Bonbon - nova mobilna mreža

poruka: 358
|
čitano: 167.976
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon - nova mobilna mreža".
16 godina
protjeran
RE: Bonbon - nova mobilna mreža
tnakir kaže...
MorciTheCroat kaže...
tnakir kaže...

Mozda sam dao krivi link ali MORAT ces registrirati broj ako ga mislis koristit.

To sto su SIMPA korisnici preplaseni s njihove strane da se mora, to je druga stvar.

Ja dosad nisam od Tele2 dobio nikakvu obavijest i vjerujem da niti necu, barem dok ne izade zakon u NN.

Opet ti po svome, to nije izmislio T-Com vec glupi HAKOM. T-Com, Vip, Tele2 su se zalili na tu odluku jer ce popusit ogromne novce radi tog zakona. OTC i Hakom su poceli u zadnje vrijeme izmisljat toplu vodu i umislili su si da su CIA...

OTC je donio tu odluku u pravilniku, i rok je bio 1.rujna.2010. i kao sto vidis nis od toga jer takva odluka sigurno nece pomoc u borbi protiv kriminala, a uvelike se povreduje

privatnost korisnika.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
14 godina
protjeran

Glupost

Ekrem Jervić
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
tnakir kaže...
MorciTheCroat kaže...
tnakir kaže...

Mozda sam dao krivi link ali MORAT ces registrirati broj ako ga mislis koristit.

To sto su SIMPA korisnici preplaseni s njihove strane da se mora, to je druga stvar.

Ja dosad nisam od Tele2 dobio nikakvu obavijest i vjerujem da niti necu, barem dok ne izade zakon u NN.

Opet ti po svome, to nije izmislio T-Com vec glupi HAKOM. T-Com, Vip, Tele2 su se zalili na tu odluku jer ce popusit ogromne novce radi tog zakona. OTC i Hakom su poceli u zadnje vrijeme izmisljat toplu vodu i umislili su si da su CIA...

OTC je donio tu odluku u pravilniku, i rok je bio 1.rujna.2010. i kao sto vidis nis od toga jer takva odluka sigurno nece pomoc u borbi protiv kriminala, a uvelike se povreduje

privatnost korisnika.

moje mišljenje, njemci imaju tu povredu privatnosti korisnika godinama... zašto nebi imali i mi?

zato ja ni nemam mobitel da me nemogu ljudi napastovat kad god im padne na pamet...

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
16 godina
munjovoz kaže...

moje mišljenje, njemci imaju tu povredu privatnosti korisnika godinama... zašto nebi imali i mi?

zato ja ni nemam mobitel da me nemogu ljudi napastovat kad god im padne na pamet...

Istina... imam nekakve informacije kako to izgleda otprilike :)

Ko u hebenim filmovima :)

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina

Dakle uzeo sam jučer 2 paketa sa po 40 kn mon-om za svaki.

SMS poruke prema 097 - bonbon mreži: 20lp

SMS poruke prema 091 - VIP mreži: 20lp

SMS poruke prema 092 - Tomato mreži: ?

SMS poruke prema 095 - TELE2 mreži: ?

SMS poruke prema 098 - T-Mobile mreži: ?

Pretpostavljam da je prema svim mrežama isto?

Pozivi prema 097 - bonbon: 0kn (provjerio za svaki slučaj)

Pozivi prema 091 - VIP mreži: ?

Pozivi prema 092 - Tomato mreži: ?

Pozivi prema 095 - TELE2 mreži: ?

Pozivi prema 098 - T-Mobile mreži: ?

Ako se nekom da molim da popuni

Jedino što bi bilo dobro da u vedu je provjeru potrošenih minuta, recimo npr. kad ukucam *100# da mi izbaci i 500/1000 min

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 9:54 (Exploder).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Dakle uzeo sam jučer 2 paketa sa po 40 kn mon-om za svaki.

SMS poruke prema 097 - bonbon mreži: 20lp

SMS poruke prema 091 - VIP mreži: 20lp

SMS poruke prema 092 - Tomato mreži: ? 20 lipa

SMS poruke prema 095 - TELE2 mreži: ? 20 lipa

SMS poruke prema 098 - T-Mobile mreži: ? 20 lipa

Pretpostavljam da je prema svim mrežama isto?

Pozivi prema 097 - bonbon: 0kn (provjerio za svaki slučaj)

Pozivi prema 091 - VIP mreži: ? 

Pozivi prema 092 - Tomato mreži: ?

Pozivi prema 095 - TELE2 mreži: ?

Pozivi prema 098 - T-Mobile mreži: ?

Ako se nekom da molim da popuni

Jedino što bi bilo dobro da u vedu je provjeru potrošenih minuta, recimo npr. kad ukucam *100# da mi izbaci i 500/1000 min

Pozivi su 0,70 kn prema SVIM mrežama, bez uspostave poziva.

S tim da ako pričaš 61 ili 119 sekundi sekundu, računa ti se 2 minute - dakle 1,40 kn

Postoji i dnevna opcija za 7 kn, ali raspitaj se kod njih da ne ispane da reklamiram.

Inaće, stvarno imajujednostavnu tarifu, bez skrivenih naplata i jednostavno za izračunati. - Pa kome odgovara - nek izvoli; (i ja sam jedan od tih, upravo zbog ovih 1000 min BESPLATNO unutar 097)

EDIT: imaju provjeru - pošalješ SMS riječ "minute" na 0977 i stigne ti odgovor

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 19:25 (Zdravac).
16 godina

E svaka čast nisam to znao.

Da ja sam isto zbog 1000 minuta a i ovi sms za 20lp je isto super, još kad bi bilo i 1000 ili 500 sms-a besplatno za tih 40 kn.

Ovih 7 kuna me ne zanima jer nekoristim net a ni ne zovem druge t. fiksne sa tog broja.

Svakako hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mafija sused..... mafija Belji se

tko rano rani , zajebo je kokota
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

mafija sused..... mafija Belji se

:)

nist ja njima ne vjerujem...

Tomato imam odkako je stigel u svijet operatera i ne mislim ga mjenjat. Full jednostavan i jeftin.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina

Kako je tomato odma zagrizo i snizio cijene i uveo free facebook preko 0.facebook.com

Ah ta konkurencija

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ideja i cijene su OK, najviše zbog toga što znaš koliko što košta, nema uspostave poziva:

Kada bi aktivirali dnevnu opciju cijeli mjesec za 210kn se dobije:

• skoro 9 GB mobilnog interneta
  • 10 000 minuta (više od 166 sati mjesečno ili 5,5 sati dnevno) prema bonbon mreži,
  • 9 000 SMS poruka prema bonbon mreži
  • 300 minuta prema drugim mrežama
  • 300 SMS prema drugim mrežama

Detaljnije kod mene na webu bonbon Peta Mobilna Mreža

http://ivanmisic.info/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
imisic kaže...

Ideja i cijene su OK, najviše zbog toga što znaš koliko što košta, nema uspostave poziva:

Uhhh odma cu preci na bonbon jer ovo je stvarno velika stavka na racunu.

ROFL

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan

Taj bonbon je kao od T-HT-a.Zanima me dal moram dekodirat mob koji je na t-mobile mreži il mogu samo piknut karticu bonbon unutra bez dekodiranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Apocalypso kaže...

Taj bonbon je kao od T-HT-a.Zanima me dal moram dekodirat mob koji je na t-mobile mreži il mogu samo piknut karticu bonbon unutra bez dekodiranja?

ide od t-mobilea bez dekodiranja

Zdravac
15 godina
neaktivan
Zdravac kaže...
Apocalypso kaže...

ide od t-mobilea bez dekodiranja

Predobro,možda piknem ovaj tjedan,taman imam jednu nokiu koja zjapi prazna bez kartice,sad bar više neće bit samo mp3

16 godina

i meni se nekako primamljivo čini. Najvjerojatnije ću u roku od par dana uzeti jedan bonbon :D za probu, pa ću vidjeti kako će mi pasati

0 0 hvala 0
16 godina

Od sutra će početi nuditi i mobitele.

Prvi u ponudi će biti Sony Ericsson XPERIA X8 za 1000 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 10:02 (klimama).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sutra T-mobile izbacuje Bozicnu akciju pa ce svi zaboraviti na BonBon!lool

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sony Ericsson Xperia izgleda predobro, a ako ćemo suditi po recenzijama pun je pogodak! http://blog.hrvojemihajlic.com/prvi-mobitel-u-bonbonovoj-ponudi-xperia-x8

Bravo Bonbon!!!

15 godina

ma dajte ljudi ne budite smiješni. Što je tu imalo povoljno?

- Obračunske jedinice su im najnepovoljinje na tržištu.

- Svaka glupost se naplaćuje ekstra (poput provjere stanja na računu, SMSa kojim se plaća parking i slično)

- Roaming je debelo najskuplji. Neke usluge i više nego dvostruko u odnosu na druge.

- Kome trebaju minute i SMSovi prema mreži koju nitko ne koristi?!

OK, data prometa je dosta, ali sve ostalo je prejadno. Uz to je i za datu obračunska jedinica 100kb. Na ispisu računa imam svaki put po 4-5 stranica data prometa, pretežno male količine (GPS aktivacija, automatski update vremenske prognoze, automatska provjera updatea sw...), tako da čak je i tu upitno jeli povoljno.

Ako se to smeće bude prodavalo, to samo pokazuje da smo mi Hrvati stvarno ovce.

Iskreno, divim se njihovim marketingašima koju vam uvaljuju i još mislite da je nešto jeftino, ali na to da nude Xperiu, u trenutku kad je SE jedini proizvođač koji još uvijek isporučuje telefone s Androidom 1.5 ili 1.6... Mogu reći: stvarno jadno.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
jozef kaže...

ma dajte ljudi ne budite smiješni. Što je tu imalo povoljno?

1. - Obračunske jedinice su im najnepovoljinje na tržištu.
  2. - Svaka glupost se naplaćuje ekstra (poput provjere stanja na računu, SMSa kojim se plaća parking i slično)
  3. - Roaming je debelo najskuplji. Neke usluge i više nego dvostruko u odnosu na druge.
  4. - Kome trebaju minute i SMSovi prema mreži koju nitko ne koristi?!

OK, data prometa je dosta, ali sve ostalo je prejadno. Uz to je i za datu obračunska jedinica 100kb. Na ispisu računa imam svaki put po 4-5 stranica data prometa, pretežno male količine (GPS aktivacija, automatski update vremenske prognoze, automatska provjera updatea sw...), tako da čak je i tu upitno jeli povoljno.

Ako se to smeće bude prodavalo, to samo pokazuje da smo mi Hrvati stvarno ovce.

Iskreno, divim se njihovim marketingašima koju vam uvaljuju i još mislite da je nešto jeftino, ali na to da nude Xperiu, u trenutku kad je SE jedini proizvođač koji još uvijek isporučuje telefone s Androidom 1.5 ili 1.6... Mogu reći: stvarno jadno.

1. da, obračunska jedinica za internet promet im je takva kakva je, ali moraju ipak od nečega živjeti (internet na mobu ne koristim, tak da mi je svejedno)

2. provjera stanja računa se ne naplačuje, a parking ne koristim, tak da mi je svejedno

3. roaming ne koristim

4. meni netrebaju, ali bilo bi malo glupo da nude besplatne minute i sms-ove prema drugim mrežama, jer onda nebi mogli natjerati ljude da prijeđu na njih.

To bi bili odgovori iz moje perspektive. Meni bonbon odgovara jer najviše šaljem sms-ove i napravim tu i tamo koji poziv, tak da mi se isplati. Druge usluge ne koristim.

Na ovo što kažeš za mobitel nebih se složio. Jedino što tom mobu fali je barem 2.1 verzija androida. Ovako inaće, mislim da nema boljeg smartphonea za soma kuna koji nije na pretplatu, mada ga nikad nebih kupio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 11:03 (denix).
15 godina
neaktivan

Jel onaj mobitel koji daju za 1000 kn u nekoj tarifi ili je samo na bonove?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
titan kaže...

Jel onaj mobitel koji daju za 1000 kn u nekoj tarifi ili je samo na bonove?

na bonove

monikicaa
14 godina
protjeran

Kako da provjerim kolko sam MB potrošio,kolko minuta iskuristio?

.U.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:37 (CROifer).

0 0 hvala 0
16 godina
CROifer kaže...

Kako da provjerim kolko sam MB potrošio,kolko minuta iskuristio?

Za provjeru preostalih minuta od onih 1000 minuta besplatnih razgovora, pošalji SMS poruku "minute" na 0977. Možeš isto i pomoću koda *200*1#.
Ako misliš na provjeru minuta i MB dobivenh u dnevnom paketu, to provjeravaš slanjem poruke "opcija" na 0977.

Inače, dnevni paket je od danas 3 kune (prije je bio 7).   Za 3 kune se dobije:

300 minuta za razgovore unutar mreže
300 SMS poruka unutar mreže
300 MB prometa
10 minuta za razgovore prema drugim mrežama

10 SMS poruka prema drugim mrežama

14 godina
protjeran

Zadovoljan sam sa ovim bombonom!

.U.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CROifer kaže...

Kojim?

505 s crtom?

14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
CROifer kaže...

Kojim?

505 s crtom?

Je bas taj...

.U.
15 godina
neaktivan
Sorry na offtopicu,ali moram pitati.Kada kupujete bon na kiosku,kako kažete? Može jedan bon bonbon?
alrighty then

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bombon molim i dobis.

.U.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 21:53 (CROifer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice