Facebook – zarada pola milijarde?

poruka: 42
|
čitano: 6.526
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook – zarada pola milijarde?".
15 godina
RE: Facebook – zarada pola milijarde?
wyks kaže...

Koja je korist od citiranja Oscara Wildea u statusu ili pisanje nečeg komičnog?

Isto tako možemo postavit pitanje koja je korist od sudjelovanja na forumu? Pogotovo u temama birc, nespavalice i slično?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina

Nije face loš nego su korisnici mutavi koji ga koriste{#} Jednostavno imam dosta frendova koji su tudumi za komp i internet ali su vrlo aktivni na face-u stavljaju statuse ovo-ono, ali šta, to je njima zabavno kao i nama ovdje svađati se čiji je mobitel veći i slično pa šta sad.

Ono što mogu reći da mi facebook olakašava komuniciranje. Iz činjenice kako većina ljudi "visi na face-u" cijelo vrijeme, isplativije mi je namobitelu upaliti internet i chattati u realnom vremenu sa njima, nego im slati sms poruke. Brže, učinkovitije, i jeftinije(da nekažem besplatno, jer jako malo prometa IM troši) Tako mjesečno nemogu potrošiti 70 poruka što imam u paketu pretplate zbog toga.

Mislim da je prava snaga face-a broj korisnika. Sve je povezano. Mogu istovremenu razmjenivati poruku sa 20 frendova, što sa drugim servisima ne bi bilo moguće(netko koristi skype, netko msn, pa netko google talk itd...)trebao bi imati nekoliko accounta na raznim servisima da bi se sa istim ljudima povezao, tlaka...

Uglavnom, kao komunikacijski servis, facebook zbog svoje baze korisnika je odličan, ali zbog mutavih korisnika koji spamaju(like-aju) za raznim glupostima i slično je očito ovdje večini odbojna...

Stoja
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina

Doslo je do gospodarske krize... Nemoj rec... Bas cudno...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
15 godina

pitanje je što više zatupljuje ;moderne online igre ili facebook,ja bih prije rekao moderne online igre jer ima likova koji kupuju nacrtane svemirske brodove na nekom serveru ili izbacuju člana iz svoje skupine jer je čovjek slučajno oglušio 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 23:39 (blackalbum).
16 godina
sirka666 kaže...

Isto tako možemo postavit pitanje koja je korist od sudjelovanja na forumu? 

Zezaš se?

Na forumu se može dosta tog naučit, a od koga ćeš učiti nego od ljudi koji znaju više od tebe (konkretno u mojem slučaju) a takvih je ovdje dovoljno. Nisu svi ovdje da bi nabijali zvjezdice u bircu ili nespavalicama.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
15 godina

statistika ;na facebooku 70  % žene 

na tehničkim forumima i online igricama  95 % muškarci 

hm što je bolje ?

16 godina
blackalbum kaže...

hm što je bolje ?

Oboje ovisno o čemu želiš raspravljati. Jer rjetke cure zanima tehnika a kamoli kako si pwnao sve igraće u codu ili nečemu{#}

Stoja
15 godina
Stoja kaže...
blackalbum kaže...

hm što je bolje ?

Oboje ovisno o čemu želiš raspravljati. Jer rjetke cure zanima tehnika a kamoli kako si pwnao sve igraće u codu ili nečemu{#}

i ja volim pričati o hi-fi,kompjuterima,filmovima,glazbi i sl,ali to nisu teme za ženske uši

17 godina
blackalbum kaže...

Sta stvarno?

Ode ja na facebook...

{#}

Think locally, act globally...
16 godina
blackalbum kaže...

i ja volim pričati o hi-fi,kompjuterima,filmovima,glazbi i sl,ali to nisu teme za ženske uši

Ma ima i koje vole, ali rjetke su. Ja imam jednu frendicu sa kojom mogu o tome pričati i dosta se kuži, evo čak ima android mob i rastura na njemu hehe{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 0:34 (Stoja).
15 godina
neaktivan
metak kaže...

Da bi te zanimao FB potrebno je imati "prijatelje".

Neki takve nemaju, jer ono na MSN-u i xfireu to nisu (jesu al' virtualni), i onda je najbolje pljuvati po FBu.

ROFL. Pa kad nije bilo Facebooka, baš onda smo se više družili međusobno. Neznam za tebe, al ja imam prijatelje (da, prave)  i na MSN-u i na XF-u, a Facebook account planiram deaktivirati u dosljedno vrijeme.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
Champollion kaže...

Na forumu se može dosta tog naučit, a od koga ćeš učiti nego od ljudi koji znaju više od tebe (konkretno u mojem slučaju) a takvih je ovdje dovoljno. Nisu svi ovdje da bi nabijali zvjezdice u bircu ili nespavalicama.

Pa ne kažen ja da je forum loš, naprotiv, više ovde naučin nego u školi.

Ali samo san da primjer kako ni facebook nije loš ako ga pravilno koristiš. Korisnici su ti zbog kojih je facebook doša na "loš glas", isto tako šta bi sigurno u ovaj forum doša na takav glas da na njemu nema ljudi koji puno znaju, i da se samo zafrkava ovde.

Facebook je dobra ideja, relativno je dobro i realizirana ali ima dosta ljudi koji to ne svaćaju ozbiljno pa pišu gluposti po statusima, spamaju likeovima i slično.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice