Apple predstavlja novi iPhone

poruka: 472
|
čitano: 150.913
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavlja novi iPhone".
15 godina
neaktivan

*ebo te koliko komentara...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
sad sam pogledao dio sa siri. izgleda prehebeno!!! možda jedini razlog za preći s 4 na 4s. naravno vrijedi za one koji znaju engleski.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo što kaže engadget. Kakav je novi iPhone u odnosu na konkurenciju. Za one koji vole crno na bijelo, evo što se skriva ispod haube.. LINK

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Apple predstavlja novi iPhone
nsoul kaže...
bus kaže...
dado2202 kaže...
grzzi kaže...

Evo što sve može Android voice actions, pa ćeš po tome vidjeti da su potpuno iste tehnologije, mislim da AVA ima čak i više opcija, a ako te ne zadovoljava AVA ima ih na marketu jedno 10-tak koji rade jedno te isto (možda neki imaju malo bolje voice recognition algoritme)

i stariji ajfon je imao voice komande ako ste ga koristili onda bi to znali, 

nitko nije rekao da nema. ali imaju i ostali. s apple je to ponovo izmislio

Ajde mi daj link gdje su to rekli.Mislim stvarno jel Imaš iphone pa te zanima ili si došao trollat?Možeš ić nitko ne želi hejtere kao i ti ili fanboje koji štuju apple kao sinatra. Daj samo negiraj da ovo nije bolje od onog kaj ima konkurencija. I za tabove jel možes ti u stock browseru na androod mobitelu imat tabbed browsing?Nemaš nego Ideš menu tipka onda tabovi tu mjenjaš.Isto tak je na safariju na iphonu ali je bolje riješeno nego kod androida.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 14:42 (jpelko2).
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
 naglascima engleskog. Isto kao što se muči i Android voice actions ako ne govoriš savršeni engleski (ili nemaš neki čudni naglasak).

Evo što sve može Android voice actions, pa ćeš po tome vidjeti da su potpuno iste tehnologije, mislim da AVA ima čak i više opcija, a ako te ne zadovoljava AVA ima ih na marketu jedno 10-tak koji rade jedno te isto (možda neki imaju malo bolje voice recognition algoritme)

malo sam pregledao i voice actions je zaista generacijama iza sirija ... osim što siri ima začetke AI a dakle "razumije" kontekst, ne moraš se služiti presetima tj zadanim naredbama nego software zaista povezuje riječi i pokušava interpretirati naredbu, tj dozvoljava prirodan i slobodan govor. Dalje integriran je u OS, dakle nije zasebna aplikacija što je prije bio, odgovara i postavlaj dodatna pitanja, nakon što recimo izrecitiraš sms možeš ga naredbom i poslati i nemoraš tapkati po ekranu etc etc ... 

zaista izgleda impresivno i prvi dojmovi su da radi sve što je pokazivano i puno više, neznam možda postoje third party aplikacije koje su slične ali ja ih nisam našao. 

16 godina

Kada će iOS 5,0 biti dostupan za download?

4S izgleda kao solidan upgrade, najviše me zanima kamera koliko su je poboljšali, s obzirom da je trenutna jako dobra i da se zbilja dobre slike sa njom daju napraviti. 

Ali više manje sam i rekao da će ovako biti, jači procesor kamera, i evenutalno još neki feature i to je to...tek sa peticom ide novi dizajn.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ipak me malo razocaralo sto nije predstavljen novi teardrop dizajn, ali ovako bar korisnici iphone-a 4 nece morati mjenjati dockove i drzace u autima :)

posjedujem ipad2 i znam sto je snaga A5 cpu-a, a kad jos to zamislim nagurano u mobitelcic s retina display-om - mamf mamf!

colonello bastardo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

IOS 5 stize 10. prosinca

colonello bastardo
14 godina
neaktivan

obzirom je apple uvijek ispred drugih po dizajnu svima je razočaranje da nisu predstavili i neke pomake u dizajnu ... i još neku novinu. Al ni prvi ni zadnji keynote koji nije bio na razini očekivanja ... sjećam se i puno gorih nastupa i to SJ.

2 1 hvala 0
16 godina
colonello_Bastardo kaže...

IOS 5 stize 10. prosinca

krivo sada baš išao čitati, izlazi 12.10, zeznuo te američki način pisanja datuma{#}

link

Stoja
15 godina
neaktivan
bus kaže...
ae i meni djeluje smješno da pričaš sa mobitelom, al jeb ga,

šta nije lakše reći    send SMS to xy,, i reći šta da napiše??? nego se hebat sa tipkanjem, uskoro će to postati normalno, jedino ne za naš jezik, jer nema tog SIRIja il neznam koga tko će razumjeti naš govor :))

90% SMS-ova šaljem kad mi nije praktično ili mi nije dopušteno pričati na glas. Ako ću već pričati s mobitelom, nije li logičnije da onda obavim poziv i pričam direktno s osobom koju trebam umjesto da šaljem poruku?

Što se tiče "novog" iPhona, skroz bezveze. Oni su godinu i pol dana razvijali isti (i jedini u ponudi) telefon s boljim procesorom. Svaka im čast, trebaju biti pravo ponosni na sebe :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:04 (Mirko935).
14 godina
neaktivan

Ajmo, kada će brojke pustite ostalo!!!? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mirko935 kaže...

Što se tiče "novog" iPhona, skroz bezveze. Oni su godinu i pol dana razvijali isti (i jedini u ponudi) telefon s boljim procesorom. Svaka im čast, trebaju biti pravo ponosni na sebe :D

A je bezveze...ali njima to donosi lovu...ima gomila ljudi koji će možda zamjeniti četvorku za 4s samo da budu "IN" To nije problem do apple-a već korisnika, a apple to samo iskorištava da uz manja ulaganja ima ogroman profit.

evo sada pitanje, koja je razlika između samsung galaxy S i S2? Malo veći ekran, jači procesor, dodana flash ledica i više memorije ako se ne varam i malo poboljšan softwareski...i isto im trebalo godinu dana da ga izbace pa nitko ne vidi problem u tome?

Mene zanima što je sa baterijom? Po engadgetu sam pročitao kao da je na 4S još jača nego na četvorci što je onda veliki plus{#}

Stoja
16 godina
neaktivan

28.10. izlazi u 22 zemlje:

Dal' onda mogu uzet iPhone 4S u Sloveniji, i imati ga na hrvatskom jeziku, te koristiti SIM karticu od T-Mobile-a?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DmL kaže...

28.10. izlazi u 22 zemlje:

Dal' onda mogu uzet iPhone 4S u Sloveniji, i imati ga na hrvatskom jeziku, te koristiti SIM karticu od T-Mobile-a?

Ako kupiš u apple storu moći ćeš, ako kupiš kod operatera nećeš.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Znači samo uzmem u Apple Store-u.

A jel' treba nešto podešavat, platiti tipovima po burzi i sl. da bi se to napravilo, ili ne treba ništa?

I znači može na hrvatskom, isto bez podešavanja?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
14 godina
protjeran
DmL kaže...
proćerani kaže...

Znači samo uzmem u Apple Store-u.

A jel' treba nešto podešavat, platiti tipovima po burzi i sl. da bi se to napravilo, ili ne treba ništa?

I znači može na hrvatskom, isto bez podešavanja?

Ne isplati ti se u apple storu uzimat jer su cijene abnormalnno visoke. Vjerojatno ćeš imat hrv meni, ali nisam siguran, pošto ja na svom mogu odabrat slovenski jezik, pretpostavljam da oni mogu odabrat hrvatski jezik.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Koliko je meni poznato Siri je kupljen od strane apple-a i razvijan nešto dalje. Dakle tehnički gledajući to nije njihova tehnologija. Opet.

( ˘͡ -˘͡)

4 2 hvala 0
14 godina
Bypass kaže...

Koliko je meni poznato Siri je kupljen od strane apple-a i razvijan nešto dalje. Dakle tehnički gledajući to nije njihova tehnologija. Opet.

{#} fail

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Sim-free cijene u Kanadi

16 godina

Priča mi počinje i staje na 3.5"

Hvala, ali ne hvala.

Ove ostale "senzacije" su gotovo nebitne.

Kvalitetna kamera je svakako dobra stvar.

2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Bypass kaže...

{#} fail

( ˘͡ -˘͡)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:01 (Bypass).
17 godina
neaktivan

Jadni simbijan fanboji nikako da skuže...Apple je ekperimentirao

sa glasovnom navigacijom još dok je nokija proizvodila gume

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 16:59 (vjeko).

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
vjeko kaže...

Jadni simbijan fanboji nikako da skuže...Apple je ekperimentirao

sa glasovnom navigacijom još dok je nokija proizvodila gume

Big Deal. I drugi su eksperimentirali s time.

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bypass kaže...

{#}

Znaci "tehnicki" gledajuci, kad nesto kupis, onda to nije tvoje? 

Koliko pateticnog jala...

14 godina
protjeran
ansha kaže...
Bypass kaže...

{#}

Znaci "tehnicki" gledajuci, kad nesto kupis, onda to nije tvoje? 

Koliko pateticnog jala...

Ansha, kako da ti objasnimo?

Ajde ovako. Kad ti učiteljica za domaću zadaću kaže da moraš napisati sastavak o svojoj obitelji. Ti platiš prijatelju 10 kn da napiše za tebe sastavak i da ti ga da. Da li je taj sastavak tvoj?

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Što ona ideja da to proguraju u Nizozemskoj im je propala.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice