Bug.hr izbornik 1.5 za Firefox

poruka: 56
|
čitano: 8.744
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug.hr izbornik 1.5 za Firefox".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugOnline - dodatak za Firefox
16 godina
moderator
RE: Bug.hr izbornik 1.5 za Firefox
Sum_of_all_fears kaže...
mbaksa kaže...

Proradilo iz prve. Onaj "prozirni" problem je do FFa, točnije do D2Da i nvidije. Hvala.

Super. Onda znaci da je to - to. Sad jos samo treba pricekati da se pojavi na Mozillinim stranicama...

Zanimljivo je da problem nisam ni mogao rijesiti bez da je add-on ovako pusten u javnost, jer korisnici koji su ga instalirali dan prije s foruma nisu imali probleme - vjerojatno zato jer su vec imali instalirane starije verzije i vec su u njima mijenjali opcije pa se kod njih problem nije ni javljao.

16 godina
protjeran

evo slika da vidite kako to djelomično izgleda, no pobrisao sam taj dodatak jer mi ne ubrzava pregled, ne kontam korist od njega ?????

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Bugofil kaže...

evo slika da vidite kako to djelomično izgleda, no pobrisao sam taj dodatak jer mi ne ubrzava pregled, ne kontam korist od njega ?????

Kao sto rekoh, znas da je netko pisao u temi u kojoj sudjelujes ili koju pratis - ne moras svako malo ici na stranicu foruma da bi to isao gledat (jednom na indeks tema u kojima sudjelujes i drugi put na indeks tema koje pratis). Ako ostavis kursor misa iznad ikone, pojavi ti se oblacic s popisom tema u kojima ima novih poruka. Ako kliknes na ikonu, vodi te na indeks tema. Ako tebi to nista ne znaci - onda ovaj dodatak nije za tebe. Namigiva

U sljedecoj verziji ce se iz samog add-ona moci direktno na temu u kojoj ima novih poruka.

16 godina

I ja bih ovo za Chrome, Firefox je konačno out Smijeh

Deckard
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Koristim FirefoxPortable 3.6.3.

Prva verzija mi nije radila, ali ova mi radi bug.hr_izbornik-radni2.xpi.

Vidio sam kasnije u postovima da ima i radni3, ali nisam isprobavao.

Prva liga addon zato sto mi je bug.hr upaljen cijeli dan.

Cestitke majstorima koji su ga napravili Cool

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

Evo instalirao sam ga sad prvi put da vidim o čem se radi ali ništa, kao da ga nema uopće..

Očekujemo 1.6 verziju, ili 1.5 hotfix :P

ma,nije bed

ono shto planira radit radi dobro

prati te i sprema sve informacije...

zelim,hocu,mogu al neam koga
16 godina
neaktivan

Ha ništa, budem i ja isprobao..   radi li to i na engleskom sučelju?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo, mislim da je konacno sve OK (azurirana je i stranica na Mozillinom serveru)! Upravo sam u virtualnom stroju na frisko instalirao Ubuntu 9.10, koji dolazi s Firefoxom 3.5.3, instalirao add/on s Mozillinih stranica i sve radi bez problema (osim sto ta verzija Firefoxa pod Ubuntom nema nikakve ikone ni u kojem izborniku, ali to nema veze sa samim Bug.hr izbornikom).

Zahvaljujem se svima na pomoci u debugiranju Bug.hr izbornika! Osmijeh

Dado_ZG78 kaže...

Ha ništa, budem i ja isprobao..   radi li to i na engleskom sučelju?

Radi, Bug.hr izbornik je "jezik independent". Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 15:42 (mbaksa).

0 0 hvala 1
16 godina

Evo da se i ja javim.

dodatak radi, preuzeo sam odavde https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59950

verzija mozille 3.6.3

dečki, dobar posao Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Aaaah, ovo me tako izaziva da koristim firefox samo zbog ovoga, a tako sam se fino naučio na chrome i njegovu brziniu...Da barem netko napravi issto tako add on za chrome heheNevinašce

Ti skini 3.7a6pre ili sačekaj para dana betu pa ćeš imati brzinu ;)

Btw. sve pohvale za add-on.

U početku ga nisam mogao koristiti iz razloga koje je Sum of all fears naveo ali današnjim updejtom radi.Osmijeh

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
16 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Kao sto rekoh, znas da je netko pisao u temi u kojoj sudjelujes ili koju pratis - ne moras svako malo ici na stranicu foruma da bi to isao gledat (jednom na indeks tema u kojima sudjelujes i drugi put na indeks tema koje pratis). Ako ostavis kursor misa iznad ikone, pojavi ti se oblacic s popisom tema u kojima ima novih poruka. Ako kliknes na ikonu, vodi te na indeks tema. Ako tebi to nista ne znaci - onda ovaj dodatak nije za tebe. Namigiva

sve ok, samo moram biti stalno prijavljen na Bug forum da bih mogao pratiti podatke, inače jock.

znači, ekstenzija je napravljena da mi Bug bude svakodnevna navika i prioritet Namigiva

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 17:59 (Bugofil).
16 godina
moderator
Bugofil kaže...

sve ok, samo moram biti stalno prijavljen na Bug forum da bih mogao pratiti podatke, inače jock.

Ne vidim tu neki problem - pa nije valjda da se stalno odlogiravas ili zatvaras browser. Ili je problem u necem drugom?

Bugofil kaže...

znači, ekstenzija je napravljena da mi Bug bude svakodnevna navika i prioritet Namigiva

Da, da od tebe napravi ovisnika i da cijelo vrijeme sjedis pred ekranom i gledas kad ce se pojaviti srčeko, oblačić ili porukica na multi-status ikoni ili da gledaš kako obične razdvojene ikone dobivaju boju. Osmijeh

16 godina

Nije mi jasno kak tek danas prvi put čujem i vidim za ovoNeodlučanNevinašce.

Uglavnom radi superCool

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
BlackM kaže...

Nije mi jasno kak tek danas prvi put čujem i vidim za ovoNeodlučanNevinašce.

"Skrivali" smo ga na forumu. Osmijeh Tako bi i ostalo da mi Miro nije predlozio da napisem vijest na Bug Onlineu, jer mozda dosta ljudi ne zna za njega. Eto - pogodio je!

BlackM kaže...

Uglavnom radi superCool

Drago mi je!

15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Aaaah, ovo me tako izaziva da koristim firefox samo zbog ovoga, a tako sam se fino naučio na chrome i njegovu brziniu...Da barem netko napravi issto tako add on za chrome heheNevinašce

evo nesto za chrome 

https://chrome.google.com/extensions/detail/ilfggfhhnfcmijkninjfkkajjcdhfcli?hl=en

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/bug-ekstenzija-chrome/56589.aspx (treba mu zahvalit)

asuka
16 godina
neaktivan

Ništa novo ni revolucionarno, PCekspert forum je ovo imao već odavno ali pohvale na trudu i izvedbi. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
p0temk1n kaže...

Ništa novo ni revolucionarno, PCekspert forum je ovo imao već odavno ali pohvale na trudu i izvedbi. Cool

Mislim da govoris o Bug.hr izborniku verzije 1.0, a ne verzije 1.5. Namigiva Bug.hr izbornik 1.5 je vise od pukog izbornika - dolazi sa statusnim ikonama u statusbaru, korisnika obavjestava u koliko i kojih tema (koje prati ili u kojima sudjeluje ) ima novih poruka i omogucava mu da brzo dodje do njih. Meni osobno je korisniji zbog tih statusa - jos se nisam navikao da ga koristim za navigaciju.

15 godina
odjavljen

Izvrstan izbornik. Svaka čast.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, meni radi nakon instalacije i restarta FF-a bez problema (v3.6.4) Cool

U biti uštedi nekoliko klikova i dodaje nešto preglednosti.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma tko složi ovo, ljubim ga u čelo!?!

Ovo je moj post. Nema "noob" postova uz mene! Drž'se te zapovijedi i nemamo problema.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prijedlog za iduću verziju - osim "Tema u kojima sudjelujem", "Tema koje pratim" i PP bilo bi dobro da prati i "Odgovore na moje poruke", ako može. Bilo bi zgodno i to imati.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...

Prijedlog za iduću verziju - osim "Tema u kojima sudjelujem", "Tema koje pratim" i PP bilo bi dobro da prati i "Odgovore na moje poruke", ako može. Bilo bi zgodno i to imati.

Kako si zamislio da bi to funkcioniralo?

16 godina
odjavljen

Odgovori na moje poruke (x):

tema 1

tema 2

tema 3

...

I sad pokaže zadnjih 5 ili 10 (ili da user sam odredi) tema u kojima je napisan odgovor na poruku. Izvedivo ili ne?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...

Odgovori na moje poruke (x):

tema 1

tema 2

tema 3

...

I sad pokaže zadnjih 5 ili 10 (ili da user sam odredi) tema u kojima je napisan odgovor na poruku. Izvedivo ili ne?

Ako se Domagoju da raditi skriptu za to, onda je izvedivo. Jedino se pitam kolika potreba postoji za tim - to je ionako podskup od "teme u kojima sudjelujem"...

16 godina
neaktivan

di je stalo sa bugovim izbornikom?

pokušavam instalirati na friške win 7 i ne uspjevam.

pls help!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 23:17 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bug.hr izbornik 1.5 za Firefox

Neki je problem do servera il možda dodatka već duže vrijeme, u subotu sam stavljao dodatak pa je radilo normalno, sad vidim opet neće :/...

Možeš skinut posljednju verziju i ovdje http://dl.dropbox.com/u/8138961/Izbornik%20backup/bug.hr_izbornik-radni.xpi

http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugOnline - dodatak za Firefox
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice