Android 4.4 zvat će se KitKat

poruka: 31
|
čitano: 5.402
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 4.4 zvat će se KitKat".
14 godina
Android 4.4 zvati će se KitKat

Ruganje Applea

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
18 10 hvala 0
13 godina
Android 4.4 zvati će se KitKat

Have a break, have a KitKat! :D

It's not how good you are, it's how good you want to be.
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android 4.4 zvati će se KitKat

Rugala se sova sjenici .... {#}

Očito ih jaako svrbi ,čim su ovako brzo reagirali.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:46 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...

Ili nisi razumio ili?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina

hahha predobro {#} a taj break je svako malo !

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ili nisi razumio ili?

Ili nisam razumio šta? Zayebavamo se ,ništa drugo.

Jeste da je Nestle očito sponzor ,ali ime je ... bože sačuvaj.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:50 (kizo2703).
17 godina
kizo2703 kaže...

Odlican marketinski potez od strane Googla! btw. zasto mi crome silom zeli prevoditi ovaj forum pod tvrdnjom da je language: serbian. prije se to nije dogadjalo...

15 godina
sudy_freak kaže...

Ruganje Applea

Top comment, crko sam... 

Kako su ih skinuli hahahahhah !

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina

Ja čekam verziju Čokolino do tada ostajem na Nokiji ,LOL

8 3 hvala 0
17 godina

Ovakvu vijest bi ocekivao procitati na newsbaru.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: Android 4.4 zvat će se KitKat
mce64 kaže...

Idu abecedom, Č su već preskočili {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
sudy_freak kaže...

Ili nisi razumio ili?

Ili nisam razumio šta? Zayebavamo se ,ništa drugo.

Ime je prekul.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Neću komentirat ime ali Nestle nije sponzor jer nije novac uključen. Samo dogovor o suradnji.

14 godina
neaktivan

Citat sa index.hr:

"Prvi izbor su vjerojatno bile "Krashotice" ali iz Kraša su ih odbili, tak da je izbor pao logično na KitKat"

Nasmijalo me možda više no što je trebalo {#}

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
16 0 hvala 4
16 godina
Quiem kaže...

Neću komentirat ime ali Nestle nije sponzor jer nije novac uključen. Samo dogovor o suradnji.

{#} dogovor o suradnji između dvije kompanije u koji nije uključen novac. Gdje ti živiš?? Wake Up!

16 godina
neaktivan
Quiem kaže...
kizo2703 kaže...

Ne znam o novcu, samo znam da je Google dobio pravi na ime KitKat, a Nestle će u svojim proizvodima dijeliti kupone za Nexus uređaje i bonove za aplikacije s Playa.

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
Re: Android 4.4 zvat će se KitKat
mce64 kaže...

A jesam se nasmijao.. :D

www.fontovi.net
15 godina
neaktivan

Zanima me Appleov komentar na ovo 10.9. ;) 

 -- || \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da će ovo biti Googleov komentar na Appleov 10.9. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dastefan kaže...
Quiem kaže...

{#} dogovor o suradnji između dvije kompanije u koji nije uključen novac. Gdje ti živiš?? Wake Up!

http://www.androidpolice.com/2013/09/03/google-nestle-and-android-4-4-kitkat-heres-how-it-all-went-down/

Nikad ne pričam napamet. 

16 godina

A ono što iz te "suradnje" dobivaju i Nestle i Google je kikiriki?

14 godina
protjeran

Jedni drugima peglaju besplatni marketing i to je to.

Puno draže mi je videti ovak nekaj, nego da jedni druge pljuju i tužakaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Glupo mi je da se Android tako "komercijalizira" kao da je Google neka mala siromašna firma. Nadam se da početna stanica u internet pregledniku neće biti Nestle.com a Android pretrpan "zgrabi čokoladicu" igricama i nestle widgetima. Nestle je u svijetu jako nepopularna firma zbog izjava da voda nije temeljno ljudsko pravo i da je GMO bolji od prirodne hrane. Još malo pa će nam i zrak naplaćivati a vodu ćemo piti samo flaširanu. KitKat je ok ime ali zašto baš omraženi Nestle... Možda Milka i Snickers dođu na red? Genijalan marketinški potez za obje firme ali ostavlja loš dojam o Androidu jer nitko ne voli brendirani softver. Prvo što ljubitelji Androida naprave nakon kupnje novog mobitela je da stave čisti nebrandirani Android ROM. Ipak to je samo naziv i ništa više, nadam se.

Mnogi su ostali razočarani jer su očekivali Android 5.0 (Key Lime Pie) koji je prema nagađanjima trebao donesti velike promjene, bolje performanse i manje zauzeće RAMa. Manja brojčana oznaka znači manje nadogradnje.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 1:11 (DragonShit).

1 4 hvala 0
14 godina

Jedva čekam da ova suradnja zaživi.

Poznavajući Google, a i veličinu kopmanije, odnosno imena kao što je Nestle, ovo će biti velika stvar.

Čini mi se da je ovo dugo pripremano i da nam sada, što smo bliže daju sve više informacija.

Jučer je osvanula "službena" stranica KitKata

http://kitkat.com/index-mobile.html#/home

Koja osim što je vrhunski i savršeno dizajnirana odaje puno toga.

Kada pogledate, mislim da će biti jasnije o čemu govorim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 9:06 (sudy_freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Quiem kaže...
dastefan kaže...
Quiem kaže...

http://www.androidpolice.com/2013/09/03/google-nestle-and-android-4-4-kitkat-heres-how-it-all-went-down/

Nikad ne pričam napamet. 

Pajdo, dastefan ti hoće reći da će izvući hrpu love i jedan i drugi iz toga, a ti mu pokušavaš objasniti da jedan drugom nisu ništa platili.

Znači 2 različite stvari. Google nije platio Nestleu za ime, a nije ni Nestle Googleu, no s obzirom na zgodan marketinški trik, oboje će zaraditi hrpu love od nas kupaca.

Shvaćaš?

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina

Ma ne nisam mu to pokušavao reći da će izvući hrpu love iz toga, ali to je krajnji rezultat dogovora. Nego sam mislio da to što nisu to riješavali novcem nego razmjenom usluga dođe na isto. Ja tebi napravim nešto pa mi ti platiš, pa ja tebi platim isto toliko da ti meni nešto napraviš, ili u ovoj verziji, ja tebi napravim, ti meni u istoj vrijednosti, pa nemoramo fizički baratat novcima i petljat sa računima i poreznom. Koja je razlika? U prvoj je uključen novac u drugoj nije? Bezveze je reći da novac nije uključen pogotovo u dogovoru dvije kompanije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 8:26 (dastefan).
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Pajdo, dastefan ti hoće reći da će izvući hrpu love i jedan i drugi iz toga, a ti mu pokušavaš objasniti da jedan drugom nisu ništa platili.

Znači 2 različite stvari. Google nije platio Nestleu za ime, a nije ni Nestle Googleu, no s obzirom na zgodan marketinški trik, oboje će zaraditi hrpu love od nas kupaca.

Shvaćaš?

Pajdo, onda se tvoj pajdo krivo izrazio pokušavši me ispravit. Ako i Google nešto zaradi od toga što mu je kodno ime za OS KitKat onda će to bit kap u moru. Osobno vjerujem da su to napravili jer im je fora i jer mogu.

13 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Pajdo, onda se tvoj pajdo krivo izrazio pokušavši me ispravit. Ako i Google nešto zaradi od toga što mu je kodno ime za OS KitKat onda će to bit kap u moru. Osobno vjerujem da su to napravili jer im je fora i jer mogu.

Izrazio se on krivo ili ne, samo kažem što je htjeo time reći. Da se mogo bolje izrazit, to je istina ;)

Tako se to radi sa velikim igračima. Pogledaj koliko samo reklama za CocaColu imaš. Prođeš gradom, pa na svakom onom hladnjaku, na kiosku, kafiću imaš sigurno jednu CocaCola reklamu. I masa ljudi kad ne zna šta bi popila, kaže mahinalno "ma daj mi jednu kolu".

Da je 1% veća dobit, na te brojke, to su milijuni ;)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Da je 1% veća dobit, na te brojke, to su milijuni ;)

Edit.

97% zarade Googla su direktni relevantni oglasi koje prodaje. Ovo je samo free reklama na čokoladicama koju su lako mogli platit ali nisu jer je Nestle vidio da je ipak on dobio bolju reklamu jer radi sa Googlom i svi su to prenjeli. Dakle za njih je ovo samo "ajmo jer možemo" i neće se ni spomenit u izvješću nagodinu jer neće biti nikakve direktne/indirektne zarade.

I da znam da ćeš napisat da kompanije rade stvari radi zarade ali ima ih par koje s vremena na vrijeme naprave nešto zbog čega nemaju direkt/indirekt zaradu i Google je jedna od njih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:10 (Quiem).
13 godina
neaktivan
Quiem kaže...

97% zarade Googla su direktni relevantni oglasi koje prodaje. Ovo je samo free reklama na čokoladicama koju su lako mogli platit ali nisu jer je Nestle vidio da je ipak on dobio bolju reklamu jer radi sa Googlom i svi su to prenjeli. Dakle za njih je ovo samo "ajmo jer možemo" i neće se ni spomenit u izvješću nagodinu jer neće biti nikakve direktne/indirektne zarade.

Da, ali da nema ljudi koji koriste Android i Google općenito, nebi bilo ni tih oglasa. Kažem, možda bude 1% ljudi više zbog ovog KitKat ugovora, možda 0.5%.. i opet je to više korisnika, više interesa za oglase i više zarade - reklama je reklama i zarade će sigurno biti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice