Meni se ideja cini genijalna iako me brine brzina utora od samo 1x. Sto mislite koliko ce to ograniciti brzinu kartice?
nisam siguran ali ako idemo logikom 16 puta, moze biti i 32 ovisi o generaciji oba utora.
Meni se ideja cini genijalna iako me brine brzina utora od samo 1x. Sto mislite koliko ce to ograniciti brzinu kartice?
nisam siguran ali ako idemo logikom 16 puta, moze biti i 32 ovisi o generaciji oba utora.
Hmmm....zarucnica mi je novinar + pise za par portala svakodnevno i sve radi na laptopu! Stovise, sada 90% stvari radi na Asus netbook-u!
Nije da nema izbora...bogme ima, ali joj ovo pase jer moze pisati kada hoce i gdje hoce + baterija dura vise od 6 h.
Tako da ne vidim bas nikakav problem oko malo duzeg tipkanja na laptopu!
Danas je npr. tipkala od 5 i 30 ujutro do 16 h na netbooku....a imala je pokraj sebe komp i 22" monitor, a inace pise jos vise i to sve vecinom na netbook-u.
I sam sam znao dugo pisati sto na laptopu sto na netbooku i nikada nisam osjecao neki "zamor" ili bilo sta slicno.
Drugo je recimo raditi neki 3D, ali pisati mozes bez beda i to satima....evo sada sam ti naveo samo jedan primjer.
ja mislim da to nebi trebao biti problem jer grafičke na laptopima i imaju PCI Express x1 sabirnicu
Da, ali i graficke na laptopima ne vrijede nista, pa to i nije neka usporedba.
moja je nVidia 9700M GTS i nije smeće
reci koji program koristiš za očitanje takvih podataka. Ja koristim Speccy
reci koji program koristiš za očitanje takvih podataka. Ja koristim Speccy
Ja koristim everest, speccy (oba sam iskoristio) i oba kazu PCIe x16, dok sam podatke o grafickoj jednostavno prekopirao sa specifikacija proizvodjaca...
Kako rekoh... stvarno ne znam kakve su te graficke na x1... ali znam da mi se to ne bi svidjelo... niti najmanje...