Facebook – zarada pola milijarde?

poruka: 42
|
čitano: 6.528
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook – zarada pola milijarde?".
16 godina
neaktivan

Ovo se pretvara u noćnu moru za Google, nakon toliko godina monopola pojavio se kolko-tolko dostojan suparnik.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

svaka cast!

[img]http://i.min.us/iKV3y.png[/img]

0 0 hvala 0
16 godina

Meni se cini da oni Facebook ima potencijala za puno vise...

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni je fakat smijesno da Blizzard ima cca. 3 puta vecu netto zaradu :) Ustvari, drago mi je.

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa sad će uvesti novu uslugu "maštovitog" naziva Messages u kojoj će biti objedinjene sve komunikacije SMS, E-mail, IM, pa će tako privući još više korisnika i još više njihovog vremena, tako da će nekim ljudima jedini pojam koji se veže za Internet biti Facebook.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook – zarada pola milijarde?
Joco55 kaže...

Pa sad će uvesti novu uslugu "maštovitog" naziva Messages u kojoj će biti objedinjene sve komunikacije SMS, E-mail, IM, pa će tako privući još više korisnika i još više njihovog vremena, tako da će nekim ljudima jedini pojam koji se veže za Internet biti Facebook.

Hahaha daj po ovom bude Facebook za par godina zamjenio Google haha...

Pwned?
15 godina
odjavljen

Više mi se čini da Facebook hoce zavladati svijetom stavranjem polu-zombija od tih svojih korsnika kojima je IQ obrnuto proporcionalan vremenu provedenu na Facebooku...

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π

21 4 hvala 4
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Više mi se čini da Facebook hoce zavladati svijetom stavranjem polu-zombija od tih svojih korsnika kojima je IQ obrnuto proporcionalan vremenu provedenu na Facebooku...

Alo nemoras me vrjedat sada tu :D, zajeb se hehe... Pa istina u neku ruku. {#}

Pwned?
16 godina
neaktivan

Baš će biti zanimljivo promatrati što će se događati na području društvenih mreža jer Google neće stajati prekriženih ruku, mogu se kladiti da će Google dati ponudu koju Zukerberg neće moći odbiti i kupiti Facebook, jer to je pravi rudnik informacija za Google.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja teorija uspjeha Facebooka ima osnovu u egoizmu i narcizmu korisnika koji misle da ostale ljude zbilja zanima što rade cijeli dan. Nastavak teorije je urođeni morbidni voajerizam koji skupa s prvim dijelom teorije čini zatvoreni krug koji se međusobno hrani i širi.

Razlog zašto oni koji su možda i uvidjeli besmislicu u pisanju svojih doživljaja i čitanju (gledanju) o krstitkama kćeri 77 prijatelja od maminog ujaka (s kojim ustvari i niste prijatelji ali zbog zanimljivog propusta u sustavu privatnosti vi svejedno vidite sve njegove obavijesti i slike) ne isključe svoj račun, jest Like botun.

Svi volimo vidjeti da naša djela nailaze na potvrdu ili iskaze oduševljenja od strane naših prijatelja, a 75 likes to zbilja pokazuje na odličan način.

Mislim da strah od toga da će ostatak društva nastaviti likeati svoje doživljaje bez nas, i što  je najgore bez FB-a morate svima pojedinačno se hvaliti i pokazivati slike, održava naše redovito obnavljanje statusa.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
protjeran
wyks kaže...

Moja teorija uspjeha Facebooka ima osnovu u egoizmu i narcizmu korisnika koji misle da ostale ljude zbilja zanima što rade cijeli dan. Nastavak teorije je urođeni morbidni voajerizam koji skupa s prvim dijelom teorije čini zatvoreni krug koji se međusobno hrani i širi.

Razlog zašto oni koji su možda i uvidjeli besmislicu u pisanju svojih doživljaja i čitanju (gledanju) o krstitkama kćeri 77 prijatelja od maminog ujaka (s kojim ustvari i niste prijatelji ali zbog zanimljivog propusta u sustavu privatnosti vi svejedno vidite sve njegove obavijesti i slike) ne isključe svoj račun, jest Like botun.

Svi volimo vidjeti da naša djela nailaze na potvrdu ili iskaze oduševljenja od strane naših prijatelja, a 75 likes to zbilja pokazuje na odličan način.

Mislim da strah od toga da će ostatak društva nastaviti likeati svoje doživljaje bez nas, i što  je najgore bez FB-a morate svima pojedinačno se hvaliti i pokazivati slike, održava naše redovito obnavljanje statusa.

Meni recimo fejs služi kako bi nešto pitao frendove itd. uopće nemam nekih glupih statusa itd., a isto tako neki ovdje pljuju po njemu no to je ustvari odlična ideja i neznam zakaj nekima smeta.

14 godina
protjeran
wyks kaže...

ZDS kaže...
wyks kaže...

Meni recimo fejs služi kako bi nešto pitao frendove itd. uopće nemam nekih glupih statusa itd., a isto tako neki ovdje pljuju po njemu no to je ustvari odlična ideja i neznam zakaj nekima smeta.

ma odakle si to copy pejstao wyks?{#}

17 godina
neaktivan

Za svako "pljuvanje" naći će se netko tko će mi kontrirati jer eto on i svi koje poznaje koristi društvene mreže na pravi način.

Ali objasni mi koji je to pravi način.

Poanta je da ste povezani s prijateljima, evo sad ima i aplikacija da preko mobitela možeš saznati gdje ti se nalaze  prijatelji.

Jasno, to ćeš napraviti sa zbilja bliskim prijateljima ali opet koja je korist te informacije?

Koja je korist od citiranja Oscara Wildea u statusu ili pisanje nečeg komičnog?

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan

Fb ima dobrih stvari i to je medij pomoću kojeg mogu komunicirati preko računala s ljudima koji prije Fb-nisu znali što je Internet, itd. a najomraženija stvar mi je Like button, da to maknu ne bih imao nekih većih primjedbi.

A što se tiče glupih statusa, te prijatelje sam stavio na listu da mi se ne prikazuju njihovi statusi.

Najveći problem kod Fb-a su njegovi korisnici a ne Fb sam po sebi.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
znaci oko pola milijarde dolara, a vrijednost tvrtke (dionica) je oko 50 mlrd dolara...

sto je odnos 100:1... STRASNO...

Welcome to dotcom bubble 2010...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
pristojan kaže...

ma odakle si to copy pejstao wyks?{#}

Evo cijeli članak, ali kako se u potpunosti slažem s napisanim mislim da je lakše za raspravu (jer neki neće kliknuti na link) da napiše ovako.

17 godina
protjeran

Da bi te zanimao FB potrebno je imati "prijatelje".

Neki takve nemaju, jer ono na MSN-u i xfireu to nisu (jesu al' virtualni), i onda je najbolje pljuvati po FBu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto se svi opravdavate zašto koristite facebook?

OT: Šta nema Google čistu zaradu oko 5 milijardi $?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

Zašto se svi opravdavate zašto koristite facebook?

OT: Šta nema Google čistu zaradu oko 5 milijardi $?

nisam siguran ali mislim da se radi o većoj brojci... (ili je to prije oporezovanja... nisam siguran sada)...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
metak kaže...

Neki takve nemaju, jer ono na MSN-u i xfireu to nisu (jesu al' virtualni), i onda je najbolje pljuvati po FBu.

Je li ovo sarkastično ili ti zbilja misliš da ljudi prije FB-a ili bez njega nemaju prijatelje?

17 godina
protjeran
wyks kaže...
metak kaže...

Je li ovo sarkastično ili ti zbilja misliš da ljudi prije FB-a ili bez njega nemaju prijatelje?

Samo napominjem da je to jedan od bitnijih preduvjeta za koristenje istog.

17 godina
neaktivan
metak kaže...
wyks kaže...
metak kaže...

Samo napominjem da je to jedan od bitnijih preduvjeta za koristenje istog.

Preduvjet da imas nizak postotak prijatelja i/ili kolega?

A man without a religion is like a fish without a bicycle
17 godina
neaktivan

Neću ulaziti u pojedinačne slučajeve nesocijaliziranih ljudi, zato molim da ovaj blesavi zaključak da ljudi pljuju jer nemaju prijatelja ostaviš sa strane.

17 godina
protjeran

Pa ja osobno znam takve ljude, asocijalne, koji se ne snalaze u stvarnom zivotu, te zive zivot iskljucivo na internetu. Apsolutno nista nemam protiv toga, individualni odabir okoline za druzenje.

Netko tko vecinu vremena provodi sa virtualnim prijateljima na MSN-u, na FBu nece naci apsolutno nikakvu korist od dodavanja istih.

Naravno, ne iskljucujem mogucnost da nekoga takvo sto ne interesira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 18:39 (metak).
16 godina

Uglavnom ljudi za koje znam da ucestalo borave na fb-u nezaju vecinu svojih "prijatelja" na fejsu te ih skupljaju ko pokemone, i po cijele dane im gledaju im slike [sic]

17 godina
neaktivan

Meni je problem javljanje ljudi s kojima da sada opravdano nisam imao kontakt.

To nikako ne mogu izbjeći čak ni po drugim imenom.

Kako mi društveni život nimalo ne pati, niti imam potrebe postati išta svoje a kamoli čitati tuđe, FB mi ne nudi niti jednu beneficiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Meni je problem javljanje ljudi s kojima da sada opravdano nisam imao kontakt.

To nikako ne mogu izbjeći čak ni po drugim imenom.

Kako mi društveni život nimalo ne pati, niti imam potrebe postati išta svoje a kamoli čitati tuđe, FB mi ne nudi niti jednu beneficiju.

Gledaj nisu svi ljudi siti, nekom je FB fora, tebi nije i sta ces sada :P

Pwned?
17 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Baš će biti zanimljivo promatrati što će se događati na području društvenih mreža jer Google neće stajati prekriženih ruku, mogu se kladiti da će Google dati ponudu koju Zukerberg neće moći odbiti i kupiti Facebook, jer to je pravi rudnik informacija za Google.

Microsoft ja već pokušao kada je fb bio puno manji (ponuda je bila 15 milijardi $).

Google nije toliko jak koliko ms, a fb je u međuvremenu još ojačao. Neće tu biti preuzimanja...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Microsoft ja već pokušao kada je fb bio puno manji (ponuda je bila 15 milijardi $).

Google nije toliko jak koliko ms, a fb je u međuvremenu još ojačao. Neće tu biti preuzimanja...

Baš me zanima što će se odvijati na području društvenih mreža, jer Google se trudi svom snagom da se tu probije, svi znamo za Wave koji je neslavno završio, tu je i Orkut koji je popularan jedino u Indiji, bilo je i glasina o preuzimanju MySpace-a.

Društvene mreže za Google predstavljaju pregršt korisnih informacija o korisnicima kako bi poboljšali oglašavanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sex sells.
May justice be done though the heavens fall
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice