Jel se i ovo broji ko dva posta zaredom? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 9:22 (mfrankovic).
17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
logic kaže...
mfrankovic kaže...

Poanta je  u tome koliko se vremena gubi na virtualni "život". Bio to FB ili BUG forum ili bilo što drugo. Koliko sam skužio, većina ekipe koja je "protiv" FB-a, problem vidi u tome što ti isti onemogućava normalan socijalni život.

Poenta je da na bug forumu niko ne zna ko sam i sta sam ako ja to ne kazem licno i nikoga to i ne interesuje. Razmjenjujemo manje vise strucna misljenaj i rjesavamo probleme. NA fb svi manej vise komentarisu statuse, gledaju tudje slike i manje vise zadovoljavaju svoje voajerske porive. Sta koga briga na forumu kako se ja osjecam i kako izgleda moja pasce. Bivstvovanje na forumu nije virtuelni zivot niti je zamjena za stvarni zivot. Ovdje nemam virtuelnih prijatelja tj. barem se ne zovu tako. Nema skoro nikakve slicnosti izmedju foruma i FB. Po tvojoj logici svako surfanje je virtualni zivot.

mfrankovic kaže...
tnakir kaže...

Ista stvar onda vrijedi i za Hotmail Connector. Mislim da jako malo firmi koristi Hotmail kao poslovnu platformu? Ali, opcija je tu. Pa ko voli, nek izvoli. Kao što rekoh, trend i ništa više.

Ups ... Jel se i ovo broji ko dva posta zaredom? :)

Broji ;)

17 godina
neaktivan
Kečko kaže...
nsoul kaže...

1. Ko vas sili da koristite facebook???

2. Ko ste vi da serete po ljudima koji imaju facebook?

3. Serete po portalima koji ispod vijesti imaju LIKE,pa super kaj su se tog sjetili,bar na fejsu vidim zanimljive vijesti,i novosti koje je lajkao neko od frendova a da ne listam razne portale bezveze.

4. To kaj ima glupih ljudi koji imaju 1000 frendova a ne znaju ni desetak njih,to isto nije vaša stvar.

5. Zahvaljujući fejsu našao sam posao, i zahvaljujući njemu jučer sam dobio prvu plaću,i to ne malu.

6. Uz glupe ljude na fejsu ima još glupljih koji seru po onom o čemu nemaju pojma.

7. Ak u windowsima ili outlooku bude opcija za povezivanje na fejs, jel vi morate to koristiti? Ne ,nitko vas ne sili.

8. A to kaj vam netko pošalje zahtjev za fejs,možda ste preružni ili preglupi da vam nekaj veli u lice.

9. Koristim ga, i koristit ću ga i dalje,a kome smeta, nek blokira facebook.com i gotovo.

10.A aplikacije ,igrice,i grupe, pa ko vas sili da ih koristite, od svih aplikacija ne koristim nijednu. Od grupa ne ulazim u one tipa profil watcher,novi chat, pogledajte 10 naj....., kog će mi boga,koristim ono kaj me zanima.

11. Facebook uz to kaj može biti glup jer je opterećen s tim grupama i glupim aplikacijama,može biti jako moćna poslovna i komunikacijska "aplikacija".

12. I na kraju kome smeta,NE KORISTITE GA!!!

#1. Razni portali na kojima ne možeš komentirat ukoliko nemaš facebook acc

To nije neka teorija zavjere nego praktičnost. Jedan account za više servisa za mene zvuči dobro. To što neki servisi nude isključivo FB login to je njihov problem.

#2. retoričko pitanje nema se tu što odgovoriti

#3. Zašto bi tamo moj 10.ti poznanik od kojeg mi je bilo neugodno odbit request mogao vidjeti interese za koga ja navijam, što meni paše itd? Neke stvari bi ipak želio da budu privatne

Ako korisnik ne zna podešavati grupe prijatelja i podesiti si postavke privatnosti prema tim grupama to je njegov problem. Face postavke su odavno prestale biti za one mentally challanged.

#4. Svi imamo mnogo poznanika, a neugodno je odbiti ga za taj request, dapače još nek je neki agresivac se možete i posvađat i potuć zbog toga :D

Onda ga staviš u listu outsidera koji je po definiciji u tvoj listi, ali ništa drugo ne vidi niti ne može komentiorati, i vuk sit i koza cijela i nema masnice na oku.

#5. Nisi našao posao zahvaljujući fejsu nek zahvaljujući sposobnostima, a zahvaljujući svojoj lijenosti i ne traženju posla svuda uokolo nisi našao posao već prije, da nisi visio nonstop po fejsu, vjerojatno bi već odavna našao taj posao

Kakav jadnik mora biti osoba koja napiše gornju rečenicu? Kako ti Kečko znaš koliko je čovijek prije i kako koristio Face?! Koliko si ti novaca zaradio zahvaljujući bilo kojoj socijalnoj mreži?

#6.  Uz volove tu su i bikovi 

#7. Ne, ali će aplikacija svakako zbog tih gluposti porasti, program će biti sporiji i zahtjevat više resursa, da ne govorimo da će se u pozadini spajati na xx stranica i trošit i bandwith i slat kojekakve informacije kojekakvim stranicama

Kakav proljev! Windowsi i sve oko njih je već sada prenapuhano, a sukladno tome je skaliran i hardver pa se sve nekako uspije vrtjeti, a sada neki glupi dodatak za Outlook je hardly doomsday machine.

#8. Na ovome si dokazao koliko si pametan

Ni ti se nisi proslavio pod 5. Obojica morate na popravni iz bontona.

#9. Baš mi je drago

#10. Ne da mi se na dan 15X stisnuti ignore tipku

A tko te sili na to?

#11. Oćeš reči spamerska, spam je protuzakonit po HR zakonu, a i po većini zakona u svijetu

Ako se prijaviš u neku grupu samim si time dopsutio da ti se obraćaju svojim porukama, dakle kontrola je u tom djelu na tvojoj strani, te ispis iz grupe znači prestanak dolaska poruka iz te grupe. Treba malo proučavati funkcionalnosti, malo uključiti ono sivo između ušiju i svašta se skuži.

#12. Nećemo

Zanimljivo koliko često ljudi kriknu i dreknu na nešto što ne razumiju samo da bi prikrlili vlastite strahove i ograničenja. Use the force my young apprentice.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice