Anonymous napada Facebook 5. studenog?

poruka: 212
|
čitano: 34.284
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Anonymous napada Facebook 5. studenog?".
15 godina
neaktivan

Sa facebook-om se uvijek nesto desava na dan mog rodjendana - 5.11

Btw kako ce mi mawe swatke cestitati rodjednan ako danas napadnu fejs xD ahahhah to nisam razmisljao 

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Anonymous napada Facebook 5. studenog?
razer1911 kaže...
proćerani kaže...

Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.

hmm kolko godina imaš? kakve gluposti pišeš,jel se zapitaš danas kakvo je društvo opcenito,kako se ljudi ponašaju,kako se prije izlazilo van,kako se družilo..danas više od polovice klinaca nezna šta je život.sa 15 i 16 godina sam se vozio biciklom sa prijateljima isli smo krali trešnje igrali na ulici nogometni tenis,uvjek smo se okupljali ista ekipa i bilo nam je super,a danas izadem van i gledam zabljuvane klince kako se opijaju i kako si umišljaju da su starij.osobno mislim nije fejs kriv za sve to,ipak sve su generacije gore i gore svatko ima internet i na njemu šta poželi,šta ces vani kad mozes bit u kući i debljat se ko krmak uz kompjuter logicno?
Nemoj nas nazivat glupima,nego malo bolje razmisli o tome šta si napisao i žalosno je što si od onih ljudi koji misli da se danas bolje živi,nego prije.

Imam 16 godina i ne vidim zasto bi ja danas krao trsnje nekom,kad ih mogu kupit di oću,bicikl nemam nikakve potrebe vozit.Sta ti mislis da mi ne izlazimo ili slicno?ne pricaj gluposti,ako je netko nedruzeljubiv,nac ce nesto drugo osim fejsa.zivimo vjerojatno bolje nego prije,jer imamo manje obaveza,sve nam je pristupacnije i lakse,sa nekih 16-17 god vec si odrasto,a prije sa ohoh.i ove fore da netko markira zbog fejsa ili ne izlazi van su takva je*ena gluparija da je to strasno,rade cu markirat i ne ic van zbog BF3 ili LoL-a,nego fejsa,sta imas radit na njemu da bi zelio bit cjelo vrijeme na njemu. Evo jos jedna prednost,u godinu i pol sam poslo mozda 20 poruka preko mobitela sve skupa,sve ide preko fejsa,ako imas smartfon jos bolje,odmah vidis cim ti netko posalje.
Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma dajte, da je samo tako Facebook srušit onda bi to svi na svijetu radili!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

remember remember the fifth of November! {#}

Zasad ništa od osvete, Zucker šljaka!

Early adopter
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.

Mi smo zadaću prepisivali 5 minuta prije sata xD

A šta je trebalo poslikat i mailat (danas vjerojatno malo tko od vas koristi u tolikoj mjeri mail, svi face).. E sinko, mi smo ti tad kupovali skenere da bi se išta vidjelo. Pa kad trebaš skenirat 15 stranica bilježnice, a to traje po 15 minuta... Jer vrhunac fotoaparata na mobitelu je bio Siemens sa VGA kamerom. A moglo se to i kompaktnim fotićima rješiti, ali to su neka druga vremena bila ;)

Ma mene osobno zaboli neka stvar što klinci danas vise na tom fejsu. Samo mi ih je žao što neće proživjeti što smo mi proživjeli. Eh kad se sjetim nogo tenisa {#}

16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
proćerani kaže...

A šta je trebalo poslikat i mailat (danas vjerojatno malo tko od vas koristi u tolikoj mjeri mail, svi face).. E sinko, mi smo ti tad kupovali skenere da bi se išta vidjelo. Pa kad trebaš skenirat 15 stranica bilježnice, a to traje po 15 minuta... Jer vrhunac fotoaparata na mobitelu je bio Siemens sa VGA kamerom. A moglo se to i kompaktnim fotićima rješiti, ali to su neka druga vremena bila ;)

Ma mene osobno zaboli neka stvar što klinci danas vise na tom fejsu. Samo mi ih je žao što neće proživjeti što smo mi proživjeli. Eh kad se sjetim nogo tenisa {#}

nogo-tenis preko sjene od strujnog kabela koji prolazi preko ceste {#}

koliko ja vidim FB jos uvijek radi.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Možda je ovo pokušaj zastrašivanja da Facebook podigne mjere osiguranja, a sutra kada spuste mjere osiguranja onda će vjrojatno hakirat.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IT'S ALIVE!!!

{#}

Long live Open Source and GNU/Linux!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
EchoOne kaže...

nogo-tenis preko sjene od strujnog kabela koji prolazi preko ceste {#}

koliko ja vidim FB jos uvijek radi.. 

Hahahhaha xD

Bilo je i toga u slučajevima nužde. U nas je i cesta bila popucala pa bi malo se ukoso naredili i tako igrali :D

A mi smo od susjeda koji je gradio kuću uvijek uzeli malo cigle pa bi ju pola izgulili samo za crtanje igrališta xD

A što se tiče pračke, mi se nismo međusobno gađali da nekom oko iskopamo (jer bi me otac satro do temelja da sam to probo), nego smo išli u polje pa bi postavili neke mete i gađali. A jedno vrijeme smo čak i ptice na dalekovodu pokušavali pogoditi, ali su najčešće bile previsoko za kućne pračke xD

15 godina
ako sruse fejs onda ce svi otici na Google+. i opet smo na pocetku... ali bilo bi mi drago da ga sruse jer su mi vec dosadile one l00dache koje se slikaju u wc-u pa si povecaju grudi sa photoshopom..obicno to ispadne katastrofa :D

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fasciniraju me i jedni i drugi i treći.

1. oni koji govore da je face zlo, da otuđuje ljude, da treba uništiti jer eto ljudi tako provode vrijeme, realno koga boli ona stvar što i tko nešto radi sa svojim životom? Koga briga jel ta osoba izlati van, igra nogomet, voli čitati, gledati TV, biti na kompjuteru, njegov život, stvarno mi nije jasno zašto se drugi zamaraju nečijim životima. Da mi bar netko argumentirano odgvori što ima od toga da upravlja tuđim životom i određuje što je dobro a što loše.

2. ovi jedni govore kako je super bilo prije jer smo igrali se vani, skrivača bla bla, pa drugi da je bolje sada jer je sve lakše, pa treći da je bilo najbolje kada nisi imao vodovod pa si morao do izvora po vodu, pa četvrti da je najbolje kada nije bilo struje jer su se svi ševili, gluposti, sve ide prema naprijed nikada više neće biti LP ploća u komercijalnoj uporabi, VHSa, videoteka, pa uskoro DVDa i tako, malo po malo, da naravno sav napredak jednostavno to jamči, veće otuđivanje, manje druženja, uskoro vjerojatno još manje, ali to je proces i neće ga zaustaviti niti neki anonymusi niti netko da sruši cijeli internet, sigurno se neće djeca igrati kao mi nekada jer to je prošlost, kao što mi kada smo bili djeca nismo morali u drugo selo po vodu

3. ali kada vidim tu klince koji pišu kako su se "mladi otuđili"  {#} , pa nekima dlake nisu počele rasti oni govore da je face ili nešto zlo, jer eto mladež se promjenila. ali to uglavnom oni koji uvijek moraju biti u kontri i bezobrazni jer to donosi jeftinu popularnost koja međutim traje veoma kratko.

4. facebook ima toliko servera da sve to blokirati, ajde ajde, pa nisu amateri, a sigurno anoynimci ili kako već nemaju dovoljan broj ljudi da to srede. a ovo kako neki pišu o provaljivanjima u baze {#}  prejako kako danas svatko misli da je cracker.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dturko kaže...
ako sruse fejs onda ce svi otici na Google+. i opet smo na pocetku... ali bilo bi mi drago da ga sruse jer su mi vec dosadile one l00dache koje se slikaju u wc-u pa si povecaju grudi sa photoshopom..obicno to ispadne katastrofa :D

Gle, ako ga i sruše, to će bit na par sati, najviše par dana. U to vrijeme neće bit masovnog prelaženja na Google+.

Long live Open Source and GNU/Linux!
16 godina
dturko kaže...

ja takvih nemam na svom facebooku...neznam od kud vam to i skim se vi to družite! {#}

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 12:43 (Tionio).
15 godina
Tionio kaže...
dturko kaže...

ja takvih nemam na svom facebooku...neznam od kud vam to i skim se vi to družite! {#}

ne druzim se s njima. upoznao sam ih jedanput i pitale su me za prijatelja. izbrisao bih te l00dache ali necu jer se svaki put nasmijem kada pogledam njihove slike i plocice u wc-u koje prate njihovu liniju grudi xD
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

i nakon 7 godina jos se vidi boja na cesti što smo zafarbali :D

13 godina
neaktivan
dturko kaže...
{#}

ne druzim se s njima. upoznao sam ih jedanput i pitale su me za prijatelja. izbrisao bih te l00dache ali necu jer se svaki put nasmijem kada pogledam njihove slike i plocice u wc-u koje prate njihovu liniju grudi xD

link

15 godina
draskon kaže...
dturko kaže...
{#}

link

Necu ti dat link jer na taj nacin krsim njenu privatnost.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 13:31 (dturko).
15 godina
neaktivan
daj shvatite već jednom, nije fejs kriv što djeca ne izlaze van, zapravo, za to su krivi roditelji i tehnologija općenito, a fejs daleko daleko poslije, i nisu djeca sva po kućama, na fejsu, djeca ovdje na selu normalno se igraju vani i uživaju. I ja se sjetim svog djetinjstva, nogotenisa, grupa traži grupu, po cijelom selu, pa igrali skoro do jutra, nogometa od jutra do mraka, to su bili dani, ali ne morate facebook kriviti za to što djeca ne izlaze. Male lOoOdache ne treba komentirati, one su neki svoj svijet.
EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima

6 0 hvala 0
15 godina
dturko kaže...

Ja ne kršim.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...
dturko kaže...

Ja ne kršim.

Wat? Datz all?

Ček diz

{#}

Nothing lasts forever
15 godina
Fake_Alert kaže...
DamageHigh kaže...
dturko kaže...

Ja ne kršim.

Wat? Datz all?

Ček diz

{#}

ma ima jedna slika u kojoj si je povecala grudi sa photoshopom(ali izgleda kao da nema iskustva niti sa paintom). izgleda da je maknula.
15 godina
Fake_Alert kaže...
DamageHigh kaže...
dturko kaže...

Ja ne kršim.

Wat? Datz all?

Ček diz

{#}

Kaj ja znam. To je ime koje je naveo prije nego je editirao post...

16 godina
dturko kaže...

ma ima jedna slika u kojoj si je povecala grudi sa photoshopom(ali izgleda kao da nema iskustva niti sa paintom). izgleda da je maknula.

Tek sam sad skuzio, procitaj opis profilne

" KAJ MOGU KAD SAM MaWa ŁooD@cHa
(I u badicu sam!!) "

{#}

Nothing lasts forever
13 godina
protjeran
Lol,pa i ja i svi moji prijatelji igramo nogomet i nogo tenis u slobodno vrijeme,na fejsu se dogovorimo kas i di i gotovo,inace rukomet treniram i imam puno za ucit,jedva nadem vremena za igrice a kamoli da cu cjeli dan visit na fejsu,vise sam na forumu nego na fejsu.
Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas je opipavanje terena.....a sutra će napast!!!! al čisto sumnjam da će facebook past!!! pa ne rade neke budale tam da se ne bi znali obranit!!!

1 0 hvala 0
15 godina

Ništa oni ne napadaju, niti opipavaju (bar što se facebooka tiče)..

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ništa oni ne napadaju, niti opipavaju (bar što se facebooka tiče)..

napad krece 21:00 po CET-u

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dturko kaže...

to nema veze s FB nego s udarom na banke.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice