Apple predstavlja novi iPhone

poruka: 472
|
čitano: 150.947
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavlja novi iPhone".
14 godina
neaktivan
Re: Apple predstavlja novi iPhone
qube kaže...

Tresla se brda, rodio se miš..

Nisu se tresla brda, a rodio se poboljsani model najtrazenijeg mobitela na svijetu.

14 godina
neaktivan
Ja mislim da je Steve Jobs to gledao IZ aplikacije ICLOUD posto se nije pojavio...malo sumnjivo???? Valjda ce bit na godinu sa iPhone5...???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma daj taj sifi ima toliko iritantan glas da je to za poludit, i još zamisli da neko može služat tvoje sms ili email, uuuu što će biti raskida veza i brakova kad slučajno ostane uključen sifi...!!!

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grzzi kaže...
zanimljivo da android fanovi koji su uvijek tupili o specifikacijama sad njurgaju zbog dizajna. Poboljšana četvorka ima vjerojatno najjači hardware trenutno. A5 u iPadu2 se pokazao bržim od exynoxa i snapdragona, do 64Gb rama, najjača dobavljiva grafika, ponajbolja baterija, kamera etc. Ponajbolja rezolucija i i dalje ponajbolji ekran. Ne odgovara svima 4 i vise inca dijagonale, nekima je i ovo preveliko za nositi. Dizajn nije nov ali su izrada i materijali i dalje top i generalno kvalitetniji od konkurencije. minimalan je i sa prirodnim materijalima (metal i staklo ) tako da ne zastarijeva. Dakle sa hw strane mana je samo to sto nije dobavljiv u vise velicina? sa sw strane iOS5 je u najgorem slucaju jednak najboljem konkurentskom OSu, a realno vjerojatno bolji i sa boljim izborom softa. I ja sam sa se nadao novom dizajnu, al nekako mi se veca dijagonala ne uklapa u koncept ... mozda cekaju 1920x1280 na 4.2 inča?? siri AI je najveca novost i prava revolucija koja dolazi. Napokon cemo moci razgovarati sa kompom kao u filmovima :D

Obožavam ovog tipa.

Exynos čipset ima najbolji CPU. GPU je lošiji nego onaj na iPadu 2, ali Apple redovito downclocka svoje čipsete na telefonima zbog baterije, tako da će CPU biti osjetno ispod Exynosa, a GPU ne znamo još.  '64GB rama',. Kamera upitna. Ponajbolja rezolucija još koji tjedan, ekran nije najbolji. Ne ogovara babama, a tebi će sigurno odgovarati kad bude na iPhoneu 5, pa ćeš onda to nazivati revolucijom.

1920x1280 na 4.2 inča? Jesi ti ozbiljan ili samo ret.ardiran?

'Napokon cemo moci razgovarati sa kompom kao u filmovima :D'

haha

BlueMax kaže...
qube kaže...

Tresla se brda, rodio se miš..

Nisu se tresla brda, a rodio se poboljsani model najtrazenijeg mobitela na svijetu.

Najtraženijeg prije godinu dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 1:51 (Dkc).
16 godina
neaktivan
Zapravo jos uvjek najtrazeniji. U zadnja tri mjeseca prodano dvadeset miljona iPhonova. Na Drugom mjestu Samsung sa svojim Galaxy II koji u pet mjeseci prodao deset miljona. Tako da teza vam ne stoji. http://m.techcrunch.com/2011/07/19/apple-smashes-through-iphone-sales-records-once-again-sold-20-34m-last-quarter/
I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koliko samo komentara, naravno radi se o appleovim uredjaju! vi koji ne volite apple sta sjedite pres kompom cijeli dan i cekate neku vijest da vidite sto je predstavio??! bas me zanima kada ce htc, samsung ili netko drugi ubacit kod sebe nesto slicno kao sto je SIRI, ali da onda ce opet bit apple je kopirao :D! svaka im cast, njihovim uredjajima sam super zadovoljan i ato je najbolje kad mi pukne ekran ili nesto sam si napravim jer je youtube pun samo appleovim uredjajima kao i ebay. ajd ti rastavi htc kad ti pukne staklo od pada s balkona :D. i jos nesto, netko je spomenuo da ne mozes ubuntu stavit na iphone, e pa ja ga imam na svome. cak mozes crackirat wep s iphoneom :D ali dobro! ako hoce taj koji kaze da nemoze, stavit cu mu ubuntu za 150 kn :)

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Zapravo jos uvjek najtrazeniji. U zadnja tri mjeseca prodano dvadeset miljona iPhonova. Na Drugom mjestu Samsung sa svojim Galaxy II koji u pet mjeseci prodao deset miljona. Tako da teza vam ne stoji. http://m.techcrunch.com/2011/07/19/apple-smashes-through-iphone-sales-records-once-again-sold-20-34m-last-quarter/

Ajfonova, nigdje ne piše kojeg modela točno.

15 godina
Dkc kaže...
microman kaže...

Jos poraznije za konkurenciju. Da ih pobjedjuju po par godina stari uredjaji...
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Dkc kaže...
microman kaže...

Jos poraznije za konkurenciju. Da ih pobjedjuju po par godina stari uredjaji...

Pa vjerujem da će se prodati više iPheova 4 nego 4S i kad dođe 4S.

17 godina
neaktivan
Po meni premalo novosti samo malo boostan iphone 4?veči ekran 3.8" bio bi odličan?Isti dizajn kso iphone 4?Žalosno kaj ima tako malo novosti.Mogli su dosta stvari bolje napravit kao novi dizajn,tanji,bolja prednja kamera,još neke novosti u Ios 5 ali ništa.Izgleda da je najbolje uzet svake dvije godine novi iphone ovo se ne isplati.Trebali su još maknut 16 model i prodavat 32 i 64 ali zašto nebi to naplačivali dodatno?Loše,loše.Još bi to bilo ok da je predstavljen u lipnju ali ne trebalo uzet skoro pola godine da bi predstavili nalo boostan iphone?Žalosno a i ovaj siri bi mogao za iphone 4.

0 0 hvala 0
16 godina

Radi siri i na iphonu 4, ali apple neda da se koristi.

A jel ne postoji neka druga aplikacija koja bi to isto radila? Znam da ih na androidu ima više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 8:21 (dejo6).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ne kužim kaj se svi čudite ko picek glisti?
Kad su izbacili 3GS niko nije sral a sad tolka drama.
Ok 3GS je za 3G model bil ogroman upgrade jer je 3G smeće ali sve jedno to je Apple i oni si to definitivno mogu priuštiti.
Sljedeći ili ti 5 bude imal isti HW ko 4S ali sa većim ekranom. 4S im je probna platforma za prelazak na 5 i dodatna zarada jer bez brige najmanje 50% glupana bude uzelo 4S.
Vrhunski odrađen posel i opet budu rekordne brojke prodanih uređaja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 8:23 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan

Appleov najveći problem je taj što je iPhone 4 predstavio 2010. godine. Konkurencija nikako nije mogla stići 3GS, unatoč gigahercnim procesorima i bedastoćama poput ekrana dijagonale većom od 4 inča. iPhone 4 je na tehnološkoj razini 2015. godine, tako da nitko nije mogao očekivati da će za godinu dana opet napraviti revoluciju.

Ali ipak jesu. Siri je proizvod iz budućnosti kojeg korisnici još ne razumiju. Dok će konkurencija imati sličan proizvod će proći pet godina, a dok će imati barem koliko-toliko funkcionalan na tragu iPhonea i cijelo desetljeće. iPhone 4S je opet bacio konkurenciju u očaj, što će ovi pokušati zamaskirati potpuno nepraktičnim glupostima poput 4.7 inčnog ekrana. Čemu to služi, džepnom projektiranju?{#}

Opet najbrži, s najdužim trajanjem baterije, najboljim ekranom, najboljom tehnologijom osjeta na dodir, najboljom kamerom, najboljim OS-om i ponudom softvera.

12 12 hvala 1
17 godina
Srđela kaže...

Staro ali dobro hahahaha

16 godina
NEW_MAN kaže...

Ok 3GS je za 3G model bil ogroman upgrade jer je 3G smeće ali sve jedno to je Apple i oni si to definitivno mogu priuštiti.
Sljedeći ili ti 5 bude imal isti HW ko 4S ali sa većim ekranom. 4S im je probna platforma za prelazak na 5 i dodatna zarada jer bez brige najmanje 50% glupana bude uzelo 4S.

Slažem se, baš čitam komentare po engadgetu & dailytech-u, hrpa ljudi ogorčenih jer su očekivali Ip5, a realno gledano napravili su samo jači iP4, kao i 3GS nakon 3g-a..

15 godina
Netko je pricao da mu je 4" previse,tj. da ce tad mob bit prevelik.Ja imam SE Arc i stavim ju do iP4 i zmas koliko je veca?Pola nokta,nesto sto u ruci skoro niti ne osjetis.Ali to je vama previse,msm ljepo je da osjetis 0.5 cm,al rec da je takav mob onda prevelik je glupost.
This post is signed by Ivanoile
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
= Principi ili nemogucnost dobavljanja enginea/sourcea?

Nemogućnost dobavljanja sourcea.

A i oko bobby-a kotticka se vjerojatno pojavljuje crna duševna energija čim on čuje riječ open source.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
Perfeshunul kaže...
NEW_MAN kaže...

Slažem se, baš čitam komentare po engadgetu & dailytech-u, hrpa ljudi ogorčenih jer su očekivali Ip5, a realno gledano napravili su samo jači iP4, kao i 3GS nakon 3g-a..

Naravno, iako vjerujem da je iPhone 5 do pola spreman, ali ako bi ga objavili ne bi imali mnogo toga za pokazati slijedece godine, iako su barem po meni cudotvorci.  Koristim defy i Android, ne napadajte me, volim obje platforme i ono sto pruzaju ali do sada sto se tice cvrstoce i ergonomije samo su mi dva modela sjela , jedna motorola defy i svaki iPhone. 

Da ne govorim o touch tehnologiji, smoothnesu ( glupavo napisano znam) displeja. Kvaliteti fotografija, brzini samog uredjaja ( sta je LAG ) itd....

Sto se tice funkcionalnosti ne vidim sta to moze android a ne moze iPhone. Ne kazeme da ne postoje stvari koje iPhone ne moze ali kazem da to meni nije bitno uopste. Kao i auto, ja cu uvijek kupiti ljepse suto koje nije totalno smece po performansama ali se necu zamarati ze mene nebitnim detaljima. 

Licno vjerovatno necu biti glupan i uzimati 4S, pogotovo sto cu moci sve na 4 pokrenuti sto i na 4S osim one igre sasave.

5 sekundi duze cekanja loading screen-a mi ne znaci nista ( koristim PC 20 godina pa sam se navikao ) 

Odlican potez koji niko ne spominje je besplatna dostupnost 3G ( na BUG-u pise 3GS ) modela, iako sam skoro pa siguran da je 3G u pitanju. Valjda cemo i mi u Evropi vidjeti odraz toga za godinu ili dvije.

It's so deep how can you be so shallow
17 godina
scorpion667 kaže...

Cijene dionica Apple-a su već pale -> link.

Odlično vrijeme za kupovinu ako uzmeš u obzir 52-week high, a potom prodati nakon predstavljanja IP5. Bit će to oko 25% u par mjeseci, a nakon toga samo lagano za dejtrejdanje... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
17 godina
neaktivan

Za ljude koji imaju 3GS i koji ce produziti ugovor odlicna nadogradnja. Inace su me malo razocarali, jer sam ocekivao iPhone 5, ali za Apple nista neocekivano.

Za nas developere super stvar. Unutra je jaci stroj, igre ce biti ljepse..jedva cekam! {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
Sinatra kaže...

Appleov najveći problem je taj što je iPhone 4 predstavio 2010. godine. Konkurencija nikako nije mogla stići 3GS, unatoč gigahercnim procesorima i bedastoćama poput ekrana dijagonale većom od 4 inča. iPhone 4 je na tehnološkoj razini 2015. godine, tako da nitko nije mogao očekivati da će za godinu dana opet napraviti revoluciju.

Ali ipak jesu. Siri je proizvod iz budućnosti kojeg korisnici još ne razumiju. Dok će konkurencija imati sličan proizvod će proći pet godina, a dok će imati barem koliko-toliko funkcionalan na tragu iPhonea i cijelo desetljeće. iPhone 4S je opet bacio konkurenciju u očaj, što će ovi pokušati zamaskirati potpuno nepraktičnim glupostima poput 4.7 inčnog ekrana. Čemu to služi, džepnom projektiranju?{#}

Opet najbrži, s najdužim trajanjem baterije, najboljim ekranom, najboljom tehnologijom osjeta na dodir, najboljom kamerom, najboljim OS-om i ponudom softvera.

Zbog ovakvih kao ti postoje predrasude o Apple korisnicima. Znas ono, "stado", "zaludjenost", "fanatizam" itd...

Ako si vec zaljubljen u iPhone, nemoj mu stvarati negativnu reklamu. 

15 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Valjaš nebuloze,kao i obično...Da smo apple i Ostale stavili na istu startnu liniju,vidjeli bi tko bi se gušio u prašini.Apple je u tajnosti krao tuđe patente,nešto malo i sam dodao,a vidjeli smo tehnološki napredak budućnosti,naspram one slavne antene,koji nisi smio taknuti.Izgled je prilično dobro izveo i ...VOILA..!!!..evo revolucije!!!.. ali ipak na sreću,onih povodljivih i nesklonih objektivnom razmišljanju..

svu tu prednost koju spominješ,Samsung je već pomeo,a i nadj***o Apple,a dokaz tome je Appleovo grčevito iznuđivanje zabrane prodaje Galaxyja u Europi..guza žvaće gaće jer je Samsung tehnološki,dizajnom,mogućnostima i ostalim pomeo Apple.

što se tiče tehnoloških bisera..tu jedino blista Apple,a argumenat,niti jedan nisi naveo protiv konkurencije.

ovo zadnje je čista laž..dobro i ti znaš,jer ne možeš odoljeti pljuckanju..{#}

15 godina
neaktivan
microman kaže...

Mislim da bi bilo realnije da si naveo UKUPNO PRODANU cifru SAMSUNG-A, jer iPhone nije jedan nego tu su uracunati i 3GS od 8GB i iPhone4 u svim varijantama. Dakle pravi bi odgovor bio da je iPhone prodan u 20 miliona a Samsung u NAGADJAM 1XX miliona primjeraka kada se uzmu svi modeli u obzir!!!!

Kakva bi slika prodaje bila da postoji samo jedan model Samsunga ili nekog drugog proizvođača??

BTW - ne volim Samsung...a ni iPhone!!! :D

14 godina
neaktivan
Dkc kaže...
microman kaže...

Ukljuci logiku. Ako se u 3 mjeseca prodalo 20mil iPhonea a u 5 mjeseci 10mil Galaxija onda bi iPhone bio najtrazeniji mobitel i da ima 4 aktualna modela tj. svaki od njih. Ja nisam ljubitelj iPhonea niti bi ikad kupio nesto sto se naziva multimedijalnim a nema USB, ali isto tako nisam glup da se nekim kvazi argumentima i nelogicnim pitanjima borim protiv sirovih brojeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 9:35 (BlueMax).
14 godina
neaktivan
Dkc kaže...
grzzi kaže...
zanimljivo da android fanovi koji su uvijek tupili o specifikacijama sad njurgaju zbog dizajna. Poboljšana četvorka ima vjerojatno najjači hardware trenutno. A5 u iPadu2 se pokazao bržim od exynoxa i snapdragona, do 64Gb rama, najjača dobavljiva grafika, ponajbolja baterija, kamera etc. Ponajbolja rezolucija i i dalje ponajbolji ekran. Ne odgovara svima 4 i vise inca dijagonale, nekima je i ovo preveliko za nositi. Dizajn nije nov ali su izrada i materijali i dalje top i generalno kvalitetniji od konkurencije. minimalan je i sa prirodnim materijalima (metal i staklo ) tako da ne zastarijeva. Dakle sa hw strane mana je samo to sto nije dobavljiv u vise velicina? sa sw strane iOS5 je u najgorem slucaju jednak najboljem konkurentskom OSu, a realno vjerojatno bolji i sa boljim izborom softa. I ja sam sa se nadao novom dizajnu, al nekako mi se veca dijagonala ne uklapa u koncept ... mozda cekaju 1920x1280 na 4.2 inča?? siri AI je najveca novost i prava revolucija koja dolazi. Napokon cemo moci razgovarati sa kompom kao u filmovima :D

Obožavam ovog tipa.

Exynos čipset ima najbolji CPU. GPU je lošiji nego onaj na iPadu 2, ali Apple redovito downclocka svoje čipsete na telefonima zbog baterije, tako da će CPU biti osjetno ispod Exynosa, a GPU ne znamo još.  '64GB rama',. Kamera upitna. Ponajbolja rezolucija još koji tjedan, ekran nije najbolji. Ne ogovara babama, a tebi će sigurno odgovarati kad bude na iPhoneu 5, pa ćeš onda to nazivati revolucijom.

1920x1280 na 4.2 inča? Jesi ti ozbiljan ili samo ret.ardiran?

'Napokon cemo moci razgovarati sa kompom kao u filmovima :D'

haha

cpu je lošiji? možda da oboje vrte bloatani android, al i to je upitno ... :D gpu je barem duplo brži nego na SG2 koji je trenutno najjači android koji možeš kupiti, ako je SGX540MP2 isto ili slično što i SGX543MP2

sve ostalo što sam naveo stoji, baterija, kamera ( i do sad je bila ponajbolja ) ... ekran je za 3.5 inča i dalje izuzetno kvalitetan i usporediv sa bilo čime na tržištu. U narednim mjesecima izaći će neki modeli koji će koristiti ekrane ukupno više rezolucije, drugačije tehnologije sa upitno boljim prikazom, al reći da je retina loša u bilo kojem smislu u ovom trenutku je glupo.

1920x1280 bi bilo ponovno duplanje dijagonale, kao što je apple napravio sa prelaskomsa 3 na 4 možda bi ovolika rezolucija na 4.5 inča recimo bila nemoguća i bespotrebna, al možda i ne bi ... pojavljuju se sve gušći ekrani a glavni ralzog zašto mi je petica sa 4 i više inča ekrana bila malo vjerojatna u ovom trenutku je to što na tržištu nema ekrana koji ima isti omjer a bolju rezoluciju ili kvalitetu prikaza. 

pročitaj neki od prvih dojmova za siri ... i apple prezentacija gdje stvar izgleda stvarno korisno ... ništa slične funkcionalnosti ne postoji kod konkurencije ... još. hoće li uhvatiti korjena neznam, osobno mislim da je ta tehnologija idealna za kontroliranje kućnih sistema, audio, tv, automobil i slično, te ljudi sa oštećenim vidom ... međutim ako je implementacija napokon dobra moglo bi uhvatiti korijenje i među običnim pukom koji ne voli puno tipkati.

dakle uređaj je po specifikacijama hw i sw izvrstan, teško da može biti bolji u ovom trenutku. Slažem se ipak da su nakon preko godinu dana trebali napraviti tj ponuditi još jedan dizajn i veličinu uređaja ( iPhone 5 ) jer očigledno je dizajn ipak svima najvažniji, pa i apple haterima premda ne žele da se to misli. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 9:41 (grzzi).
16 godina

koja bajaderica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a nisu oni blesavi koliko god ih netko volio il mrzio, inače nebi napravili ovo šta jesu od kompanije i svojih proizvoda, šta god mi mislili o tome

zašto mjenjati konja koji vodi u utrci, veći ekran, brži procesor, grafika? čemu uopće sve to dok prodaješ izvrsno postojeći uređaj, 

siguran sam da imaju još aseva u rukavu al nema ih smisla izbacivat toliko brzo da konkurencija brže-bolje napravi kopiju,,  i tako sa izbacivanjem smartphonea su napravili totalnu pomutnju na tržištu mobitela u tako kratkom periodu da se većina njih nije uspjela snaći,, tko je prije 4-5 godina mogao zamisliti da će u jednom mobitelu imati takvu snagu i toliko mogućnosti od raznih aplikacija, neovisno za šta će ih koristiti,,

e sad, samo treba biti pametan i dovoljno brz pa iskoristiti mobućnosti za izradu aplikacija za mobilne platforme,, svaka čast dečkima koji su to već napravili,, neovisno jel to iOS, Android, il nešto peto

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 10:02 (bus).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači Appleu je trebalo godinu i pol kako bi izbacili mobitel koji identično izgleda starom modelu (budući da Apple fanovima dizajn uopće nije važan), podebljali procesorsku snagu kako bi se mogao mjeriti sa GS2 (koji je koliko na tržištu?) i ubacili dorađeniju verziju android voice actionsa. I odjednom je to dovoljno za Appleove fanove, 4s se predstavlja kao odličan korak u strategiji Applea, kao lider gornjeg segmenta smartphone tržišta. Da ne spominjemo da voice recognition nije niti izdaleka dovoljno razvijen kako bi omogućavao opuštene razgovore sa vašom virtualnom tajnicom, ukoliko ne pričate savršeni engleski moglo bi doći do velikih frustracija (govorim kao netko tko se susreo sa min. desetak različitih voice recognition sustava, među kojima je bilo i par visokokvalitetnih automobilskih sustava) 

Kao netkom tko traži update na novi smartphone, meni je Appleova najava totalno razočaranje, ne zbog toga što patim na to da mi mob ima novi i trendovski dizajn, već zbog toga što je iphone 4s zastario uređaj i prije nego što se pojavio na tržištu. Tehničkim karatkteristikama je slabiji od GS2 u mnogim područjima, a prema svim najavama, Nexus Prime i novi HTC trebali bi ga ostaviti u prašini (uzmimo kao primjer ekran Nexusa Prime - veće diagonale je nego kod 4s, HD rezolucija, gustoće piksela 320ppi i sve to u prekrasnoj AMOLED tehnologiji).

Meni stoga ostaje jedino na čekam 11.10. i zajedničku najavu Googlea i Samsunga, a svim iPhone fanovima želim sretno sa svojom "novom" igračkom.

8 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanimljivo kako je dual core do jucer, od strane nekih uvazenih forumasa, bio nepotreban i samo povecavao potrosnju, a sad je preko noci postao savrsenstvo i najnapredniji hardware. takodjer je zanimljivo kako je apple autonomiju kojom se do sada ponosio stavio u drugi plan na prezentaciji. nije mi jasno jel kraca autonomija korak unatrag ili unaprijed? ali ajde, sad iPhone ima snage na desktopu drzati i aktivne stvari poput widgeta a ne samo ikonice. moglo bi i to uskoro iz "nepotrebnog kica" prerasti u nesto revolucionarno i must have.

9 2 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...

pročitaj neki od prvih dojmova za siri ... i apple prezentacija gdje stvar izgleda stvarno korisno ... ništa slične funkcionalnosti ne postoji kod konkurencije ... još. hoće li uhvatiti korjena neznam, osobno mislim da je ta tehnologija idealna za kontroliranje kućnih sistema, audio, tv, automobil i slično, te ljudi sa oštećenim vidom ... međutim ako je implementacija napokon dobra moglo bi uhvatiti korijenje i među običnim pukom koji ne voli puno tipkati.

Sa novim iphone-om Apple lovi vrh i sad opet ima SP koji je jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Ali ovaj siri je čista kopija Android voice actions (ja sam ga imao na 1.6 verziji Android-a, ne znam ako ga ima ranije).

Sumnjam da će to raditi sa istočno-europskim naglascima engleskog. Isto kao što se muči i Android voice actions ako ne govoriš savršeni engleski (ili nemaš neki čudni naglasak).

Evo što sve može Android voice actions, pa ćeš po tome vidjeti da su potpuno iste tehnologije, mislim da AVA ima čak i više opcija, a ako te ne zadovoljava AVA ima ih na marketu jedno 10-tak koji rade jedno te isto (možda neki imaju malo bolje voice recognition algoritme)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice