Svakakvih postova ovdje ima nasmijo sam se pogotovo od par posljednjih.
Facebook ako face nije los, ja sam ga jedno vrijeme koristio i onda sam ga izbriso iz jednostavnog pricnipa, skuzio sam da pati pravi rl socijalni zivot.
Zalosno je sta danas se djece ne igraju po cesti i ne druze se jedni sa drugima u rl nego sve preko fejsa..
A sad ga zele jos vise prosirit, samo radi ljudske pohlepe i zarade a tome nema kraja kada se jednom krene i osjeti se da se moze.
Na zalost ljudi ce zaboravit koristit prave emocije i ostale vrijednosti koji covjek kao covjek ima, to se nece dogodit odjednom nego sa narastajima, ljudi ce postat sve gluplji i gluplji.
Kada ce se naci oci u oci sa nekim pocet ce mucat jer nece znati sta reci..
Ne mrzim ja face ali ovo sve je pretjerano.
Prije nego sam remove face profil vidio sam nekoliko statusa koji su me natjerali na to a to su npr : idem na wc, kako sam se usro na wcu, pecem pizzu neznam jel ce mi uspjet, moram van iz kuce i tak to..
Odvratno nesto , pa koga boli k sta ti ides na wc sta peces pizzu ili tak to zalosno je sta ti isti moraju to dijelit online jer u stvarnom zivotu nemaju sa kime pricat..
Kao sta sam napiso u razlog zasto sam prekinuo koristi face : totalna anti socijala.